Επιστροφή στο Forum : destinetor 7. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΣΤΟ PDA ΤΟ D7.
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟIΩΔΗΠΟΤΕ DEST ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NGI. ΣΩΣΤΟ?
ΤΟ D7 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ (ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ DEST 6) ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ?
ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.
ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
(ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!)
Γεια σου Κώστα,
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΠΟIΩΔΗΠΟΤΕ DEST ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NGI. ΣΩΣΤΟ?
Ναι
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Όταν δε θα υπάρχουν προβλήματα.
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ?
Νοέμβριος
ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.
Πιθανότατα. Μπορείς να αναφέρεις την αχαρτογράφητη περιοχή στην εφαρμογή αναφοράς λαθών
ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?
Μπορείς να βάλεις τις ονομασίες των οδών στην εφαρμογή αναφοράς λαθών
Γεια σου Κώστα,
[quote=ΚΩΣΤΑΣ] ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ?
Νοέμβριος
Λάθος απάντηση. Η σωστή είναι: ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
Θα μας κάνεις όλους πάλι να μετράμε ώρες και λεπτά όπως το Μάιο????
Κρύβε λόγιαααααααααα...................[/b]
Υπερβάλλεις νομίζω.. Υπολόγιζε από τώρα για τις 31 Νοεμβρίου για να είσαι σίγουρος και να μη ρωτάς κάθε μέρα. Και εσύ και οι υπόλοιποι.. 8)
Φίλε μου beagle, προσωπικά δεν υπολογίζω τίποτα, και αυτή η έκδοση που έχουμε με ικανοποιεί. Θυμάμαι όμως το Μαρτιο-Απρ-Μάιο πού τα περισότερα ποστ έλεγαν ''πότε''? Είχε γίνει ολίγον τι χαμός........
Γι' αυτό σου λέω, για να μη γίνει ο ίδιος χαμός, ας γνωρίζουν όλοι πως μιλάμε για 30 Νοεμβρίου (31 που έγραψα πριν δεν υπάρχει :D ).. Όταν λέει ο zeppelin Νοέμβριο σημαίνει πως έτσι είναι. Την περασμένη φορά είχε πει μέχρι τέλη Μαΐου και γι' αυτό δημιουργήθηκε η "αναστάτωση". Εγώ προτείνω να ανακοινωθεί επίσημα 30 Νοεμβρίου και αν είναι νωρίτερα έτοιμος, καλοδεχούμενος.. :D
30 Νοεμβρίου ποιανού έτους? :-D
Αρχισε από τώραααααααααααααα...............
Εγώ δεν θα απαντήσω άλλη φορά σοβαρά επί του θέματος, απλά θα τα χώνω όπου πρέπει. Κι όποιος ξαναρωτήσει θα το παίρνει 30 μέρες αργότερα από τους άλλους. :-D
Φίλε panosha δεν έχω καμία πρόθεση να σε θίξω -sorry- Στό πρώτο πόστ εννοούσα ότι καλό είναι να μην δεσμεύουμε ημερομηνίες γιατί αν αργήσει μιά μέρα... θυμάσε το Μάιο
Δεν με έθιξες, μην ανησυχείς. :D
SuperBilly16V
15-10-07, 12:34
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος περιορισμός, στο πόσα αρχεία μπορεί να περιέχει ο φάκελος favorites, μέσα στο userdata?
Πρόσθεσα μερικά παραπάνω αρχεία που περιέχουν σημεία ενδιαφέροντος ( το κάθε αρχείο ήταν σε bmp και dat) , και κάθε φορά
που πατάω το κουμπί χρήσιμα στο destinator (και στο 6 και στο 7), το destinator κολάει εκεί χωρίς να μπορεί να ανοίξει τα χρήσιμα.
Έχουν αναφερθεί καθυστερήσεις και κολλήματα από υπερφόρτωση, όπως επίσης κι από λάθος μέγεθος εικόνων.
Απορία, λογικά το Destinator 7 θα βγεί και σε μια έκδοση που έχει όλους τους χάρτες τις Ευρώπης σε αυτή την έκδοση θα συμπεριλαμβάνεταί και η Κύπρος;
Καλό θα ήταν η Κύπρος να ήταν μαζί με την Ελλάδα. :-#
Καλό θα ήταν η Κύπρος να ήταν μαζί με την Ελλάδα. :-#
Δηλ δεν θα είναι; Γνωρίζεις αν θα βγει κάποια έκδοση μόνο για την Κύπρό;
Παιδιά δεν γνωρίζω τίποτα. Υποθέσεις κάνω. :-)
Γεια σου Κώστα,
[quote=ΚΩΣΤΑΣ] ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ?
Νοέμβριος
Λάθος απάντηση. Η σωστή είναι: ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ
Θα μας κάνεις όλους πάλι να μετράμε ώρες και λεπτά όπως το Μάιο????
Κρύβε λόγιαααααααααα...................[/b]
Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τέτοιο άνγχος κάθε φορά με τους νέους χάρτες;:?:
Όταν θα είναι έτοιμη θα τους πάρουμε. :D
Όχι και σε αυτό άνγχος. [-X
Εχω την εντύπωση ότι κατά τα λεγόμενα του zeppelin ο χάρτης της Κύπρου θα είναι ενσωματωμένος στον καινούριο χάρτη Ελλάδος 2007.Q4
Ετσι κατάλαβα τουλάχιστον.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.