PDA

Επιστροφή στο Forum : Οδηγίες προς ναυτιλομένους!

cgavar
02-02-06, 16:08
Αν και είμαι σίγουρος ότι μες στον ενθουσιασμό σας για τη νέα έκδοση δε θα διαβάσετε αυτό το post πριν σηκώσετε το ακουστικό σας, ας αναφέρω μερικές βασικές συμβουλές για όσους αγοράζουν το PN.

1. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και τα δυο αρχεία που βρίσκετε στο site. Οι περισσότεροι χρειάζεστε μόνο το U που είναι οι ελληνικοί χάρτες. Το Ε περιέχει τους αγγλικούς χάρτες.

2. Το zip περιέχει δύο pdf με αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης. Δε βλάπτει να τα ανοίξετε και να τα διαβάσετε!! Ειδικά στο User Manual κοιτάξτε στο Παράρτημα Β για τις οδηγίες ενεργοποίησης.

3. Μετά την αγορά του PN θα λάβετε με e-mail το License Key (1). Όταν ξεκινήσει η εγκατάσταη, το PN θα σας ζητήσει αρχικά το παραπάνω κλειδί.
Αφού το βάλετε πατήστε "ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ - MANUALLY". Στη συνέχεια θα σας
εμφανίσει το Device ID (2). ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Device ID του Destinator 3!!!!!
Έχοντας το (1) και το (2) σας λείπει ακόμα το Activation Key το οποίο θα το αποκτήσετε ως εξής:

Πάτε στο Site www.destinator1.com/community και κάνετε login με τα στοιχεία που χρησιμοποιήσατε για το Destinator 3. Στην συνέχεια επιλέγετε ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (είναι στην κορυφή της σελίδας) και μετά "Ενεργοποίηση νέου προϊόντος". Αφού δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία θα σας φτιάξει το πολυπόθητο Activation Key. Το εισάγετε στο PDA και πατήστε Κλείσιμο!

4. Όπως ανέφερε και ο Zeppelin το hard reset δεν είναι απαραίτητο. Επίσης δε χρειάζεται απεγκατάσταση του Destinator 3. Αν όλα πάνε χάλια, τότε καταφύγετε στο hard reset (πριν την αυτοκτονία...) Πριν το reset μην ξεχάσετε να αντιγράψετε το φάκελο Favorites στην SD κάρτα προκειμένου να μη χάσετε τα αγαπημένα που είχατε στο Destinator 3!!

fokion
02-02-06, 16:21
Μετά την αγορά του PN θα λάβετε με e-mail το License Key (1). Όταν ξεκινήσει η εγκατάσταη, το PN θα σας ζητήσει αρχικά το παραπάνω κλειδί.

περαν του οτι δεν εχω λαβει το αναφερομενο κλειδι, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δεν μου ζητησε τιποτα....

cgavar
02-02-06, 16:34
Μετά την αγορά του PN θα λάβετε με e-mail το License Key (1). Όταν ξεκινήσει η εγκατάσταη, το PN θα σας ζητήσει αρχικά το παραπάνω κλειδί.

περαν του οτι δεν εχω λαβει το αναφερομενο κλειδι, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δεν μου ζητησε τιποτα....

Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση... Καλύτερα να κάνεις ένα hard reset για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Αν δεν έλαβες το license key (ένας mail server είναι και αυτός, πώς να τα βγάλει πέρα :roll: ) στείλε e-mail στο destinator@ngi.gr αναφέροντας το e-mail με το οποίο αγόρασες το PN και θα σου στείλουμε το license key.

fokion
02-02-06, 16:40
Πηρα τηλεφωνο και με τον κυριο που μιλησα μου ειπε οτι θα μιλησει με ενα τεχνικο να το στειλουν, αρα περιμενω. Ειμαι στην φαση του λετε να τον πληκτρολογησετε αρα προς το παρον δειχνει οτι θα δουλεψει.... ασπροσπαθησω τουλαχιστον και βλεπουμε

fokion
03-02-06, 09:04
Εκανα και hard reset και παλι οποιο απο τους δυο χαρτες να διαλεξω μου βγαζει οτι το activation κευ ειναι λαθος

bou
03-02-06, 09:26
Χρησιμοποιώ το PN Europe + MRU 5.1.65 update πάνω στο D3 και καθώς αναφέρεται και στα sites και manuals ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Μόνο τους Greek mgi d3 χάρτες βρίσκει unregistered και δέν τους φορτώνει καν, οπότε δεν ξέρω και μάλον δέν θα τους φορτώνει τους D3! Θέλει τους νέους PN!

scotty
03-02-06, 23:04
Εκανα και hard reset και παλι οποιο απο τους δυο χαρτες να διαλεξω μου βγαζει οτι το activation κευ ειναι λαθος

Το επαθα και εγω αυτο...πρεπει να αλαξεις τον κωδικο συσκευης , δεν ειναι ο ιδιος με το D3 .
Στην σελιδα για το activation key , Κατω απο το κουτακι που λεει "Υour registered licenses" στο κατω μερος λεει "move license to a different device' βαλε το κλειδι που σου εστειλε με μαιλ η Ngi kai ton κωδικο που θα δεις οταν φoρτωνεις το pn kai ola ua einai OK

NLS
03-02-06, 23:54
συγνώμη αλλά τελικά ΠΟΥ βρίσκονται αυτά τα δυο αρχεία με τους χάρτες;

μπήκα εκεί στην ενημέρωση χαρτών αλλά ακόμα έχει μόνο του D3

MAKIS32
04-02-06, 00:05

e-shop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :!: :!:

grimak
04-02-06, 00:18

απο την ερχομενη εβδομαδα θα μπορεις να κατεβασεις τους χαρτες!
προς το παρον κατεβαζονται μονο με το pn <πακετο> σε χρηστες του d3

NLS
04-02-06, 01:13
a prin agorasw den mporw na shkwsw; den to eixa katalabei
nomiza oti mporousa na balw na erxetai siga siga

ayto den ginetai;;;

scotty
04-02-06, 13:46
a prin agorasw den mporw na shkwsw; den to eixa katalabei
nomiza oti mporousa na balw na erxetai siga siga

ayto den ginetai;;;

ΟΧΙ , εχει ειπωθει ξανα οτι δεν εχει DEMO H TRIAL, δεν υπαρχει προβλημα ομως , το προγραμμα ειναι τελειο , μην διστασεις να το παρεις :wink: 8)

NLS
04-02-06, 14:17
δεν μιλάω για demo

μιλάω να το βάλω να έχω το αρχείο στο pc μου έτοιμο προς εγκατάσταση
αφού δεν έχω κωδικούς κλπ. για PN απλά θα αναμένει αυτούς

zaxus
24-04-06, 02:00
Αγορασα σημερα το Destinator PN και αντιμετωπίζω τα ιδια προβλήματα καθυστέρησης και απώλειας σήματος που αναφέρονται σε πολλά σημεία του
Forum. Έχω το Acer N30 και απ` ότι βλέπω δεν υπάρχει λύση. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να υπάρχει μία trial έκδοση του προγράμματος ώστε να μπορεί να το δοκιμάσει κανείς, μιας και δεν ειναι δυνατό οπως έχει ειπωθεί στο Forum να δοκιμαστεί σε όλες τις συσκευές της αγοράς.