Επιστροφή στο Forum : Συγχαρητηρια
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητηρια στα παιδια της ngi που αντιμετωπισαν μια δυσκολη μερα χθες...Το προγραμμα ειναι τελειο...
Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση..οταν βγουν καινουργιοι χαρτες για το pn θα πρεπει να κάνουμε παλι δημιουργια λογαριασμου?? με τα καινουργια κλειδια?? αλλα με το ιδιο e-mail??? πως γινεται???
Sorry για τις πολλες ερωτήσεις... :)
Απο το μεσημέρι σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος PN.Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω αλλά μου φαίνεται πολύ καλύτερο (λόγω του ότι έχει και την πόλη μου).
Θα ήθελα όμως να εκφράσω και δημόσια τα ευχαριστήρια μου στους κυρίους και κυρίες της NGI για την τρομερή συμπεριφορά τους (τηλεφωνικά) και υπομονή τους στο να μου εξηγήσουν τηλεφωνικά (online) πως θα μπορέσω να κάνω την ενεργοποίηση και πολλά άλλα γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όλοι δεν είμαστε "άνετοι" με τα "μηχανήματα".
Μπράβο σας παιδιά για την εξυπηρέτηση που δείξατε σε ένα δύσκολο 2ημερο.
Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο pepesgr
Παρά το φόρτο εργασίας που θα είχαν λόγω της πρώτης μέρας που όλοι θέλαμε να κατεβάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα το πρόγραμμα η εξυπηρέτηση τους ηταν άψογη
Με πήραν από μόνοι τους τουλάχιστον τρείς φορές μέσα σε 10 λέπτα για να λύσουμε ένα πρόβλημα που έιχα με το eshop όταν άλλοι σου λένε ασε τηλέφωνο και σε πάιρνουν σε ένα μήνα ( αν σε πάρουν)
Και πάλι συγχαρητήρια
Συγχαρητήρια και από μένα στην NGI
Καλημέρα σε όλους και συγχαρητηρια στα παιδια της ngi που αντιμετωπισαν μια δυσκολη μερα χθες...Το προγραμμα ειναι τελειο...
Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση..οταν βγουν καινουργιοι χαρτες για το pn θα πρεπει να κάνουμε παλι δημιουργια λογαριασμου?? με τα καινουργια κλειδια?? αλλα με το ιδιο e-mail??? πως γινεται???
Σας ευχαριστούμε, θα το φροντίσουμε όταν θα έρθει ο καιρός ώστε να μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς πρόβλημα!
Τα συγχαρητηρια και απο μενα για την πολυ καλη δουλεια των παιδιων της NGI καθως και για την υπομονη τους στο τηλεφωνο και οχι μονο .Οπως ολοι ετσι και εγω μετα απο 85 λεπτα κατεβασμα με 50Κ , πηρα το πολυποθητο Ζιπαρισμενο αρχειο.Γεγονος ειναι οτι με παιδεψε στο σεταρισμα , και παρολο που ηθελα να αποφυγω το hard reset το εκανα στο τελος , γιατι μου ετρεχε το PN με τον παλιο χαρτη :cry: παραξενο και ομως αληθινο , και γενικα καπου δε μου αρεσε το ολο στησιμο τραβαω ενα ξεγυρισμενο hard reset , αφου προηγουμενως πηρα backup αυτα που ηθελα να κρατησω, και μετα απο αυτα ολα δουλευαν ΑΨΟΓΑ.Τελικα Νομιζω οτι καλο θα ειναι να γινεται hard reset πριν την φορτωση , μια και δεν χρειαζεται τιποτα απο το παλιο D3 .Αλλωστε το φυλλλαδιο οδηγιων το προτεινει..κατι θα ξερει αυτο :wink:
Σας ευχαριστούμε, θα το φροντίσουμε όταν θα έρθει ο καιρός ώστε να μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς πρόβλημα!
Ευχαριστω για την απάντηση zepelin :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.