PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΧΑΡΤΗ

makis
18-04-05, 09:43
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ssarl
18-04-05, 09:53
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Πήγαινε στο Όψη->Εναλλαγή χαρτών και επέλεξε τον ελληνικό χάρτη.

makis
18-04-05, 10:09
ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΨΟΓΑ.

makis
18-04-05, 10:09
ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ

Chris Lappas
14-09-05, 00:20
Μετά από hard reset του Pocket PC αναγκάστηκα να επανεγκαταστήσω το Destinator και το πρόγραμμα με προειδοποίησε ότι οι χάρτες χρειάζονται ενημέρωση. Κατέβασα λοιπόν το zip NGi_Map_Destinator-v2005.Q1.3119, αντέγραψα το forlink.cab στο pocket pc και έκανα κλικ πάνω του όπως λένε οι οδηγίες, αλλά έμεινα με τις εξής απορίες:

οι οδηγίες λένε:
"1. Αντιγράφετε το χάρτη (φάκελος GreeceG) στο "MyDevice\DestinatorApps\Destinator" ή στην "Storage card\DestinatorApps"

Ερώτηση: Ποιο αρχείο GreeceG είναι ο χάρτης; στο Zip υπάρχουν δύο αρχεία με αυτό το όνομα. Το GreeceG.cos και το GreeceG.los

οι οδηγίες λένε:
"1. Αντιγράφετε το χάρτη (φάκελος GreeceG) στο "MyDevice\DestinatorApps\Destinator" ή στην "Storage card\DestinatorApps"

Ερώτηση: Στο δικό μου Pocket PC υπάρχει και το αρχείο My Pocket PC\DestinatorApps\Destinator (μέσα στο οποίο βρίσκονται 4 φάκελοι - common, destinator, destinator και DestinatorDaemon), αλλά και το αρχείο My Pocket PC\storage card\DestinatorApps (μέσα στο οποίο βρίσκονται τα αρχεία CreeceE και GreeceG).

Αντέγραψα και τα δύο αρχεία (GreeceG.cos και GreeceG.los) στο My pocket PC\Storage card\DestinatorApps. Είναι το σωστό σημείο;

Επίσης, επιχείρησα να ενημερώσω και το λογισμικό κατεβάζοντας το αρχείο DestinatorMain3.0.75_108. Στις οδηγίες γράφετε:

Διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού Destinator:

* DestinatorMain3.0.75_108.zip - Μέγεθος: 0,8 MB - Ενημερωμένη έκδοση (3.0.75_108) του λογισμικού Destinator 3. Περιλαμβάνει μόνο το αρχείο Main.CAB. Για πληρη εγκατάσταση αντικαταστήστε το αρχικό Main.CAB με αυτό.

Ερώτηση: Που βρίσκεται το Main.Cab στο Pocket PC;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

zeppelin
14-09-05, 14:47
Αν αποσυμπιέσεις το αρχείο NGi_Map_Destinator-v2005.Q1.3119.zip εκτός από GreeceG.cos & GreeceG.los θα βρεις κι ένα directory GreeceG ή GreeceE (Ελληνικός & Αγγλικός χάρτης αντίστοιχα)
Αν θέλεις να έχεις τους χάρτες στην SD που είναι και το πιο σωστό θα αντιγράψεις το GreeceG directory στο Storage card\DestinatorApps αφού σβήσεις το παλιό directory GreceG. Δε χρειάζετε να βάλεις την 108 έκδοση, απλά την κάναμε upload γιατί μας τη ζητούσανε.
Τα GreeceG.cos & GreeceG.los τα αντιγράφεις στο directory My Pocket PC\DestinatorApps\Destinator\Common\ForLinks για να σου δουλεύουν σωστά τα σετ αποφυγής (Διόδια, Δακτύλιος, Αττική οδός, κλπ)
Το main.cab βρίσκεται στο Storage card\2577 στο SD installation του Destinator

Chris Lappas
14-09-05, 23:26
Αν αποσυμπιέσεις το αρχείο NGi_Map_Destinator-v2005.Q1.3119.zip εκτός από GreeceG.cos & GreeceG.cos θα βρεις κι ένα directory GreeceE ή GreeceE (Ελληνικός & Αγγλικός χάρτης αντίστοιχα)

Nope! Στο zip Greek_NGi_Map_Destinator 2005.Q1.3119 υπάρχουν μόνο τα αρχεία ForLinks.CAB (WinRAR archive), GreeceG.cos, GreeceG.los, ReadmeEn.txt, ReadmeGr.txt, WCE.txt, WCA_A.dat, WCE_A.map, WCE_A.POI, WCE_A.TAB, WCE_A.TRL, WCE_b1.dat και το WCE_b2.dat

Δεν υπάρχει directory GreeceG, ή GreeceE.

Μήπως πρέπει κάποιοι (ή όλοι) από αυτούς τους φακέλους να τοποθετηθούν κατευθείαν μέσα στο Storage Card\DestinatorApps\GreeceG (το οποίο περιέχει πολλούς φακέλους με το ίδιο όνομα με αυτούς που υπάρχουν στο zip);

zeppelin
15-09-05, 11:28
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά την αποσυμπίεση (θα πρέπει η αποσυμπίεση να γίνεται με το option δημιουργίας subdirectories - εναλλακτικά χρησιμοποιούμε το build in zip των XP) Απλά πάρε όλα τα WCE*.* και βάλτα στο Storage Card\DestinatorApps\GreeceG.

Chris Lappas
15-09-05, 14:19
Επειδή το συγκεκριμένο option δεν το βρίσκω, αλλά ούτε και ξέρω πως να βρω και να χρησιμοποιήσω το zip των XP (δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε :oops:) απλά αντέγραψα όλα τα αρχεία WCE*.* στο Storage Card\DestinatorApps\GreeceG, όπως μου πρότεινες. Όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά.

Και πάλι ευχαριστώ για την βοήθεια.

bebes
04-11-05, 12:21
Γειά χαρά. Εχω το destinator 3 σε mio168, και το αγόρασα πριν απο 1 μήνα περίπου.
Εφτιαξα λογαριασμό και στο σάιτ για την αναβάθμιση των χαρτών, αλλά δεν ξέρω ποιά έκδοση έχω κι αν χρειάζεται να κατεβάσω το αρχείο που μου προτείνει (11,7 ΜΒ). Μήπως σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσα για την εγγραφή μου μου δίνουν αυτόματα ότι νεότερο υπάρχει;
Κάθε πότε αναβαθμίζονταιι οι χάτρτες;
Η αναβάθμιση τι στοιχεία περιλαμβάνει;
Ευχαριστώ

tgiannak
04-11-05, 13:00
Θα πάς όψη εναλλαγή χαρτών και θα δείς την έκδοση του χάρτη που έχεις.
Η τρέχουσα έκδοση είναι: 2005.Q1.3119.Άν χρειάζεσαι αναβάθμιση θα κατεβάσεις το αρχείο και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες στο readme. :wink:

bebes
06-12-05, 08:20
Άργησα λίγο να απαντήσω...
Λέει:
Τρέχων Χάρτης GreeceG: Version 2005.Q1.3119 κλπ
και έχει και "Νέος Χάρτης" με τα ίδια χαρακτηριστικά. Τι σημαίνει;
Υπάρχει (θα βγεί) νεώτερη έκδοση για το Dastinator 3;
Γιατί κάτι διάβαζα παραπάνω οτι οι νεώτερες εκδόσεις θα αφορούν το PN :roll:

Ευχαριστώ, Τάσος

zeppelin
06-12-05, 12:42
Έχεις τη τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί. Η επόμενη έκδοση θα είναι η 2005.Q4 και θα λειτουργεί μόνο σε Destinator PN.

toumpasn
18-01-06, 19:58
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΤΟ GPS.ΚΑΤ"ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΜΙΟ 168 ΜΑΖΙ ΜΕ DESTINATOR3 KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ (PN).ΚΑΙ 2.ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ (PN).ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΝΙΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ.

grimak
18-01-06, 21:55
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΤΟ GPS.ΚΑΤ"ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΜΙΟ 168 ΜΑΖΙ ΜΕ DESTINATOR3 KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ (PN).ΚΑΙ 2.ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ (PN).ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΝΙΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ.

καλως ηρθες! 1.ναι εκανες λαθος γιατι το pn βγαινει 01/02/06 και για να το παρεις θα πρεπει να δωσεις 50 ευρω (ως κατοχος του d3), ενω αν αγοραζες το pn απο την αρχη θα εδινες 169 ευρω. 2.ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα οι νεοι χαρτες που θα βγαινουν απο εδω και περα θα ειναι μονο για το pn.
μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις!!!
φιλικα μακης

zeppelin
19-01-06, 13:22
Εγώ δε νομίζω ότι έκανες λάθος αν αγόρασες το mio 168 με το Destinator3 από 400 - 450€. Αν υπήρχε το Destinator PN οι τιμές θα ήταν σίγουρα 40 με 50 € πιο πάνω.
Τα υπόλοιπα τα απάντησε o grimak

giorgos_gs
18-02-06, 12:04
Γεια σε όλους,

Χτες μπήκα στο αυτοκίνητο ενός φίλου μου που δοκίμαζε το Destinator σε ένα Dell Axim X50V και το ETAC S3 BTGPS. Έιχε το χάρτη Version 2005.Q1.3119 (Greek), CP 1253 και βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης. Αν και βλέπω ότι στην Αθήνα έχει γίνει φοβερή δουλειά στο Ηράκλειο υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα.
1) Το πρόγραμμα δεν καταλαβαίνει γέφυρες και ανισόπεδες διαβάσεις καθόλου με αποτέλεσμα να σου λέει να ʽπέσεις στο κενόʼ αν κινείσαι σε μία γέφυρα πάνω από την εθνική οδό. Η να στρίψεις αριστερά για να βγεις από την εθνική οδό δε μία γέφυρα από πάνω σου.
2) Αν και η version λέει 2005 δεν υπάρχει καμία αλλαγή που έγινε στους ολυμπιακούς αγώνες στο Ηράκλειο το 2004. (Ανισόπεδες διαβάσεις, μονοδρομήσεις, καινούριοι δρόμοι)

Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά. Αν έτρεχε και VGA ή αν μπορούσες να το στρίψεις σε 320x240 θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Αν εξαιρέσουμε αυτά τα δύο προβληματάκια, είναι πολύ καλή δουλεία πάντως,
Μπράβο.

grimak
18-02-06, 12:13
Γεια σε όλους,

Χτες μπήκα στο αυτοκίνητο ενός φίλου μου που δοκίμαζε το Destinator σε ένα Dell Axim X50V και το ETAC S3 BTGPS. Έιχε το χάρτη Version 2005.Q1.3119 (Greek), CP 1253 και βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης. Αν και βλέπω ότι στην Αθήνα έχει γίνει φοβερή δουλειά στο Ηράκλειο υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα.
1) Το πρόγραμμα δεν καταλαβαίνει γέφυρες και ανισόπεδες διαβάσεις καθόλου με αποτέλεσμα να σου λέει να ʽπέσεις στο κενόʼ αν κινείσαι σε μία γέφυρα πάνω από την εθνική οδό. Η να στρίψεις αριστερά για να βγεις από την εθνική οδό δε μία γέφυρα από πάνω σου.
2) Αν και η version λέει 2005 δεν υπάρχει καμία αλλαγή που έγινε στους ολυμπιακούς αγώνες στο Ηράκλειο το 2004. (Ανισόπεδες διαβάσεις, μονοδρομήσεις, καινούριοι δρόμοι)

Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά. Αν έτρεχε και VGA ή αν μπορούσες να το στρίψεις σε 320x240 θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Αν εξαιρέσουμε αυτά τα δύο προβληματάκια, είναι πολύ καλή δουλεία πάντως,
Μπράβο.

Φίλε giorgo αυτός ο χάρτης είναι παλιός, έχει βγει ποιο νέος (2005.Q4.3732 GR) με πολλές βελτιώσεις!

Φιλικά Μάκης

maximi01
18-02-06, 13:20
Ειδικά το Ηράκλειο είναι πλέον εφάμιλλο με την Αθήνα

politis
20-02-06, 21:48
I ekdosi tou PN gia osous ehoun D3, gia poso kero tha ine diathesimi? Iparhi periptosi na ine diathesimo to PN, se kapia version & tautohrona na min ine diathesimo to antistiho paketo (sta 49 euro) gia osous ehoun D3 sto mellon?