PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΩΛΕΙΤΑΙ DEST7 (OXI BETA)

harris3344
05-11-07, 21:23
ειδα οτι πωλειται το dest7 (οχι beta) στο παρακατω link
http://www.greek-shops.de/eshop.php?...ref=pathfinder

γιατι η NGI μας δινει μονο το dest6;

mastoris than.
05-11-07, 21:36
Θες να μου πεις, που είναι το dest 7, γιατί δεν το βλέπω.
EDIT: Το είδα, Ευρώπη, όχι Ελλάδα με χάρτη NGI.

panosha
05-11-07, 21:39
Δεν το βρήκα, αλλά δεν έχει σημασία, αφού κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες κάπου θα πωλείται. H NGI δεν σου δίνει το Destinator, αλλά μόνο τους χάρτες. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις λίγο στο ανάλογο θέμα του 7 θα έβλεπες πως το ερώτημα σου έχει ήδη απαντηθεί. Χρειάζεται από την MLS προσαρμογή στα Ελληνικά, αυτό συνήθως παίρνει κάποιο χρόνο.

mastoris than.
05-11-07, 21:39
Δεν το βρήκα, αλλά δεν έχει σημασία, αφού κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες κάπου θα πωλείται. H NGI δεν σου δίνει το Destinator, αλλά μόνο τους χάρτες. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις λίγο στο ανάλογο θέμα του 7 θα έβλεπες πως το ερώτημα σου έχει ήδη απαντηθεί. Χρειάζεται από την MLS προσαρμογή στα Ελληνικά, αυτό συνήθως παίρνει κάποιο χρόνο.
http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=R520986&position=5&anzahl_treffer=9

eliasxr
06-11-07, 02:32
Kalispera.
Simfono mazisou Pana, ala sxedon oli to exoume to D7 Demo sta Elinika.Kapii Ali exoun idi kani tin doulia gia tin MLS.
Ara pios o logos Gia tin megali kathisterisi.

I gramatosires idi iparxoun
I fones idi iparxoun
I xartes trexou sto D7 ithi sta elinika.

Ta mona pou menoun ine to POI ke to TTS.

I mimpos exo ksexasi kati I kati then gnorizo?
Thosemou ta fotasou Pano an then simfonis mazimou. :roll: :roll: :roll: :roll:

u5064247
06-11-07, 08:10
Πιστεύω να μας κάνουν έκπληξη στην έκθεση ,ίδομε !

panosha
06-11-07, 08:15
Αφού έχουμε κάνει όλη τη δουλειά είμαστε εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε.

Αλήθεια δεν ξέρω παιδιά, ρωτήστε αυτούς που πρέπει (MLS).

eliasxr
06-11-07, 10:14
Kalimera Thalasie Ipokampe
:D :D :D
Exis dikeo,
Aplos an linontousan kapia mikroprovlimatakia tha imastan akoma pio poly eftixizmeni.
Idi afto to pro telefteo demo ine poly kalo xari se pola pethia apo to forum. EFGE :wink: :wink: :wink:

harris3344
06-11-07, 11:04
http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=R520986&position=5&anzahl_treffer=9

εχεις δικιο. Απο την χαρα μου που βγηκε δεν το σκεφτηκα καθόλου...

vlazaras
07-11-07, 15:56
Παιδιά ποιά έδοση είναι αυτή, η επίσημη, του 7αριού και ποια η ποιο πρόσφατη beta;

harris3344
08-11-07, 10:18
Παιδιά ποιά έδοση είναι αυτή, η επίσημη, του 7αριού και ποια η ποιο πρόσφατη beta;η

ειναι η επισημη. beta σε αυτο το μαγαζι δεν υπαρχει...

panosha
08-11-07, 10:20
Ρωτάει αριθμό έκδοσης για beta και επίσημη νομίζω π.χ. 7.2.567.

harris3344
08-11-07, 10:28
Ρωτάει αριθμό έκδοσης για beta και επίσημη νομίζω π.χ. 7.2.567.

αυτο δεν το ξερω. δεν μπορει να πουλαει beta. την αλλη εβδομαδα θα σας πω, που θα το παραγειλω...

panosha
08-11-07, 11:01
Θα σε συμβούλευα να περιμένεις να πάρεις από εδώ την Ελληνική έκδοση για να έχεις σωστότερο πρόγραμμα, καλούς χάρτες Ελλάδας και updates. :wink:

kyrospetr
08-11-07, 11:10
Και εγώ το ίδιο πιστεύω , το συγκεκριμένο είναι για όλη την ευρώπη και σιγουρα δεν θα δώσουν την τέλεια σημασιά μονο στην Ελλάδα για αυτο θα περιμένω να βγει μόνο για Ελλάδα που θα το έχουν δουλέψει πιο πριν τα άτομα της ngi που είναι αυθεντία :lol: :lol: :lol:

vlazaras
08-11-07, 12:47
Ευχαριστώ τον Γκουρού του φόρουμ. :wink:

harris3344
08-11-07, 18:15
Θα σε συμβούλευα να περιμένεις να πάρεις από εδώ την Ελληνική έκδοση για να έχεις σωστότερο πρόγραμμα, καλούς χάρτες Ελλάδας και updates. :wink:

μαλλον εχεις δικιο. αυτο θα κανω...

electro
09-11-07, 09:19
Παντως πιστευω οτι θα ηταν πιο σωστο να εβγαινε καποια ανακοινωση για την καινουργια version!!!! Εκτος εαν απο χτες στην εκθεση ηδη το παρουσιαζουν..........