PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ DESTIANTOR PN ΑΠΟ 1/2/2005

maximi01
31-01-06, 20:41
Η διάθεση του ΡΝ θα αρχίσει αύριο όπως είχαμε υποσχεθεί. Επειδή όμως προβλέπεται να υπάρξει μεγάλος φόρτος, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την εξής διαδικασία.
Όσοι ενδιαφέρεστε να το προμηθευτείτε μπορείτε να στείλετε από σήμερα ένα e-mail στο destinator@ngi.gr στο οποίο θα μας δηλώνετε το e-mail σας, στο οποίο με την σειρά μας θα σας ειδοποιήσουμε αύριο για να το κατεβάσετε. Εάν δεν είστε πολλοί τότε ίσως τα παρακάτω να είναι και περιττά διαφορετικά:
Οι κωδικοί ενεργοποίησης θα φορτώνονται από αύριο κατά ομάδες στο αυτόματο σύστημα του e-shop και θα ειδοποιείστε επίσης κατά ομάδες με e-mail για να το κατεβάσετε.
Ανάλογα με τον ρυθμό και τον φόρτο θα ειδοποιούμε όσους περισσότερους γίνεται (θα υπάρχει δηλαδή μία σχετική ουρά αναμονής).
Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε επί πλέον την ευχέρεια να ελέγχουμε και τον μηχανισμό του e-shop αν όλα πάνε καλά. Είναι ευνόητο ότι παρόλα τα τεστ δεν ήταν δυνατόν να το ελέγξουμε σε πραγματικές συνθήκες πράγμα που θα γίνει αύριο ειδικά στις πρώτες ώρες λειτουργίας. Για τον λόγο αυτό ζητούμε προκαταβολικά συγνώμη αν στην αρχή υπάρξουν κάποιες εμπλοκές ή καθυστερήσεις (πρόκειται για διαχείριση χρημάτων και θέλει στην αρχή αυστηρή επιτήρηση).
Επίσης ενδεχομένως, για να μην είστε σε συνεχή αναμονή, να σας ενημερώνουμε για το «παράθυρο» χρόνου στο οποίο θα ήταν σκόπιμο να κάνετε το download.
Τέλος θα παρακαλούσαμε όσους σκοπεύουν να περάσουν από τα γραφεία μας, να το κάνουν τις απογευματινές ώρες και αφού τηλεφωνήσουν, γιατί οι υπεύθυνοι που θα τους εξυπηρετήσουν δεν θα έχουν ενδεχομένως χρόνο να ασχοληθούν και με αυτό τις πρώτες ώρες διάθεσης.
Ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας. Είμαι σίγουρος ότι μετά από μερικές ημέρες όλη αυτή η ιστορία θα γίνει αντικείμενο χιουμοριστικών διηγήσεων.

yorkal
31-01-06, 21:29
Αγαπητέ maxim01 , για μας που δεν κάνουμε σαν τρελλοί και δεν είμαστε φορτικοί , για μας που εμπιστευόμαστε την NGI γιατί την γνωρίζουμε από πολλή καιρό και σεβόμαστε ΟΛΑ όσα έχετε κάνει για την προώθηση της υπόθεσης GPS στην Ελλάδα, και όσα θα κάνετε (?) στο μέλλον,για μας που σημασία έχει να έχουμε στα χέρια μας ένα προίόν με λιγότερα bugs και αναποδιές και καταλαβαίνουμε ότι αυτό έχει και την ΜΕΓΙΣΤΗ σημασία για μια εταιρεία όπως η δική σας, για μας τέλος που θέλουμε το ΡΝ να το πάρουμε σε CD στο σπίτι μας με τις οδηγίες του και με την συσκευασία του, έχετε προβλέψει περίπου ημερομηνία διάθεσης , τρόπο απστολής και πληρωμής ?
Ελπίζω να κάνετε κάτι συντόμως και για μας :) :wink:

lakis
31-01-06, 22:12
Περίπου σε 2 εμβδομάδες!

bou
31-01-06, 22:26
Εμείς που έχουμε το ΡΝ με Europe+MRE και θέλουμε μόνο τους χάρτες και ίσως κάποια τελευταία έκδοσή του με διορθώσεις τι πρέπει να κάνουμε και πως θα χρεωθούμε. (Νόμιμος χρήστης του D3 ngi). Να στείλουμε e-mail η καλύτερα να περάσουμε από κόντα αργότερα, έν ηρεμία? Καλή επιτυχία και καλά ταξίδια σε όλους!

YAKUMO
31-01-06, 23:24
Θελω να κανω update με το pn από το Destinator 3 που εχω αυτή τη στιγμη, και ταυτοχρονα να το φορτωσω σε νέο pda.
Εχω πουλησει το παλαιο μου pda και εχω φυλαξει το προγραμμα με την sd καρτα και με τους κωδικους, αλλα δεν εχω ενεργοποιησει το Destinator 3 στο νέο μου pda.
Θελω να το κανω μια και καλη με το pn.
Τι ακριβως πρεπει να κανω?

zeppelin
01-02-06, 11:09
Η άδεια του PN που θα πάρετε είναι μια κανονική άδεια και δε προϋποθέτει εγκατάσταση Destinator 3. Επίσης συνιστούμε hard reset στο μηχάνημα πριν την εγκατάσταση (θα το δείτε στις οδηγίες εγκατάστασης).

petrakas
01-02-06, 11:25
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ E-MAIL petrakas@hol.gr

tgiannak
01-02-06, 12:30
φίλε petrakas είσαι νόμιμος χρήστης destinator 3?

grimak
01-02-06, 13:04
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ E-MAIL petrakas@hol.gr

φιλε petraka αν καταλαβα καλα θες να αγορασεις το pn + τους χαρτες και δεν εχεις το d3!
αν εχουν ετσι τα πραγματα, τοτε θα περιμενεις λιγες μερες (περιμενε ειδοποιηση απο zeppelin) γιατι εχουμε προταιρεοτητα οι χρηστες του d3.

MinOtaVrS
01-02-06, 15:16
Ευχαριστουμε !! :lol:

jimmynet
01-02-06, 19:01
Γεια σας.
Πλήρωσα το ποσο των 49€ μεσω Web Banking στο λογαριασμό της Eurobank και επειδη δεν ειχα τη δυνατοτητα να στειλω Φαξ, σας έστειλα την απόδειξη ως συννημένο με e-mail. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Εννοείται ότι έχω κάνει και παραγγελία μέσω του e-shop σας.
Πότε θα έχω τη δυνατότητα να κατεβάσω το λογισμικό;
Ευχαριστω πολύ.
Τζουβελέκας Δημήτρης

internaut
01-02-06, 21:42
Gia kapoion pou thelei mono update xarton gia Destinator 3 kai de thelei katholou na asxolithei me Destinator PN ti ginetai ?

tsikos
02-02-06, 09:15
Gia kapoion pou thelei mono update xarton gia Destinator 3 kai de thelei katholou na asxolithei me Destinator PN ti ginetai ?

Εδώ και 1 μήνα τουλάχιστον δεν ασχολούμαστε με κάτι άλλο!
Καλό είναι να διαβάσεις λίγο το φόρουμ...

petrakas
02-02-06, 13:15
Δεν είμαι χρηστής του προγράμματος απλώς το είχα πάρει δανεικό από έναν συνάδελφο μου να δω αν μου κάνει και από τον Νοέμβριο όταν ζήτησα από το forum πληροφορίες για το πώς θα αγοράσω μου είπαν να περιμένω να βγει το pn