PDA

Επιστροφή στο Forum : Destinator PN paketo me GPS Receiver???

kosanton
30-01-06, 12:23
Καταρχάς κύριοι της NGI πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά σας και για το forum αυτό.
Παρακολουθώ "σιωπηλά" το forum από τα μέσα Δεκεμβρίου και αναμένω (όπως και πάρα πολύ άλλοι) το πολυπόθητο PN.
Παραμονές λοιπόν (ελπίζω δεν άλαξε κάτι για 1/2/06, έ?) της κυκλοφορίας του, θα ήθελα να ρωτήσω αν προτίθεται η NGI να κυκλοφορήσει το PN και στα αντίστοιχα πακέτα με GPS Receiver που κυκλοφορεί με το Destinator3 (εγώ από τις 2 επιλογές προσανατολίζομαι μάλλον στο Fortuna Slim με το Car Holder).

Αν ναι, παρακαλώ ενημερώστε με για την ημερομηνία και το κόστος αυτών των πακέτων.

Ευχαριστώ θερμά.

zeppelin
30-01-06, 12:24
Θα υπάρχει το συγκεκριμένο πακέτο, το μόνο που εκκρεμεί είναι η τιμή.

kosanton
30-01-06, 12:36
:!: :!: :!: :shock: :roll: :shock: :roll: :shock: :roll: :!: :!: :!:
ZEPPELIN πραγματικά ενθουσιάστηκα με την ταχύτητα απάντησης! (λιγότερο από 1 min!!!... ούτε τηλέφωνο να είχα πάρει....!!!)

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις και αν η ημερομηνία κυκλοφορίας του πακέτου θα είναι η ίδια με το stand alone Destinator RN?

και τέλος... (ελπίζω να μην σας κούρασα)... θα ήταν λάθος εκ μέρους μου να εκτιμήσω ότι η τιμή του πακέτου θα είναι κατ' αντιστοιχία του D3
(δηλαδή D3: 130+144=274, PN: 169+144=313) ????

zeppelin
30-01-06, 13:04
Θα είναι πιο φτηνό

kosanton
30-01-06, 13:14
:o ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ NGI!!!

Αν κυκλοφορήσει και μαζί με το PN σε 2 μέρες, για μένα τουλάχιστον (που σκόπευα να αγοράσω το D3 τα Χριστούγεννα, αλλά κρατιέμαι για το PN) ο Αη Βασίλης θα με επισκευτεί με ακριβώς 1 μήνα καθυστέρηση!!! :wink: :)