Επιστροφή στο Forum : cloning pn
Λιγο πριν την αγορα του destinator pn ηθελα να ρωτησω κατι, που παρολο που ρωτησα και αλλου αμφιβαλλω για την <<νομιμοτητα>> του και θα ηθελα να ρωτησω και εδω. :roll:
Εχω 2 qtek 2020 και 2020i για προσωπικη τελειως χρηση. Θελω να μου πειτε αν ειναι δυνατον να περασω το pn και στα 2 χωρις να σπαταλησω αλλη πλην της 1 ενεργοποιησης :?: (οταν βγει το πακετο με το cd). Ελπιζω να καταλαβαινετε οτι ειναι μονο και αυστηρως για προσωπικη μου χρηση (βασιζομενοι ομως στην καλη μου πιστη γιατι γνωριζω οτι ετσι θα μπορουσα ανετοτατα βαση 1 μονο αδειας να το δινω σε ολο τον κοσμο η ακομα και να το εμπορευομαι παρανομως) και σε αυτο το σημειο νομιζω οτι θα υπαρχει η δικη σας ενσταση. Καταλαβαινετε βεβαιως οτι μιλαω για αυστηρως προσωπικη χρηση αλλα και απο την αλλη δεν μπορειτε να διασφαλιστειτε οτι ειναι οντως ετσι, ετσι δεν ειναι? Θα ηθελα πολυ να διαβασω την γνωμη σας γιατι μαλλον την εκανα την πατατια μου αλλού, τουλαχιστον να την edit-αρω :wink:
Σας ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα :)
Μπορείς με μεταφορά άδειας χρήσης σε άλλη συσκευή μέσα από το www.destinator1.com/community
Αυτή η δυνατότητα πάντως είναι για περισρισμένη χρήση και για περιπτώσεις απώλειας ή επιδιόρθωσης του PDA σου, όπου το αναγνωριστικό συσκευής αλλάζει.
Σε ευχαριστω πολυ zepelin
Εγώ θέλω να κάνω μια παρόμοια ερώτηση…
Έχω το Acer n30 και σε λίγο θα έχω το Mio A701 και θέλω όπως είναι φυσικό να το περάσω εκεί το πρόγραμμα, και να το βγάλω από το Acer… εκεί τι πρέπει να κάνω?? Και γιατί πρέπει να θεωρείται δηλαδή το ένα από τα δυο σαν απώλεια?? Δεν έχει προβλεφθεί ότι μπορεί να γίνει και αυτό??
Εάν έχω καταλάβει λάθος ας με διορθώσει κάποιος…
:roll:
Δεν εχεις καταλαβει λαθος και για αυτο ακριβως το λογο σου διδεται το οριο των 3 ενεργοποιησεων.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μεταφερεις την αδεια σου σε αλλη συσκευη οποτε δεν εχεις καποιο προβλημα. Οι 3 πιστευω οτι ειναι πολυ καλες γιατι σιγουρα θα υπαρχουν περιπτωσεις σαν την δικια σου αλλα αυτο ειναι τελειως προσωπικη πεποιθηση.
Αυτα μου ειπε μια γλυκυτατη φωνουλα οταν τηλ στην ngi, αν καταλαβα λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Ελπιζω να βοηθησα
:)
5 ειναι το οριο ενεργοποιησεων ρε παιδια η 3???? :roll:
Δεν εχεις καταλαβει λαθος και για αυτο ακριβως το λογο σου διδεται το οριο των 3 ενεργοποιησεων.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να μεταφερεις την αδεια σου σε αλλη συσκευη οποτε δεν εχεις καποιο προβλημα. Οι 3 πιστευω οτι ειναι πολυ καλες γιατι σιγουρα θα υπαρχουν περιπτωσεις σαν την δικια σου αλλα αυτο ειναι τελειως προσωπικη πεποιθηση.
Αυτα μου ειπε μια γλυκυτατη φωνουλα οταν τηλ στην ngi, αν καταλαβα λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Ελπιζω να βοηθησα
Και αν εγώ το πάρω τώρα που έχω το Eten G500 και δω ότι μου αρέσει το Mio αύριο και μετά βγει το νέο μοντέλο και θέλω να το πάρω τι θα γίνει ρε παιδιά; Τον τελευταίο χρόνο έχει τύχει και έχω αλλάξει: XDA II, XDA IIi, XDA IIs, XDA Exec και τώρα προς το παρόν G500. Και πιστέψτε με δεν είμαι ο μόνος. Γιατί να με περιορίζει εμένα στα 3 ή 5 pda;
Μετά από το limit τι γίνεται δηλαδή, ξαναγοράζω πάλι το destinator;
Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ενδιάμεσα που να λέει 3 η 5 αλλαγές ανά έτος πχ;
Τα ppc δεν είναι pc...
Κάποια επίσημη απάντηση από NGI;
Ελπιζω να βοηθησα
Και αν εγώ το πάρω τώρα που έχω το Eten G500 και δω ότι μου αρέσει το Mio αύριο και μετά βγει το νέο μοντέλο και θέλω να το πάρω τι θα γίνει ρε παιδιά; Τον τελευταίο χρόνο έχει τύχει και έχω αλλάξει: XDA II, XDA IIi, XDA IIs, XDA Exec και τώρα προς το παρόν G500. Και πιστέψτε με δεν είμαι ο μόνος. Γιατί να με περιορίζει εμένα στα 3 ή 5 pda;
Μετά από το limit τι γίνεται δηλαδή, ξαναγοράζω πάλι το destinator;
Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο ενδιάμεσα που να λέει 3 η 5 αλλαγές ανά έτος πχ;
Τα ppc δεν είναι pc...
Κάποια έγκυρη απάντηση από NGI;
Προς τι παρόν η μόνη λύση που μπορούμε να προτείνουμε είναι, εφόσον ξεπεράσετε το όριο των ενεργοποιήσεων να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Προς τι παρόν η μόνη λύση που μπορούμε να προτείνουμε είναι, εφόσον ξεπεράσετε το όριο των ενεργοποιήσεων να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Thanks.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.