Επιστροφή στο Forum : Πλήκτρο "σπίτι"
Καλημέρα σέ όλους.Κάνοντας όλες τίς διαδικασίες που περιγράφονται στίς οδηγίες,γιά εισαγωγή της διεύθυνσης σπιτιού,όσες φορές και να τήν γράψω,δέν την κάνει save πατώντας το "οκ",και χρειάζεται κάθε φορά να επαναλαμβάνω τήν εισαγωγή.Μήπως ξέρει κανείς κάτι πανω σε αυτό??
τκς.
Καλημέρα σέ όλους.Κάνοντας όλες τίς διαδικασίες που περιγράφονται στίς οδηγίες,γιά εισαγωγή της διεύθυνσης σπιτιού,όσες φορές και να τήν γράψω,δέν την κάνει save πατώντας το "οκ",και χρειάζεται κάθε φορά να επαναλαμβάνω τήν εισαγωγή.Μήπως ξέρει κανείς κάτι πανω σε αυτό??
τκς.
περιεργο! σ' εμενα το περναω και ειναι οκ.
Και σε μένα δουλεύει καλά, επίσης αυτή η πληροφορία αποθηκεύεται στο φάκελο destinatorApps/destinator/common/favorites
Και σε μένα δουλεύει καλά, επίσης αυτή η πληροφορία αποθηκεύεται στο φάκελο destinatorApps/destinator/common/favorites
zeppelin,το εχω δοκιμάσει 100 φορές,και τώρα πάλι.Τίποτα δεν κανει τίς πληροφορίες save,και πρέπει να τις ξαναγράφω...Please help!!
Τα favoritres τα είχες κρατήσει backup?
Τα favoritres τα είχες κρατήσει backup?
αν εννοείς πρίν κάνω την αναβάθμιση απο το D3,όχι το έιχα ξεχάσει,και φυσικά έχασα και όσα ειχα εκεί....
δε ξέρω, κάνε hard reset και εγκατέστησέ το ξανά
δε ξέρω, κάνε hard reset και εγκατέστησέ το ξανά
ευχαριστώ.Αυτό ακριβώς έκανα,μετά και τίς οδηγίες τηλεφωνικός στην NGI,και δούλεψε μια χαρά.
Καλημέρα, έχω και εγώ μια απορία για το κουμπί σπιτιού. Αγόρασα το mio 350 με το destinator PN. Το εγκατέστησα κανονικά στην συσκευή και πήγα στις ρυθμίσεις - κουμπί σπιτιού - όπου έγραψα την δνση μου με μορφή πολη,οδος,αριθμός. Θα έπρεπε κάπου στην οθόνη μετά να φαινετε το εικονίδιο "κουμπί σπιτιού";
Ευχαριστώ
Καλημέρα, έχω και εγώ μια απορία για το κουμπί σπιτιού. Αγόρασα το mio 350 με το destinator PN. Το εγκατέστησα κανονικά στην συσκευή και πήγα στις ρυθμίσεις - κουμπί σπιτιού - όπου έγραψα την δνση μου με μορφή πολη,οδος,αριθμός. Θα έπρεπε κάπου στην οθόνη μετά να φαινετε το εικονίδιο "κουμπί σπιτιού";
Ευχαριστώ
Στο Pn εμφανίζεται ένα σημείο με κατι βελάκια να δείχνουν προς αυτό :wink:
Ενα σπιτάκι μου το δείχνει εκεί που είναι η διεύθυνση..αλλά ο μόνος τρόπος για να το δω είναι πηγαίνοντας στο μενού του destinator και γράφοντας την διεύθυνσή μου, οπού μετά απλώς πατάω πλοήγηση. Ειχα την εντύπωση ότι θα έπρεπε να εχω ενα εικονίδιο όπως είναι αυτά του αυτοκινήτου η της πυξίδας και πατώντας το θα μου έβγαζε απευθείας την διαδρομή
mastoris than.
29-12-06, 13:54
Ευχαριστώ
Νομίζω στο PN συμβολίζεται με 4 βελάκια που δείχνουν στο ίδιο σημείο.
οντως :D το πάτησα και μου έβγαλε την διαδρομή για το σπίτι....να μπορούσα κιόλας να παω τωρα :-D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.