PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

fanis26
09-11-07, 21:35
Εγκατεστησα τους χάρτες της Ελλαδας της Γαλλίας της Ιταλίας και της Ιταλίας με τον console του cd. Για τους ευρωπαικους χάρτες δεν μου ζήτησε ενεργοποιηση αλλά μόνο για της Ελλαδας. Εκανα της ενεργοποιηση απο το destinatortechnologies.com και φάνηκαν όλα καλα. Μέσα από το Menu έκανα επιλογή τους ελληνικούς και δειχνει ότι τους φορτώνει αλλα δεν με βγάζει έξω στο χάρτη όπως μου το κάνει όταν επιλεγω κάποιον αλλον χάρτη. Η συσκευη δεν κολλάει.
Μετα τους εσβησα και τους πέρασα χειροκινητα απο το cd στην κάρτα αλλα πάλι τα ίδια.Τι μπορεί να φταεί;
Η συσκευή ειναι HTC P3300

mastoris than.
09-11-07, 21:43
Διαχείριση Χαρτών -->Επιλογή Χάρτη και επέλεξε Greece U. Αν το έκανες έτσι, βγες κάπου που πιάνει σήμα το gps, πιθανόν να χρειάζεται κάτι τέτοιο.

fanis26
10-11-07, 00:07
Διαχείριση Χαρτών -->Επιλογή Χάρτη και επέλεξε Greece U. Αν το έκανες έτσι, βγες κάπου που πιάνει σήμα το gps, πιθανόν να χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Το εκανα αλλα τίποτα

mastoris than.
10-11-07, 00:56
Πετάξτε όλους τους χάρτες κ. Fanis26 και εγκαταστήστε εξ αρχής τον Ελληνικό Greece U, βεβαιωθείτε αν έχουν όλα καλώς και εν συνεχεία προχωρήστε στην εγκατάσταση των υπολοίπων.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

fanis26
10-11-07, 01:19
Πετάξτε όλους τους χάρτες κ. Fanis26 και εγκαταστήστε εξ αρχής τον Ελληνικό Greece U, βεβαιωθείτε αν έχουν όλα καλώς και εν συνεχεία προχωρήστε στην εγκατάσταση των υπολοίπων.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Θα το δοκιμασω.Ευχαριστώ πολυ

fanis26
10-11-07, 16:26
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Mastoris έσβησα ολους τους χάρτες και εγκατεστησα τον ελληνικό (GREECE U) αλλά όταν ανοίξω την εφαρμογή με βγάζει κατευθείαν στην επιλογή χάρτη. Διαλέγω τον ελληνικό και ξανακάνει restart την εφαρμογή. όσες φορές και να το δοκιμάσω τα ίδια.
Αλλο πρόβλημα είναι ότι έκανα ενεργοποιηση μεσω του destinatortechnologies.com και όλα ενταξει. Αλλα όταν παω να διημιουργήσω λογαριασμό στην ngi μου βγάζει λάθος licence key.
Πιστεύω ότι είναι εντάξει που δεν άνοιξω άλλο topic :oops:

mastoris than.
10-11-07, 20:17
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Mastoris έσβησα ολους τους χάρτες και εγκατεστησα τον ελληνικό (GREECE U) αλλά όταν ανοίξω την εφαρμογή με βγάζει κατευθείαν στην επιλογή χάρτη. Διαλέγω τον ελληνικό και ξανακάνει restart την εφαρμογή. όσες φορές και να το δοκιμάσω τα ίδια.
Αλλο πρόβλημα είναι ότι έκανα ενεργοποιηση μεσω του destinatortechnologies.com και όλα ενταξει. Αλλα όταν παω να διημιουργήσω λογαριασμό στην ngi μου βγάζει λάθος licence key.
Πιστεύω ότι είναι εντάξει που δεν άνοιξω άλλο topic :oops:
Δευτέρα κατά τις 11.00 πμ, τηλεφωνήστε στην NGI, θα βρεθεί λύση.