PDA

Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR 7 -SMS

PAVL-2
06-09-07, 20:14
ΣΥΣΚΕΥΗ -Χ500

DESTINATOR 7 MAIN MEMORY
DESTINATOR 6 SDMMC

DestinatorApps.GreeceU-SDMMS

Το προβλημα εχει ως εξης

Και με τα δυο προγραμματα η αποστολη γινεται κανονικα και λεω κανονικα γιατι μεσα απο τα wm5 μυνηματα διαβαζω το απεσταλμενο μυνημα με τις συντεταγμενες. Aλλα μεσα και απο τα δυο προγραμματα ενω ερχεται η ειδοποιηση για μυνημα δεν υπαρχει τιποτε για αναγνωση.

Περιμενω πιθανες απαντησεις με διαφορες λυσεις...[Το ιδιο ακριβως προβλημα διαπιστωθηκε και σε αλλον χρηστη με ιδια χαρακτηριστηκα προγραμματων αλλα με αλλη συσκευη]

PAVL-2
09-09-07, 23:27
ΣΥΣΚΕΥΗ -Χ500

DESTINATOR 7 MAIN MEMORY
DESTINATOR 6 SDMMC

DestinatorApps.GreeceU-SDMMS

Το προβλημα εχει ως εξης

Και με τα δυο προγραμματα η αποστολη γινεται κανονικα και λεω κανονικα γιατι μεσα απο τα wm5 μυνηματα διαβαζω το απεσταλμενο μυνημα με τις συντεταγμενες. Aλλα μεσα και απο τα δυο προγραμματα ενω ερχεται η ειδοποιηση για μυνημα δεν υπαρχει τιποτε για αναγνωση.

Περιμενω πιθανες απαντησεις με διαφορες λυσεις...[Το ιδιο ακριβως προβλημα διαπιστωθηκε και σε αλλον χρηστη με ιδια χαρακτηριστηκα προγραμματων αλλα με αλλη συσκευη]

Ευρηκα Ευρηκα
Το D7 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ [ΑΝ ΚΑΙ EINAI ΜΑΙΜΟΥ DEMO]

Fox
10-09-07, 11:43
Έκδοση ΒΕΤΑ φίλε μου .Θα το διαβάσει και κανένας και θα του βγάλει την ρετσινιά ότι είναι μάπα το 7 ακόμα δεν βγήκε :wink:

PAVL-2
10-09-07, 13:46
Έκδοση ΒΕΤΑ φίλε μου .Θα το διαβάσει και κανένας και θα του βγάλει την ρετσινιά ότι είναι μάπα το 7 ακόμα δεν βγήκε :wink:

Ενταξει BETA ειναι αλλα εκτος απο την μηχανη δρομολογισης που ωντος εχει καλη αποκριση ολα σχεδον τα υπολοιπα εχουν το μαυρο τους το χαλι.
Αν και για μενα περισσοτερο με πειραγμενο D6 μοιαζει και οχι για D7 οποτε δεν το κατηγορω.

Οταν με το καλο κυκλοφορισει επισημα τοτε τα ξαναλεμε.

:-D :-D :-D

panosha
10-09-07, 13:49
Ποια έχουν μαύρο χάλι, δώσε μερικά παραδείγματα.

PAVL-2
10-09-07, 21:49
Ποια έχουν μαύρο χάλι, δώσε μερικά παραδείγματα.

Α.Αποστολη ληψη sms [Δεν καταφεραμε να αποστειλουμε θεσεις]
B.Επιλογη αγαπημενου [Πολυ μεγαλη καθυστερηση]
Γ.Επιλογη εντος του χαρτη[Γερνας μεχρι την αποκριση]
Δ.Ο προορισμος η η αφετηρια δεν ειναι προσβασιμα [Και μην μου πεις οτι ημουνα εκτος χαρτογραφημενης περιοχης η ειχα ασθενες σημα]
Ε.Αγαπημενα εντος χαρτη δεν βρισκονται στην πραγματικη τους θεση κυριως σε κατασταση 3D
Δ.Επιλογη αγαπημενου στον χαρτη δεν παρουσιαζει ολα τα στοιχεια που εχουν καταχωριθει [Μεγα σφαλμα]

Αυτα ειναι μερικα απο αυτα που ειχα σαν ενστασεις στο D7 αλλα λογο οτι το πεταξα δεν μπορω να θυμηθω αλλα.

:-D :-D :-D :-D

panosha
11-09-07, 01:43
Noμίζω αυτά που λες λύνονται για πλάκα, οπότε μην ανησυχείς. Γενικά είσαι ασαφής και με κάνεις να υποθέτω τι εννοείς κι όχι να είμαι βέβαιος. :roll:

o_Anapodos...
11-09-07, 13:40
Νομιζω οτι το προβλημα στα περισσοτερα απο αυτα που αναφερονται πιο πανω ειναι η μνημη. Εμενα παντως στο Ν500 που δεν ειναι και κανενα τρομερο μηχανακι, εαν εξαιρεσουμε το ''Ο προορισμος η η αφετηρια δεν ειναι προσβασιμα'' που μου το κανει και μενα καμια φορα και τσαντιζομαι, κατα τα αλλα παιζει μια χαρα .

Χρήστος Λάππας
11-09-07, 15:14
Το πρόβλημα με την μη προσβάσιμη αφετηρία, ή προορισμό είναι ιδιαίτερα έντονο στο 7 Beta. Μάλιστα μου έχει τύχει 2-3 φορές να μου το παρουσιάσει στην μέση μεγάλης διαδρομής. Δηλαδή ενώ είχε βγάλει διαδρομή και έκανε πλοήγηση κανονικά για καμία ώρα, όταν πλησίαζα στον προορισμό μου έβγαζε την μισητή κίτρινη οθόνη. :?

Για τα υπόλοιπα, τι να πω; Τα μενού του είναι τραγικά αργά (τουλάχιστον στο MIO A701), η απόκριση στον χάρτη είναι με διαφορά 4 δευτερολέπτων (στρίβεις και σε δείχνει ακόμα στον προηγούμενο δρόμο), ο χάρτης χάνεται κάθε 3 και λίγο σε κατάσταση 2D. Επίσης, προσωπικά προτιμούσα την μπάρα πλοήγησης του 6, στην κορυφή της οθόνης δηλαδή.

Θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμα το 7. Αποκλείεται να βγει με τέτοια προβλήματα επίσημα σε κυκλοφορία.

bbbb
11-09-07, 16:33
Το πρόβλημα στο ότι δεν εμφανίζει όλες τις πληροφορίες στα αγαπημένα,συμβαίνει μόνο αν τα αγαπημένα δεν έχουν αποθηκευθεί μέσα από το 7.
Ο χάρτης πράγματι στο 2d χάνετε και αργεί καμμιά φορά να στρίψει,τα μενού είναι πράγματι αργά αλλά αυτό οφείλεται στην διαθέσιμη μνήμη.Αμα έχεις ελεύθερη μνήμη 15+ mb δεν υπάρχει πρόβλημα.Το 3d είναι καλύτερο από του 6,αλλά και πάλι σε δείχνει πίσω σε σχέση με το 2d με αποτέλεσμα τον πιο αργό επανυπολογισμό διαδρομής.

PAVL-2
11-09-07, 17:28
Νομιζω οτι το προβλημα στα περισσοτερα απο αυτα που αναφερονται πιο πανω ειναι η μνημη. Εμενα παντως στο Ν500 που δεν ειναι και κανενα τρομερο μηχανακι, εαν εξαιρεσουμε το ''Ο προορισμος η η αφετηρια δεν ειναι προσβασιμα'' που μου το κανει και μενα καμια φορα και τσαντιζομαι, κατα τα αλλα παιζει μια χαρα .

Για να καταλαβω και εγω δηλ. τι μνημη χρειαζεται;
Τα 34.79ΜΒ σε Αποθ/κο χωρο και 26.02 σε προγραμματα δεν του φτανουν;

Και δε συμβαινει μονο σε εμενα.

PAVL-2
11-09-07, 17:33
Το πρόβλημα στο ότι δεν εμφανίζει όλες τις πληροφορίες στα αγαπημένα,συμβαίνει μόνο αν τα αγαπημένα δεν έχουν αποθηκευθεί μέσα από το 7.
Ο χάρτης πράγματι στο 2d χάνετε και αργεί καμμιά φορά να στρίψει,τα μενού είναι πράγματι αργά αλλά αυτό οφείλεται στην διαθέσιμη μνήμη.Αμα έχεις ελεύθερη μνήμη 15+ mb δεν υπάρχει πρόβλημα.Το 3d είναι καλύτερο από του 6,αλλά και πάλι σε δείχνει πίσω σε σχέση με το 2d με αποτέλεσμα τον πιο αργό επανυπολογισμό διαδρομής.

Καταχωριση και αποθηκευση με D7 και παλι δεν εχει ολες τις πληροφοριες που καταχωρηθηκαν οταν μεσα απο τον χαρτη επιλεγεις να δεις ενα αγαπημενο.

PAVL-2
11-09-07, 17:42
Noμίζω αυτά που λες λύνονται για πλάκα, οπότε μην ανησυχείς. Γενικά είσαι ασαφής και με κάνεις να υποθέτω τι εννοείς κι όχι να είμαι βέβαιος. :roll:

Που υπαρχει η ασαφεια για να στο διευκρινησω. :shock:

Οσο οτι τα ανωτερο προβληματα λυνονται για πλακα συμφωνω. :P

Αλλα και παλη γνωμη μου ειναι οτι αυτο το προγραμμα δεν ειναι το D7 αλλα ενα υβριδιο προγραμματος που δεν πλησιαζει ουτε κατα δοιανια το τελικο προιον :twisted:

ΕΙΔΩΜΕΝ :!:

:-D :-D :-D

panosha
11-09-07, 18:20
Ποια έκδοση έχεις ; To click.wav το έχεις σβήσει φαντάζομαι.

bbbb
11-09-07, 18:50

Καταχωριση και αποθηκευση με D7 και παλι δεν εχει ολες τις πληροφοριες που καταχωρηθηκαν οταν μεσα απο τον χαρτη επιλεγεις να δεις ενα αγαπημενο.
Πράγματι,γράψε λάθος :wink:

billy
11-09-07, 19:41
χρησιμοποιω το D7 σχεδον απο τοτε που εμφανιστηκε . το πηρα απο τον panosha και το δουλευω με το skin του terrstial παντα σε 3d μορφη το δουλευω με ενα mio 350 ολο τοποθετημενο στην sd και για 8-10 ωρες συνεχομενα με διαρκη πλοηγηση και χωρις ουτε ενα soft reset κατα τις ωρες λειτουργειας του χωρις κανενα ουσιαστικο προβλημα ουτε αυτο με το θεμα αφετηρεια

PAVL-2
11-09-07, 20:09
Ποια έκδοση έχεις ; To click.wav το έχεις σβήσει φαντάζομαι.

7.0.0.463
To click.wav που κολλαει.
:smt017

panosha
11-09-07, 20:24
Αν το πετάξεις θα αποκτήσουν ταχύτητα τα menu. :D

Χρήστος Λάππας
12-09-07, 03:06
Στο δικό μου PPC δεν έχω δει διαφορά στην ταχύτητα των μενού με, ή χωρίς αυτό το αρχείο.

PAVL-2
12-09-07, 14:00
Τι δουλεια εχει ενα αρχειο ηχου με την ταχυτητα και την δομη της engine του προγραμματος.

panosha
12-09-07, 14:16
Στο δικό μου PPC δεν έχω δει διαφορά στην ταχύτητα των μενού με, ή χωρίς αυτό το αρχείο.
Μήπως αυτό που έχεις δεν είναι το αυθεντικό της εγκατάστασης ; Απο τα cab έκανες την εγκατάσταση ; Μήπως έχεις κάποιο βελτιωμένο αρχείο ήχου ;

Τι δουλεια εχει ενα αρχειο ηχου με την ταχυτητα και την δομη της engine του προγραμματος.
Δεν είμαι προγραμματιστής να γνωρίζω, το ανακάλυψα τυχαία όταν πέταξα τον ήχο γιατί με ενοχλούσε. Επίσης έχω δει το αποτέλεσμα της βελτίωσης με την διαγραφή ή αλλαγή του σε αρκετές διαφορετικές συσκευές.

Χρήστος Λάππας
12-09-07, 15:32
Πάνο είχα κάνει τόσες πολλές προσπάθειες για να εγκαταστήσω το 7 (θα θυμάσαι, σου είχα ζαλίσει τον έρωτα :-D ) που δεν θυμάμαι τι έχω κάνει με τα αρχεία ήχου. Είμαι σίγουρος όμως ότι είχα σβήσει το click.wav μετά από δική σου προτροπή.

Αυτές τις μέρες πάντως σκοπεύω να κάνω ένα hard reset στο MIO καθώς δεν το χρησιμοποιώ ως τηλέφωνο πια, οπότε φορτώνοντας το Destinator από την αρχή, θα μπορέσω να διαπιστώσω αν όντως φταίει το 7beta, ή το setup του μηχανήματος μου για την κακή απόδοση.

PAVL-2
12-09-07, 20:51
Μήπως αυτό που έχεις δεν είναι το αυθεντικό της εγκατάστασης ; Απο τα cab έκανες την εγκατάσταση ; Μήπως έχεις κάποιο βελτιωμένο αρχείο ήχου ;

Δεν είμαι προγραμματιστής να γνωρίζω, το ανακάλυψα τυχαία όταν πέταξα τον ήχο γιατί με ενοχλούσε. Επίσης έχω δει το αποτέλεσμα της βελτίωσης με την διαγραφή ή αλλαγή του σε αρκετές διαφορετικές συσκευές.

Απο τα γραφομενα σου απο την αρχη ακομη εχω πεταξει αυτο το αρχειo ηχου αλλα διαφορα δεν ειδα.
Τωρα για το προβλημα με το SMS κατι βρεθηκε αλλα δεν ξερω τη ακριβως, απο εναν φιλο αρκετα ψαγμενο με low profile και απο τα λεγομενα του το προβλημα προσδιοριστηκε στη διαδρομη DestinatorApps-Destinator-UserData και στον φακελο Inbox εαν θελει μπορει να μας ενημερωσει σχετικα. :!: :!: :!: :!: :!:

panosha
12-09-07, 21:07
Δυστυχώς οι εκδόσεις κι οι πατέντες για να παίξει το 7 που κυκλοφορούν είναι άπειρες. Ο καθένας κάνει τα δικά του κόλπα για να τρέξει στο μηχάνημα του νόμιμα ή παράνομα και δεν μπορούμε εύκολα να βγάλουμε άκρη. Εσύ ας πούμε απο που βρήκες αυτή την έκδοση (φιλοσοφικό ερώτημα). Όσον αφορά τον ψαγμένο φίλο σου με το χαμηλό profile, καλά θα κάνει να το βάλει λίγο στην πάντα και να βοηθήσει όπου μπορεί, ή να το κάνεις εσύ αφού ενημερώθηκες σχετικά. :D

Δεν ξέρω πάντως τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία όλων αυτών των εκδόσεων, μήπως ασχολούμαστε παραπάνω απ' ότι πρέπει και θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε. 8)

PAVL-2
13-09-07, 14:58
Δυστυχώς οι εκδόσεις κι οι πατέντες για να παίξει το 7 που κυκλοφορούν είναι άπειρες. Ο καθένας κάνει τα δικά του κόλπα για να τρέξει στο μηχάνημα του νόμιμα ή παράνομα και δεν μπορούμε εύκολα να βγάλουμε άκρη. Εσύ ας πούμε απο που βρήκες αυτή την έκδοση (φιλοσοφικό ερώτημα). Όσον αφορά τον ψαγμένο φίλο σου με το χαμηλό profile, καλά θα κάνει να το βάλει λίγο στην πάντα και να βοηθήσει όπου μπορεί, ή να το κάνεις εσύ αφού ενημερώθηκες σχετικά. :D

Δεν ξέρω πάντως τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία όλων αυτών των εκδόσεων, μήπως ασχολούμαστε παραπάνω απ' ότι πρέπει και θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε. 8)

Εγω παντως επαψα να ασχολουμε με το D7

THE END
:-D :-D

panosha
13-09-07, 15:11
Εγώ αποκλειστικά με αυτό κάνω τη δουλειά μου. :-)