Επιστροφή στο Forum : Folder 2577
Για να ξεκινησουμε την εγκατασταση του destinator pn θα πρεπει να βρισκεται ο παραπανω φακελος στην καρτα μνημης.
Οταν ολοκληρωθει μπορουμε να τον διαγραψουμε?
Ρωταω γιατι καθε φορα που ανοιγω το Pda μου ζηταει να ξαναξεκινησει η εγκατασταση.
Το ακυρωνω και δουλευει κανονικα, ονως ειναι ενοχλητικο.
Υπ'οψιν, εχω μεταφερει το dest pn στην καρτα μνημης
Για να ξεκινησουμε την εγκατασταση του destinator pn θα πρεπει να βρισκεται ο παραπανω φακελος στην καρτα μνημης.
Ρωταω γιατι καθε φορα που ανοιγω το Pda μου ζηταει να ξαναξεκινησει η εγκατασταση.
Oi δυο φακελλοι που περιεχονται στο αρχειο που κατεβασες απο την NGI , afoy τους ξεζιπαρεις , ο 2577 και ο Destinatorappl θα τους βαλεις στην storag card , τρεξε το autorun και ολα θα γινουν μονα τους ,Προτινω hard reset πριν την εγκατασταση , ετσι εκανα και εγω και ολα πηγαν μια χαρα στο mio168 :wink:
Oi δυο φακελλοι που περιεχονται στο αρχειο που κατεβασες απο την NGI , afoy τους ξεζιπαρεις , ο 2577 και ο Destinatorappl θα τους βαλεις στην storag card , τρεξε το autorun και ολα θα γινουν μονα τους ,Προτινω hard reset πριν την εγκατασταση , ετσι εκανα και εγω και ολα πηγαν μια χαρα στο mio168 :wink:
Βλέπω ότι όλοι προτείνουν hard reset πριν την εγκατάσταση του ΡΝ. Μια ερώτηση....
Δεν θα πρέπει μετά να κάνουμε restore?
και αν το κάνουμε δεν θα ξαναμπεί στη θέση του το Dest3?
Παιδια ευχαριστω για την ανταποκριση αλλα αλλο ρωταω :lol:
Δεν εχω κανενα προβλημα με την λειτουργια του destinator.
Αλλωστε hard reset δεν χρειαζεται, απλως καντε uninstall το dest 3 και καντε μετα install το pn,
Τοσο απλα....
Εχω κανει, οπως εγραψα, μεταφορα του pn απο την μνημη της συσκευης στην sd
Μηπως να σβησω μονο το αρχειο autorun.exe ?
Δεν καταλαβα την ερωτηση σου !!!!τι σε πειραζει το autorun.exe ???
Βασικα οταν κανεις εγκατασταση του PN το αρχειο που πρεπει να μπει στη Βασικη μνημη μπαινει , στο SD απλως παραμενουν οι χαρτες ...το προβλημα δεν καταλαβα πιο ειναι?
Δεν καταλαβα την ερωτηση σου !!!!τι σε πειραζει το autorun.exe ???
Βασικα οταν κανεις εγκατασταση του PN το αρχειο που πρεπει να μπει στη Βασικη μνημη μπαινει , στο SD απλως παραμενουν οι χαρτες ...το προβλημα δεν καταλαβα πιο ειναι?
Το προβλημα ειναι οτι καθε φορα που ανοιγω το pda ή κανω soft reset μου ανοιγει ενα παραθυρο που θελει να το ξανακανει εγκατασταση.
Παταω ακυρωση, δεν δημιουργει προβλημα κατοπιν, ειναι ομως εκνευριστικο
[quote="scotty"][quote=After]
Τι δουλεια εχει το restore?? οταν κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη ολα σβηνονται και παραμενει μονο το λειτουργικο . Κατοπιν βαζει την καρτα SD και τα κανει ολα μονο του ..ετσι απλα...Κατοπιν βαζεις τα my favorite , αφου ειχες φροντισει να τα σωσεις καπου πριν. Και ολα καλα , το μονο που δεν θα εχεις ειναι το Ελληνικο πληκτρολογιο στο λειτουργικο , στο PN εχει δικο του .
Μπορεις να κατεβασεις αυτο το αρχειο >> Greek_InfoManosKeyboardGreekSIP.cab να τ οτρεξεις και ολα καλα :wink:
Eγώ τον φάκελο τον έσβυσα απο το mio (έχοντας βεβαίως κρατήσει αντίγραφο του φακέλου στο laptop).Όσο για το restore το έκανα επιλεκτικά τσεκάρωντας μόνο αυτό που με ενδιέφεραι,πχ τα notes και τον τηλεφωνικό κατάλογο.
[quote=scotty][quote=After]
Τι δουλεια εχει το restore?? οταν κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη ολα σβηνονται και παραμενει μονο το λειτουργικο . Κατοπιν βαζει την καρτα SD και τα κανει ολα μονο του ..ετσι απλα...Κατοπιν βαζεις τα my favorite , αφου ειχες φροντισει να τα σωσεις καπου πριν. Και ολα καλα , το μονο που δεν θα εχεις ειναι το Ελληνικο πληκτρολογιο στο λειτουργικο , στο PN εχει δικο του .
Μπορεις να κατεβασεις αυτο το αρχειο >> Greek_InfoManosKeyboardGreekSIP.cab να τ οτρεξεις και ολα καλα :wink:
Που βρίσκεται το αρχείο Greek_InfoManosKeyboardGreekSIP.cab
[quote=scotty][quote=After]
Που βρίσκεται το αρχείο Greek_InfoManosKeyboardGreekSIP.cab
Σου εστειλα πμ....για δες :wink:
Απ΄ότι φαίνεται ο φάκελος 2577 αφορά μόνο την εγκατάσταση. Εγώ τον έσβυσα και δεν υπάρχει πρόβλημα.
manolis1976
07-02-06, 01:25
ego ton exo monima stin sd etsi oste an kanei kana xafniko hard reset to kinito xanaexo to programa amesa an to xreiazome aloste pianei ligo xoro herc
Σε κάποια PDA που για κάποιο λόγο δε μπορεί να δημιουργηθεί το αρχείο ceinst μέσα στο 2577 απλά κάνουμε rename το φάκελο για να μην ξεκινάει κάθε φορά που βάζουμε τη κάρτα η εγκατάσταση.
Το Ελληνικό πληκτρολόγιο στην δική μου εγκατάσταση υπήρχε στην storage Card/2577/AddOn1/ απλά το έττρεξα και το φόρτωσε.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.