Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα ενεργοποίησης PN
Καλησπέρα. Έχω το Destinator 3 και μόλις αγόρασα την έκδοση PN. Δυστυχώς μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και στην πρώτη εκκίνηση του προγράμματος μου ζήτησε να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα. Έβαλα τα κλειδιά χρίσεις του προγράμματος που μου τα έστειλε η NGI μετά την αγορά πάτησα επόμενο, αλλά δυστυχώς στην επιλογή του κλειδιού ενεργοποίησης, το κλειδί που έχω δεν κάνει. Σας παρακαλώ μήπως είναι εύκολο να μου πείτε τον λόγο και πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. Έχω το Destinator 3 και μόλις αγόρασα την έκδοση PN. Δυστυχώς μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και στην πρώτη εκκίνηση του προγράμματος μου ζήτησε να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα. Έβαλα τα κλειδιά χρίσεις του προγράμματος που μου τα έστειλε η NGI μετά την αγορά πάτησα επόμενο, αλλά δυστυχώς στην επιλογή του κλειδιού ενεργοποίησης, το κλειδί που έχω δεν κάνει. Σας παρακαλώ μήπως είναι εύκολο να μου πείτε τον λόγο και πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα.
Ευχαριστώ.
νομιζω αν δεις εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=3716#3716
θα εισαι οκ!
Εκανα ολα τα ανωτερω αλλα και παλι μου λεει οτι ο κωδικος αναγνωρισης δεν ειναι σωστος
Εκανα ολα τα ανωτερω αλλα και παλι μου λεει οτι ο κωδικος αναγνωρισης δεν ειναι σωστος
Κατεβασες από το ιντερνετ το κλειδί ενεργοποήσης ;
Η NGI σου στέλνει μόνο την άδεια χρήσης
nai βεβαιως - και εχω προσπαθησει καμια 10αρια φορες
Χρησιμοποιώ το PN Europe + MRU 5.1.65 update πάνω στο D3 και καθώς αναφέρεται και στα sites και manuals ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Μόνο τους Greek mgi d3 χάρτες βρίσκει unregistered και δέν τους φορτώνει καν, οπότε δεν ξέρω και μάλον δέν θα τους φορτώνει τους D3! Θέλει τους νέους PN! (Τό ώς άνω post τό έχω βάλει και σέ άλλο θέμα πρό ολίγου).
Μέχρι στιγμής δοκιμάζω τους original PN NAVTEQ!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Και βεβαια ενα τηλεφωνο στους ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ανθρωπους ελυσε το προβλημα το οποιο οφειλονταν στην βλακεια μου να ΜΗΝ διαβαζω το μανουαλ που λεει οτι η αναγνωριση συσκευης ειναι ΑΛΛΗ απο το dest3. εγω εδωσα το ιδιο νουμερο και βεβαια δεν "περναγε"
Και παλι μπραβο
εχω χασει ( ?) τα αγαπημενα που ειχα....
εχω χασει ( ?) τα αγαπημενα που ειχα....
οπ! τι ενοεις? αν περασω το pn και αφησω μεσα το d3 δεν νομιζω να χανω τα αγαπημενα! εσυ πως το περασες?
By the book με hard reset... Και ως απειρος χρηστης δεν προνοησα για κανενα backup, βεβαια το directory στη καρτα αν μπορει να βοηθησει αυτο
By the book με hard reset... Και ως απειρος χρηστης δεν προνοησα για κανενα backup, βεβαια το directory στη καρτα αν μπορει να βοηθησει αυτο
λυπαμαι φιλε αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν σχεση τα αγαπημενα με την καρτα!
καλα που το ανεφερες! (backup) γιατι σε λιγο θα περασω το pn και δεν θα εκανα κι εγω!!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.