Επιστροφή στο Forum : AIRIS T920A vs Altina A600 vs DreamDrive 600 MLS
Θελω να ρωτησω ποιο ειναι καλυτερο σε σημα και σε ποιοτητα;;
Δεχονται ολες οι συσκευες ευρωπαικους χαρτες;;;
Ποια συσκευη μου προτινεται;;;
Θελω να ρωτησω ποιο ειναι καλυτερο σε σημα και σε ποιοτητα;;
Δεχονται ολες οι συσκευες ευρωπαικους χαρτες;;;
Ποια συσκευη μου προτινεται;;;
καλύτερο σε σήμα είναι το airis. Τα άλλα δύο είναι ακριβώς τα ίδια (to dreamax κλώνος του altina)
μαλιστα..ευχαριστω πολυ..και δεχεται και το airis κανονικα ευρωπαικους χαρτες της destinator;;;
ευχαριστω πολυ..ειστε απαιχτοι στην εξηπηρετηση....θα προτιμησω το airis επομενως...
Καλησπερα..Μολις σημερα αγορασα απο το καταστημα την NGI το airis t920..Τωρα το φορτιζω και περιμενω με ανυπομονησια να το λειτουργησω...Ισως ειναι γελοια η ερωτηση μου,αλλα θελω να ρωτησω που τοποθετηται συνηθως το gps στο αμαξι??Δηλαδη που πρεπει να κολλησω την βεντουζα και να ειναι ποιο ανετα??Το αμαξι μου ειναι wolkswagen polo..
Ευχαριστω πολυ!!
mastoris than.
22-10-07, 19:26
Καλησπερα..Μολις σημερα αγορασα απο το καταστημα την NGI το airis t920..Τωρα το φορτιζω και περιμενω με ανυπομονησια να το λειτουργησω...Ισως ειναι γελοια η ερωτηση μου,αλλα θελω να ρωτησω που τοποθετηται συνηθως το gps στο αμαξι??Δηλαδη που πρεπει να κολλησω την βεντουζα και να ειναι ποιο ανετα??Το αμαξι μου ειναι wolkswagen polo..
Ευχαριστω πολυ!!
Δεξιά από το τιμόνι με την βεντούζα στο παρμπρίζ, είναι πολύ βολική θέση, το ίδιο και αριστερά με ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανοιχτό παράθυρο (κίνδυνος κλοπής).
ευχαριστω φιλαρακι για την γρηγορη απαντηση..θα σε συμβουλευτω...
mastoris than.
22-10-07, 19:33
Ψάχνω κάτι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο panosha, αλλά δεν τις βλέπω. Κοίτα τα ταξί (όλα έχουν πλέον) και προτίμησε την ίδια θέση, που χρησιμοποιούν οι οδηγοί, κάτι περισσότερο γνωρίζουν. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο, από την πρώτη στιγμή, θα βρεις την θέση που σε βολεύει.
Ψάχνω κάτι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο panosha, αλλά δεν τις βλέπω. Κοίτα τα ταξί (όλα έχουν πλέον) και προτίμησε την ίδια θέση, που χρησιμοποιούν οι οδηγοί, κάτι περισσότερο γνωρίζουν. Άλλωστε δεν είναι δύσκολο, από την πρώτη στιγμή, θα βρεις την θέση που σε βολεύει.
Μαλιστα.Οντως ψαχνω σε κανα site να βρω καμμια φωτογραφια αλλα δυσκολα..Απλα το μονο που θελω ειναι να βαλω σε ενα σταθερο μερος την βεντουζα ωστε να μην υπαρχει περιπτωση με το καλοριφερ το χειμωνα να ξεκολησει και να παθω καμμια ζημια..Θα το κοιταξω στην πραξη..
Ευχαριστω!
mastoris than.
22-10-07, 19:45
Μαλιστα.Οντως ψαχνω σε κανα site να βρω καμμια φωτογραφια αλλα δυσκολα..Απλα το μονο που θελω ειναι να βαλω σε ενα σταθερο μερος την βεντουζα ωστε να μην υπαρχει περιπτωση με το καλοριφερ το χειμωνα να ξεκολησει και να παθω καμμια ζημια..Θα το κοιταξω στην πραξη..
Ευχαριστω!
Είναι πολύ ισχυρές οι βεντούζες αυτές, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
Να κανω και γω μια σχετικα σχετικη ερωτηση με το airis.
Αν αγορασω to airis απο το εξωτερικο, μπορω να του περασω ευκολα το destinator (πχ μεσω της sd card και του αρχειου που δινει η ngi) ?
Το εχει κανει κανεις???
Γίνεται όπως και με το N100
Γίνεται όπως και με το N100
Ευχαριστω!! Κατατοπιστικοτατος :D :D
Καλησπερα..Μολις σημερα αγορασα απο το καταστημα την NGI το airis t920..Τωρα το φορτιζω και περιμενω με ανυπομονησια να το λειτουργησω...
Καλησπερα και παλι...Καταρχας εχω τρελαθει με το μηχανημα αλλα και με το προγραμμα πλοηγησης γιατι εχει παρα πολυ καλες δυνατοτητες...Το airis πιανει σημα και μεσα στο σπιτι μου σε πολυκατοικια.....φοβερο..
Θελω να ρωτησω,θελω να βαλω στο μηχανημα μου και ευρωπαικους χαρτες καποια στιγμη..Που μπορω να τους βρω??Η καρτα sd που περιειχε το πακετο ηταν 256mb..θα χρειαστει να παρω και αλλη καρτα μνημης για να βαλω αυτους τους χαρτες??
Ευχαριστω...
Καλόταξιδο :D
Μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης.Η NGi πουλάει και τους χάρτες ευρώπης στο e-shop της.
Μπορείς να βάλεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης.Η NGi πουλάει και τους χάρτες ευρώπης στο e-shop της.
Μαλιστα..Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση..Απλα αν παρω για παραδειγμα μια καρτα μνημης 2gb πως θα κανω αντιγραφη το destinator με τους χαρτες απο την μια καρτα στην αλλη??Ειναι στανταρ οτι δεν θα υπαρχει προβλημα??
mastoris than.
25-10-07, 15:31
Μαλιστα..Ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση..Απλα αν παρω για παραδειγμα μια καρτα μνημης 2gb πως θα κανω αντιγραφη το destinator με τους χαρτες απο την μια καρτα στην αλλη??Ειναι στανταρ οτι δεν θα υπαρχει προβλημα??
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4722
Κυριοι (και κυριες), λιγη βοηθεια παρακαλω για την εγκατασταση του destinator σε ενα airis T920 A :oops: :oops:
Μολις το αγορασα απο εξωτερικο, ειναι ξεκλειδωτο (δεν ερχεται μαζι με προγραμμα πλοηγησης) αλλα αν και προσπαθησα να
τρεξω το destinator δε τα καταφερα.
Εβαλα το destinator (ο,τι αρχειο δινει για το airis η ngi απο το site της) στην καρτα μνημης αλλα δε μπορω να κανω εκκινηση (προφανως θελει
ενα ειδος short cut?).
Μεσω activesync βλεπω τα περιεχομενα του airis + storage card.
Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!!!
Ευχαριστω!
και photo εχουμε http://img88.imageshack.us/img88/2963/asasasasasaslf7.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=asasasasasaslf7.jpg)
και βιντεακι εχουμε.. http://www.youtube.com/watch?v=AxOKOT_9XUo
Κυριοι (και κυριες), λιγη βοηθεια παρακαλω για την εγκατασταση του destinator σε ενα airis T920 A :oops: :oops:
Μολις το αγορασα απο εξωτερικο, ειναι ξεκλειδωτο (δεν ερχεται μαζι με προγραμμα πλοηγησης) αλλα αν και προσπαθησα να
τρεξω το destinator δε τα καταφερα.
Εβαλα το destinator (ο,τι αρχειο δινει για το airis η ngi απο το site της) στην καρτα μνημης αλλα δε μπορω να κανω εκκινηση (προφανως θελει
ενα ειδος short cut?).
Μεσω activesync βλεπω τα περιεχομενα του airis + storage card.
Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!!!
Ξεκλείδωτο σημαίνει ότι βλέπεις τον explorer.Aρα μπορείς να τρέξεις ότι θέλεις.Και αν δεν τρέχει σημαίνει πως δεν έχεις τη σωστή έκδοση dest ή λείπει κάποιο αρχείο.
Eκκίνηση εννοείς ότι δεν ανοίγει το destinator από το κανονικό μενού,δηλ το κλειδωμένο μενού?
Τέσπα,δες μέσα στα windows αν υπάρχει ένα αρχείο navapp.ini.Πάρτο στο pc και άλλαξε το path ώστε να τρέχει το destinator.
bbbb σ'ευχαριστω για την απαντηση!
Χμμμ, ισως τελικα να μην ειναι ξεκλειδωτο οπως ειπα, απλα χωρις προγραμμα πλοηγησης.Τον explorer δεν τον βλεπω.
Στην εκκινηση ναι, εννοω οτι παταω το κουμπι για το προγραμμα πλοηγησης μεσα απο το κλειδωμενο μενου και δεν γινεται τιποτα.
Αρχειο navapp.ini δεν βρηκα.
Συνεχιζω το ψαξιμο..... :shock:
Λοιπον, τελικα καταφερα και το ξεκλειδωσα με ενα προγραμματακι απο gpspassion
(link εδω http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=56010)
και ετρεξα το destinator.
Θα κανω καποιες δοκιμες και θα επανελθω. :lol:
Ευχαριστω!
και photo εχουμε http://img88.imageshack.us/img88/2963/asasasasasaslf7.th.jpg (http://img88.imageshack.us/my.php?image=asasasasasaslf7.jpg)
και βιντεακι εχουμε.. http://www.youtube.com/watch?v=AxOKOT_9XUo
χεχε...Ευχαριστω φιλε..Εντελως τυχαια ακριβως εκει το ειχα τοποθετησει...Δυστηχως η περιοχη που μενω με αναγκαζει ομως να το βγαζω καθε φορα απο την βαση οταν βγαινω απο το αμαξι....Παραμονουν διαφοροι περιεργοι....
Νεωτερο ανακοινωθεν...
Εχω φτασει στο εξης σημειο.. οταν η συσκευη ανοιγει απο soft reset, εμφανιζεται η ΑΡΧΙΚΗ οθονη με τον τιτλο "ΠΛΟΗΓΟΣ" και το εικονιδιο του navigator που δινει εντολη για να τρεξει το destinator λειτουργει κανονικα (για να ειναι ενεργο το link μπηκα στο directory των windows και αλλαξα το ppath). Επισης, απο κατω ειναι το εικονιδιο για τις ρυθμισεις το οποιο επισης λειτουργει κανονικα.
Μεχρι εδω ολα καλα.
Αν ομως κανω off/on την συσκευη (οχι hard reset, απλα κλεισω τη συσκευη και μετα την ξανα-ανοιξω, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν εχω τρεξει πριν ή οχι το destinator), η ΑΡΧΙΚΗ οθονη που εμφανιζεται εχει τιτλο "ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" και (δυστυχως) το λινκ που ειναι για το navigator (δηλαδη το destinator) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ, ενω το πληκτρο που οδηγει στις ρυθμισεις ειναι ενεργο. Αρα, στην παρουσα κατασταση, για να τρεξει το destinator ,πρεπει να γινει soft reset και να αρχισουμε απο την αρχη -πραγμα οχι τοσο πρακτικο.
Δηλαδη, κανοντας soft reset και off/on, φορτωνονται 2 διαφορετικες σελιδες. Το που ειναι το λινκ που οδηγει στην ΔΕΥΤΕΡΗ περιπτωση δε το εχω βρει ακομα (παρ'οτι προσπαθησα αρκετα αλλαζοντας διαφορα ppath), και εκτιμω οτι αν βρεθει και αλλαξει το συγκεκριμενο, θα διορθωθει και το προβλημα.
Να πω επισης οτι στην storage card εχω περασει το destinator και τον χαρτη, οπως λενε οι οδηγιες του zep.
(πηρα και τηλ. στην ngi αλλα δε βγαλαμε ακρη' το παραξενο θα ηταν αν, μεσω τηλεφωνου, βγαζαμε)
Ελπιζω να εγινα κατανοητος... παρακαλω για την οποια βοηθεια γιατι θα το πππεεεεεεεετττττττααααααα ξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω
:evil: :evil: :evil:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.