Επιστροφή στο Forum : ΕΠΙΛΟΓΗ "ΣΠΙΤΙ"
όταν κάνω επιλογή "σπίτι" με πηγαίνει σ ένα συγκεκριμένο και προεπιλεγμένο (απ΄το πρόγραμμα προφανώς) κεντρικό σημείο κάπου 1.5 χλμ μακρύτερα από εκεί όπου μένω.
μπορώ να αλλάξω την προεπιλογή και να το φέρω εκεί όπου μένω εγώ?
δηλ. επιλέγω σαν "αφετηρία" εκεί όπου μένω είναι οκ,και όταν επιλέγω "σπίτι" με πάει κάπου λίγο μακρύτερα...
όταν κάνω επιλογή "σπίτι" με πηγαίνει σ ένα συγκεκριμένο και προεπιλεγμένο (απ΄το πρόγραμμα προφανώς) κεντρικό σημείο κάπου 1.5 χλμ μακρύτερα από εκεί όπου μένω.
δηλ. επιλέγω σαν "αφετηρία" εκεί όπου μένω είναι οκ,και όταν επιλέγω "σπίτι" με πάει κάπου λίγο μακρύτερα...
μπαινοντας στο κυριος μενου στης ρυθμισεις εχει την επιλογη -κουμπι σπιτιου-
μπαινεις εκει και του δινεις την διευθυνση που θες ,πατας οκ και εισαι ενταξει!
μπαινοντας στο κυριος μενου στης ρυθμισεις εχει την επιλογη -κουμπι σπιτιου-
μπαινεις εκει και του δινεις την διευθυνση που θες ,πατας οκ και εισαι ενταξει!
και πάλι φίλε μου με βγάζει στο ίδιο προεπιλεγμένο απ το πρόγραμμα σημείο (στην πλατεία του χωριού,κάπου 1,5 χλμ μακρύτερα απ τον δρόμο που μένω και που τον έχω τσεκάρει στα αγαπημένα).
σ ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου
Η επιλογή "σπίτι", είτε από το shortcut είτε από τις ρυθμίσεις σπιτιού, δεν κρατάει με τίποτα τα στοιχεία που δίνω. ΄Δοκίμασα πόλη-οδός-αριθμός και διασταύρωση, με το πάτημα του ok και μετά επιλογή σπιτιού από το χάρτη, τα στοιχεία είναι κενά.
Έβαλα το σπίτι ως αγαπημένο αλλά δεν έχω την δυνατότητα να συνδιάσω τα αγαπημένα με το σπίτι, μόνο τα χρήσιμα (όπου ούτε έτσι κρατάει ότι δηλώσω).
DestinatorPN & P350
Επειδή δεν θέλει κόπο, μήπως γνωρίζετε τον τρόπο?
Τα δεδομένα για το κουμπί του σπιτιού αποθηκεύονται μέσα στο χάρτη. Ο χάρτης βρίσκεται στην SD. Μήπως έχεις κάνει lock την SD σου?
zeppelin αυτό είναι, κάτι τρέχει με την κάρτα.
Γνώριζα ότι ούτε rename το 2577 δεν μπορούσα να κάνω, ούτε new folder αλλά δεν είχα συνδιάσει και το "σπίτι" με την κάρτα.
Aπο τα windows δεν βρήκα κάτι για το κλείδωμα της κάρτας.
Σκαλίζοντας την κάρτα, ή μάλλον τον αντάπτορα υπάρχει ένας συρόμενος διακόπτης ο οποίος δεν ξεκλειδώνει την κάρτα και μάλλον έχει να κάνει με την αφαίρεσή της από τον αντάπτορα.
τι κάνουμε τώρα?
*ένα αρχείο ignore_my_docs πρέπει να υπάρχει την SD?
To πρόβλημα λύθηκε. Να ευχαριστίσω τον zeppelin για την υπόδειξη του προς στη σωστή κατεύθυνση.
Ευτυχώς δεν ήταν κλείδωμα με κάποιο κωδικό αλλά αυτό του ελλατωματικού ή απλά πολύ λασκαρισμένου slider στον adaptor. Ο συρόμενος διακόπτης, πήγαινε μόνος του στη θέση lock με την είσοδο της κάρτας στο pda.
Πολύ ψευτόπραμα, ούτε σε 1EURO-shop τέτοια εξαρτήματα.
Μπορώ να απευθυνθώ κάπου για αλλαγή του αντάπτορα ή να μην σκοτίζομαι και να κολλήσω τον διακόπτη unlocked μόνιμα?
Δεν θέλω να ξανασφηνώσω τον διακόπτη, με κίνδυνο να χαθεί στα έγκατα του pda, με ξένο σώμα
Κολλησέ τον κι είσαι οκ. Για το ignore_my_docs μπορείς ναι να το σβήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.