Επιστροφή στο Forum : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ..
Πόσοι από εμάς πηγαίνουμε να εκτυπώσουμε τις φωτογραφίες μας?
Μήπως οι περισσότεροι πλέον, βάζουμε τις φωτογραφίες από την κάρτα μνήμης στο PC μας και λέμε ότι ΟΤΑΝ βρούμε λίγο χρόνο θα πάμε να τις δώσουμε για εκτύπωση?
Και τελικά όταν αποφασίζουμε να μαζέψουμε από τον σκληρό δίσκο κάποιες φωτογραφίες, μας παίρνει αρκετό χρόνο.
Εδώ λοιπόν, έρχεται η fotopolitan.gr, στην οποία μπορείτε να αποστείλετε τις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τον χώρο που θα τις παραλάβετε εκτυπωμένες σε όποια διάσταση επιθυμείτε.
Θα ήθελα από όλα τα μέλη και επισκέπτες του forum, να επισκεπτούν το site http://www.fotopolitan.gr για να δούνε την λειτουργικότητα της εφαρμογής, το design, και γενικότερα το απλό στήσιμο του site.
Εύχομαι να μας δώσετε την χαρά να σας εξυπηρετήσουμε...
Με εκτίμηση,
Dimitris
:smt023
mastoris than.
26-12-07, 12:58
Μας κακομαθαίνετε!
Πράγματι, ευχάριστο και εύχρηστο.
Μπράβο σας και καλές δουλειές.
Πραγματατι πολυ καλο και λειτουργικο!!!! Το μονο ππου με προβλιματιζει , και δεν το λεω για κακο , ειναι οτι θα δουν και αλλοι τις βλακειες που κανω στις φωτογραφιες!!!!!!
Πολυ καλη κινηση!!!! Μπραβο!!!!
Πραγματατι πολυ καλο και λειτουργικο!!!! Το μονο ππου με προβλιματιζει , και δεν το λεω για κακο , ειναι οτι θα δουν και αλλοι τις βλακειες που κανω στις φωτογραφιες!!!!!!
Πολυ καλη κινηση!!!! Μπραβο!!!!
Δεν υπάρχει κανένας φόβος για την διαρροή των φωτογραφιών. Αναφέρεται στους όρους χρήσης και στην ασφάλεια συναλλαγών. Επιπρόσθετα βέβαια και για να το θέσω στη ρεαλιστική του βάση, η πιθανή διαρροή φωτογραφιών δεν έχει να κάνει με τον τρόπο παραγγελίας, αλλά με τον άνθρωπο-εταιρία-κατάστημα που απευθύνεσαι σαν πελάτης.
Τέλος ειλικρινά πιστεύω, ότι είναι είναι ένας καλός τρόπος να "ξεσκονίσουμε" τα ηλεκτρονικά μας αρχεία και να έχουμε και κάποιες φωτογραφίες "live". Me αυτή την επιλογή πλέον, το κάνουμε από το pc μας... :D
...από περιέργεια, ξέρει κανένας πόσο παίζει ή τιμή της εκτύπωσης φωτογραφιών (πχ ματ 10Χ15), στα κοινά φωτογραφεία??
Μπορείς να την βρεις από 0,15? έως και 0,35?. Εξαρτάται βέβαια και την ποιότητα του χαρτιού, αλλά και των μελανιών. Επίσης οι πλοκλητικά χαμηλές τιμές θέλουν προσοχή.
Εμένα μου έτυχε να δώσω για εκτύπωση 100 φωτογραφίες συνολικά και τελικά παρέλαβα 93!!!. Δεν το κατάλαβα εγώ, αλλά η σύζυγος μου και όχι μετρώντας τις φώτο (ποιος τις μετράει όταν τις παραλαμβάνει) αλλά είχε κάποιες που ήξερε ότι τις ήθελε από 4 αντίγραφα και ψάχνοντας βρήκε 1 αντίγραφο. Έπειτα μετρώντας όλες τις φώτο, είδαμε ότι παραλάβαμε 93 όπως προανέφερα. Συνεχίσαμε για άλλη μία φορά και δώσαμε άλλες 120 (αν θυμάμαι καλά) και παραλάβαμε 102!!. Επίσης η "ζωντάνια" των φώτο δεν υπήρχε.
Τέλος τα Kiosk που υπάρχουν σχεδόν παντού σήμερα, εξασφαλίζουν την άμεση εκτύπωση, αλλά με υψηλό κόστος (μέχρι και 0,40?) και χαμηλή ποιότητα.
Αυτά,
:)
Εγώ χρησιμοποιώ τις καινούργιες κορνίζες (ηλεκτρονικές ) που βάζεις την κάρτα μνήμης και εναλλάσσονται αυτόματα .έτσι τις βλέπω ολες και δεν κουράζομαι. :D
Σωστός, αλλά αν θέλεις να δώσεις και κάποιες σε συγγενείς και φίλους τι γίνεται. Εμένα προσωπικά η μητέρα μου μου ζητάει σχεδόν κάθε μήνα νέες φώτος από τα εγγόνια της. Καταλαβαίνετε τι γίνεται λοιπόν..
θα το επισκευτώ γιατί με ενδιαφέρει.
Σε ευχαριστώ!!!!
Σωστός, αλλά αν θέλεις να δώσεις και κάποιες σε συγγενείς και φίλους τι γίνεται. Εμένα προσωπικά η μητέρα μου μου ζητάει σχεδόν κάθε μήνα νέες φώτος από τα εγγόνια της. Καταλαβαίνετε τι γίνεται λοιπόν..
Αγοραζεις μια κορνιζα στη μητερα σου και μια sd (ευκαιρια λογο χριστουγεννων)και εισαι αρχοντας :-D ασε που βλεπει και πιο πολλες :-D
για συγγενεις και φιλους :αγοραζουν μονοι τους μια κορνιζα και sd και τους δινεις οσες φωτο θελουν η τις στελνεις με email και τυπωνουν μονοι τους :wink:
Αγοραζεις μια κορνιζα στη μητερα σου και μια sd (ευκαιρια λογο χριστουγεννων)και εισαι αρχοντας :-D ασε που βλεπει και πιο πολλες :-D
για συγγενεις και φιλους :αγοραζουν μονοι τους μια κορνιζα και sd και τους δινεις οσες φωτο θελουν η τις στελνεις με email και τυπωνουν μονοι τους :wink:
Είσαι απίστευτος! :lol: :-D :lol: :-D :lol:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.