PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SATNAV 300

markon
04-10-07, 10:14
Καλημέρα,

Παρατήρησα οτι στο e shop της NGI το Sat Nav 300 κοστίζει 349 Ε, ενώ εύκολα το βρίσκεις στα 289 Ε σε μεγάλη αλυσίδα πληροφορικής..Μιλάμε για διαφορά των 60 Ε..Γιατί? Έχει κάποια διαφορά την οποία δεν καταλαβαίνω.
Ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω PNA, αλλά για κανένα λόγο από το κατάστημα με τη φθηνότερη τιμή... :?

markon
04-10-07, 12:26
Κανείς από την NGI?
:cry:

zeppelin
04-10-07, 12:39
To πλαίσιο το πουλάει τόσο. Η Ιστορία ξεκίνησε από τη περίοδο των εκπτώσεων. Ουσιαστικά το πουλάει σίγουρα χωρίς κέρδος ή το πιθανότερο και σε χαλμηλότερη τιμή από τη τιμή που αγοράζει (δε γνωρίζω τη τιμή που αγοράζει αλλά κάνω κάποιες υποθέσεις). Υπεύθυνη πάντως για τη διακίνηση του εν λόγω προϊόντος είναι η Telematix.

markon
04-10-07, 12:58
Το μηχανάκι είναι το ίδιο???
Καλά ούτως ή άλλως από κει δεν πρόκειται να αγοράσω!!!
Απλά μου φάνηκε περίεργο!!!
Σαν μηχάνημα τι λέει?

zeppelin
04-10-07, 13:00
Ναι είναι το ίδιο (απλά με destinator 5.5 και πιο παλιούς χάρτες, αλλά αυτά έτσι κι αλλιώς αναβαθμίζονται δωρεάν)

Αξιόπιστο & value for money. Πολύ καλή επιλογή!

markon
04-10-07, 13:00
Τέλος αν θες μπορείς να μου πεις πια από τα PNA του e-shop σας έχουν service εγχώριο.
Σε ευχαριστώ!!! :D :D :D

markon
04-10-07, 13:04
Α!Και κάτι ακόμα..υπάρχει εκθεσιακός χώρος να τα δω από κοντά?
Αν ναι πες που..

zeppelin
04-10-07, 13:08
Τέλος αν θες μπορείς να μου πεις πια από τα PNA του e-shop σας έχουν service εγχώριο.
Σε ευχαριστώ!!! :D :D :D

Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. To altina, το n100. Εμείς πάντως τις περισσότερες φορές αλλάζουμε μία συσκευή και ψάχνουμε να βρούμε μετά την άκρη με τον αντιπρόσωπο. Γενικά μέχρι στιγμής όλοι οι αντιπρόσωποι ανταποκρίνονται πολύ καλά (βέβαια δεν υπάρχουν και πολλά περιστατικά - αν το δείγμα μεγαλώσει θα μπορούμε να βγάλουμε πιο σαφή συμπεράσματα)

zeppelin
04-10-07, 13:10
Α!Και κάτι ακόμα..υπάρχει εκθεσιακός χώρος να τα δω από κοντά?
Αν ναι πες που..

Εννοείται, προς το παρόν ο εκθεσιακός χώρος είναι το γραφείο μου!

markon
04-10-07, 14:01
Σε ευχαριστώ..θες να μου πεις που είναι το γραφείο σου..και τι ώρες δέχεσαι κοινό?
Την Δευτέρα που έχω άδεια θα περάσω να τα πούμε από κοντά..

zeppelin
04-10-07, 14:16
Σε ευχαριστώ..θες να μου πεις που είναι το γραφείο σου..και τι ώρες δέχεσαι κοινό?
Την Δευτέρα που έχω άδεια θα περάσω να τα πούμε από κοντά..

10 με 2 εκτός ΣΚ

markon
04-10-07, 14:21
ΟΚ :D