PDA

Επιστροφή στο Forum : AIRIS T930,149?

SOCRATIS T.
02-12-07, 13:45
Παιδιά καλημέρα.
Σας βρήκα μέσα από τον Γούγλη,όταν έκανα αναζήτηση για το παραπάνω navi.
Το έχουν στα Media Markt Αργυρούπολης στα 149?.
Έχει χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης,Ελληνικό menu,Ελληνική φωνητική πλοήγηση,οθόνη touch screen 3,5''.
Ξέρει κανείς τίποτα γι΄αυτό;
Το παρακάτω link είναι από το φυλλάδιο του Media Markt.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/list]

SOCRATIS T.
02-12-07, 13:45
http://www.mediamarkt.gr/catalogues/argyroupoli/3.pdf

panosha
02-12-07, 13:51
Το χάρτες 41 ευρωπαϊκών χαρτών ενωμένοι με την Ελλάδα (MRE) δεν είμαι βέβαιος πως σημαίνει χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης. Επίσης το πρόγραμμα και οι χάρτες Ελλάδας που φαίνεται να χρησιμοποιεί δεν είναι ότι καλύτερο. Οι πληροφορίες είναι ελλιπείς και η τιμή ενδιαφέρουσα.

Nept
02-12-07, 19:40
Πέρασα χθες Σάββατο απόγευμα και το είδα. Τα χαρακτηριστικά είναι τυπικά για την κατηγορία, 3,5ʼʼμέτρια οθόνη, 400MHz Samsung, 64M+1Giga μνήμη. Σαν συσκευή δεν πείθει για την ποιότητά της. Εχει περασμένο στη μνήμη το Sygic Drive με τους γνωστούς Creative Image <<χάρτες>>.

Ο υπάλληλος της Media Markt προειδοποιούσε τους υποψήφιους αγοραστές ότι έχει ελαττωματική βεντούζα και συνιστούσε να πάρουν άλλη βεντούζα για να κάνουν την δουλεία τους, αλλά παρʼ όλα αυτά πούλαγε σαν ζεστό ψωμί. Εμεινα εκεί αρκετά και μου έκαναν (άσχημη) εντύπωση δύο πράγματα:

1.Δίπλα υπήρχαν όλα τα γνωστά PNA απο την MLS με Destinator+NGI αλλά ούτε ένα δεν λειτουργούσε...
2.Αν κρίνω από τα όσα είδα και άκουσα πρέπει να υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ έλλειμα ενημέρωσης…..

panosha
02-12-07, 19:49
Όσοι αγοράζουν συσκευή με άλλο πρόγραμμα - χάρτη, αν ακούσουν στη συνέχεια τι παίζει και δουν τα προβλήματα, έρχονται εδώ ή ψάχνουν αλλού πως να περάσουν Destinator.

bbbb
02-12-07, 20:08
Αρκετός κόσμος έχει σαν πρώτο κριτήριο την τιμή στην αγορά του gps,δυστυχώς

mastoris than.
02-12-07, 20:13
Αρκετός κόσμος έχει σαν πρώτο κριτήριο την τιμή στην αγορά του gps,δυστυχώς ή του αρέσει να βλέπει στο ταμπλό του μία φωτεινή οθόνη. :roll:

SOCRATIS T.
02-12-07, 21:24
Αρκετός κόσμος έχει σαν πρώτο κριτήριο την τιμή στην αγορά του gps,δυστυχώς

Και γιατί "δυστυχώς";
Εσένα αν σου έλεγαν ότι το τάδε gps κοστίζει...15.000?,αλλά εκτός των άλλων,φτιάχνει και τοστ,θα το αγόραζες;
Φυσικά και η τιμή πρέπει να αποτελεί βασικό κριτήριο για την αγορά μιας συσκευής.
Σίγουρα όχι μόνο αυτό,αλλά βασικό.
Σε διαφορετική περίπτωση,όλες οι εταιρείες θα τιμολογούσαν ανεξέλεγκτα τα προϊόντα τους με διαφορετικό πρόσχημα κάθε φορά (design,χώρα προέλευσης,"όνομα" κτλ).

Για κάποιον σαν κι εμένα που το μόνο που τον ενδιαφέρει από το gps είναι να βάζει την οδό προορισμού και αυτό να τη βρίσκει και να τον οδηγεί σε αυτή χωρίς να θέλει να δώσει πολλά χρήματα,η παραπάνω συσκευή,αξίζει;

panosha
02-12-07, 21:27
Mε το πρόγραμμα πλοήγησης και τους χάρτες που φοράει όχι. Αν πάλι το δεις υπό το πρίσμα της τιμής... αλλά μετά θα έρθεις εδώ και ψάχνεις πως θα βάλεις το Destinator δίνοντας άλλα τόσα κι αν σου πάθει κάτι τσεκάρισε που θα το φτιάξεις.

iakovos
02-12-07, 22:33
εγω παντως ευχομαι να το αγορασει ο σωκρατης και μετα να μας πει αν αξιζει τα 150 ευρω, :roll:

ps 'ελπιζω το forum εκτος απο πολυτιμες συμβουλες να δινει και χαρτομαντιλα γιατι εχει να πεσει πολυ κλαμα με την 1η αποπειρα πλοηγησης :lol:

SOCRATIS T.
02-12-07, 22:43
Mε το πρόγραμμα πλοήγησης και τους χάρτες που φοράει όχι. Αν πάλι το δεις υπό το πρίσμα της τιμής... αλλά μετά θα έρθεις εδώ και ψάχνεις πως θα βάλεις το Destinator δίνοντας άλλα τόσα κι αν σου πάθει κάτι τσεκάρισε που θα το φτιάξεις.

Εντελώς καλοπροαίρετα και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνίας ή σαρκασμού,θα απέκλειες το ενδεχόμενο να ερχόμουν "εδώ" έχοντας αγοράσει το παρακάτω-που ήμουν έτοιμος- και έχοντας δώσει τα 3πλάσια χρήματα;
http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069683_432408719,00.html

Nept
02-12-07, 22:51
Το θέμα της τιμής σίγουρα παίζει ρόλο. Δεν μοιάζουν ρεαλιστικές σήμερα οι τιμές αρκετών PNA με προεγκατεστημένο Destinator στην Ελληνική αγορά.

Ο υποψήφιος άπειρος αγοραστής γιατί να μην εντυπωσιαστεί από μια μέτρια συσκευή των 149? ή με μια πολύ καλλίτερη των 229? με 4.3ʼʼοθόνη και ανάλυση 480 x 272 (MIO C320b)?

panosha
02-12-07, 22:55
Tα έχω δει όλα, αυτό που λέω είναι όποιος θέλει να κάνει μια οικονομική αγορά με τις όποιες υποχωρήσεις, ας ψάξει για κάποια συσκευή που θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα με Destinator λόγω χαρτών NGI.

SOCRATIS T.
03-12-07, 00:01
εγω παντως ευχομαι να το αγορασει ο σωκρατης και μετα να μας πει αν αξιζει τα 150 ευρω, :roll:

ps 'ελπιζω το forum εκτος απο πολυτιμες συμβουλες να δινει και χαρτομαντιλα γιατι εχει να πεσει πολυ κλαμα με την 1η αποπειρα πλοηγησης :lol:

Ευτυχώς δεν θα χρειαστώ χαρτομάντηλα (και πολύ περισσότερο,ειρωνικά σχόλια),αφού έχεις δικαίωμα μέσα σε δύο ημέρες να το επιστρέψεις.
Καλό έεε;

Kermit
10-12-07, 22:45
καλησπερα παιδια!!!!
Τι εγινε τελικα με αυτο το AIRIS??
αξιζει??
:-D :-D