PDA

Επιστροφή στο Forum : EGO SAS TO EIPA ALLA ESEIS.....

Musashi
28-12-07, 08:12
DEN SAS EIXA GRAPSEI PRIN 1 MPOREI KAI PARAPANO XRONO OTI O XARTIS TOU DESTINATOR SUCKS ASS BIG TIME ???
DEN SAS EIXA PEI FTIAKSTE TON LIGO GIATI MOIAZEI ME KALIKATZOURA ENOS PAIDIOU NIPIAGOGIOU?

DIAVASA SHMERA ENA SORO FORUMS KAI LENE POSO KALITEROS EINAI O TROPOS POU EINAI SXEDIASMENOI OI XARTES TOU MIO MAP-TELEATLAS - IGO KAI TETOIA. KAI LENE OTI TO DESTINATOR MPOREI NA EXEI SUPER KALIPSI SE SXESI ME TIS ALLES MPOURDES PIO PANO ALLAOI ALLES MPOURDES EXOUN POLI KALITERA GRAFIKA ME SMOOTH PANNING ZOOMING KAI TETOIA ANIMATION SEQUENSES.

SAS EIPA OTI THA GINOSASTAN REZILI. ALLAKSTE LIGO TIN EIKONA POU FENONTAI STON XARTH OI DROMOI TA KTIRIA KAI GENIKOS KANTE ENA ORAIO ANIMATED PRAGMA. DEN MPORO NA VLEPO MONOKOPANIES STO ZOOMING KAI STIN ALLAGI PORIAS. TOKSAKI VELOS KAI VLAKEIES,

kirileman
28-12-07, 11:13
Τα λεγες εσύ αλλά ποιος σε άκουγε... Τι να την κάνω ρε φίλε εγώ την καλή κάλυψη με αριθμούς και κουραφέξαλα άμα δεν μου χεις το σπίτι μου 3d; Τι να τα κάνω τα σημεία ενδιαφέροντος άμα δεν μπορώ να προσθέσω τα δικά μου 3d κτιριάκια όπως στο google earth; Destinator sucks all the way, ngi sucks as well, και ο άγιος βασίλης sucks, πετούμενε άγιε, ερυθρόλευκε άγιε βασίλη, παιδί του Κόκκαλη, λαμόγιο, λαμόγιο!!!! :shock:

joannita
28-12-07, 11:25
Μουσασι ΑΙ ΓΟΥΙΣ ΓΙΟΥ ΜΕΡΙ ΚΡΙΣΤΜΑΣ ΕΝΤ Ε ΧΑΠΙ ΝΙΟΥ ΓΙΕΡ :smt039

panosha
28-12-07, 12:08
Στέλιο αυτά που θέλεις δεν είναι θέμα χάρτη αλλά θέμα προγράμματος.

nikkos
28-12-07, 14:29
NGI rulz
Destinator sucks

:-D :-D :-D

stelis
30-12-07, 09:24
NGI rulz
Destinator sucks

:-D :-D :-D MUSASHI!!!!

spirkos
01-01-08, 01:35
εμενα γαμώτο κολλάει στις στροφές με το skin το panosha4,5.. sory πάνος δεν το χα γράψει πριν για να μη σε στεναχωρήσω :P
στρίβω έχω προχωρήσει 200 μετρα και το βελάκι έχει μείνει ακόμα στη στροφή μέχρι να ξεμπλοκάρει και να με βρει ξανά...

η πλακα είναι ότι δεν το χω δοκιμάσει ακόμα χωρίς τα skin του panosha
γιατί απλά τα δικά του skin δε m αρέσουν :(

και το κουφό είναι ότι δεν το κανε και τις 3 φορες που βγήκα έξω
την μια από τις 3 πήγαινε μια χαρά
αλλα προγράμματα δεν έχω βάλει εκτος του igo 2006 plus (not original) στην κάρτα μνήμης

myguide 7500xl wm5 destinator V7.0.0.588.11 original... NGI 2007.Q4.V.77 GREECE U

mastoris than.
01-01-08, 01:46
Ποιο skin του Πάνου είχες, όταν κόλλησε;

spirkos
01-01-08, 02:08

το panosha5

dimitriossara
01-01-08, 02:11

το panosha5

Κάτι άλλο φταίει,διότι το συγκεκριμένο skin λειτουργεί μια χαρά :-)

spirkos
01-01-08, 02:32

το panosha5

Κάτι άλλο φταίει,διότι το συγκεκριμένο skin λειτουργεί μια χαρά :-)

έκανα hard reset επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ξαναπέρασα το dest pn μετά το 6 και μετά το 7
μήπως έπρεπε να περάσω μετά το hard reset κατευθείαν το 7?

ΚΩΣΤΑΣ
01-01-08, 09:38
Το skin του Παναγιώτη δεν κολάει. :D

mastoris than.
01-01-08, 12:23
έκανα hard reset επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ξαναπέρασα το dest pn μετά το 6 και μετά το 7
Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις το ΡΝ, κράτα το 6 (χωρίς να είναι απαραίτητο) και το 7.

Βέβαια δεν κολλάει.
Όταν ο Πάνος, όπως και άλλοι φίλοι από εδώ, δίνουν κάτι για χρήση, σημαίνει ότι το έχουν δοκιμάσει εξαντλητικά. Ο δε Πάνος σίγουρα σε 3 συσκευές.

efrosinos
01-01-08, 13:38
Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις το ΡΝ, κράτα το 6 (χωρίς να είναι απαραίτητο) και το 7.

Βέβαια δεν κολλάει.
Όταν ο Πάνος, όπως και άλλοι φίλοι από εδώ, δίνουν κάτι για χρήση, σημαίνει ότι το έχουν δοκιμάσει εξαντλητικά. Ο δε Πάνος σίγουρα σε 3 συσκευές.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ SKIN ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ-ΛΑΘΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ NGI ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.

mastoris than.
01-01-08, 13:47
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ SKIN ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ-ΛΑΘΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ NGI ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.
Δεν είναι υπεύθυνη η NGI για τυχόν λάθη του προγράμματος destinator. Πες τα εδώ, υπάρχουν πολλοί φίλοι που ασχολούνται για την βελτίωση του 7.

Και πρόσεξε τι θα πεις, γιατί ξέρω που μένεις. :D Καλή χρονιά.

spirkos
02-01-08, 02:58
hard reset install το 7 με το skin panosha όλα ok αυτή την φορα
πάντως κρίμα που οι χάρτες τις ngi δεν κάνουν για το igo :cry: