Επιστροφή στο Forum : Λογοκρισία υψηλής τεχνολογίας
Εξοργισμένος απο την ανοχή στα πλαίσια ενός κακώς νοούμενου χαβαλέ (το αβαταρ συγκεκριμενου μέλους με το λογότυπο της ¨εθνοσωτηρίου") τόλμησα να γράψω την λέξη μ........ία και ώ του τεχνολογικού θαύματος αυτή αντικαταστάθηκε αυτομάτως με την λέξη "βλακεία"
Φαίνεται οτι η πλούσια ελληνική γλώσσα για την οποία πολλοι κόπτονται εδώ μέσα είναι περισσότερο ενοχλητική από την παρουσία εδώ ανθρώπων που η ''βλακεία" τους δεν γνωρίζει όρια...
Ειλικρινά αναρωτιέμαι υπάρχει ανάλογη τεχνολογία για κατάπτυστα άβαταρ;
Συγγνωμη , στο δικο μας φορουμ το εκανες αυτο???? Γιατι εαν ναι , εχω εντυπωσιαστει..... :shock:
mastoris than.
11-09-07, 14:36
Εξοργισμένος απο την ανοχή στα πλαίσια ενός κακώς νοούμενου χαβαλέ (το αβαταρ συγκεκριμενου μέλους με το λογότυπο της ¨εθνοσωτηρίου") τόλμησα να γράψω την λέξη μ........ία και ώ του τεχνολογικού θαύματος αυτή αντικαταστάθηκε αυτομάτως με την λέξη "βλακεία"
Φαίνεται οτι η πλούσια ελληνική γλώσσα για την οποία πολλοι κόπτονται εδώ μέσα είναι περισσότερο ενοχλητική από την παρουσία εδώ ανθρώπων που η ''βλακεία" τους δεν γνωρίζει όρια...
Το συγκεκριμένο avatar, ο χρήστης του οποίου ισχυρίζεται ότι ταυτίζεται με την ημερομηνία γέννησής του, σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει ενοχλήσει μόνον εσένα. Τα έχουμε ξαναπεί σε παλαιότερες δημοσιεύσεις, αλλά δυστυχώς καμία ενέργεια, έστω καλής θέλησης.
Στο κάτω-κάτω της γραφής, έχει καταδικαστεί από την δικαιοσύνη και την ιστορία αυτού του τόπου, είναι παράνομη κάθε χρήση του και δεν κολακεύει τον φέροντα.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Το συγκεκριμένο avatar, ο χρήστης του οποίου ισχυρίζεται ότι ταυτίζεται με την ημερομηνία γέννησής του, σε διαβεβαιώ ότι δεν έχει ενοχλήσει μόνον εσένα. Τα έχουμε ξαναπεί σε παλαιότερες δημοσιεύσεις, αλλά δυστυχώς καμία ενέργεια, έστω καλής θέλησης.
Στο κάτω-κάτω της γραφής, έχει καταδικαστεί από την δικαιοσύνη και την ιστορία αυτού του τόπου, είναι παράνομη κάθε χρήση του και δεν κολακεύει τον φέροντα.
Ναι αλλά τον κάνει επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μήπως απλά πρέπει να το αγνοήσουμε?
Συμφωνώ με τον zeppelin. Απλά πρέπει να το αγνοήσουμε ή να τον αγνοήσουμε.. 8)
mastoris than.
11-09-07, 16:41
Η απάντησή μου στον φίλο, αφορά το ότι και άλλοι ενοχλούνται.Η σιωπή, τουλάχιστον η δική μου, ούτε συναινεί, ούτε επιδοκιμάζει.
Η απάντησή μου στον φίλο, αφορά το ότι και άλλοι ενοχλούνται.Η σιωπή, τουλάχιστον η δική μου, ούτε συναινεί, ούτε επιδοκιμάζει.
Στο Ελληνικό Δικονομικό Σύστημα , αγαπητέ και φίλτατε Αθανάσιε, η σιωπή αποτελεί a priori συναίνεση και αποδοχή :( :( :( :(
Επίσης να παραθέσω το κάτωθι :
Μετά απο απόφαση του Αρείου Πάγου , οί λέξεις Μπάτσος ή Μαλάκας , έπαψαν να αποτελούν ύβρεις και δεν επισύρουν την "'εργω εξύβριση"
:? :? :? :?
Επίσης να παραθέσω το κάτωθι :
Μετά απο απόφαση του Αρείου Πάγου , οί λέξεις Μπάτσος ή βλάκας , έπαψαν να αποτελούν ύβρεις και δεν επισύρουν την "'εργω εξύβριση"
:? :? :? :?
Μετά απο απόφαση του Αρείου Πάγου , οί λέξεις Μπάτσος ή Μ@λ@κ@ς , έπαψαν να αποτελούν ύβρεις και δεν επισύρουν την "'εργω εξύβριση"
Aν πάντως κάποιος με αποκαλέσει έτσι, μάλλον θα ενοχληθώ...κι ας διαφωνεί ο Άρειος Πάγος. :D
mastoris than.
13-09-07, 15:01
Στο Ελληνικό Δικονομικό Σύστημα , αγαπητέ και φίλτατε Αθανάσιε, η σιωπή αποτελεί a priori συναίνεση και αποδοχή :( :( :( :(
Μάλιστα, οπότε ως αποδοχή να εκλάβω την σιωπή του θεού στα όσα του σέρνω. :D
Ναι αλλά τον κάνει επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μήπως απλά πρέπει να το αγνοήσουμε?
Ακριβώς να αγνοήσουμε το avatar κι όχι το χρήστη. Είναι ακριβώς το ίδιο με τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις. Μήπως και σ' αυτή τη περίπτωση θα έπρεπε τα κανάλια να καταργήσουν τα προεκλογικά talk shows? Απλά έχεις την ελευθερία να δεις, να σκεφτείς, να τους πιστέψεις ή να τους αγνοήσεις τόσο μέσα από το μέσον που εμφανίζονται, όσο και στη κάλπη. Ειλικρινά πιο πολύ θα με ενοχλούσε αν έβλεπα avatar από κάποιο κόμμα, ειδικότερα αυτές τις μέρες.
Σχετικά με τον φέροντα του avatar της 21ης Απριλίου, δε θα έπρεπε να τον "εξορίσουμε" από το forum γιατί θα ολισθαίναμε στις διαδικασίες που ακολουθούσαν αυτοί που αντιπροσωπευόντουσαν από το συγκεκριμένο έμβλημα.
Ακριβώς να αγνοήσουμε το avatar κι όχι το χρήστη. Είναι ακριβώς το ίδιο με τις ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις. Μήπως και σ' αυτή τη περίπτωση θα έπρεπε τα κανάλια να καταργήσουν τα προεκλογικά talk shows? Απλά έχεις την ελευθερία να δεις, να σκεφτείς, να τους πιστέψεις ή να τους αγνοήσεις τόσο μέσα από το μέσον που εμφανίζονται, όσο και στη κάλπη. Ειλικρινά πιο πολύ θα με ενοχλούσε αν έβλεπα avatar από κάποιο κόμμα, ειδικότερα αυτές τις μέρες.
Σχετικά με τον φέροντα του avatar της 21ης Απριλίου, δε θα έπρεπε να τον "εξορίσουμε" από το forum γιατί θα ολισθαίναμε στις διαδικασίες που ακολουθούσαν αυτοί που αντιπροσωπευόντουσαν από το συγκεκριμένο έμβλημα.
Συμφωνώ
Το άβαταρ κυριοι διαχειριστες χαρακτηριζει τον χρήστη, οπότε κυριε Ζέπελιν είναι αδύνατον να διαχωριστεί.
Πραγματικά θα ημουν ευτυχέστερος εάν ο συγκεκριμένος καραγκιοζης δεν εβρισκε προθύμους συνομιλητές οποτε και θα ηταν αναγκασμένος τουλάχιστον να μην παρανομεί και μαζί και εσείς.
Δεκάδες χιλιάδες Ελληνες κυριε Μαστορη σιωπώντας βοήθησαν ναστε σίγουρος στην παραμονή αυτών των καθαρμάτων στην εξουσία επί 7 ολόκληρα χρονια σε μια εποχή που η Ευρώπη έτρεχε με 1000 ενώ εμείς βάζαμε τις βάσεις για την 30ετη κακομοιριά μας.
Η σιωπηρή τους "αντίσταση" έγινε η εξοδιος ακολουθία αυτών που αυτοί οι τρισάθλιοι δολοφόνησαν και σακάτεψαν.
Αλλα για την ταμπακιέρα.......;
Ανεχεστε την εμφάνιση παρανόμων συμβόλων στα πλαίσια μιας κακως νοούμενης ...ελευθεριας της εκφρασης την στιγμή που με την χρήση κρυφου λογισμικου αλλάζετε λέξεις (και ποιος ξερει τι άλλο) που βασει ενος κρυφοεπαρχιώτικου ψευτοπουριτανισμού αποτελούν υβρεις (ποιός το κρινει και με τι κριτηρια ας εχει το θαρρος να μας πεί)
Νομιμοποιουμαι να γεμισω το φορουμ σβαστικες συμφωνα με την λογική σας ;
Νομίζω φίλε μου βγαίνεις εκτός των ορίων και χαρακτηρίζεις ασύστολα χωρίς να προκληθείς, παρά μόνο από μια εικόνα 80Χ80 pixels.
Eκτός από αυτά που λες πως ανεχόμαστε, ανεχόμαστε κι αυτά που γράφεις, μην το ξεχνάς.
Εσεις γιατι ενοχλεισθε;Αναγνωριζετε τον εαυτο σας σε καποιο απο τους χαρακτηρισμούς μου;
Θεωρείς πως παρανομεί ; Θα μπορούσες να στείλεις ένα PM στον κύριο zeppelin με τις απόψεις σου και να κάνεις τις προτάσεις σου, αντί να χαρακτηρίζεις χάνοντας την ουσία και βγάζοντας λόγους ενάντια στην χούντα. Ο ίδιος μάλλον δεν θα σου απαντήσει κι εσύ με αυτό που κάνεις απλά δίνεις αξία στην κίνηση του.
Δεν προκαλουμαι κυριε panosha απο μια εικόνα 80Χ80 αλλά απο τα παράλυτα απο τα βασανιστήρια πόδια του πατέρα μου.
Και αν εσεις "ανεχεστε" με γεια σας και χαρά σας εμένα θα μου επιτρέψετε να εξοργιζομαι αν δεν σας πειράζει. Εκτος και αν σας θιξαμε τον κολλητο ή τα πιστέυω σας....
Σε καθε περιπτωση εγω αν δεν κάνω λαθος ανοιξα το τοπικ για ενα συγκεκριμενο ζήτημα λογοκρισιας και κατα την γνώμη μου αυτό αφορά όλα τα μελη του φορουμ και σε αυτα οφειλεται μια απάντηση από τους διαχειριστές.
Εαν ειστε ενας απο αυτους απαντηστε μου.
Εαν οχι επιτρέψτε μου να ξερω εγώ τι ειναι ουσια και σε ποιον δινω αξια και πόση...
Η γυναίκα μου 21 Απριλίου είναι γεννημένη αλλά δεν κυκλοφορεί με τέτοια σηματάκια.
:En kataklidi o monos pou tha eixe to opoio dikaioma einai o admn tou forum.An autos mou pei oti ta avatar pou exo prosbalei tin esthitiki tou foroum ego amesos tha to bgalo.
TELOS.-
Δεν βλέπεις ότι προσβάλει την αισθητική των μελών του φόρουμ ? Τα φόρουμ είναι ένα σύνολο ανθρώπων φίλε.... Αλλά μάλλον σου αρέσουν οι διαταγές.
Φίλε zaharakis κι εμένα δεν αρέσει ούτε το avatar ούτε τα greekenglish και με κάθε τρόπο προσπάθησα να πείσω τον φίλο 21april να αλλάξει το avatar τουλάχιστον για να μην ενοχλεί κάποιους άλλους.
Έχω κάνει ότι περνά από το χέρι μου για να μην βλέπω το πουλί και δεν εννοώ μόνο αυτά. 8)
mastoris than.
13-09-07, 23:49
Το άβαταρ κυριοι διαχειριστες χαρακτηριζει τον χρήστη, οπότε κυριε Ζέπελιν είναι αδύνατον να διαχωριστεί.
Πραγματικά θα ημουν ευτυχέστερος εάν ο συγκεκριμένος καραγκιοζης δεν εβρισκε προθύμους συνομιλητές οποτε και θα ηταν αναγκασμένος τουλάχιστον να μην παρανομεί και μαζί και εσείς.
Δεκάδες χιλιάδες Ελληνες κυριε Μαστορη σιωπώντας βοήθησαν ναστε σίγουρος στην παραμονή αυτών των καθαρμάτων στην εξουσία επί 7 ολόκληρα χρονια σε μια εποχή που η Ευρώπη έτρεχε με 1000 ενώ εμείς βάζαμε τις βάσεις για την 30ετη κακομοιριά μας.
Η σιωπηρή τους "αντίσταση" έγινε η εξοδιος ακολουθία αυτών που αυτοί οι τρισάθλιοι δολοφόνησαν και σακάτεψαν.
Ανεχεστε την εμφάνιση παρανόμων συμβόλων στα πλαίσια μιας κακως νοούμενης ...ελευθεριας της εκφρασης την στιγμή που με την χρήση κρυφου λογισμικου αλλάζετε λέξεις (και ποιος ξερει τι άλλο) που βασει ενος κρυφοεπαρχιώτικου ψευτοπουριτανισμού αποτελούν υβρεις (ποιός το κρινει και με τι κριτηρια ας εχει το θαρρος να μας πεί)
Δεν ανέχομαι καμία προσωπική αναφορά, ούτε μαθήματα ιστορίας και συμπεριφοράς, κυρίως όταν αυτοί που τα παραδίδουν δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν την οργή τους.
Παρακαλώ καμία αναφορά στο όνομά μου.
Η γυναίκα μου 21 Απριλίου είναι γεννημένη αλλά δεν κυκλοφορεί με τέτοια σηματάκια.
:En kataklidi o monos pou tha eixe to opoio dikaioma einai o admn tou forum.An autos mou pei oti ta avatar pou exo prosbalei tin esthitiki tou foroum ego amesos tha to bgalo.
TELOS.-
Δεν βλέπεις ότι προσβάλει την αισθητική των μελών του φόρουμ ? Τα φόρουμ είναι ένα σύνολο ανθρώπων φίλε.... Αλλά μάλλον σου αρέσουν οι διαταγές.
Φίλε zaharakis κι εμένα δεν αρέσει ούτε το avatar ούτε τα greekenglish και με κάθε τρόπο προσπάθησα να πείσω τον φίλο 21april να αλλάξει το avatar τουλάχιστον για να μην ενοχλεί κάποιους άλλους.
Έχω κάνει ότι περνά από το χέρι μου για να μην βλέπω το πουλί και δεν εννοώ μόνο αυτά. 8)
Αυτο τουλαχιστον είναι μια θέση!!!
Ευχαριστώ.
Ακομη αναμένω επί της ουσιας :?
Mαγκες χαλαρωστε ... δεν ειμαι απο αυτους που γραφουν γενικα σε τετοια θεματα γιατι εχω αλλη αντιληψη γενικοτερα
για τα φορουμ και την πληροφορια , αλλα βλεπω να ξεφευγετε και δεν ειναι ωραιο θα πω τα εξης
1. συμφωνω με ολους θα ελεγα
2. το χω ξαναπει μη τη πατατε πισω απο τα γραφομενα ή η μια οθονη τον αλλο δεν το ξερουμε
και πρεπει να προσεχουμε , ισως αυτος που κοντραριζομαστε να ηταν ο καλυτερος μας φιλος
αν ειχαμε τη δυνατοτητα να ειναι κοντα!
3. Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς.
(Ο εχθρός των ανθρώπων είναι ο εαυτός τους).
-Ανάχαρσις
4.Αιτιώ παρόντα.
(Να κατακρίνεις κάποιον,όταν είναι παρών).
-Σωσιάδης :
5. ο χρηστης με το αβαταρ που σας ενοχλει δεν εχει απαντησει ! και αυτο ειναι το ποιο ασχημο
απο την αλλη ισως και να μην εχει νοημα , εφοσον το φορουμ αυτο ειναι υπο τη σκεπη της ngi
ειναι η μονη που πρεπει να το οριοθετησει γενικοτερα!
Υ.Γ φιλε ascites λυπαμαι για το πατερα σου! σε καταλαβαινω απο εκει και περα επειδη δε παρακολουθησα σε ποια θεματικη ενοτητα
προκληθηκες για αυτο που λες με την αλλαγη της λεξης που σου εγινε.Ειναι ασχημο να αλλαζεται μια λεξη και να φαινονται αλλα
χειροτερα αφου κοιταμε το οπτικο !
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!
Δεν ξέρω τελικά τι με τρομάζει περισσότερο: ο φασισμός του χτες ή ο φασισμός του σήμερα; Ο φασισμός (μήπως έπρεπε να πω οι φασισμοί;) του χτες είναι γνωστός, τελειωμένος. Ο φασισμός του σήμερα έχει δύο πρόσωπα και μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετα και το χειρότερο ενώ και τα δύο είναι κατά βάσει εχθροί της δημοκρατίας κόπτονται υπέρ αυτής για την ύπαρξη του λόγου τους.
Διευκρινήσεις: 1. Χρησιμοποίησα τη λέξη φασισμός παρότι έχει αποκτήσει μια αρνητική χροιά διότι είναι οξύμωρο από τη μια οι μεν να τη δέχονται επιτιμιτικά και να το γουστάρουν απ' την άλλη οι δε να την χρησιμοποιούν υποτιμητικά. 2. Επίσης ξεκινώ έχοντας σαν βάση πως φασισμός δεν είναι μόνο η λεγόμενη "δεξιά" αλλά ΚΑΙ η "αριστερά", πράγμα που κάποιους ίσως δυσαρεστήσει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όμως περίπτωση να αναθεωρήσω αυτήν τη βάση με οποιοδήποτε συλλογισμό. 3. Το ότι υπάρχει παρεξήγηση με το άβαταρ του συγκεκριμένου χρήστη το θεωρώ αποδεκτό. Γιαυτό π.χ. και γω εκνευρίζομαι όταν στις διαφημίσεις συγκεκριμένου πολιτικού χώρου βγαίνουν στο τέλος κάτι τύποι που φτιάχνουν με τα δάχτυλα ένα αστέρι που εμένα με θυμίζει τη 17Νοέμβρη. Έχω άδικο; Και μην πει κανείς πως έτσι οτιδήποτε αστεράτο θυμίζει 17Ν. Οι συνειρμοί έργων και λόγων είναι παραπάνω από εμφανείς. Απλά συνεχίζοντας τον παραπάνω συλλογισμό φαίνεται πόσο ανάγκη τελικά έχει ο ένας τον άλλο. Και εξηγώ τον κύκλο της σκέψης: Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για πολιτική κάλυψη των τρομοκρατικών πράξεων. Ο άλλος αντιπαρέρχεται λογικά αλλά δίνει και το πάτημα στον πρώτο να συνεχίσει να τον κατηγορεί (και δεν εννοώ τη διαφήμιση). Οι τρίτοι παρακολουθούν ορεγόμενοι τους υποστηρικτές και των δύο. Και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Και μεις στην ευτυχία μας να ασχολούμαστε με ότι μας δίνουν.
Σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου
Επι του παροντος αιδημων σιωπη....
O υπεύθυνος που αναζητάς έχει απαντήσει http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=63726#63726 και ο χρήστης για τον οποίο γίνεται η κουβέντα έχει αλλάξει το avatar του ( http://www.ngi.gr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2421 ).. Δε βρίσκω λόγο να συνεχιστεί η συζήτηση...
21 Απριλίου, 17 Νοέμβρη και σφυροδρέπανα. Παιδιά ηρεμία σήμερα... :-)
Δίκιο έχεις βρε Παναγιώτη αλλά κουράστηκα με αυτό το θέμα.. Και πιστεύω πως έχει εξαντληθεί και εκεί http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3020&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= .. Δε χρειάζεται να αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια..
Δίκιο έχεις βρε Παναγιώτη αλλά κουράστηκα με αυτό το θέμα.. Και πιστεύω πως έχει εξαντληθεί και εκεί http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3020&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= .. Δε χρειάζεται να αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια..
Θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι τουτο το τοπικ ξεκίνησε με "αφορμή" το αβαταρ καποιου χρήστη αλλα η ερώτηση είναι σαφέστατη και δεν έχει κανείς λάβει τον κόπο να μου απαντήσει
"Υπάρχει κακόβουλο σοφτγουεαρ που λειτουργεί στο φορουμ κρυφά ασκωντας προληπτική λογοκρισια στα γραφόμενα των χρηστών ναι ή όχι;
Και αν ναι ποιος καθοριζει τι ειναι υβριστικο και με τι κριτήρια;''
Ολα τα υπόλοιπα ή ειναι άλλα λογια ν'αγαπιομαστε ή δεν καταλαβαίνουμε ελληνικά...
Υ.Γ.Δεν μπορω να παραθέσω το συνδεσμο που έγινε αυτή η παρέμβαση γιατι δεν ξερω τον τροπο....αλλα η ουσία ειναι οτι γράφοντας τη λέξη
"μ@λ@κία" αυτή με κάποιο αυτοματοπιημένο μηχανισμό μετατρλεπεται στη λέξη "βλακεία".
Επ αυτου η αιδημων σιωπή αλλά λαλίστατοι κατα τα άλλα για την ελευθερία του λόγου οσον αφορά στά σηματάκια
Ξεχνάτε μαλλον οτι οι εμπνευστές του κατάπτυστου αυτού γραφικού καταδικαστηκαν και φυλακίστηκαν σαν προδότες της χώρας
Καλός ο χαβαλές και οι εξυπνακισμοί αλλά η βλακεία εχει και κάποια όρια.
Προφανώς οι administrators που έχουν αυτήν την δυνατότητα διόρθωσαν την επίμαχη λέξη. Προσωπικά αν πέρναγε από το χέρι μου θα έσβηνα και αυτό και τους "εξυπνακισμούς" και τα avatar με 21 Απριλίου, σφυροδρέπανο και 17 Νοέμβρη. Δεν είναι δυνατόν όποιος διαφωνεί με κάποιον άλλο εδώ, δίκαια ή άδικα να τον αποκαλεί μαλάκα.
Προσωπικά αν πέρναγε από το χέρι μου θα έσβηνα και αυτό και τους "εξυπνακισμούς" και τα avatar με 21 Απριλίου, σφυροδρέπανο και 17 Νοέμβρη
Αυτο ακουγεται τουλάχιστον περισσότερο ειλικρινές από αυτά που υπογείως συμβαίνουν.
Και έχει και μια έννοια δικαίου.
Αλλα θυμηθείτε κι αυτό.
ascites έγραψε:
Οι απαγορεύσεις μου προκαλούν αλλεργία.
Αποτελεί λάθος ακόμη και η ύπαρξη ψηφοφορίας.
Δηλαδή αν βγει αποτέλεσμα υπέρ μονον της χρήσης ελληνικών οσοι γραφουν σε γκρικλις θα αναγκαστουν να σιωπήσουν;
Κι εσεις οι ανορθόγραφοι μήν μασάτε απο τους γλωσσαμυντορες.Το να εισαι ορθογράφος ειναι ταλέντο δέν ειναι επικτητη ιδιοτητα και η ανορθογραφία ειναι απλή παραλλαγή του φυσιολογικού
Οι γλώσσες ειναι ζωντανές (και μεταβαλλόμενες).Εχει πολλη πλάκα η αναγραφή ελληνικων σε λατινικο αλφάβητο όπως και το αντίστροφο
Σημασια εχει μονον η χρήση του προφορικου λογου.Να μαθουμε να μιλαμε μεταξυ μας περισσοτερο αντι να ναρκισσευόμαστε με τα γραπτά μας.
Αντώνης
Κανείς δεν απαγόρευσε τίποτα σε κανένα. Η ψηφοφορία δεν αποτελεί λάθος, βοήθησε να ανοίξει μιά κουβέντα και να δούμε τι απόψεις έχουν τα μέλη του φόρουμ. Οτι αποτέλεσμα και να βγεί δεν θα αναγκαστεί να σιωπήσει κανείς. Βρίσκεσαι σε ένα από τα πιό ελεύθερα να εκφράζεις τις απόψεις σου φόρουμ αλλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.
Σημασία έχει περισότερο η χρήση του γραπτού λόγου γιατί τα γραπτά μένουν και βοηθούν πολύ καιρό μετά όσους αναζητούν βοήθεια και υποστήριξη, ΕΔΩ τουλάχιστον.
Δεν βλέπω πράγματα να συμβαίνουν υπογείως. Η ύπαρξη της ψηφοφορίας μας έδωσε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε όπως αναφέρω στην τελευταία παράγραφο που παραθέτεις. Νομίζω επίσης πως η συγκεκριμένη διόρθωση που σε ενόχλησε δεν άλλαξε την ουσία αυτού που ήθελες να πεις. Αλήθεια είναι, τα γραπτά μένουν, τα avatar αλλάζουν. :-)
Θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι τουτο το τοπικ ξεκίνησε με "αφορμή" το αβαταρ καποιου χρήστη αλλα η ερώτηση είναι σαφέστατη και δεν έχει κανείς λάβει τον κόπο να μου απαντήσει
"Υπάρχει κακόβουλο σοφτγουεαρ που λειτουργεί στο φορουμ κρυφά ασκωντας προληπτική λογοκρισια στα γραφόμενα των χρηστών ναι ή όχι;
Ολα τα υπόλοιπα ή ειναι άλλα λογια ν'αγαπιομαστε ή δεν καταλαβαίνουμε ελληνικά...
Υ.Γ.Δεν μπορω να παραθέσω το συνδεσμο που έγινε αυτή η παρέμβαση γιατι δεν ξερω τον τροπο....αλλα η ουσία ειναι οτι γράφοντας τη λέξη
"μ@λ@κία" αυτή με κάποιο αυτοματοπιημένο μηχανισμό μετατρλεπεται στη λέξη "βλακεία".
Επ αυτου η αιδημων σιωπή αλλά λαλίστατοι κατα τα άλλα για την ελευθερία του λόγου οσον αφορά στά σηματάκια
1. Το avatar του χρήστη 21Apil άλλαξε και μάλιστα χωρίς να τον υποχρεώσουμε.
2. Το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα αυτομάτης αλλαγής κάποιων λέξεων. Εμείς δε κάναμε τίποτα από το να αφήσουμε τις εξ' ορισμού αλλαγές στην Ελληνική γλώσσα. Μπορούμε όμως να αποφασίσουμε δημοκρατικά στο νέο forum που θα ανέβει σε λίγο καιρό αν θέλουμε κάτι τέτοιο ή όχι.
1. Το avatar του χρήστη 21Apil άλλαξε και μάλιστα χωρίς να τον υποχρεώσουμε.
2. Το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα αυτομάτης αλλαγής κάποιων λέξεων. Εμείς δε κάναμε τίποτα από το να αφήσουμε τις εξ' ορισμού αλλαγές στην Ελληνική γλώσσα. Μπορούμε όμως να αποφασίσουμε δημοκρατικά στο νέο forum που θα ανέβει σε λίγο καιρό αν θέλουμε κάτι τέτοιο ή όχι.
Αυτό περιμενα να ακούσω για να το μάθουν κσι οι υπόλοιποι.
Το λογισμικό λοιπόν δίνει την δυνατότητα αυτόματης αλλαγής κάποιων λέξεων.
Ποιές ειναι και γιατί ,πιστεύω θα ενδιέφερε αρκετούς εδώ μέσα
Εμένα δε με ενδιαφέρει καθόλου.. Σίγουρα είναι λέξεις που δε θα πω ποτέ και δε θέλω από κανέναν να διαβάσω.. Άσε που όλα τα forum έχουν τέτοιο λογισμικό, πρέπει να είσαι καινούριος στο internet για να σου κάνει τόση εντύπωση.. Αν κάποιος έχει προσωπικά προβλήματα με κάποιον άλλον, ας κανονίσουν να συναντηθούν για να το συζητήσουν και να μη κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Και επιμένω πως το θέμα έχει εξαντληθεί..
giati mou milas etsi asxima?
me apokaleses karagiozi otan ego oute ena gia den sou apiftina!
Any way opos exo grapsei to 21april einai imerominia geniseos mou (eite sou aresei eite oxi)kai pros xaris aristofanikou asteismou kai mono ebala afto to avatar.Tora omos to ala3a kai elpizo na sou aresei.
Sebome apolita ta paralita podia tou patera sou kai anagnorizo oti an den itan autos ,opos kai poli alloi ,den tha eixa ego tin dinatotita na anebazo tetoia avatar kai na exoume oloi aftin tin elefteria skepsis.
Pistebo mou einai oti mono apo tin farsa (kata Aristofani) mporoume na 3orkisoume ta fantasmata.
Se kamia omos periptosi den se kolakevi na me apokalis etsi
:D
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! :wink: :!: 8) :-D :D
Ελπίζω να τα δεχτεί το σύστημα τα Ελληνικά γιατί σε ένα άλλο forum αντι για Ελληνικά έβγαζε κάτι κουτάκια και κάτι αριθμούς
Μια χαρά τα δέχεται, εδώ δεν έχουμε απλό σύστημα, έχουμε συστηματάρα!! :-D
Ελπίζω να τα δεχτεί το σύστημα τα Ελληνικά γιατί σε ένα άλλο forum αντι για Ελληνικά έβγαζε κάτι κουτάκια και κάτι αριθμούς
αν εχεις προβλημα που δε νομιζω , πηγαινε view -> character encoding και επελεξε εκει το σωστο! θα καταλαβεις!
greek iso / greek windows κατι απο αυτα θα πιασει!
αν εχεις προβλημα που δε νομιζω , πηγαινε view -> character encoding και επελεξε εκει το σωστο! θα καταλαβεις!
greek iso / greek windows κατι απο αυτα θα πιασει!
δεν χρειάστηκε ,είδα ότι δεν έβγαλε κουτάκια
thanx any way
thanx any way
φανηκε :!: :-D :wink:
thanx any way
Να το ξέρεις για τα άλλα forum που δεν έχουν τόσο εξελιγμένα συστήματα.. 8)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.