Επιστροφή στο Forum : Μεταφορά και μέγιστη απόδοση του Destinator3 στην SD κάρτα
(έχει δοκιμασθεί με επιτυχία σε ΜΙΟ 168)
1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στην SD
2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common
3) Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε
xxx \DestinatoApps\Destinator * όπου xxx = το όνομα της κάρτας σας .
4) Πηγαίνουμε στο Start Menu και φτιάχννουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)
5) Για μέγιστη απόδοση μπορείτε να εφαρμόσετε τα παρακάτω tips
α. Πηγαίνουμε Start --> Settings--> Memory και ρίχνουμε το slider στην Storage αφήνοντας του Free γύρω στα 9 - 10 mb
β. Πηγαίνουμε Start -> Settings -> System -> Mio Utility -> Smart Battery -> και επιλέγουμε High Performance
γ. Με εναν registry editor πάμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\ και αλλάζουμε την τιμή του 'limit' απο 8192 σε 32768
δ. Κλείνουμε τον registry editor και κάνουμε Soft Reset
Το tip αυτό αναφέρθηκε από τον χρήστη Kplr του myPhone
Kalispera se ollous,
Tha eithela mia boithia sto parakato:
Ekana tin metafora se sd kai olla douleboun apsoga, mono ta POI den enfanizontai otan epilego na fenontai ston xarti.... xani tis rithmisis (5-10 km) me apotelesma na min emfanizontai pano ston xarti.
I lista ton POI fenontai kanonika otan ta epilego.(Gas Station...)
Exo ena siemens 420 loox.
To neo xarti tis Ellados mporo na ton agoraso apo kapeio katastima?
eyxaristo
Μήπως ο χάρτης είναι read-only?
Μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop μας.
Απο PPC εχω μαυρα μεσανυχτα οποτε θελω την βοηθεια σας στα ανωτερω
1. Που βρισκω registry explorer???
2. Το ονομα της καρτας πως το βρισκω?
Υπαρχει δυνατότητα μόνο ο Χάρτης να είναι στη μνήμη?
Επίσης αφού έκανα την παραπάνω διαδικασία ανοίγει και μετά
αυτόματα ξανακλείνει το πρόγραμμα...
Ευχαριστώ
Το πιο σωστό είναι ο χάρτης να είναι στη κάρτα μνήμης.
Για να γίνει αυτό, απλά ο φάκελος του χάρτη (πχ. GreeceG) θα πρέπει να βρίσκεται στο φάκελο DestinatorApps στη κάρτα μνήμης.
Οταν όμως μεταφέρω το χάρτη μόνο στη κάρτα μνήμης δεν μου λειτουργει το πρόγραμμα. (Τον κάνω copy-paste στο folder της κάρτας μνήμης)
Καπου πρέπει στο reg να το φτιαξω?
Δε χρειάζεται να πειράξεις τίποτα στη registry. Το Destinator εξ’ ορισμού ψάχνει για φάκελο που περιέχει χάρτη στα παρακάτω paths:
1. MyDevice/DestinatorApps/Destinator
2. MyDevice/StorageCard/DestinatorApps
Μήπως ο χάρτη σου δεν αντιγράφηκε σωστά στο PDA σου?
Για σας
Exi kanis kapia tetoia lisi kai gia to 6515????
Thanks
Το ίδιο ισχύει και για το 6515
Το ίδιο ισχύει και για το 6515
Kalispera Zep
Den enow gia tous xartes stin SD.
Enow gia olo to DES. Den nomizo oti o kaliteros tropos na to metaferis einai na piraksis ti reg.
Auto pou den kataveno einai giati sto install to ou DEST prepi ante kai kala na paei sti memory tis siskevis kai oxi se ena allo apothikeftiko meso opos tin SD i ti mini SD. Ta arxeia pou prepi na vali sto system to PPC i ... OK alla ola ta ipolipa giati oxi stin SD. I logiki prepi na einai idia me ena PC. An exis kai deftero disko mporis na egkatastisis ena application. An o diskos yparxi tote trexi an oxi den trexi...
kapia logiki eksigisi mipos?????
To na peksis me ti registry de einai oti kalitero gia aftous pou den kseroun. Sorry pou that to pw afto allla to DEST den einai to mono application to opio fortonete se PPC. Etsi doulevan kai pola alla application (pigenan katefthian stin main mem) ala ola tora exoun alaksi. Mporis na ta fortosis opou thelis...
Kai pali mia megali KALISPERA
Δεν έχεις άδικο. Υποθέσεις κάνουμε. Νομίζω πάντως πως αυτό γίνεται στη λογική υποστήριξης μηχανημάτων που έχουν το Destinator στη rom.
Για acer n 35 πως γινεται υπάρχει κατι σχετικο
Λυπάμαι αλλά δεν καταλαβαίνω μήπως θα μπορούσαμε να έχομε μια τηλεφωνική επικοινωνία για να με κατευθύνετε καλύτερα
(έχει δοκιμασθεί με επιτυχία σε ΜΙΟ 168)
1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στην SD
2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common
3) Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε
xxx \DestinatoApps\Destinator * όπου xxx = το όνομα της κάρτας σας .
4) Πηγαίνουμε στο Start Menu και φτιάχννουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)
5) Για μέγιστη απόδοση μπορείτε να εφαρμόσετε τα παρακάτω tips
α. Πηγαίνουμε Start --> Settings--> Memory και ρίχνουμε το slider στην Storage αφήνοντας του Free γύρω στα 9 - 10 mb
β. Πηγαίνουμε Start -> Settings -> System -> Mio Utility -> Smart Battery -> και επιλέγουμε High Performance
γ. Με εναν registry editor πάμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\ και αλλάζουμε την τιμή του 'limit' απο 8192 σε 32768
δ. Κλείνουμε τον registry editor και κάνουμε Soft Reset
Το tip αυτό αναφέρθηκε από τον χρήστη Kplr του myPhone
Παιδια το δοκιμασε κανείς στο PN?Εγω δεν το κατάφερα αλλα δεν είμαι και πολύ σχετικός
Sto PN ta pragmata einai poly pio apla,ka8oti apla metaferoume tous fakelous sthn SD kai den xreiazetai na kanoume kamia ry8mish sth registry :)
Sto PN ta pragmata einai poly pio apla,ka8oti apla metaferoume tous fakelous sthn SD kai den xreiazetai na kanoume kamia ry8mish sth registry :)
Ευχαριστώ πολύ.είχα προσπαθήσει να κάνω την μεταφορά αλλα με μπέρδευε το οτι ο φάκελος των χαρτών με τον φάκελο του κυρίως προγράμματος είχαν το ίδιο όνομα.τελικά άλλαξα λίγο το όνομα του δέυτερου.Απ'ότι βλέπω προς το παρών λειτουργεί κανονικά.
Αντι το resco file explorer δοκιμαστε κατι freeware, σε εμενα δουλεψε τελεια
http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=653
:wink:
Έκανα εδώ και καιρό το κόλπο με τη μεταφορά των χαρτών στην SD, το registry edit, κλπ. και δουλεύει άριστα.
Επειδή σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση σε PN έχω τις εξής απορίες:
1. Υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση της αναβάθμισης; Δηλαδή πρέπει να επαναφέρουμε τις αρχικές ρυθμίσεις πριν απ' αυτή;
2. Ισχύει ακριβώς το ίδιο κόλπο και σ' αυτό; Το έχει κάνει κανείς;
3. Αν όχι, τι χρειάζεται;
Ευχαριστώ
Μπορείς να κάνεις και hard reset αν θέλεις. Δε σου χρειάζεται πλέον το Destinator 3 μιας και θα πάρεις ένα νέο κλειδί άδειας χρήσης.
Τα άλλα τα έχει απαντήσει ο vagr λίγο πιο πάνω, τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν έχεις smartphone και βάλεις το PN στην SD, θα σου απενεργοποιηθεί η λειτουργία SMS.
Αγαπητέ Zeppelin ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είχα προσέξει την παρατήρηση του φίλου πιο πάνω.
Με απλά λόγια: έχω ένα Mio 168 με Destinator 3 (αγορασμένο γιατί διαβάζω πολλά τρελλά στο forum), αγοράζω και κατεβάζω και το PN, το περνάω στην ήδη υπάρχουσα SD κάρτα (ή μια καινούργια), μου στέλνετε το κλειδί, το εγκαθιστώ και voila ή όχι;
Διάβασα τις οδηγίες αλλά το θέμα της κάρτας δεν το ξεκαθαρίζουν (ήδη υπάρχουσα SD κάρτα με Destinator 3 ή μια καινούργια κενή).
Συνήθως οι αναβαθμίσεις πέφτουν πάνω στην παλιά έκδοση. Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται.
Συγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός αλλά προκειμένου να τα ρωτάω στο τηλ. καλύτερα γραπτώς, από την ώρα που τα γραπτά μένουν.
Ευχαριστώ
καθαρίζεις την SD σου, κάνεις hard reset το pda σου και εγκαθιστάς το Pn
Έχω το h2210. Πατώντας το κουμπάκι reset απο πίσω νομίζω ότι κάνω soft reset δηλαδή reboot όπως στό PC. Πώς γίνεται το hard reset? Επειδή αφαιρώντας πολλά περιτά ελευθερώθηκε αρκετή μνήμη τελικά λειτουργεί υποφερτά από απόψεως ταχύτητας. Δέν θέλω λοιπόν να κάνω κατα λάθος Hard Reset. Με τί συνδιασμό πλήκτρων γίνεται?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.