PDA

Επιστροφή στο Forum : Δορυφορικός δέκτης σε pc. Πώς?

Sniper
11-10-07, 09:18
Καλημέρα σε όλους.
Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι που θέλω να κάνω.
Έχω έναν δορυφορικό ψηφιακό δέκτη (εξωτερικό, όχι για pc) τον οποίο έχω συνδέσει στην κάρτα γραφικών του pc μου (η οποία δέχεται video in) για να βλέπω tv στον υπολογιστή μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως να το κάνω να μου δείχνει την εικόνα στην οθόνη. Με τα προγράμματα του cd της κάρτα γραφικών δεν έβγαλα άκρη. Μήπως έχεις κανείς σας υπόψη του κάποιο πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Έχω φάει τρελό σκάλωμα.

jskf16
11-10-07, 13:51
ποιο δορυφορικο δεκτη?

Sniper
11-10-07, 13:59
ποιο δορυφορικο δεκτη?
Τον digitalbox 1c combo.

jskf16
11-10-07, 14:13
τον συγκεκριμενο δε τον ξερω! , αλλα πες μου αν εχει settings στα οποια ρυμθιζεις εισοδο-εξοδο της εικονα ,απο εκει
και οχι απο την καρτα!

Sniper
11-10-07, 14:32
Δε σε πιάνω ακριβώς τί λες φίλε μου.
Ο δέκτης που εχω είναι ένα κανονικός δέκτης σε στύλ dvd player που συνδέεται με την τηλεόραση. Απλά εγώ θέλω να το συνδέσω στο pc. Έξοδο εικόνας βγάζει από εκεί που θα του συνδέσεις το καλώδιο, δεν θέλει ρυθμίσεις. Άσε που εγώ δεν έχω καθόλου εικόνα στο pc, το πρόγραμμα που θα μου δείχνει την εικόνα απο το line in ψάχνω να βρώ.

jskf16
11-10-07, 14:39
Δε σε πιάνω ακριβώς τί λες φίλε μου.
Ο δέκτης που εχω είναι ένα κανονικός δέκτης σε στύλ dvd player που συνδέεται με την τηλεόραση. Απλά εγώ θέλω να το συνδέσω στο pc. Έξοδο εικόνας βγάζει από εκεί που θα του συνδέσεις το καλώδιο, δεν θέλει ρυθμίσεις. Άσε που εγώ δεν έχω καθόλου εικόνα στο pc, το πρόγραμμα που θα μου δείχνει την εικόνα απο το line in ψάχνω να βρώ.

στη τηλεοραση τη κανονικη εχει δοκιμασει να δεις πρωτα εκει! ?
ο δεκτης αυτος δεν εχει ρυθμισεις? απευθειας παιζει?
μετα πρεπει να δεις τη δυνατοτητες σου δινει η καρτα γραφικων , απο δω τωρα ειναι δυσκολο να βρουμε ακρη!

Sniper
11-10-07, 15:05
Αχα, τώρα σε έπιασα. Όχι, δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου σε τηλεόραση για να σου πω, δεν ξέρω.
Θα δοκιμάσω κάνα δυό προγραμματάκια που μου έδωσαν κάτι δικοί μου κι αν δεν παίξει, θα το καρφώσω στην τηλεόραση να δώ αν έχει κάτι τέτοιο που μου λες. :wink:

electro
12-10-07, 03:58
Φιλε μου , τι καρτα γραφικων φορας? Επισης απο ποια εξοδο του δεκτη παιρνει σημα? Γιατι απ΄ οτι ξερω εχει tv scart και vcr scart comporsite. Το video in σου ειναι με composite? Και επισης εφ σον ολα ειναι σωστα συνδεδεμενα , η καρτα γραφικω σου , θα πρεπει να εχει ενα utilitie το οποιο θα σου κανει ολες της δουλειες της συληψης εικονας απο το video in της καρτας. Για πες μας καμια λεπτομερια και θα την βρουμε την ακρη!

desk69
04-01-08, 01:11
εγώ χρησιμοποιω το progdvb. ολα μια χαρα κανένα προβλημα με skystar