PDA

Επιστροφή στο Forum : Favorites απο D3 σε pn

fokion
08-02-06, 09:55
Εχοντας εγκαταστησει το d3 στην καρτα και ακολουθοντας τις οδηγιες, " βγαζετε την καρτα κανετε hard reset κ.λ.π. κ.λ.π. " μου εμεινε κουτσουρεμενο και χωρις να λειτουργει ( καποιο αρχειο .inf ψαχνει) με τα favorites που ειχα φτιαξει.
Τα εκανα απλά copy-paste στο directory favorites του PΝ και εμφανιστικαν κανονικά. Προσοχη. μετεφερα και τα δυο αρχεια με το ιδιο ονομα, και το αρχειο φωτογραφιας που ειναι το συμβολακι ΚΑΙ το αρχειο με τις πληροφορίες.

Κατι αλλο που παρατηρησα ηταν οτι βρηκα το ιστορικο του D3 στο ιστορικο του PN

Ολη ε εγκατασταση εγινε by the book

Chris Lappas
08-02-06, 10:26
Εγώ χωρίς να απεγκαταστήσω πρώτα το D3 (καθώς ήθελα να τα έχω και τα δύο) παρατήρησα ότι μετά την εγκατάσταση του καινούργιου προγράμματος το D3 χάθηκε, αλλά μου άφησε μια ευγενική χορηγία, τα αγαπημένα μου κανονικότατα τοποθετημένα στο PN.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ήχοι ακούγονται κάπως μπουκωμένοι. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Εννοείται ότι το hard reset δεν είναι επιλογή καθώς έχω πάρα πολλά προγράμματα που δεν θέλω να εγκαθιστώ από την αρχή.

MinOtaVrS
08-02-06, 11:55
Ε

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ήχοι ακούγονται κάπως μπουκωμένοι. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Εννοείται ότι το hard reset δεν είναι επιλογή καθώς έχω πάρα πολλά προγράμματα που δεν θέλω να εγκαθιστώ από την αρχή.

Yparxei kapoio problhmataki me tous hxous exoun epexergasthei kakhn kakws kati pou sthn konsola tha lythei pistevw mexri tote mporeis na kaneis copy tous hxous apo to destinator 3 oi opoioi einai idioi kai paizoun fovera..