PDA

Επιστροφή στο Forum : 520 MIO

WILLIAM
19-11-07, 11:02
ΕΧΩ ΤΟ ΜΙΟ 520 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..... ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ..... ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ή ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ DESTINATOR
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 7 ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ . ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΩ ΚΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΗΜΑ EAN ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ DOWNLOAD THE NEW FILES /... TI EINAI AYTO?

acaliptos
19-11-07, 20:08
Αν κανεις μια αναζητηση στο forum θα δεις οτι το destinator ειναι μακραν καλυτερο απο το miomap.
Εβαλα προσφατα στο c520 το destinator6 και ειναι μια χαρα.Το 7 σεν ξερω αν προς το παρων μπορει να μπει.

WILLIAM
20-11-07, 11:30
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω το εστειλεσ στη εταιρεια και στο εκανε ή το προσπαθησες μονος . Και εαν το εκανες μονος σου εβαλες το σπασμενο ....Σε ρωταω διοτι πηρα τηλ. στη ngi και δεν μου ειπαν 100%οτι θα γινει και βεβαια οτι θα κοστισει 150,00 ευρω αλλα αυτο που με προβληματισε οτι δεν ηταν σιγουροι........

panosha
20-11-07, 11:50
Aν γίνεται θα στο φτιάξουν. Θέλεις να σου χαρίσουν και το πρόγραμμα ; :D

WILLIAM
20-11-07, 12:58
Aν γίνεται θα στο φτιάξουν. Θέλεις να σου χαρίσουν και το πρόγραμμα ; :D

panakota..... Θα μιλας ομορφα και χωρις ειρωνιες ..... διοτι εαν διαβασες προσεκτικα θα δεις οτι εννοω οτι δε λεει να πληρωσω και να μην γινει..... καταλαβες . ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ........ Καλο σου βραδυ....... :wink:

panosha
20-11-07, 13:16
Από που προκύπτει ότι θα σου τα πάρουν χωρίς να δουλέψει ; Ξέρεις να το έχουν κάνει και σε άλλους ; :-D

WILLIAM
20-11-07, 13:44
[quote="panosha"]Από που προκύπτει ότι θα σου τα πάρουν χωρίς να δουλέψει ; Ξέρεις να το έχουν κάνει και σε άλλους ; :-D[/quote
Γι` αυτο λογο ρωτω..... και επισης διοτι ειμαι νεος στο θεμα, δεν ξερω και αυτο που βλεπω ειναι οτι παρα πολλοι εχουν πολλα προβληματα .... πως ειναι δυνατον οταν στο φτιαχνει η εταιρεια να υπαρχουν τοσα προβληματα .....εκτος και αν ακολουθουν τη διαδικασια μονοι τους.... Ξαναλεω εγω θελω να το στειλω Αθηνα στην NGI για το κανουν!!!!!!! για να ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι οκ .: ](*,)

panosha
20-11-07, 13:52
Κατ' αρχήν μην τα παίρνεις κρανίο όταν το ρίχνουμε λίγο στην πλάκα. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να πήγε στην NGI και να τον χρέωσαν για κάτι που δεν έκαναν ή να του πούλησαν κάτι που δεν δουλεύει. Εγγυήσεις πάντως δεν θα πάρεις από ένα χρήστη όπως εγώ αλλά από την εταιρία. :-)

WILLIAM
20-11-07, 14:04
Κατ' αρχήν μην τα παίρνεις κρανίο όταν το ρίχνουμε λίγο στην πλάκα. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να πήγε στην NGI και να τον χρέωσαν για κάτι που δεν έκαναν ή να του πούλησαν κάτι που δεν δουλεύει. Εγγυήσεις πάντως δεν θα πάρεις από ένα χρήστη όπως εγώ αλλά από την εταιρία. :-)

οκ
8)

acaliptos
20-11-07, 18:40
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω το εστειλεσ στη εταιρεια και στο εκανε ή το προσπαθησες μονος . Και εαν το εκανες μονος σου εβαλες το σπασμενο ....Σε ρωταω διοτι πηρα τηλ. στη ngi και δεν μου ειπαν 100%οτι θα γινει και βεβαια οτι θα κοστισει 150,00 ευρω αλλα αυτο που με προβληματισε οτι δεν ηταν σιγουροι........

Κατεβασα απο το site τις ngi το destinator 6.11 για pna (satnav) και μετεφερα την αδεια απο αλλη συσκευη στο 520 για να δουλεψει ο χαρτης.