Επιστροφή στο Forum : MLS PNA Destinator V743
Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο σημειο του φορουμ...Κοιτουσα προσφατα για συσκευη και ειχα καταληξει σε ΤΙΒΟ αλλα για οικονομικους λογους κυριους στραφηκα στην συνεχεια στο MLS PNA Destinator V743. Ειναι στα 339 ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977967&product=1035347
Ξερει κανεις κατι παραπανω, αν ειναι αξιοπιστο, πληροφοριες γοα το σερβις κλπ?
Ευχαριστω !
Το v743 είναι καλό μετά από δοκιμές που έχουμε κάνει. Αξιόπιστο δε ξέρω είναι πολύ νέο, θα δείξει. service mls. Πωλείται κι από την NGi στην ίδια τιμή και θα μπει και σύντομα στο e-shop μας.
Κατι ακομα...Απο το eshop του site θα πωλειται με τους τελευταιους προσφατους χαρτες ή με τους χαρτες του 2ου τριμηνου οπως αυτο που παραθετω παραπανω?
Κατι ακομα...Απο το eshop του site θα πωλειται με τους τελευταιους προσφατους χαρτες ή με τους χαρτες του 2ου τριμηνου οπως αυτο που παραθετω παραπανω?
Είναι δυνατόν να πουλάμε κάποιο προϊόν χωρίς τους νέους χάρτες?
Tόσοι και τόσοι το κάνουν! Μην βλέπεις που είστε η πηγή... :lol:
Είναι δυνατόν να πουλάμε κάποιο προϊόν χωρίς τους νέους χάρτες?
Αλλο λεω...Βλεπω οτι αυτο στο πλαισιο ειναι τους χαρτες Q2 ενω οι πιο προσφατοι ειναι οι Q4.Σωστα ?
Ρωταω ποια εκδοση θα εχει....
Αυτο :roll:
Tην Q4 θα έχει αν το πάρεις από NGI. Εκτός αν μέχρι να πας έχει βγει νεότερη. :-)
Thanks...Σας εχω πρηξει ε?Sorry :?
Φυσικά 2007.Q4.
Ο λόγος ύπαρξης του τμήματος λιανικής της NGi δεν είναι το κέρδος από τις πωλήσεις αλλά η σχέση μας με τους πελάτες και το feed back τους. Έτσι το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο γιατί αυτό βοηθάει στη τελειοποίηση του χάρτη μας.
Το v743 είναι καλό μετά από δοκιμές που έχουμε κάνει. Αξιόπιστο δε ξέρω είναι πολύ νέο, θα δείξει. service mls. Πωλείται κι από την NGi στην ίδια τιμή και θα μπει και σύντομα στο e-shop μας.
Να ρωτησω ακομα κατι ? Το ηχειο του ειναι ικανοποιητικο ? Δηλαση αν παιζει το ραδιοφωνο σε νορμαλ ενταση ουτε δυνατα ουτε χαμηλα ακουγονται κα8αρα οι οδηγιες ;;
manolismagriplis
03-01-08, 03:31
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω από το e-shop σας το συγκεκριμενο μοντέλο (V743) οι χάρτες Αμερικής (και Καναδά) μπορούν και αν ΝΑΙ πόσο στοιχίζουν ?
Σας ευχαριστώ
manolismagriplis
03-01-08, 03:54
Επειδή είμαι ΝΕΟΣ στον χώρο, με επέκταση της μνήμης όπως λέει στο 2GB τί άλλο μπορεί να εγκατασταθεί (αν γίνεται)?
Είναι απλή SD μνήμη?
Σας ευχαριστώ
Φυσικά 2007.Q4.
Ο λόγος ύπαρξης του τμήματος λιανικής της NGi δεν είναι το κέρδος από τις πωλήσεις αλλά η σχέση μας με τους πελάτες και το feed back τους. Έτσι το κέρδος είναι ακόμη μεγαλύτερο γιατί αυτό βοηθάει στη τελειοποίηση του χάρτη μας.
+ =D> :smt023 :smt023
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GPS.
ΕΧΩ ΤΟ DESTINATOR V6.1.1.00577 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πας εδω http://www.ngi.gr/login.php κανεις εγγραφη και κατεβαζεις και την εκδοση 7 του destinator για το v-743 και τον τελευταιο χαρτη που ειναι ο 2008.Q4 V115. Τα περνας στο μηχανακι σου και εισαι ωραιος!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.