PDA

Επιστροφή στο Forum : Birds eye - Πανοραμική view!

bou
08-02-06, 12:54
Όντας στο 3d view πάτησα το κεντρικό joystick πάνω κάτω και ανακάλυψα ότι δέν μετακινήται το slider του zoom αλλά αλλάζει το ύψος παρατήρησης και έρχεται στήν παλιά πανοραμική θέα του D3. Η έλλειψη ενόχλησε πολλούς. Παρακαλώ να διαπιστώσετε άν έχω δίκιο.

daspan
08-02-06, 14:22
Όντας στο 3d view πάτησα το κεντρικό joystick πάνω κάτω και ανακάλυψα ότι δέν μετακινήται το slider του zoom αλλά αλλάζει το ύψος παρατήρησης και έρχεται στήν παλιά πανοραμική θέα του D3. Η έλλειψη ενόχλησε πολλούς. Παρακαλώ να διαπιστώσετε άν έχω δίκιο.

συμφωνώ...
όντως είναι ένα απ΄τα μείον της νέας έκδοσης...

ahilleas
08-02-06, 16:52

συμφωνώ...
όντως είναι ένα απ΄τα μείον της νέας έκδοσης...

Δηλαδή τι ακριβώς σας ενόχλησε ?
:roll: Εγώ το βρίσκω πολύ πρακτικό.

bou
08-02-06, 18:13
Εννοώ ότι ενόχλησε η κατάργηση του bird eyes - πανοραμική θέα, και ερωτώ άν η διαπίστωση που έκανα ότι με το joystick όντας σε 3d μεταβάλεται το ύψος του παρατηρητή και έτσι η δυνατότητα πανοραμικής θέας εμπεριέχεται στο 3d, είναι ορθή!

Chris Lappas
08-02-06, 23:35
Χρησιμοποίησε το πενάκι για να σύρεις το slider του χάρτη. Θα δεις ότι έχει την ίδια (και ελαφρώς καλύτερη) δυνατότητα απεικόνισης 3d view με το D3. Το joystick και το slider κάνουν διαφορετική δουλειά, και η αλήθεια είναι ότι πριν το συνειδητοποιήσω, είχα απογοητευτεί λίγο από αυτή την δυνατότητα του PN.

bou
09-02-06, 08:27
Αυτό ακριβώς διαπιστώνω και εγώ. Το joystick αλάζει το ύψος του παρατηρητή! Δηλαδή αυξομειώνει τη γωνία που σχηματίζει η ευθεία παρατηρητή στόχου από το οριζόντιο επίπεδο (της γης).