PDA

Επιστροφή στο Forum : UPDATE ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ DESTINATOR3

MAKIS32
16-04-05, 19:54
Γεια χαρα σε ολους.
Μηπως ξερει να μου πει καποιος πως κανω το update του λογισμικου?
Κατεβασα απο το site το αρχειο MAIN.CAB ,το αντικατεστησα με το παλιο στον φακελο 2577 στην SD αλλα η εκδοση παραμενει η παλια (3.0.75).
Μηπως κανω κατι λαθος? ή ξεχναω κατι?
Ευχαριστω εκ των προτερων γιατι ξερω σιγουρα οτι καποιος θα ασχοληθει και με καποιον ψιλοασχετο. :oops:

ssarl
16-04-05, 21:05
Γεια χαρα σε ολους.
Κατεβασα απο το site το αρχειο MAIN.CAB ,το αντικατεστησα με το παλιο στον φακελο 2577 στην SD αλλα η εκδοση παραμενει η παλια (3.0.75).
Ευχαριστω εκ των προτερων γιατι ξερω σιγουρα οτι καποιος θα ασχοληθει και με καποιον ψιλοασχετο. :oops:

Κάνε click στο main.cab και θα εγκατασταθεί από μόνο του. Επιβεβαίωσε ότι η έκδοση είναι η 3.0.75_108 στο Επιλογές->Περί...

tlg
16-04-05, 23:31
Εγω παλι, ετρεξα το main.cab εγινε η εγκατασταση , αλλα το destinator κολλαει στην εισαγωγικη οθονη με την μπαρα που δειχνει το ποσοστο φορτωσης του προγραμματος περιπου στην μεση...... :cry:

Τωρα εχω την εκδοση 3.0.75_96

MAKIS32
17-04-05, 00:49
Γεια χαρα σε ολους.

Κάνε click στο main.cab και θα εγκατασταθεί από μόνο του. Επιβεβαίωσε ότι η έκδοση είναι η 3.0.75_108 στο Επιλογές->Περί...
Ευχαριστω ssarl.Ολα ΟΚ :lol: