Επιστροφή στο Forum : ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΙ
Εγκατέστησα χθές το ΡΝ. Εχω μια γενικότερη παρατήρηση σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης των οδών στις μεγάλες πόλεις. Μενω στη Θεσσαλονίκη (δεν ξέρω για την Αθήνα δεν το δοκίμασα εκεί) και το ΄σχόλιο μου είναι το εξής. Για να αναζητήσω μια οδό εντος της πόλης θα πρέπει να γνωρίζω τον Δήμο στον οποίο ανήκει. Επειδή ομως πολλές φορές ιδίως όταν ειναι κοντά στα όρια δύο ή περισσότερων δήμων ή γιατι απλά κάποιο ξένος στην πολή δεν γνωρίζει κάν το Δήμο στον οποίο είναι και πρέπει να ψάξει δημιουρείται πρόβλημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Το κατάστημα μου βρήσκεται στην οδό Γιαννιτών. Τα ζυγά της Γιαννιτσών ανήκουν στο δήμο Θεσσαλονίκης. Τα μονά στη Μενεμένη (συμφωνα με τον ταχυδρομικό κώδικα). Αν ψάξεις για το 103 στην Θεσσαλονίκη δεν το βρήσκει. Αν το ξέρεις και ψάξεις στην Μενεμένη θα το βρείς αλλά συνήθως χρησιμοποιείς το σύστημα πλοήγησης οταν δεν ξέρεις τις περιοχές και οχι όταν τις ξέρεις.....
Γνωρίζω οτι υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης με οδό και μετά περιοχή αλλά η λίστα που προκύπτει (ιδίως τώρα με τις νέες πόλεις) είναι τόσο μεγάλη που πρακτικά ειναι δυσχρηστη. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μια ομαδοποίηση για τις δύο μεγαλύτερες πόλεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) ή όπου υπάρχουν ενοποιημένοι δήμοι σε ένα συγκρότημα, Οπου δίνοντας αναζήτηση θεσσαλονίκη - οδό να εμφανίζει όλες τις οδους του συγκροτήματος με το δήμο σε παρένθεση;
Επικροτώ ανεπιφύλακτα τις απόψεις σου , γιατλι έχω βρεθεί και εγώ να ψάχνω πολλή ώρα στην Αθήνα για να βρώ τον κατάλληλο Δήμο :evil:
Τουλάχιστον για Αττική και Θεσ/νίκη πρέπει να δοθεί μιά λύση και επειδή οι άνθρωποι της NGI έχουν καταννόηση , πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα το προτείνουν στην μαμά εταιρεία :wink:
Εγώ για να πω την αλήθεια το περίμενα κατι τέτοιο στο PN
Με ενοχλεί που ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ο χάρτης της Θεσσαλονίκης με τον κόμβο Τιτάν-Παπαγεωργίου΄.Έχει δοθεί στην κυκλοφορία εδώ και παρα πολλούς μήνες και περίμενα ότι θα είχε αποτυπωθεί σ' αυτή την έκδοση...
Δεν νομιζω να ειναι θεμα ΡΝ. Χρησιμοποιησα το ΡΝ στη Γερμανια και μέσα στο Αμβούργο είχε αυτή τη δυνατότητα.
Με ενοχλεί που ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ο χάρτης της Θεσσαλονίκης με τον κόμβο Τιτάν-Παπαγεωργίου΄.Έχει δοθεί στην κυκλοφορία εδώ και παρα πολλούς μήνες και περίμενα ότι θα είχε αποτυπωθεί σ' αυτή την έκδοση...
Ο κόμβος ΤΙΤΑΝ υπάρχει στο PN και λειτουργεί μια χαρά
Σχετικά με τη παρατήρησή σας για την εύρεση οδών:
Το σύστημα διευθύνσεων της Γερμανίας δεν είναι το ίδιο με της Ελλάδος. Εδώ εμείς έχουμε πρωτοτυπήσει και πάλι: Ίδιες ονομασίες οδών στον ίδιο Δήμο όπου στη νέα έκδοση έχουμε σε παρένθεση τη περιοχή του Δήμου. Μη πω για τις ίδιες αριθμήσεις με ίδιο όνομα οδού και ΤΚ στον ίδιο Δήμο (μόνο ο ταχυδρόμος ξέρει που να παραδώσει γράμμα, αν πάρει σύνταξη όμως?) Φανταστείτε να ενοποιήσουμε και περισσότερους Δήμους.
Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα να βρω ένα δρόμο στο Destinator και φυσικά με τον καιρό έχω βελτιώσει και τις γνώσεις μου στα όρια των Δήμων.
Ο κόμβος ΤΙΤΑΝ υπάρχει στο PN και λειτουργεί μια χαρά
Συγνώμη, λάθος διατύπωση.
Ηθελα να πω για το κομάτι μήκους περιπου 4 χιλ. που δώθηκε στην κυκλοφορία το καλοκαίρι και συνδέει τον κόμβο του Τιτάν με τον κόμβο του Παπαγεωργίου.
Σχετικά με τη παρατήρησή σας για την εύρεση οδών:
Το σύστημα διευθύνσεων της Γερμανίας δεν είναι το ίδιο με της Ελλάδος. Εδώ εμείς έχουμε πρωτοτυπήσει και πάλι: Ίδιες ονομασίες οδών στον ίδιο Δήμο όπου στη νέα έκδοση έχουμε σε παρένθεση τη περιοχή του Δήμου. Μη πω για τις ίδιες αριθμήσεις με ίδιο όνομα οδού και ΤΚ στον ίδιο Δήμο (μόνο ο ταχυδρόμος ξέρει που να παραδώσει γράμμα, αν πάρει σύνταξη όμως?) Φανταστείτε να ενοποιήσουμε και περισσότερους Δήμους.
Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα να βρω ένα δρόμο στο Destinator και φυσικά με τον καιρό έχω βελτιώσει και τις γνώσεις μου στα όρια των Δήμων.
Συμφωνώ μαζί σου zeppelin. Τουλάχιστον ο κάθε χρήστης του Destinator πρέπει να γνωρίζει που θέλει να πάει και του παρέχονται διάφοροι τρόποι να το δηλώσει αυτό. Πιστεύω ότι αν μπούμε στη λογική της ενοποίησης Δήμων, τότε πρέπει να συνεχίσουμε και με την ενοποίηση των ενοποιημένων Δήμων. :?: :?: :!: :!: :lol:
Με χαροποιεί όμως το γεγονός ότι έκανα λάθος και αν και εγκατέστησα το PN εν τούτοις όμως χρησιμοποιούσα τον παλιο΄χάρτη....
Πάλι συγνώμη και συγχαρητήρια για την δουλειά σας
Καλημέρα και από εμένα.
Εβαλα το pn μου και είναι πολύ ωραίο.
Βεβαίως έχω και εγώ κάποιες απορίες και διορθώσεις να προτείνω-να ζητήσω.
1. Στα χρήσιμα όποτε μπορείτε, σε νέα αναβάθμιση, στη κατηγορία Δημόσιες υπηρεσίες να βάλετε και τα ΙΚΑ. Λογιστής γαρ, χάρηκα με τις εφορίες (αλλάχτε το σε ΔΟΥ) αλλά και ΙΚΑ, ΟΑΕΔ καλά θα ήταν να μπούν.
2. Βάλτε και το Μall μιας και πολλοί θα ενδιαφέρονται, και το Attica. Αν μπορεί να γίνει μια κατηγορία με μεγάλα εμπορικά κέντρα που να τα έχει μέσα ή μόνο του όπως το ΙΚΕΑ.
3. Μιας και είπα ΙΚΕΑ. Είμαι σπίτι μου, πατάω χρήσιμα,επιλέγω ΙΚΕΑ, στοιχεία (βγάζει ΙΚΕΑ περιοχή αεοδρομίου),παάω πλοήγηση και μου γβάζει προειδοποίηση #4 δεν βρέθηκε η διαδρομή. Το κάνει και για άλλα σημεία.
Τι φταίει; Μετά από λίγο το βγάζει.
4. Πως μπορώ την ώρα που έχω ανοιχτο το destinator να μπώ στο μενού του Μιο και να αλλάξω ή να δω κάτι; πχ αυξομείωση έντασης ή και κάτι άλλο; Το έκανα μόνο με τα πλήκτρα συντόμευσης πχ επαφές, και τότε start, settings,ήχοι, αυξομείωση.
Μπορεί να μπεί στο πανελ του destinator όπως η ένδειξη μπαταρίας; (πολύ καλό γιατί μέναμε στα κρύα του λουτρού ξαφνικά)
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά για να μην στέλνω 5-6 ποστς τα έβαλα όλα μαζί. Ευχαριστώ.
Διαφωνώ οτι καθε χρήστης θα πρέπει να ξέρει τα όρια του κάθε δήμου. Εδω εγώ και δεν μπορούσα να βρώ τη διευθυνση του καταστήματός μας. Και ήξερα που είναι!!! Ιδίως στους δρόμους που είναι στα όρια δήμων . Εγω είπα αν υπήρχε η δυνατότητα γιατι εμφανίζοντας την Γιαννιτσών π.χ. και στη Θεσσαλονιίκη (ζυγά και στη μενεμένη (μονά) θα μπορούσες να τη ξεχωρήσεις από μια γιαννιτσών που πιθανώς να υπάρχει π.χ στην Τούμπα. Απλά η κάθε αναζήτηση θα έφερνε παραπάνω από ένα αποτελέσματα. Οσον αφορά τους δρομους με ίδιο όνομα στον ίδιο δήμο, το μπέρδεμα θα υπάρχει ούτως ή άλλως.
Καλημέρα και από εμένα.
1. Στα χρήσιμα όποτε μπορείτε, σε νέα αναβάθμιση, στη κατηγορία Δημόσιες υπηρεσίες να βάλετε και τα ΙΚΑ. Λογιστής γαρ, χάρηκα με τις εφορίες (αλλάχτε το σε ΔΟΥ) αλλά και ΙΚΑ, ΟΑΕΔ καλά θα ήταν να μπούν.
2. Βάλτε και το Μall μιας και πολλοί θα ενδιαφέρονται, και το Attica. Αν μπορεί να γίνει μια κατηγορία με μεγάλα εμπορικά κέντρα που να τα έχει μέσα ή μόνο του όπως το ΙΚΕΑ.
3. Μιας και είπα ΙΚΕΑ. Είμαι σπίτι μου, πατάω χρήσιμα,επιλέγω ΙΚΕΑ, στοιχεία (βγάζει ΙΚΕΑ περιοχή αεοδρομίου),παάω πλοήγηση και μου γβάζει προειδοποίηση #4 δεν βρέθηκε η διαδρομή. Το κάνει και για άλλα σημεία.
4. Πως μπορώ την ώρα που έχω ανοιχτο το destinator να μπώ στο μενού του Μιο και να αλλάξω ή να δω κάτι; πχ αυξομείωση έντασης ή και κάτι άλλο; Το έκανα μόνο με τα πλήκτρα συντόμευσης πχ επαφές, και τότε start, settings,ήχοι, αυξομείωση.
Μπορεί να μπεί στο πανελ του destinator όπως η ένδειξη μπαταρίας; (πολύ καλό γιατί μέναμε στα κρύα του λουτρού ξαφνικά)
Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά για να μην στέλνω 5-6 ποστς τα έβαλα όλα μαζί. Ευχαριστώ.
1.Ta pararthmata tou IKA yparxoun sthn kathgoria Ygeia
2.To Mall yparxei sthn kathgoria kinhmatografoi
Ευχαριστώ, τα βρήκα.
Επιμένω όμως να πιστεύω πως το mall πρέπει να είναι κατηγορία γιατί είναι εμπορικό κέντρο κι είναι δύσκολο κάποιος να πάει: χρήσιμα-ψυχαγωγία-κινηματογράφοι-mall.
Οσο για τα ικα, τα βρήκα. Σε μερικά έχει ''γραφεία''(που με ενδιαφέρει), σε μερικα έχει ''Α'' ''Β''. Τι είναι τα ''Α'' ''Β'';
Το 3. και το 4. τα έλυσα.
Ευχαριστώ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΛΟΗΓΗΣΗ?
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΙΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ?
ΤΑ ΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?
ΕΝΩ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΔΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ?
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ FULLSCREEN ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΜΟΥ ΑΧΝΟΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ?ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ PN ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ RESET ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ
<Ο ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ.ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ>.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ.ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ? ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ VERSION 2205.Q4.3732.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ?
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛOΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ PN.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛOΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ PN.
δεν νομιζω! απλα εχεις συνηθισει το d3 και σε μπερδευει λιγο!
αν το δουλεψεις αρκετες φορες ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξεις γνωμη.
φιλικα Μακης
Ευχαριστώ, τα βρήκα.
Επιμένω όμως να πιστεύω πως το mall πρέπει να είναι κατηγορία γιατί είναι εμπορικό κέντρο κι είναι δύσκολο κάποιος να πάει: χρήσιμα-ψυχαγωγία-κινηματογράφοι-mall.
Οσο για τα ικα, τα βρήκα. Σε μερικά έχει ''γραφεία''(που με ενδιαφέρει), σε μερικα έχει ''Α'' ''Β''. Τι είναι τα ''Α'' ''Β'';
Το 3. και το 4. τα έλυσα.
Ευχαριστώ.
αν μου έλεγες και μένα πως να λύσω το 4 φίλε μου θα ήσουν και πολύ πρώτος!!!
σ ευχαριστώ ...προκαταβολικά!!
Και σε εμένα το έβγαλε το μύνημα μία φορά. ???
Καλημέρα και από εμένα.
φίλε MELASLOG πολύ θα ήθελα να μου έλεγες πως ξεπέρασες το πρόβλημα απ την 4η παράγραφο (σχετικά για το πως μπορείς να αλλάξεις κάτι στο PPC τη στιγμή που έχεις ανοιχτό το destinator).
σ ευχαριστώ
Ένας απλός τρόπος είναι να πατήσεις πάνω αριστερά το Χ <κλείσιμο εφαρμογής>. Μαζί με την οθόνη επιβεβαίωσης «Έξοδος από το Destinator ?» εμφανίζονται και στην πρώτη γραμμή της οθόνης τα εργαλεία ήχου κ.λ.π. Αλλάζετε την ένταση και μετά πατάτε όχι στην οθόνη επιβεβαίωσης για να επιστρέψει κανονικά στο Destinator το οποίο προς στιγμή έχει μήνει «παγωμένο». Αν κανείς ξέρει και άλλο τρόπο ας τον προτείνει. Αυτός πάντως είναι πρακτικός και γρήγορος.
Chris Lappas
13-02-06, 00:32
...πατάω πλοήγηση και μου βγάζει προειδοποίηση #4 δεν βρέθηκε η διαδρομή. Το κάνει και για άλλα σημεία.
Μια από τα ίδια. Ίσως να είναι κάποιο bug, αν και εμφανίζεται με πολύ μικρότερη συχνότητα από το γνωστό "path not found" του D3.
Καλημέρα και από εμένα.
φίλε MELASLOG πολύ θα ήθελα να μου έλεγες πως ξεπέρασες το πρόβλημα απ την 4η παράγραφο (σχετικά για το πως μπορείς να αλλάξεις κάτι στο PPC τη στιγμή που έχεις ανοιχτό το destinator).
σ ευχαριστώ
Σου απάντησα με pm.
Η πρώτη μου απάντησ είναι ίδια με αυτή του maximum1. Μετά την είδα.
Αλλά σου χω και δεύτερη. Ο,τι σε βολεύει.
vasiliadis1
21-02-06, 23:37
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΩ,ΔΗΛΑΔΗ,
ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ,
ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ
ZEPPELIN ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Το πρόβλημα τη αυξομείωσης του ήχου λύνεται με το τρόπο που περιγράφει πιο πάνω ο maximi01
Για την αρίθμηση, έχουμε αναφέρει το bug στη Destinator Technologies κι ελπίζουμε κάποια στιγμή να το λύσει
Eisai sigouros emena me efere apo ekei mia xara eproxthes...
xei mpei kai einai jet..
[quote=Phobos]Με ενοχλεί που ακόμη δεν έχει ενημερωθεί ο χάρτης της Θεσσαλονίκης με τον κόμβο Τιτάν-Παπαγεωργίου΄.Έχει δοθεί στην κυκλοφορία εδώ και παρα πολλούς μήνες και περίμενα ότι θα είχε αποτυπωθεί σ' αυτή την έκδοση...
Sorry molis eida oti to diapistwses kai esy
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.