Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
Εγκατέστησα το PN μετά από hard reset, αλλά δεν δουλεύει σωστά το πηκτρολόγιο του ΡΝ, δηλαδή πατώντας το για να διαλέξεις κάποιο από τα γράμματα, βγάζει μόνο το πρώτο γράμμα και όχι τα υπόλοιπα (πχ ΑΒΓ, βγάζει μόνο το Α).
Εκανα και 2η φορά hard reset και εγκατάσταση, αλλά το ίδιο πρόβλημα. Ολα τα υπόλοιπα δουλεύουν τέλεια. Υπάρχει καμμιά ιδέα;
Εγκατέστησα το PN μετά από hard reset, αλλά δεν δουλεύει σωστά το πηκτρολόγιο του ΡΝ, δηλαδή πατώντας το για να διαλέξεις κάποιο από τα γράμματα, βγάζει μόνο το πρώτο γράμμα και όχι τα υπόλοιπα (πχ ΑΒΓ, βγάζει μόνο το Α).
Εκανα και 2η φορά hard reset και εγκατάσταση, αλλά το ίδιο πρόβλημα. Ολα τα υπόλοιπα δουλεύουν τέλεια. Υπάρχει καμμιά ιδέα;
το πληκτρολόγιο του pn δουλεύει κάπως όπως του κινητού.το πατάς γρήγορα 3 φορές για να βγάλει το γ.το κάνεις έτσι και δεν δουλεύει?
εκτός αυτού δουλεύει και με το κανονικό πληκτρολόγιο του pocket pc.
Με το κανονικό πληκτρολόγιο του PPC δουλεύει μια χαρά, το πληκτρολόγιο του ΡΝ δεν δουλεύει. Το πατάς πχ γρήγορα 3 φορές αλλά αντί για Γ βγάζει Α. Μπορεί να είναι κάποια ρύθμιση στο PPC;
Εγινε και τρίτη εγκατάσταση με Hard reset, αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Επίσης 2 ακόμα πληροφορίες που μπορεί να σημαίνουν κάτι:
- Το ΡΝ είναι φορτωμένο σε QTEK 9090
- Μόλις τελιώνει η εγκατάσταση βγάζει το μήνυμα οτι μπορεί να μην λειτουργεί σωστά γιατί είναι σχεδιασμένο για προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού, το οποίο όμως είναι Windows Mobile 2003 Second Edition, version 4.21.1088
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά και το παλιό πληκτρολόγιο μέχρι να κάνουμε μία δοκιμή σε ένα 2020. Αν κάποιος χρήστης το έχει μπορεί να μας πει.
manolis1976
07-02-06, 01:22
emena se 2020 diladi to idio leitoyrgei kanonika apla me bolevei kai xrisimopoio ton palio patroparadoto tropo :wink:
Το πρόβλημα λύθηκε μετά από νέα εγκατάστσαση (χωρίς hard reset). Πιθανόν οι ρυθμίσεις που έκανα στο PPC μετά το hard reset και την εγκατάσταση του ΡΝ να το επηρέαζαν.
Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως όταν λειτουργώ το destinator και πάω ''επαφές'' και θέλω να βρω πχ Παπαγεωργίου, πατάω ''Π'' , μου βγάζει τις επαφές από ''π'' αλλά πατώντας ''α'' για να γρω τις επαφές από
''πα'' με πηγαίνει στις επαφές του ''α''. Το παλιό λειτουργεί κανονικά.
Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως όταν λειτουργώ το destinator και πάω ''επαφές'' και θέλω να βρω πχ Παπαγεωργίου, πατάω ''Π'' , μου βγάζει τις επαφές από ''π'' αλλά πατώντας ''α'' για να γρω τις επαφές από
''πα'' με πηγαίνει στις επαφές του ''α''. Το παλιό λειτουργεί κανονικά.
Εμένα έχει το ίδιο πρόβλημα και με τα δύο...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.