PDA

Επιστροφή στο Forum : Update Δεκεμβρίου

Takisloggos
05-12-07, 09:24
Παιδιά καλημέρα,έχει βγει το update του Δεκεμβρίου για speedcameras?

Braker
05-12-07, 09:34
από ότι είδα στην σελίδα: http://poi.gpspocketpc.gr δεν έχει βγεί ακόμα.

electro
05-12-07, 10:43
Λιγη υπομονη παιδια.....

Συνηθως μας ενημερωνουν τα παιδια για τυχον καθυστερησεις , αλλα αυτη τη φορα δεν εγινε. Πιστευω οτι θα βγει συντομα. :)

Takisloggos
05-12-07, 10:57
κι εμένα γι'αυτο μοθ φάνηκε λιγο παράξενο,συνηθως υπάρχει ενημέρωση.Αλλά το καλό πράγμα αργεί,έτσι δεν λένε?

staman
05-12-07, 19:03
Μακάρι τα speedcameras να "λειτουργούσαν" όπως τα Dangerous Points. [-o<

panosha
05-12-07, 19:29
Τι εννοείς ;

staman
05-12-07, 20:12
Αυτό που γράφω. Ο νοών, νοείτω. :!:

panosha
05-12-07, 20:17
Ο ανόητος ; http://www.htc.com.gr/forum/images/smilies/banner/lol.gif

staman
05-12-07, 20:34
Λοιπόν άντε (επειδή σε συμπαθώ :-D ) να στο αναλύσω:
1. Τα DP είναι πάντα σωστά ενημερωμένα, τα SC όχι (έχουν πλείστες λαθεμένες ειδοποιήσεις, εν μέρει δικαιολογημένα αλλά κατά την γνώμη μου οι περισσότερες αδικαιολόγητα)
2. Τα DP προσθέτουν και αφαιρούν σημεία. Τα SC μόνο προσθέτουν (μακάρι να κάνω λάθος αλλά αυτή η εντύπωση μου έχει δημιουργηθεί)
3. Τα DP έχουν συνέπεια στην ημερομηνία των updates και μερικές φορές μας εκπλήσσουν ευχάριστα, τα SC "παίζουν" κανά 15νθήμερο.
4. Τα DP ειδοποιούν για τα σημεία που βρίσκονται στην πορεία σου ενώ τα SC για σημεία στο αντίθετο ρεύμα ή ποιο μακρυά από την πορεία σου.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές μου εντυπώσεις, δεν τα γράφω για να προκαλέσω την οποιαδήποτε αντιπαράθεση μεταξύ εμού και των δημιουργών των ανωτέρω projects και θα ήθελα να δω την αξιοπιστία και την συνέπεια που διακρίνουν τα DP και στα SC που τα θεωρώ αξιόλογη προσπάθεια αλλά...

mastoris than.
05-12-07, 20:41
Σταύρο μου, υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά, τα DP είναι σταθερά, τα SC δυστυχώς μετακινούνται. :D

panosha
05-12-07, 20:48
Για το 4 δεν μπορεί να γίνει κάτι. Από την φύση του το Destinator έχοντας περιμετρική ειδοποίηση σε μπερδεύει. Τα περισσότερα DP απλά ισχύουν απ' όπου και να έρχεσαι.

garet
05-12-07, 20:51
1. Όπως αναφέρεις και εσύ οι "λαθεμένες" ειδοποιήσεις είναι δικαιολογημένες (ιδιαίτερα μάλιστα σε σημεία όπου αναφέρονται σε φορητές κάμερες)
2. SPEEDCAMERAS UPDATE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007

Change Log :
Προστέθηκαν 8 νέα σημεία: 1 G - 7 R
Αφαιρέθηκαν 2 σημεία: 2 R

*Αλλαγή εικονιδίων by gandalf

Download links για Destinator 6 - PN - 3 - Pna_D6, εδώ: SpeedCameras by GPSPocketPC Team (http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=2863#2863)

3. Η ανανέωση των σημείων εξαρτάται από το φόρτο εργασίας και το χρόνο που διαθέτουν οι δημιουργοί όλων αυτών των βάσεων δεδομένων που εμείς τις βρίσκουμε έτοιμες :wink:
4. Οι ειδοποιήσεις για όλα τα αγαπημένα σημεία στο Dest λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Εν τέλει νομίζω ότι και τα δύο projects αποτελούν αξιολογότατες προσπάθειες... :D

staman
05-12-07, 20:57
Το ξέρω Θανάση ότι η επικίνδυνη στροφή, διάβαση, διασταύρωση είναι πάντα στην θέση τους (κάποιες βέβαια με επεμβάσεις της πολιτείας-όταν και οπόταν- διορθώνονται και αντιμετωπίζονται ανάλογα και σωστά από τα DP), αλλά το να ακούς κάθε 2-3 χλμ "μπλόκο τροχαίας" ή "φορητό ραντάρ ταχύτητας" σε κάποια σημεία (αρκετά στην διαδρομή Αθήνα-Τρίκαλα και Αθήνα-Κατερίνη) νομίζω ότι είναι περιττό αφού μία και μόνο ειδοποίηση θα αρκούσε.
Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε το αυτονόητο ότι δλδ η ειδοποίηση δεν αφορά τα επόμενα 500,1000,2000m που έχουμε ορίσει στις ειδοποιήσεις αλλά πολύ περισσότερα αφού είναι "φορητό" και άρα μετακινείται. Άρα μία ειδοποίηση για κάποιο τέτοιο σημείο καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να καλύπτει μία απόσταση μέχρι και 5χλμ και να λαμβάνουμε τα προβλεπόμενα "μέτρα". Το να την ακούμε όμως 2-3 φορές για 5 χλμ είναι κάπως ενοχλητικό και κουραστικό και κυρίως απαξιώνει το project αν τελικά δεν υπάρχει το μπλόκο ή το ραντάρ (που συνήθως δεν υπάρχει). Άσε που σε παίρνουν και στο "ψιλό" οι συνεπιβάτες, ενώ οι ειδοποιήσεις των DP επισύρουν τον θαυμασμό τους :!:

staman
05-12-07, 21:00
garet, ευχαριστώ για την απάντηση.
Μία διευκρίνηση: Update Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου?

garet
05-12-07, 21:02
garet, ευχαριστώ για την απάντηση.
Μία διευκρίνηση: Update Νοεμβρίου ή Δεκεμβρίου?

Προς το παρόν Νοεμβρίου... :-D

mastoris than.
05-12-07, 21:08
Σταύρο στο κομμάτι Δομοκού-Καρδίτσας, υπάρχουν πάρα πολλά φορητά, που συνεχώς αλλάζουν θέση ΚΑΙ γιατί γίνονται έργα και για να μην παραγνωριζόμαστε.
Ένα σημείο SC, που είχα δώσει και δεν έβλεπα παρουσία, σκέφτηκα να αφαιρεθεί, ευτυχώς δεν το έκανα.

dimlyk
05-12-07, 21:27
Το ξέρω Θανάση ότι η επικίνδυνη στροφή, διάβαση, διασταύρωση είναι πάντα στην θέση τους (κάποιες βέβαια με επεμβάσεις της πολιτείας-όταν και οπόταν- διορθώνονται και αντιμετωπίζονται ανάλογα και σωστά από τα DP), αλλά το να ακούς κάθε 2-3 χλμ "μπλόκο τροχαίας" ή "φορητό ραντάρ ταχύτητας" σε κάποια σημεία (αρκετά στην διαδρομή Αθήνα-Τρίκαλα και Αθήνα-Κατερίνη) νομίζω ότι είναι περιττό αφού μία και μόνο ειδοποίηση θα αρκούσε.
Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε το αυτονόητο ότι δλδ η ειδοποίηση δεν αφορά τα επόμενα 500,1000,2000m που έχουμε ορίσει στις ειδοποιήσεις αλλά πολύ περισσότερα αφού είναι "φορητό" και άρα μετακινείται. Άρα μία ειδοποίηση για κάποιο τέτοιο σημείο καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να καλύπτει μία απόσταση μέχρι και 5χλμ και να λαμβάνουμε τα προβλεπόμενα "μέτρα". Το να την ακούμε όμως 2-3 φορές για 5 χλμ είναι κάπως ενοχλητικό και κουραστικό και κυρίως απαξιώνει το project αν τελικά δεν υπάρχει το μπλόκο ή το ραντάρ (που συνήθως δεν υπάρχει). Άσε που σε παίρνουν και στο "ψιλό" οι συνεπιβάτες, ενώ οι ειδοποιήσεις των DP επισύρουν τον θαυμασμό τους :!:

αν αρκουσε μια ειδοποιηση θα πηγαιναμε ολοι με τα 50-80 η 120 και δεν θα ειχε νοημα ουτε η μια ειδοποιηση ...
το συγκεκριμενο project εχει απο την φυση του πολλα μειονεκτηματα ...
πχ... κορινθος - πατρα ειναι γνωστα τα 5-6 πιθανα σημεια για μια αποσταση 130-140 χιλιομετρων
ευηνοχωρι -αμφιλοχια για τα μισα περιπου χιλιομετρα ...τα αντιστοιχα σημεια ειναι καμμια 20αρια
στην περιοχη της καλαματας και της κοζανης ... καθε χιλιομετρο κι ευκαιρεια ... κλπ κλπ
και εφερα μερικα πραδειγματα που ξερω καλα
σημασια σε ολες αυτες τις προσπαθειες εχει η ενεργος συμμετοχη και η καλοπιστη κριτικη

panosha
05-12-07, 21:31
Πας με 200, ακούς την ειδοποίηση, σηκώνεις το πόδι από το γκάζι, περνάς και τα ξαναχώνεις. Έτσι γίνεται Σταύρο. Καταπληκτικά πράγματα. Άντε να δούμε πότε θα μπουν και τα αλκοτέστ. http://www.htc.com.gr/forum/images/smilies/user/frusty.gif

staman
05-12-07, 21:53
Πας με 200, ακούς την ειδοποίηση, σηκώνεις το πόδι από το γκάζι, περνάς και τα ξαναχώνεις. Έτσι γίνεται Σταύρο. Καταπληκτικά πράγματα. Άντε να δούμε πότε θα μπουν και τα αλκοτέστ. http://www.htc.com.gr/forum/images/smilies/user/frusty.gif
Έτσι, δυστυχώς Πάνο. :(

freddakos
06-12-07, 17:15
Ενώ αν δεν έχεις τις ειδοποιήσεις πας συνέχεια με 200...

dimlyk
06-12-07, 17:16
προς τι λοιπον το "κοψιμο" για το ποτε θα βγουν ; :roll:

kyrospetr
07-12-07, 08:55
Παιδιά βγήκε το update http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=240

electro
07-12-07, 11:46
Με στεναχωρει ιδιαιτερα στο οτι δεν ειχαμε καποια ενημερωσει και ακομα δεν εχει ενηερωθειαπο καποιον υπευθηνο το αντιστοιχο thread........ :cry:

mastoris than.
07-12-07, 15:34
Με στεναχωρει ιδιαιτερα στο οτι δεν ειχαμε καποια ενημερωσει και ακομα δεν εχει ενηερωθειαπο καποιον υπευθηνο το αντιστοιχο thread........ :cry:Κυρίως γιατί μέλη του παρόντος forum, χωρίς να συμμετέχουν στο gpspocketpc, δίνουν και ενημερώνουν στην ομάδα συχνά-πυκνά σημεία.

panosha
07-12-07, 15:52
http://img478.imageshack.us/img478/5008/80490251yi7.gif (http://imageshack.us)

http://www.gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=1661

Μάλλον θεωρούν πως η NGI τους κλέβει τα copyrights κι μένα υπάλληλο. :lol: :lol: :lol:

electro
07-12-07, 19:29
Με στεναχωρει ιδιαιτερα στο οτι δεν ειχαμε καποια ενημερωσει και ακομα δεν εχει ενηερωθειαπο καποιον υπευθηνο το αντιστοιχο thread........ :cry:Κυρίως γιατί μέλη του παρόντος forum, χωρίς να συμμετέχουν στο gpspocketpc, δίνουν και ενημερώνουν στην ομάδα συχνά-πυκνά σημεία.

Επειδη νιωθω , οτι με παιρνει μπαλα και εμενα αυτο , να πω , οτι οντως δεν συμμετεχω στο εν λογω φορουμ. Να πω την αληθεια μεχρι προτινος νομιζα οτι υπαρχει συνεργασια μαζι τους. Βλεπω μια επιθεση , κυριος απο τους αλλους , που αρχιζω να καταλαβιανω την υπαρξη τους. Προσωπικα δεν εχω προβλημα να ασχολουμαστε εδω με διαφορα "project"( δεν εννοω poi με , ας πουμε , το που συχναζουν οι φανταροι....). Ενταξει , μερικοι απο εμας το κανουν ηδη και τους παραδεχομαι. Θα μπορουσαμε εαν υπηρχε μια σοβαρη προταση , να συμβαλουμε ολοι και να κανουμε κατι.

mastoris than.
07-12-07, 20:03

Επειδη νιωθω , οτι με παιρνει μπαλα και εμενα αυτο , να πω , οτι οντως δεν συμμετεχω στο εν λογω φορουμ. Να πω την αληθεια μεχρι προτινος νομιζα οτι υπαρχει συνεργασια μαζι τους. Βλεπω μια επιθεση , κυριος απο τους αλλους , που αρχιζω να καταλαβιανω την υπαρξη τους. Προσωπικα δεν εχω προβλημα να ασχολουμαστε εδω με διαφορα "project"( δεν εννοω poi με , ας πουμε , το που συχναζουν οι φανταροι....). Ενταξει , μερικοι απο εμας το κανουν ηδη και τους παραδεχομαι. Θα μπορουσαμε εαν υπηρχε μια σοβαρη προταση , να συμβαλουμε ολοι και να κανουμε κατι.
Για να εξηγηθώ.
Επειδή, όποτε πέφτει στην αντίληψή μου, κάποιο σημείο radar, μπλόκο, το δίνω στους ανθρώπους που το υποστηρίζουν και ενημερώνουν και φαντάζομαι ότι σαν εμένα θα είναι και άλλοι που το κάνουν χωρίς να είναι μέλη του gpspocketpc και τους αξίζει ένα update, ακριβώς για αυτό λέω και άσχετο αν εγώ δεν τα περνάω.
Μπορεί κάτι να έχει τύχει, άνθρωποι είμαστε.

EDIT: Όλα καλά http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=78234#78234

Takisloggos
10-12-07, 09:16
22.0417
38.2716 (Στο ύψος του Δ.Δ. Πανόραμα)

22.0608
38.2602 (Στο ύψος της γέφυρας Κουνινιώτη)

geok
19-12-07, 22:54
22.0417
38.2716 (Στο ύψος του Δ.Δ. Πανόραμα)

22.0608
38.2602 (Στο ύψος της γέφυρας Κουνινιώτη)

Σε ευχαρστούμε φίλε μου :wink: