PDA

Επιστροφή στο Forum : Χρήσιμα σημεία ΜΥΚΟΝΟΣ Αύγουστος 2007

caldo
30-08-07, 14:06
Μετά απο διακοπές στη Μύκονο, έχω σώσει σημεία ενδιαφέροντος που αφορούν σε Φαρμακεία, Ιατρεία, ΑΤΜ'ς, Τράπεζες, παραλίες, κάποια ξενοδοχεία και εστιατόρια κλπ., και διάφορα άλλα, για την Χώρα της Μυκόνου, την Άνω Μερά, και γενικά σημεία.

Μπορεί όποιος θέλει να τα κατεβάσει απο το παρακάτω link (ελπίζω να το έκανα σωστά...) και ελπίζω να είναι όντως χρήσιμα.
Όλα τα έχω στείλει στην αναφορά λαθών της NGI και πιθανόν, αν κριθούν χρήσιμα, να υπάρχουν και στον επόμενο χάρτη.
Με χαρά μου θα ξανακάνω την δουλειά αυτή στην επόμενη εκδρομή, και σίγουρα του χρόνου πάλι στην Μύκονο.
Όποιος θέλει καμία διευκρίνιση, είμαι πρόθυμος πάντα. :D :wink:

http://rapidshare.com/files/52218945/POI_s_CALDO___924___933___922___927___925___927___ 931_.rar.html

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Zeppelin για την βοήθεια

panosha
30-08-07, 14:35
Ωραίος. =D>

chrisbas
30-08-07, 15:23
Τα gay bars τα εχει ή τζαμπα θα το κατεβασουμε;;;

caldo
30-08-07, 15:54
Είπα να σώσω και τα gay bars, - σημειωτέον οτι στο ΜΑΝΤΩ (διότι το γνωστό Pierros έχει κλείσει και έχει ανοίξει απο πάνω σε συνδυασμό με το ΜΑΝΤΩ, ακριβώς απο κάτω, στο ίδιο πάντα σημείο και τα δύο, με το ίδιο αντικείμενο... :-D ) γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ!!! - αλλά σκέφτηκα οτι θα βγάλω όνομα στο forum, και μετά άντε να πείσεις οτι δεν είσαι ελέφαντας!... :lol:

Επίσης, ξέχασα να αναφέρω πως ελπίζω οτι όλα έχουν σωθεί σωστά... αλλά επειδή παρατήρησα κάποια ψιλοκολληματάκια στο Destinator6 που πιθανόν να οφείλονται στην ρύθμιση του GPS στο Χ500, που έχω ταχύτητα 57600 και όχι 115200, αν υπάρχει κάτι λάθος (εννοώντας απόκλιση λίγων μέτρων σε κανένα δύο σημεία ίσως), θα διορθωθούν με την επόμενή μου επίσκεψη εκεί.
...Thanks

mastoris than.
30-08-07, 15:57
Είπα να σώσω και τα gay bars, - σημειωτέον οτι στο ΜΑΝΤΩ (διότι το γνωστό Pierros έχει κλείσει και έχει ανοίξει απο πάνω σε συνδυασμό με το ΜΑΝΤΩ, ακριβώς απο κάτω, στο ίδιο πάντα σημείο και τα δύο, με το ίδιο αντικείμενο... :-D ) γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ!!! - αλλά σκέφτηκα οτι θα βγάλω όνομα στο forum, και μετά άντε να πείσεις οτι δεν είσαι ελέφαντας!... :lol:

Επίσης, ξέχασα να αναφέρω πως ελπίζω οτι όλα έχουν σωθεί σωστά... αλλά επειδή παρατήρησα κάποια ψιλοκολληματάκια στο Destinator6 που πιθανόν να οφείλονται στην ρύθμιση του GPS στο Χ500, που έχω ταχύτητα 57600 και όχι 115200, αν υπάρχει κάτι λάθος (εννοώντας απόκλιση λίγων μέτρων σε κανένα δύο σημεία ίσως), θα διορθωθούν με την επόμενή μου επίσκεψη εκεί.
...Thanks
Μην στεναχωριέσαι Κωνσταντίνε, οι επισκέπτες του νησιού αποκλίνουν και παρεκκλίνουν γενικώς! :D
Να είσαι καλά και μπράβο για την προσπάθεια. =D>

chrisbas
30-08-07, 16:02
Κριμα!!! :smt022

panosha
30-08-07, 16:17
Ωραίο νησί η Μύκονος, αρκεί να πας εκτός σεζόν. :-D

chrisbas
30-08-07, 16:26
Ολες οι Κυκλαδες ειναι ωραιες αλλα εκει την εχουν δει πολυ χαϊ!

panosha
30-08-07, 16:31
Δυστυχώς οι Κυκλάδες οδεύουν προς την καταστροφή, που να δεις τι βλέπουν τα ματάκια μου στην Αντίπαρο, που όταν την πρωτογνώρισα ήταν πράγματι παρθένα. Κάποιος πρέπει επί τέλους να προγραμματίσει και να εφαρμόσει - ελέγξει μια ήπια τουριστική ανάπτυξη με σχέδιο. Αλλά δεν το βλέπω, δυστυχώς. :cry:

caldo
30-08-07, 17:21
Όπως τα περισσότερα πράγματα στην Ελλάδα που γίνονται στο πόδι!

Πάντως η Μύκονος, έχει "πήξει".
Αν θές όμως να περάσεις καλά στις διακοπές σου, μπορείς να βρεις ωραία σημεία, και να περάσεις καλά. Και το νησί σου προσφέρει αρκετά πράγματα.
Πάντα όμως θα κάνεις και μερικούς συμβιβασμούς, γιατί το σύστημα έχει "ξεφύγει" κάπως και αναγκαστικά θα έχεις και λίγο μεγάλο στομάχι.
Βοηθά να βλέπεις τα πράγματα γενικά όσο γίνεται καλοπροαίρετα... για να περάσεις καλά. :D

caldo
05-09-07, 18:30
Με χαρά μου είδα οτι ο φίλος talentscout έφτιαξε καλύτερα απο εμένα τα poi's της Μυκόνου που είχα δημοσιεύσει πριν λίγες ημέρες και γλύτωσε απο την σχετική δουλειά τα μέλη που θα ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν.
Λανθασμένα εγώ τα είχα χωρίσει σε τρεις κατηγορίες, νομίζοντας οτι αυτό θα εξυπηρετήσει την NGI.
Παραθέτω το link για να κατεβάσει όποιος θέλει τα προαναφερόμενα χρήσιμα σημεία, συμπτηγμένα σε ένα αρχείο, όπως επίσης και σχετικό εικονίδιο (που περιέχεται στο αρχείο) που έφτιαξε ο talentscout, στον οποίο εκφράζω και τις ευχαριστίες μου! :D

http://rapidshare.com/files/53441691/__924___973___954___959___957___959___962_.rar.htm l

Ελεύθερος
14-11-07, 18:36
Μήπως γίνεται να φτιάξουμε με ... official φωνή (Joanita) Ένα POI που να λέει "πελάτης"? Δεν μπορώ να το πω εγώ γιατί έχω... αγριοφωνάρα. Πιστεύω δε ότι και άλλα παιδιά θα το χρειαστούν! Joanita??

Ok Τώρα Πάνο?

panosha
14-11-07, 18:38
Tώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω... :-)

Ελεύθερος
14-11-07, 18:43
Tώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω... :-)

για κάνε κανένα μαγικό :)