PDA

Επιστροφή στο Forum : Aγορά BT Holux απο το NGI e-shop

yorkal
14-04-05, 18:09
Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του BT Holux μόνο του , χωρίς το Desttinator3 , και αν ναί σε ποία τιμή ?
Να υποθέσω 265-165 =130 Euro ?
( Έχω την εντύπωση ότι πριν από καιρό πουλιότανε και " σκέτο " ή μου φαίνεται ?)

zeppelin
15-04-05, 16:58
Το ΒΤ GPS, δεν πωλείται μόνο του. Τα προϊόντα που μπορεί κάποιος να αγοράσει από το e-shop της NGi, είναι μόνο αυτά όπου περιέχεται και το βασικό της προϊόν, ο χάρτης της Ελλάδας.

YAKUMO
02-08-05, 20:33
Επειδη διαβασα οτι το holux ειναι απο τα καλυτερα gps , μηπως εχετε καποιο νεο απο που μπορω να το αγορασω σκετο στην Ελλαδα?

lepes
04-08-05, 12:06
Επειδη διαβασα οτι το holux ειναι απο τα καλυτερα gps , μηπως εχετε καποιο νεο απο που μπορω να το αγορασω σκετο στην Ελλαδα?
Ενα καλο GPS αγορασα εγω απο www.telematix.gr δεν εχει e-shop αλλα πηγα απο εκει και το πηρα...Τωρα αφου βλεπω οτι εισαι απο την Πατρα το ιδιο το πουλαει το www.play247.gr και ειναι το http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_76_89&products_id=820

YAKUMO
04-08-05, 20:12
Eυχαριστω φιλε μου.
Θα παω να δω.

YAKUMO
08-08-05, 21:46
Αγαπητε φιλε lepes θελω να σε ρωτησω εαν δουλευει καλα το gps που μου προτεινες, γιατι το ειδα και διαβασα πολυ καλα στοιχεια, αλλα θελω να σε ρωτησω το κατα ποσο ειναι δυνατο στο σημα του, γιατι διαβασα εδω απο καποιο μελος, οτι πηρε ενα gps της holux και πιανει σημα μεσα στο σπιτι του!!! καθως και στο αυτοκινητο , πιανει ακομα και μεσα στο ντουλαπακι!!!.
Επειδη με ενδιαφερει πολυ κατι τετοιο, θελω να σε ρωτησω , εαν εχεις κανει ποτε παρομοιες δοκιμες με το δικο σου.
Ευχαριστω πολυ!!