PDA

Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

maktubgr
05-02-06, 16:10
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ DESTINATOR ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ :?:

than10
05-02-06, 19:20
Απ' ότι είδα στο manual, το destinator μπορεί ήδη να το κάνει, με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Να έχεις κατάλληλο δέκτη GPS, που να λαμβάνει και από τα FM τα κατάλληλα κανάλια.
2. Να έχεις κάποιον που να εκπέμπει τις παραπάνω πληροφορίες (κίνηση, έργα κλπ) στα κατάλληλα κανάλια.

Από ότι καταλαβαίνεις το (1) το καλύπτεις εύκολα. Το (2) όμως... στην Ελλάδα ζούμε... Μέχρι να φτιαχτεί κάποια υπηρεσία που να μπορεί να μαζέψει αυτες τις πληροφορίες και να τις μεταφέρει αξιόπιστα...

Έχω ακούσει ότι έχει γίνει μια πειραματική προσπάθεια από κάποιο Πανεπηστήμιο, για μερικούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, αλλά δεν ξέρω που έχει φτάσει και πόσο αξιόπιστη είναι η πληροφορία. Αλλα ακόμα και έτσι θα πρέπει να εκπέμπεται on-line για να είναι χρήσιμη.

grimak
05-02-06, 19:23
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ DESTINATOR ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟΣ :?:

αυτη τη δυνατοτητα την εχει to pn (αν δεν κανω λαθος λεγετai tcs) αλλα δυστηχως στην ελλαδα δεν λειτουργει ακομα .
πληροφοριες λενε οτι μπορει να λειτουργησει μεσα στο 2006 , για να δουμε?

maximi01
05-02-06, 23:09
Η υπηρεσία αυτή λέγεται TMC και βασίζεται σε κέντρο κωδικοποιημένης μετάδοσης κυκλοφοριακών συμβάντων. Ελπίζω σε κοντινό μέλλον να μπορούμε να συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα σχετικά μ’ αυτό.
Το TCS αντίθετα αφορά στην εκφώνηση της ονομασίας των δρόμων που στρίβεις. Στα Αγγλικά λειτουργεί Πιστεύω ότι σύντομα όμως θα λειτουργήσει και για τις Ελληνικές ονομασίες.

After
06-02-06, 08:24
Το TCS αντίθετα αφορά στην εκφώνηση της ονομασίας των δρόμων που στρίβεις.

Μαλλον θα εννοεις TTS

maximi01
06-02-06, 11:48
Έχεις δίκιο. Ευχαριστώ για την διόρθωση.