PDA

Επιστροφή στο Forum : ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

FERRONOTE
11-04-05, 14:41
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ forum σας ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ, ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟ MIO 168 ME DESTINATOR 3,
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΠΑΡΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ(INTERKEY), ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΣΤΑ REGIONAL SETTINGS ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ DEFAULT ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??

zeppelin
11-04-05, 15:19
Δυστυχώς αυτό που αναφέρεις είναι ένα γνωστό πρόβλημα το οποίο δεν έχει λυθεί. Ο μόνος τρόπος προς το παρόν για να παρακάμψουμε το πρόβλημα είναι να έχουμε Regional Settinngs Αγγλικά ή Γερμανικά κλπ. και τα μενού του προγράμματος στα Αγγλικά ή Γερμανικά ή ότι βολεύει περισσότερο. Τα ηχητικά μυνήματα μπορούμε βέβαια να τ' ακούμε στα Ελληνικά.
Το πρόβλημα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι στις χώρες π.χ. Γερμανία, Δανία, κλπ. όπου υπάρχουν ονόματα με ειδικούς χαρακτήρες, δεν υπάρχει επιπλέον χάρτης με απλούς λατινικούς χαρακτήρες σαν τον αντίστοιχο Ελληνικό που έχει αναπτύξει η NGi.

xtriantaf
13-03-07, 11:44
kalhmera,einai enas katoxos toy mio168 me ton D3 to agorasa 27/12/05 gnhsio logo oti den mou kanei to poulaw endiaferetai kaneis? to thlefwno mou einai: 6973355735 nikos.

Καλυτερα Νικο να βαλεις την αγγελια σου στο forum με τις αγγελιες.
http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=54