Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με εκκίνηση του Destinator 7
Παιδιά γιά σας.
Έχω το Destinator 7 την τελευταία έκδοση 588.11 και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν το τρέξω με το module του τηλεφώνου ενεργοποιημένο κρασάρει και μου εμφανίζει πάλι την επιφάνεια εργασίας με την επάνω μπάρα εξαφανισμένη. Δέν κολάει όμως. Όταν απενεργοποιήσω το τηλέφωνο απο το Comm manager τότε παίζει κανονικά!
Έχετε καμιά ιδέα τί γίνεται...;;
Σε τι συσκευή ; Μήπως έχεις μπερδέψει αρχεία από διαφορετικές εκδόσεις του Destinator στην συσκευή σου ; Κάποιο μπέρδεμα με τις θύρες ίσως.
Kαλώς ήλθες.
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Η συσκευή μου είναι το TyTN ΙΙ και άλλη εγκατάσταση του destinator δέν έχω κάνει. Οι θύρες σεταρίστικαν αυτόματα και μετά απο 115200 την έκανα χειροκίνητα 4800 όπως στις οδηγίες σου σε άλλο φόρουμ. Η com έιναι 4. Έχω εγκατεστημένα μία πληθώρα προγραμμάτων όπως:
SPB contacts
HTC customizer
SPB diary
1-calc
Resco photo viewer
Resco explorer
Visual GPS
Code Wallet pro
Worms
Arvalle II
Και εμένα πολύ περίεργο μου φαίνεται... Την εγκατάσταση την είχα στην μνήμη και τους χάρτες στην κάρτα, τα ίδια. Όλα στην κάρτα, τα ίδια πάλι.
Δεν έχεις άλλο Destinator επάνω λοιπόν και δεν έχεις μπερδέψει αρχεία από προηγούμενες εκδόσεις. Πέτα το και βάλε πάλι το copy & paste.
Panosha δέν κατάλαβα ακριβώς τί εννοείς. Μπορείς να γίνεις λίγο πιό σαφής..; Thanks.
Πέταξε από την συσκευή σου ότι έχεις από Destinator και βάλε το copy & paste από εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5624
Δηστυχώς τίποτα δέν έγινε παρά τα άπειρα copy paste και διάφορους συνδιασμούς που χρησιμοποίησα. Μου φαίνεται πως δέν το γλυτώνω το hard reset!
Δηστυχώς τίποτα δέν έγινε παρά τα άπειρα copy paste και διάφορους συνδιασμούς που χρησιμοποίησα. Μου φαίνεται πως δέν το γλυτώνω το hard reset!
Φίλε δεν χρειάζεται να κάνεις κανένα copy paste. Κατέβασε από κει που σου λέει ο Πάνος το αρχείο που λέει copy paste και αφού το αποσυμπιέσεις, αντέγραψέ το αυτούσιο όλον τον φάκελο στην κάρτα. Μετά κάνε μια συντόμευση του exe αρχείου, αυτού με το σήμα του destinator στα προγράμματα και το αρχείο θα τρέχει από την συντόμευση κανονικότατα και χωρίς πρόβλημα.
Ακριβώς αυτό έκανα και τίποτα. Ξανακάνει τα ίδια. Με το tel module ενεργοποιημένο απλά δέν λέει να τρέξει. Με το που το κλείσω όλα ρολόι!
Hard reset και βάλε επάνω το πρόγραμμα πριν οτιδήποτε άλλο.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.