Επιστροφή στο Forum : c320b
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ C320B ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ 8) 8) :!:
Αν κατάλαβα τότε δες εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5336
δεν το βρισκω θελω για c320b γιατι διαφερει απο το c320 καταλαβες και θελω των χαρτη των τελευταιο
:!: :!: :!: :!: :!: :D
monaxoulis
23-12-07, 21:46
φιλε kozalis για το ιδιο μηχανημα προκειται
και εγω αυτο εχω το 320b
και με την πολυτιμη βοηθεια των συμφορουμιτων και πολυ ευγενικών ανθρώπων εδώ μέσα
ειμαι ενας ευτυχής κάτοχος ενος 320b με λειτουργίες κατι παραπάνω απο ένα gps απλό
δες λιγο την σελίδα που σου υπέδειξαν (και εγώ νέος ειμαι, 2 μέρες εχω εδώ, αλλα ειμαι καλός μαθητής, και πολύ καλός ξενύχτης)
ευκαιρία για δημόσιο ευχαριστώ στους nik, geo που ταλαιπώρησα σε προσωπικά μηνύματα και τους κυριους που σπατάλησαν τον χρόνο τους και ειχαν την καλωσυνη να μου απαντησουν μετά τα ερωτήματά μου στο φορουμ
έχω χρησιμοποιήσει το MioAutoRun-Beta6 v2 με την πολυτιμη συμβολή των προαναφερθέντων κυρίων και ολα δουλευουν ρολόι (και ξεκλειδωτα)
σας ευχαριστώ πολυ ολους και το NGI forum επισης
Γεια χαρά σ' όλους και Χρόνια Πολλά
Με τη σειρά μου να στείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν και βοήθησαν για να γίνει το mio 320b που έχω, ακόμα πιο λειτουργικό και εύχρηστο :wink:
Ειδικές ευχαριστίες στον monaxoulis που αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από πρόθυμος.
Καλή Χρονιά σε όλους
Με τη σειρά μου να στείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους όσους ασχολήθηκαν και βοήθησαν για να γίνει το mio 320b που έχω, ακόμα πιο λειτουργικό και εύχρηστο :wink:
Καλή Χρονιά σε όλους
καλη Χρονια και σε σενα!!!
Όσοι έχουν στην κατοχή τους το MIO c320b v3 Ελλάδα και θέλουν να το ξεκλειδώσουν και/ή να αναβαθμίσουν το miomap και το χάρτη ας μου στείλουν mail στο miomapp@yahoo.gr - Θα απαντήσω σε όλους με οδηγίες και συννημένα αρχεία!!
monaxoulis
29-12-07, 18:11
παρέα με τον φιλτατο nik_salty δωσαμε μια διαφορετική μορφή στο απλό περιττό 320b μας
το καναμε zuper!
οσοι πιστοι προσέλθετε να σας βοηθησουμε κι εμεις μαζι με τον φιλτατο aouas
μιλάμε για word viewer, multimedia player (avi και με υποτιτλους), cd player, photo viewer, text editor (notepad)
και unlocking για εξτρα χαρτες
αν καποιος μπορεί η έχει κάτι εξτρά να προσθέσει, ειναι ευπρόσδεκτος να το παραμετροποιήσει οπως θελει και να μας ενημερώσει
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο φορουμ για την φιλοξενία και στους Nik_salty και geomic
Καλή χρονιά σε όλους
φιλε kozalis για το ιδιο μηχανημα προκειται
και εγω αυτο εχω το 320b
και με την πολυτιμη βοηθεια των συμφορουμιτων και πολυ ευγενικών ανθρώπων εδώ μέσα
ειμαι ενας ευτυχής κάτοχος ενος 320b με λειτουργίες κατι παραπάνω απο ένα gps απλό
δες λιγο την σελίδα που σου υπέδειξαν (και εγώ νέος ειμαι, 2 μέρες εχω εδώ, αλλα ειμαι καλός μαθητής, και πολύ καλός ξενύχτης)
ευκαιρία για δημόσιο ευχαριστώ στους nik, geo που ταλαιπώρησα σε προσωπικά μηνύματα και τους κυριους που σπατάλησαν τον χρόνο τους και ειχαν την καλωσυνη να μου απαντησουν μετά τα ερωτήματά μου στο φορουμ
έχω χρησιμοποιήσει το MioAutoRun-Beta6 v2 με την πολυτιμη συμβολή των προαναφερθέντων κυρίων και ολα δουλευουν ρολόι (και ξεκλειδωτα)
σας ευχαριστώ πολυ ολους και το NGI forum επισηςΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΤΟ 320,ΑΛΛΑ ΤΟ 320Β,ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ.ΣΤΟ SITE ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΜΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ C320B.
Καλή Χρονιά σε όλους
καλη Χρονια και σε σενα!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
ΩΡΑΙΑ Η ΦΩΤΟ.ΤΗΝ ''ΕΚΛΕΨΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ''ΦΑΤΣΑ LAPTOP''ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΝΑΧΟΥΛΙΣ ΑΛΛΑ???...ΑΣΧΕΤΟΣ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...
monaxoulis
31-12-07, 03:08
stelis στειλε μου το mail σου σε pm αν θες
ΕΧΩ ΗΔΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΞΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ mio c320b.
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ! :)
ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ DEST 6 - PN - KAI 7 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ miomapp@yahoo.gr
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
ki edw paidia mia mikrh boh8eia gia thn egkatastash tou dest sto mio an einai eukolo.
euxaristw gia th megalh boh8eia pou eixa mexri twra. dwste ena xeraki kai se auto to prob:P
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.