Επιστροφή στο Forum : destinator + sony ericsson P1i ή άλλη συσκευή
Γνωρίζει κανείς αν και κατα πόσο μπορεί να εγκατασταθεί το destinator στο κινητό τηλέφωνο "sony ericsson P1i" . Και κατα πόσο θα είναι παρόμοιο το interface του σε σχέση με το windows mobile 5; Αν αυτό γίνεται ποιά έκδοση θα πρέπει να ζητήσω απο το κατάστημα για να αγοράσω;
Αν έχει και κάποιος να προτείνει και κάποια άλλη συσκευή (στο Πλαίσιο μου πρότειναν το HTC P3300), ας γράψει μια απάντηση.
Ευχαριστώ πολύ...
Πάνος
Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή όσο αφορά την έκδοση destinator για symbian λειτουργικό.Εχει βγει εδώ και καιρό έκδοση μόνο για τον γερμανικό χάρτη και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ημερομηνία για τον αντίστοιχο ελληνικό.Θεωρώ πως το x500(κρατάω μια επιφύλαξη για το χ500+) είναι η καλύτερη επιλογή που υπάρχει σε pda phone αυτή τη στιγμή όσο αφορά την απόδοση του gps και με μικρές παραχωρήσεις στους υπόλοιπους τομείς.
Σε ευχαριστώ πολύ bbbb, ετσι κατάλαβα και εγώ απο τα διάφορα posts, αλλά είπα να ρωτήσω για το symbian. Όσο για το Χ500, διάβασα στα διάφορα forum ότι είναι όντως πολύ καλή επιλογή, αλλά θέλω ουσιαστικά κινητό τηλέφωνο απλά αν είναι δυνατό να έχει και λίγο (με ολίγη που λέμε) απο GPS. Όσες συσκευές είδα με windows mobile επάνω, μου άρεσαν πολύ αλλά δεν είχαν πληκτρολόγιο, και επειδή το θ'ελω για κιητό κυρίως, μάλλον θα προτημίσω κάτι πιο κλασικό. Βέβαια μέχρι τον Νοέμβριο που έχω επιδότητη θα διαβάσω και άλλεσ πληροφορίες και θα το ξανασκευτώ.
Ευχαριστώ και πάλι.
Πάνος
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4737 :D
Προδότη :evil: θα σε κάψουμε στην ''στοά'' :lol:
θέλω ουσιαστικά κινητό τηλέφωνο απλά αν είναι δυνατό να έχει και λίγο (με ολίγη που λέμε) απο GPS. Όσες συσκευές είδα με windows mobile επάνω, μου άρεσαν πολύ αλλά δεν είχαν πληκτρολόγιο
Ιδανικό το βρίσκω. :-)
Εεεε τώρα πρέπει να ακούς και φωνές όπως η Ζαν Νταρκ :twisted:
Μέχρι το Νοέμβριο λογικά θα έχει βγει και το m800
Μέχρι το Νοέμβριο λογικά θα έχει βγει και το m800
Χ
Είναι το αδελφάκι του με hardware keyboard. :-)
Thanks, μιλάμε αυτό το φόρουμ είναι πραγματικά απίστευτο. Έχει πληροφορίες για όλα. Απορώ πως δεν το είχα βρεί μέχρι τώρα.
Πάνος
Tην ερχόμενη εβδομάδα στα καταστήματα. :wink:
karalioman
29-02-08, 14:02
Γνωρίζει κανείς αν και κατα πόσο μπορεί να εγκατασταθεί το destinator στο κινητό τηλέφωνο "sony ericsson P1i" . Και κατα πόσο θα είναι παρόμοιο το interface του σε σχέση με το windows mobile 5; Αν αυτό γίνεται ποιά έκδοση θα πρέπει να ζητήσω απο το κατάστημα για να αγοράσω;
Αν έχει και κάποιος να προτείνει και κάποια άλλη συσκευή (στο Πλαίσιο μου πρότειναν το HTC P3300), ας γράψει μια απάντηση.
Ευχαριστώ πολύ...
Πάνος
kalhspera se olous.
telika pio programa mporoume na kanoume egatastash sto p1 stis sony ericsson?
kalhspera se olous.
telika pio programa mporoume na kanoume egatastash sto p1 stis sony ericsson?
Με το πρόγραμμα της Garmin για symbian θα είσαι μια χαρα φίλε μου! Είναι δοκιμασμένο!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.