Επιστροφή στο Forum : Και άλλος καινούργιος χρήστης....
Happy Feet
04-11-07, 14:36
Παιδιά καλησπέρα .
Εδώ και λίγο καιρό προμηθευτήκαμε ( εγώ μες τον πατέρα μου ) το Destinator 6 απο το Plaisio.
Ο Πατέρας μου το πήρε με το advantage to x7500 .
Γαμώτο numero-1. Στο πλαίσιο τα αστέρια γιατί δεν του προτείνανε το 7 εφόσον παίζει ????????? Θέλαν να ξεπουλήσουν ..????
Έχει πρόβλημα συμβατότητας το 6 με τα wm6 ?????
Και αυτό το πρόβλημα που έχει με το x7500 το destinator δεν λύνεται με άλλον και μή χρεώσιμο τρόπο εκτός απο τον GPSGATE.
Χάρτες καινούργιους που βρίσκουμε και πόσο στοιχίζουν .
Έχει νοημα να πάμε σε πακέτο αναβάθμισης απο το 6 στο 7 ή θα χτυπήσουμε εγκεφαλικό απο τις τιμές και τα λεφτά που χάσαμε απο την αγορά του 6 ?
Να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα !
Επίσημη έκδοση του 7 δεν υπάρχει οπότε και δεν μπορούσαν να σας πουλήσουν!
Πρόβλημα συμβατότητας δεν υπάρχει. Μια χαρά τρέχει!
Χάρτες αφού έχεις αγορασμένο το 6 θα μπορέσεις να κατεβάσεις δωρεάν τους
τελευταίους από εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2
(αφού έχεις εγγραφεί πρώτα).
Όσων αφορά το πρόβλημα που λες, τι ακριβώς γίνεται με το x7500?
mastoris than.
04-11-07, 17:16
Παιδιά καλησπέρα .
Εδώ και λίγο καιρό προμηθευτήκαμε ( εγώ μες τον πατέρα μου ) το Destinator 6 απο το Plaisio.
Ο Πατέρας μου το πήρε με το advantage to x7500 .
Γαμώτο numero-1. Στο πλαίσιο τα αστέρια γιατί δεν του προτείνανε το 7 εφόσον παίζει ????????? Θέλαν να ξεπουλήσουν ..????
Έχει πρόβλημα συμβατότητας το 6 με τα wm6 ?????
Και αυτό το πρόβλημα που έχει με το x7500 το destinator δεν λύνεται με άλλον και μή χρεώσιμο τρόπο εκτός απο τον GPSGATE.
Χάρτες καινούργιους που βρίσκουμε και πόσο στοιχίζουν .
Έχει νοημα να πάμε σε πακέτο αναβάθμισης απο το 6 στο 7 ή θα χτυπήσουμε εγκεφαλικό απο τις τιμές και τα λεφτά που χάσαμε απο την αγορά του 6 ?
Να είστε καλά και να περνάτε καλύτερα !
Κλασσικέ συμπατριώτη, γκρινιάρη, απαισιόδοξε, κουτοπόνηρε, καχύποπτε, προπέτη, αμετροεπή, αδερφέ και φίλε, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!! :D
Happy Feet
04-11-07, 19:25
τι να σας πώ ρε παιδιά και εγώ τώρα ...?
Καταρχήν συγχωρέστε με για την αγένεια .... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !!!!! :D
Πέρνω εγώ το p3600 και πέρνω και του πατέρα μου (x7500) για τεστ. Μπαίνω στο αμάξι βλέπει το δικό μου κατευθείαν 6 δορυφόρους του πατέρα μου μετά απο κανά 3min βλέπει 6 όπου την μία δεν έβρισκε κανέναν και την άλλη επανερχόταν με έναν παραπάνω ( μου έλεγε ότι δεν έβρισκε δορυφόρους και αμέσως έβλεπε αυτούς που έιχε δέι + 1 . )
Ξεκινάει η βόλτα κάνω 1,5 χλμ με 25-40km/h και μετά απο αυτό κολάει το destinator και όλο το advantage...!!
Soft reset και σπίτι . Αυτά τα τρομερά συνέβησαν, άλλα ετσι και αλλιώς θα τα δείτε το βράδυ στις ειδήσεις....!!!!
Λέτε να έχει χαλάσει το αμάξι, και να μην πιάνει δορυφορους ?
Για πέστε .... καμία ιδέα !!!
Mε έχεις μπερδέψει μιλώντας για δύο συσκευές ταυτόχρονα, διευκρίνισε σε κάθε συσκευή τι λειτουργικό σύστημα φοράς, ποια έκδοση του προγράμματος και ποιο είναι το πρόβλημα σου. Καλώς ήρθες κι από 'μένα.
Happy Feet
04-11-07, 22:09
το πρόβλημα το έχουμε στο x7500. το δικό μου δουλεύει τέλεια .
μου είπε ο πατέρας μου ότι κολάει όταν στρίβει :shock: . και η αλήθεια είναι ότι όταν κόλησε και σε εμένα που το τέσταρα έπαιρνα μία στροφή.
ps είμαι μπερδευτικός τύπος.
καλώς σε βρήκα Panosha.
Ναι αλλά δεν μου είπες αν έχεις wm5 ή wm6 και ποια έκδοση Destinator. :-)
Happy Feet
05-11-07, 10:19
πώπω ρε παιδί με το τσιγκέλι τα βγάζω .
x7500 -- wm6 / 6.1.1.40010 /
Happy Feet
05-11-07, 12:02
ώχ ....!!! ιός μου θυμίζει.....!!!
ντάξει μπόμπα ήταν . δεν έσκασε όμως πήγε αλλού.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.