Επιστροφή στο Forum : Re: Forlinks
harris3344
07-12-07, 12:38
Χαιρεται κυριοι. Εχω τα Forlinks του χαρτη. Το κακο ειναι οτι δεν τα εχω ολα. Μηπως ξερει κανενας που μπορω να τα βρω;
Χαιρεται κυριοι. Εχω τα Forlinks του χαρτη. Το κακο ειναι οτι δεν τα εχω ολα. Μηπως ξερει κανενας που μπορω να τα βρω;
Πρέπει να έχεις 4 αν θυμάμαι καλά. Ποιά έχεις?
harris3344
07-12-07, 13:10
Πρέπει να έχεις 4 αν θυμάμαι καλά. Ποιά έχεις?
Greece.E cos
Greece.E los
Greece.U cos
Greece.U los
Αυτά είναι όλα φίλε μου. :D
harris3344
07-12-07, 13:23
Αυτά είναι όλα φίλε μου. :D
και γιατι δεν μου βγαζει ολες τις αποφυγες;
Για πες ποιες σου βγαζει?
Μήπως έχεις forlinks από άλλο χάρτη ; Τι σου λείπει σε ποια έκδοση Destinator και σε ποια συσκευή ;
harris3344
07-12-07, 13:39
Μήπως έχεις forlinks από άλλο χάρτη ; Τι σου λείπει σε ποια έκδοση Destinator και σε ποια συσκευή ;
dest7...463- MIO 550 ..εχω μονο Mε διόδια-Αυτοκινητόδρομοι -Κοινότητες με πύλες Δρομοι αποφυγης- ακτοπλοικες
dest7...463- MIO 550 ..εχω μονο Mε διόδια-Αυτοκινητόδρομοι -Κοινότητες με πύλες Δρομοι αποφυγης- ακτοπλοικες
Το ιδιο ειχα και εγω. Λοιπον σβησε οτι αρχεια εχεις μεσα στον φακελο forlinks και ξαναπερασε τα!!!! :wink:
Σου έστειλα τα forlinks με mail. Διέγραψε τα παλιά και κάνε copy τα καινούργια. Πρέπει να έχεις στις αποφυγές :
Με διόδια
Αττική οδός
Αυτοκινητόδρομοι
Δακτύλιος
Εθνικές οδοί
Κοινότητες με πύλες
Περιφερειακός Υμηττού
Χωματόδρομοι
:D :D
harris3344
07-12-07, 14:43
Σου έστειλα τα forlinks με mail. Διέγραψε τα παλιά και κάνε copy τα καινούργια. Πρέπει να έχεις στις αποφυγές :
Με διόδια
Αττική οδός
Αυτοκινητόδρομοι
Δακτύλιος
Εθνικές οδοί
Κοινότητες με πύλες
Περιφερειακός Υμηττού
Χωματόδρομοι
:D :D
ευχαριστω ολους. ολα Ο.Κ
θα ήταν εύκολο να τα είχα και εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα...? :?
θα ήταν εύκολο να τα είχα και εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα...? :?
Δώσε το mail σου ή http://rapidshare.com/files/71651490/ForLinks.zip.html :D
Τα forlinks θα διορθωθούν και θα λειτουργήσουν κανονικά στην επισημη έκδοση;
Κάπου διάβασα πως είναι γνωστό το γεγονός πως συγχέει την Αττική Οδό με τα λιμάνια/φέρυ...
Προφανώς, ο χάρτης άρα και τα forlinks είναι φτιαγμένα για το 6.
Πότε με το καλό; :D
Επέτρεψέ μου και μια "άσχετη" ερώτηση, δε μπορώ να βάλω διαφορετικές ειδοποιήσεις σε κάθε κατηγορία των αγαπημένων. Ορθά συμβαίνει αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος;
Για ποιες κατηγορίες μιλάς ; Γενικά κάθε αρχείο dat θέλει και ένα wav με την ίδια ονομασία.
Μάλλον λέμε διαφορετικό πράγμα. Να το εξηγήσω καλύτερα:
Υπάρχουν πέντε κατηγορίες καμερών. Θέλω στην κάθε μία η ειδοποίηση να "βαράει" σε διαφορετική απόσταση. Δεν το καταφέρνω...
Μάλλον λέμε διαφορετικό πράγμα. Να το εξηγήσω καλύτερα:
Υπάρχουν πέντε κατηγορίες καμερών. Θέλω στην κάθε μία η ειδοποίηση να "βαράει" σε διαφορετική απόσταση. Δεν το καταφέρνω...
Αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Η απόσταση ειδοποιήσεων είναι μία (ότι έχεις ρυθμίσει) για όλα τα αγαπημένα. :D
Καλημέρα παιδιά, πρώτο μου ποστ αν και σας διαβάζω καιρό και σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν ποστάρω σε λάθος thread. Έχω το dest7, με τα forlinks περασμένα κανονικά, αλλά έχω την εξής απορία: Πως στην ευχή μπορούμε να αποφύγουμε τις διαδρομές μέσω ακτοπλοϊκών? Ένα κραυγαλέο παράδειγμα είναι να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε τη διαδρομή από λιμάνι Πειραιά - Κόρινθος. Είτε επιλέξεις τη "γρήγορη", είτε επιλέξεις τη "Σύντομη" θα σε πάει μέσω Σαλαμίνας!!!!
εγω έχω το destinator6 και για τις αποφυγες πηγαινεις διαχειριση διαδρομης/αποφυγη δρομων/πατας το "ακτοπλοικες" και μετά αποφυγη.
καπως έτσι πρέπει να είναι και στο 7 :wink:
εγω έχω το destinator6 και για τις αποφυγες πηγαινεις διαχειριση διαδρομης/αποφυγη δρομων/πατας το "ακτοπλοικες" και μετά αποφυγη.
καπως έτσι πρέπει να είναι και στο 7 :wink:
Ναι αλλά στο 7 δεν υπάρχει "αποφυγή ακτοπλοϊκών"! :?
Τα forlinks είναι φτιαγμένα για το 6. Επίσημη 7 στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Οι ακτοπλοικές είναι μαζί με την Αττική όδο. :D
mastoris than.
30-12-07, 13:21
Μου κάνει εντύπωση στα "χρήσιμα", όταν χτυπάς το εικονίδιό τους στην οθόνη του χάρτη, ενώ στο 6 εμφανίζονται τα τηλέφωνα σε φαρμακεία, εστιατόρια κ.τ.λ. στο 7 δεν φαίνονται.
...αυτό είναι ακόμα στη λίστα με τα προβλήματα του 7.....:(:(:(
Γειά σας και Χρόνια Πολλά
Τσεκάροντας τις αποφυγές μου, βρήκα :
Με διόδια
Ακτοπλοϊκές
Αττική οδός
Δακτύλιος
Εθνικές οδοί
Οι αποφυγές μου
Περιφ. Υμηττού
Χωματόδρομοι
Που έχω κάνει την ... "πατάτα" !!
Φιλικά
Μάξιμος
Δεν έχεις κάνει πατάτα αν αναφέρεσαι στο 6 που έχει αυτές που αναφέρεις.
Στο 7 είναι:
Με διόδια
Αττική Οδός
Αυτοκινητόδρομοι
Δακτύλιος
Εθνικές Οδοί
Κοινότητες με πύλες
Περιφερειακός Υμηττού
Χωματόδρομοι.
Στην περίπτωση που μιλάς για το 7 απλά σβήσε τον φάκελο που έχεις με τα Forlinks και ξαναπέρνα του 7.
Δεν έχεις κάνει πατάτα αν αναφέρεσαι στο 6 που έχει αυτές που αναφέρεις.
Στο 7 είναι:
Με διόδια
Αττική Οδός
Αυτοκινητόδρομοι
Δακτύλιος
Εθνικές Οδοί
Κοινότητες με πύλες
Περιφερειακός Υμηττού
Χωματόδρομοι.
Στην περίπτωση που μιλάς για το 7 απλά σβήσε τον φάκελο που έχεις με τα Forlinks και ξαναπέρνα του 7.
Ευχαριστώ για την απάντηση, στο DEST 6 αναφερόμουν (!!) ...
Ηταν λίγο πριν πάω για ... ύπνο :smt015 και ξέχασα ότι βρισκόμουν στην ενότητα του "7" !! :oops:
Καλή Χρονιά
Φιλικά
Μάξιμος
To 6 δεν έχει διαφορετικά forlinks από το 7 πάντως.
To 6 δεν έχει διαφορετικά forlinks από το 7 πάντως.
Δλδ το 6 που έχει τις "Ακτοπλοϊκές" ξεχωριστά από το 7 που τις έχει μέσα στην Αττική Οδό και οι Αυτοκινητόδρομοι και οι Κοινότητες με πύλες του 7 υπάρχουν και στο 6? :roll:
Θα ήθελα τις γνώσεις σας σχετικά με κάτι.
Χθες πειραματιζόμουν με τους χάρτες. Πέρασα λοιπόν τον τελευταίο αγγλικό (2007.Q4.76) και τον τελευταίο ελληνικό (2007.Q4.77)στο Destinator 7 (αλλά και στο 6). Θεώρησα πως τα forlinks θα είναι και στους δύο τα ίδια μιας και περιέχουν και αρχεία "U" και αρχεία "E" και καταλαμβάνουν και τον ίδιο χώρο στο δίσκο. Επιλέγοντας όμως τον αγγλικό χάρτη με τα "ελληνικά" forlinks (αυτά δηλαδή που ήταν στην έκδοση .77 του χάρτη) ορισμένες επικεφαλίδες κατηγοριών των χρησίμων δεν εμφανίζονταν σωστά ("κινέζικα"), ενώ με τα "αγγλικά" forlinks οι αντίστοιχες κατηγορίες εμφανίζονταν με αγγλικούς τίτλους (και σωστά). Εν ολίγοις, οι διασταυρώσεις χαρτών/forlinks κάπου μου τα χαλούσαν.
Έκανα κάτι λάθος; Στην περίπτωση αυτή (αγγλικού & ελληνικού χάρτη), ποια forlinks πρέπει να προτιμήσω;
Υ.Γ.: Επειδή συχνά-πυκνά θεωρώ πως μπορεί να γίνομαι κουραστικός με τις ερωτήσεις μου (χαζές ή έξυπνες), ζητώ ταπεινά συγνώμη από αυτούς που κουράζονται διαβάζοντάς με :P, αλλά ένεκα που είμαι νέος στο άθλημα προσπαθώ να καταλάβω τη λογική του προγράμματος ώστε να μπορέσω κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω κάποιους άλλους...
mastoris than.
09-01-08, 00:12
Χθες πειραματιζόμουν με τους χάρτες. Πέρασα λοιπόν τον τελευταίο αγγλικό (2007.Q4.76) και τον τελευταίο ελληνικό (2007.Q4.77)στο Destinator 7 (αλλά και στο 6). Θεώρησα πως τα forlinks θα είναι και στους δύο τα ίδια μιας και περιέχουν και αρχεία "U" και αρχεία "E" και καταλαμβάνουν και τον ίδιο χώρο στο δίσκο. Επιλέγοντας όμως τον αγγλικό χάρτη με τα "ελληνικά" forlinks (αυτά δηλαδή που ήταν στην έκδοση .77 του χάρτη) ορισμένες επικεφαλίδες κατηγοριών των χρησίμων δεν εμφανίζονταν σωστά ("κινέζικα"), ενώ με τα "αγγλικά" forlinks οι αντίστοιχες κατηγορίες εμφανίζονταν με αγγλικούς τίτλους (και σωστά). Εν ολίγοις, οι διασταυρώσεις χαρτών/forlinks κάπου μου τα χαλούσαν.
Έκανα κάτι λάθος; Στην περίπτωση αυτή (αγγλικού & ελληνικού χάρτη), ποια forlinks πρέπει να προτιμήσω;
Υ.Γ.: Επειδή συχνά-πυκνά θεωρώ πως μπορεί να γίνομαι κουραστικός με τις ερωτήσεις μου (χαζές ή έξυπνες), ζητώ ταπεινά συγνώμη από αυτούς που κουράζονται διαβάζοντάς με :P, αλλά ένεκα που είμαι νέος στο άθλημα προσπαθώ να καταλάβω τη λογική του προγράμματος ώστε να μπορέσω κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω κάποιους άλλους...
Αν θες διαβάζεις πάλι τι έχεις γράψει ο,τι έκανες; :D
Tα τέσσερα αρχεία είναι τα forlinks και για τους δύο χάρτες. Τα Ε για Αγγλικό + U για Ελληνικό.
Αν θες διαβάζεις πάλι τι έχεις γράψει ο,τι έκανες; :D
Tα τέσσερα αρχεία είναι τα forlinks και για τους δύο χάρτες. Τα Ε για Αγγλικό + U για Ελληνικό.
Επειδή αντιλαμβάνομαι που το πάτε και οι δύο :P, να ξεκαθαρίσω τη θέση μου...
Έγραψα "Επιλέγοντας όμως τον αγγλικό χάρτη με τα "ελληνικά" forlinks (αυτά δηλαδή που ήταν στην έκδοση .77 του χάρτη)".
Ελληνικά εντός εισαγωγικών, ώπερ σημαίνει πως αντέγραψα τους δύο χάρτες και χρησιμοποίησα έναν εκ των δύο φακέλων Forlinks ο οποίος περιείχε -φυσικά- τέσσερα (4) αρχεία. Δύο U και δύο E... Εν προκειμένω, αυτά που ήταν παρέα στον ελληνικό χάρτη.
Τα forlinks δεν έχουν σχέση με τα χρήσιμα.Τα χρήσιμα στον χάρτη με τους λατινικούς χαρακτήρες εμφανίζονται κινέζικα,λόγω της ρύθμισης στο αρχείο γλώσσας destinatormsg.inf που βρίσκεται στο φάκελο language\greek
Τα forlinks δεν έχουν σχέση με τα χρήσιμα.Τα χρήσιμα στον χάρτη με τους λατινικούς χαρακτήρες εμφανίζονται κινέζικα,λόγω της ρύθμισης στο αρχείο γλώσσας destinatormsg.inf που βρίσκεται στο φάκελο language\greek
Γιατί όμως ρε φίλε, βάζοντας τα αγγλικά forlinks, τα χρήσιμα εμφανιζόντουσαν σωστά με αγγλική ορολογία (πχ. Athletic Venues);
Λογικά κάτι άλλο παίζει.Το μόνο που επηρεάζουν τα forlinks είναι οι αποφυγές.Αν έχεις τα αγγλικά και τον ελληνικό χάρτη,στις αποφυγές δρόμων θα βλέπεις μόνο τα διόδια,δρόμοι αποφυγής και ακτοπλοϊκές(ανάλογα την έκδοση του 6)
Πάντως για να επανέλθουμε στην αρχική ερώτηση, υπό Κ.Σ. (κανονικές συνθήκες) αν έχω και τους δύο χάρτες (ελληνικό & αγγλικό) μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε (εκ των δύο αντίστοιχων φυσικά) έκδοση των forlinks (εννοείται πως θα υπάρχουν και τα τέσσερα αρχεία)...
Άρα δεν έκανα κάτι λάθος. Θα προσπαθήσω να βρω τι παίχτηκε...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.