Επιστροφή στο Forum : Destinator PN και Δακτύλιος
Αγόρασα στην αρχή ένα PPC (Mio 168) με το Destinator 3 που στην συνέχεια αναβάθμισα σε Destonator PN.
Διαπιστώνω ότι η επιλογή της αποφυγής του "Δακτυλίου" έχει εξαφανιστεί ( υπήρχε στο Destinator 3 και μετά την εγκατάσταση του PN δεν υπάρχει).
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;
Ευχαριστώ
Αγόρασα στην αρχή ένα PPC (Mio 168) με το Destinator 3 που στην συνέχεια αναβάθμισα σε Destonator PN.
Διαπιστώνω ότι η επιλογή της αποφυγής του "Δακτυλίου" έχει εξαφανιστεί ( υπήρχε στο Destinator 3 και μετά την εγκατάσταση του PN δεν υπάρχει).
Ευχαριστώ
Mηπως δεν το εγκαταστησες καλα??
στην ενοτητα αποφυγη δρομων υπαρχει και ο δακτυλιος :wink:
Ευχαριστώ
Mηπως δεν το εγκαταστησες καλα??
στην ενοτητα αποφυγη δρομων υπαρχει και ο δακτυλιος :wink:
Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες κάνοντας και hard reset.
Είναι το μόνο πρόβλημα που έχω σε αντίθεση με άλλα προβλήματα που διάβασα να αναφέρονται στο forum.
Glaswegian
11-02-06, 22:39
Δυστυχώς ούτε σ' εμένα έχει αποφυγή Δακτυλίου :roll: Έχει μονάχα «δρόμοι με διόδια» και «προεπιλεγμένο» :roll: . Ενώ πριν την αναβάθμιση είχε: Περιφερειακή Υμηττού, Αττική οδός, δακτύλιος και δρόμοι με διόδια....Τι πρέπει να κάνω;
Να τρέξεις το forlinks.cab (στο 2577/addons)
Να τρέξεις το forlinks.cab (στο 2577/addons)
Έκανα επανεγκατάσταση του forlinks.cab σύμφωνα με τις οδηγίες σου zeppelin αλλά εξακολουθώ να έχω την ίδια εικόνα (όπως ο φίλος μας ο
Glaswegian).
Καμιά άλλη ιδέα μήπως ;
Ευχαριστώ
Μήπως έχεις μπερδέψει τις εκδόσεις των χαρτών ή των forlinks με τα παλιά? Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Τα αρχεία ForLinks πρέπει να βρίσκονται μέσα στο folder DestinatorApps/Destinator/Common/Forlinks της κύριας μνήμης του PDA. Αν έχει κάνει την εγκατάσταση του PN σε άλλο folder θα πρέπει να τα μετακομίσεις χειροκίνητα εκεί.
YDinopoulos
15-02-06, 12:06
Επειδη απο βλακεα μου, εσβησα το forlinks.cab απο το ppc και την καρτα, μπορει καποιος να μου το στειλει? YDinopoulos@GMail.com
Αλλιως να μπει προχειρα στον ftp για 1-2 μερες...
Eυχαριστω
YDinopoulos
15-02-06, 12:35
Εληφθη... Ευχαριστω zep !!!1
Μήπως έχεις μπερδέψει τις εκδόσεις των χαρτών ή των forlinks με τα παλιά? Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Zeppelin σου έστειλα mail με λεπτομέρειες.
Περιμένω απάντηση.
επειδη αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα με την αποφυγη δρομων και εχω σβησει τα forlinks μπορει να μου τα στειλει καποιος με ενα e-mail? geoverikios2@yahoo.gr
Έχεις κατεβάσει το νέο χάρτη, αν όχι υπάρχουν μέσα στο zip τόσο σε μορφή φακέλου όσο και σε μορφή cab
Οχι απο που θα τον κατεβασω? Ειμαι καινουργιο μελος.
http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2
epeidi antimetopizo to idio provlimame tous filous parapano mporeis zeppelin na mou ta steileis sto email MBertzouani@hotmail.com
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΔΙΑ ΕΚΑΝ RESTART.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?
φιλε και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και διεγραψα τον φακελο forlinks και εκανα εγκατασταση ξανα το forlinks.cab και επανηλθαν κανονικα
μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου τα στείλει και μένα ....παρόλο που έκανα format και πέρασα τους νέους χάρτες δεν μου τα βγάζει!
ευχαριστώ πολύ!
το μαιλ μου είναι sculper@hol.gr
Αφού έχεις τους νέους χάρτες έχεις κατεβάσει και το forlinks.cab
Αφού έχεις τους νέους χάρτες έχεις κατεβάσει και το forlinks.cab
τότε γιατί δεν μου βγάζει δακτύλιο??
Δε πρέπει απλά να το αντιγράψεις αλλά και να το τρέξεις.
Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με τα forlinks.
Πιο συγκεκριμένα
-Εχω ένα Mio 168
-Εκανα αναβάθμιση απο D3 σε PN χθές. με hard reset
-Κατέβασα και εγκατέστησα το PN με μόνο τον Ελληνικό χάρτη και απ ότι βλέπω είναι ο τελευταίος 2006 Q3 4503
-Βλέπω τις κατηγορίες των forlinks διόδια, Αττ.οδό, περιφ υμηττού κλπ
-Η μόνη αποφυγη που δουλεύει είναι τα διόδια. Ολες οι άλλες είτε δίνω αποφυγή είτε χρήση η διαδρομή δεν αλλάζει κατάσταση. Εννοείται ότι σε διαδρομή με αποφυγή δακτυλίου επιλέγω τα σημεία αφετηρίας και τερματος να είναι εκτός δακτυλίου, απλώς φροντίζω να είναι αντιδιαμετρικά κάπως σε σχέση με το δακτύλιο. Ομοίως κάνω και για το τεστ της ΑΟ και Περιφ.Υμηττού.
-Εκανα remove τα dest.app.greek forlinks και τα επαναεγκατέστησα "τρέχοντας" το forlinks.cab μέσα από το addons της storage card. Μια από τα ίδια.
-Εκανα επανεγκατάσταση τα forlinks "από πάνω" από τα υπάρχοντα. Μια από τα ίδια.
Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι η 'ελλειψη αποφυγής δακτυλίου, για ΑΟ και Περιφ.Υμηττού δοκιμάζοντας ανακάλυψα ότι αφού δουλεύει η αποφυγή διοδίων εάν την επιλέξω δεν με πηγαίνει ούτε απο ΑΟ ούτε από Περιφ.υμηττού :wink:
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι έχεις μπερδέψει τις εκδόσεις των χαρτών και των forlinks
Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι έχεις μπερδέψει τις εκδόσεις των χαρτών και των forlinks
Χμμμ!!! Λίγο δύσκολο να καταφερα να το κάνω αυτό μιας και "ετρεξα" μετα από hard reset, οτι είχε μέσα στο zip που
κατεβάζεις στην αναβάθμιση από D3 σε PN και τίποτα άλλο.
Σβήσε τους χάρτες και τα forlinks (μη κάνεις overwrite) και ξαναβάλτα.
Σβήσε τους χάρτες και τα forlinks (μη κάνεις overwrite) και ξαναβάλτα.
Συγνώμη zeppelin που σε ταλαιπωρώ, αλλά είναι σπάστικο να μη δουλεύει, αφού λογικά θα έπρεπε.
Εκανα απεγκατάσταση όλου του πακέτου, δηλ remove από το Settings>System>Remove programs τα παρακάτω
- Destinator Apps Destinator Greek Forlinks
- Destinator Apps Destinator Greek
- Destinator Apps Destinator
Στη συνέχεια απο την sd ετρεξα
Storagecard/2577/main.cab
Storagecard/2577/addons/Greek.cab
Storagecard/2577/addons/forlinks.cab.
Δεν είδα καμμία διαφορά
Σημειώνω εδώ ότι η SD είναι καινούργια και μεσα είναι περασμένα μόνο τα folder 2577 και Destinator Apps (με τα περιεχόμενά τους φυσικά), κόπια από το zip που κατέβασα (θυμίζω αναβαθμ. d3 se pn λογισμικό και χαρτης μόνο Ελληνικος)
Ααααααχχχ!!! Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα (ατάκα από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο).
Το έκανα και αυτό. Καμία διαφορά. Εχει σφίξει πολύ ο δακτύλιος φαίνεται. Μήπως να ερχόμουν απο Ngi μεριά, να δούν τον ασθενή και να κάνουν επιτόπου διάγνωση και θεραπεία;(ελπίζω). Τι να έχω μαζί μου; εκτός από το Ppc βέβαια.
Έλα, είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει
Ααααααχχχ!!! Ατιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα (ατάκα από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο).
Το έκανα και αυτό. Καμία διαφορά. Εχει σφίξει πολύ ο δακτύλιος φαίνεται. Μήπως να ερχόμουν απο Ngi μεριά, να δούν τον ασθενή και να κάνουν επιτόπου διάγνωση και θεραπεία;(ελπίζω). Τι να έχω μαζί μου; εκτός από το Ppc βέβαια.
Protou pas den kaneis ena format sthn SD (pernontas ola ta stoixeia ths ston sklhro se periptwsh pou kati thes na epanafereis meta) kai na ta sthseis ola apo thn arxh gia na deis ti trexei pragmatika sto systhma sou.... :roll:
Protou pas den kaneis ena format sthn SD (pernontas ola ta stoixeia ths ston sklhro se periptwsh pou kati thes na epanafereis meta) kai na ta sthseis ola apo thn arxh gia na deis ti trexei pragmatika sto systhma sou.... :roll:
Μισό λεπτό να διευκρινίσω κάτι. Τα δύο folders που βρίσκονται στο αρχειό zip της αναβάθμισης σε PN, τα πέρασα στην SD μέσω του active sync και του ppc. Δεν έχω card reader.(Πως θα κάνω συνεπεπώς format;). Οταν περνάς αρχεια μέσω active sync, γίνεται (ενδεχομένως) κάποιο convert? Δεν παρατήρησα βέβαια να γίνεται convert, γιατί το αναφέρει. Μήπως όμως κάτι τρέχει εκεί;
Μισό λεπτό να διευκρινίσω κάτι. Τα δύο folders που βρίσκονται στο αρχειό zip της αναβάθμισης σε PN, τα πέρασα στην SD μέσω του active sync και του ppc. Δεν έχω card reader.(Πως θα κάνω συνεπεπώς format;). Οταν περνάς αρχεια μέσω active sync, γίνεται (ενδεχομένως) κάποιο convert? Δεν παρατήρησα βέβαια να γίνεται convert, γιατί το αναφέρει. Μήπως όμως κάτι τρέχει εκεί;
xm gia format mesw ppc yparxoun arketa programmatakia gia des afto pou sou anevasa edw (ftp://destinator:12345@bnet.gr/storagetools.exe) einai oti kalitero ... :wink:
Ευχαριστώ Μινόταυρε, θα το δοκιμάσω :lol:
Ευχαριστώ Μινόταυρε, θα το δοκιμάσω :lol:
Δεν κανει τιποτα :-)
Χμμμ!!! Λίγο δύσκολο να καταφερα να το κάνω αυτό μιας και "ετρεξα" μετα από hard reset, οτι είχε μέσα στο zip που
κατεβάζεις στην αναβάθμιση από D3 σε PN και τίποτα άλλο.
:lol: Κύριοι !!!!
Το έλυσα το πρόβλημα ως εξής.
Κατέβασα το τελευταίο χάρτη από το site της Ngi δηλ. το NGi_Map_Destinator_Greek-v2006[2].Q3.4503.zip
Ετρεξα από εκεί τo forlinks.cab και όλα τρέχουν ΟΚ. :D :D :D :D
Υπενθυμίζω ότι με το forlinks.cab που βρίσκεται μέσα στο DestinatorPN_GreeceU_2006_Q3.zip (αρχείο αναβάθμισης από D3 σε PN) δεν λειτούργησε σε καμια περίπτωση.
Αναρωτιέμαι μήπως τα παιδιά απο την Ngi θα έπρεπε να το ελέγξουν. :smt024
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια :D
Πάντα με φιλική διάθεση :-)
και για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο forum =D>
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.