Επιστροφή στο Forum : eimai neos xristis
thelo na paro to pn mporei kapoios na mou pei an mporei poies perioxes exei xartografisi (poies poleis); oi mitilini iparxi; mpika sto drive me alla de vrika akri. an mporei kapoios na voithisi;
thelo na paro to pn mporei kapoios na mou pei an mporei poies perioxes exei xartografisi (poies poleis); oi mitilini iparxi; mpika sto drive me alla de vrika akri. an mporei kapoios na voithisi;
οι πολεις ειναι πολλες!!
την μυτιληνη την εχει! (μονο τον κεντρικο δρομο που ενωνει το κεντρο της μυτιληνης με τα χωρια - δεν γραφει οδους)
ksereis ama exoun ftiaksei toulaxiston stis poleis apo palia opos tin lamia tis monodromiseis; rotao giati stous prooigoumenous zartes sti lamia gia paradeigma me pigene apo dromous pou apagorevotan. ksereis an to exoun diorthosei ayto;
Οι πόλεις – περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί από επίγεια συνεργεία οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι Αττική, ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης. Στις υπόλοιπες πενήντα περίπου πόλεις χρησιμοποιήσαμε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία αλλά δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα από επίγεια συνεργεία. Οι εργασίες αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη. Πάντως πολύ σύντομα θα ανεβάσουμε στο site μας όλα αυτά τα στοιχεία για να μην μπαίνετε στον κόπο να ρωτάτε ξανά για τα ίδια θέματα.
anamenete sintoma na iparxi anavathmisi tou xarti exontas kai tis monodromiseis; eyxaristo gia tis sintomes apantiseis
θα γίνεται σταδιακά σε επόμενες εκδόσεις.
anamenete sintoma na iparxi anavathmisi tou xarti exontas kai tis monodromiseis; eyxaristo gia tis sintomes apantiseis
Αυτο θα ηταν τέλειο αλλα εδω στην Ελλάδα ο κάθε Δημαρχος μεσα σε μια νύχτα μπορει να σου μονοδρόμηση όλη την πόλη χωρις καμια ενημέρωση αρα πολύ χλωμό το βλέπω να πετυχαίνει κατι τέτοιο ...... :o
νομιζω οτι ο καθε δημαρχος εχει να ωφεληθει αν ο επισκεπτης δεν ταλαιππωρειται στη πολη που επισκπετετε
εγω θα επικοινωνησω με το δημαρχο τριπολης μιας και ειναι γνωστος να μου δωσει ενα αντιγραφο με τις αλλαγες που εχουν γινει τελευταια ωστε να τις στειλω για ενημερωση
νομιζω οτι ο καθε δημαρχος εχει να ωφεληθει αν ο επισκεπτης δεν ταλαιππωρειται στη πολη που επισκπετετε
εγω θα επικοινωνησω με το δημαρχο τριπολης μιας και ειναι γνωστος να μου δωσει ενα αντιγραφο με τις αλλαγες που εχουν γινει τελευταια ωστε να τις στειλω για ενημερωση
Ωραιος o Kώστας !! :lol:
Μιας και μένω στην Τρίπολη, πράγματι έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και ετσι ο χάρτης έχει προβλήματα. Ο κεντρικός δρόμος Εθν Αντιστάσεως είναι μονόδρομος, το κατάστημα Γερμανού είναι σημειωμένο σε λαθος σημείο, η οδός Αποστολοπούλου, αναφέρεται σαν "Οθωνος"!!, Η Δεληγιάννη είναι πλέον στο μεγαλύερο μέρος της ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ! και πολλά άλλα. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ η ΕΤΑΙΡΕΙ :( Α ΑΥΤΑ
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.