Επιστροφή στο Forum : ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ D3
Επιστρεφοντας απο Αγ. Αντωνη Περιστερι στην Ηλιουπολη αποφευγοντας το δακτυλιο και στη συντομη διαδρομη με στελνει απο Ιφιγενειας ο οποιος δρομος ειναι αδιεξοδο ή κατι τετοιο . Επισης ενα βενζιναδικο shell στη Ηλιουπολη Ηρωων Πολυτεχνειου το D3 σε παει ενα στενο πιο πριν
Τι πρόβλημα υπάρχει με την οδό Ιφιγενείας στην Ηλιούπολη; Είναι κλειστή για τα οχήματα;
Συγνωμη εννοω την οδο Ιφιγενειας στη Λενορμαν δεξια με κατευθυνση προς Αθηνα
Συγνώμη μιλάς για τους χάρτες του D3 Q1.2005 ή τους νέους χάρτες του PN Q4.2005 ;
Μιλαω για τοuς χαρτες του D3 δεν το εχω κοιταξει στους χαρτες του PN ακομα. Παντως δεν ειναι κατι σημαντικο. Για την Ιφιγενειας υπαρχει ο δρομος αλλα υπαρχουν παρκαρισμενα αυτοκινητα μονιμα εκει στην αρχη του στενου και ο δρομος μαλλον εχει καταπατηθει απο καποιο σπιτι εκει διπλα. Στην ουσια δεν υπαρχει καποιο προβλημα απλα σκεφτηκα οτι κατι τετοιες λεπτομεριες δυσκολα μπορειτε εσεις να τις ελεγξετε. Τωρα εχω και εγω το PN δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και εκει
Το ιδιο ισχυει και για το βενζιναδικο δηλαδη το παρατηρησα στο D3 οχι στο PN .Στο PN δεν το εχω κοιταξει ακομα
Το ιδιο ισχυει και για το βενζιναδικο δηλαδη το παρατηρησα στο D3 οχι στο PN .Στο PN δεν το εχω κοιταξει ακομα
φιλε kf καλο θα ηταν να αναφερεις λαθη για την τελευταια εκδοση του χαρτη (pn) γιατι αυτα που αναφερεις πολυ πιθανον να εχουν διωρθωθει στο pn επομενος δεν εχει νοημα, δεν βοηθαει !
φιλικα Μακης
Το βενζιναδικο ειναι στη 17ης Νοεμβρη 73 στο ΡΝ ειναι περασμενο 75 στην Ηλιουπολη οσο για το στενο την Ιφιγενειας εκανα λαθος εγω ειναι ενα πολυ μικρο στενο με χωμα που οι κατοικοι εκει το εχουν μετατρεψει σε παρκιν
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.