Επιστροφή στο Forum : DESTINATOR 7 +STORAGE CARD
one_happy_cloud
28-08-07, 16:07
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ DESTINATOR 7 ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ STORAGE CARD ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ?
lefteris112
28-08-07, 16:11
Κανε ένα φάκελο με το όνομα DestinatorApps και βάλε εκεί το χάρτη.
one_happy_cloud
28-08-07, 17:23
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Πώς γίνεται η εγκατάσταση του Destinator 7 πλήρως στη Memory Card?
Έχεις εγκατεστημένο και το 6 και που ;
Πώς γίνεται η εγκατάσταση του Destinator 7 πλήρως στη Memory Card?
Επειδή ολοένα και περισσότεροι συμφορουμίτες ρωτούν πως μπορεί να γίνει η εγκ/ση του 7 και από που μπορούν να το βρουν, μήπως μπορεί να γίνει ένας οδηγός για αυτό που θα εξηγεί το ανωτέρω παράλληλα με την ύπαρξη του 6 (και τα 2 στην sd) και την δημιουργία των αντιστοίχων συντομεύσεων?
Kάπου έχω γράψει κάτι, αλλά σου ξέφυγε μάλλον και δεν θυμάμαι που... :D
Και εγώ θυμάμαι Παναγιώτη πως τα έχεις γράψει κάπου αλλά εδώ και 2-3 μήνες.. Μόλις έχω χρόνο θα ψάξω.. 8)
Το ιδανικό είναι να μεταφερθεί το 6 στην κάρτα σύμφωνα με αυτές (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3783) τις οδηγίες, στην συνέχεια αφού εγκαταστήσουμε το 7 στη ROM το μεταφέρουμε και αυτό στην κάρτα πάλι με τον ίδιο τρόπο.
Τα directory στην κάρτα τελικά πρέπει να είναι τρία:
1. Destinator 6
2. Destinator 7
3. DestinatorApps (με τους χάρτες).
Κάντε και συντομεύσεις με την ανάλογη ονομασία στο windows / start menu / programs και καθαρίσατε. :D
Αυτό το post εννοούσα.. :D
Πάνο έχεις γράψει κάπου και για το 7 οδηγίες (μαζί με το 6 στην κάρτα) αλλά επίσης δεν μπορώ να βρω. Τελικά η αναζήτηση μέσα στα topic μου φαίνεται απαραίτητη. :wink:
Τα παραπάνω είναι αρκετά για να πάνε και τα δύο στην κάρτα. :-)
kapios36@in.gr
04-09-07, 14:38
Το ιδανικό είναι να μεταφερθεί το 6 στην κάρτα σύμφωνα με αυτές (http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3783) τις οδηγίες, στην συνέχεια αφού εγκαταστήσουμε το 7 στη ROM το μεταφέρουμε και αυτό στην κάρτα πάλι με τον ίδιο τρόπο.
Τα directory στην κάρτα τελικά πρέπει να είναι τρία:
1. Destinator 6
2. Destinator 7
3. DestinatorApps (με τους χάρτες).
Κάντε και συντομεύσεις με την ανάλογη ονομασία στο windows / start menu / programs και καθαρίσατε. :D
Να ρωτήσω κάτι αφελές? Αν θέλω να έχω μόνο το 7 δεν γίνεται? Αν παρόλα τα προβλήματα του εμένα με ικανοποιεί πρέπει να έχω και το 6 από κοντά (είτε στην κάρτα είτε στην ROM)?
lefteris112
04-09-07, 14:42
Οχι δεν είναι απαραίτητο.
kapios36@in.gr
04-09-07, 15:11
Οχι δεν είναι απαραίτητο.
Στην περίπτωση αυτή μπορώ με copy-paste να μεταφέρω τα favorits που έχω στο 6 στα favorits του 7 ή θα γίνει το μπάχαλο?
Όχι ολόκληρο τον φάκελο Favorites, πάρε μόνο ζευγάρια dat + bmp από τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν. ;-)
kapios36@in.gr
04-09-07, 15:21
Όχι ολόκληρο τον φάκελο Favorites, πάρε μόνο ζευγάρια dat + bmp από τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν. ;-)
να σαι καλα,και κάτι ακόμα τώρα έχω το 6 στην ROM και τους χάρτες στην SD. Να αφήσω τους χάρτες ως έχουν και να κάνω hard reset στην συσκευή και να κάνω καθαρή εγκατάσταση του 7?
Δεν χρειάζεται hard reset. Απλά να καταργήσεις το 6 πρώτα. Τους χάρτες άφησε τους εκεί και μην ξεχάσεις να βάλεις τα Forlinks στην θέση τους.
kapios36@in.gr
04-09-07, 15:31
Δεν χρειάζεται hard reset. Απλά να καταργήσεις το 6 πρώτα. Τους χάρτες άφησε τους εκεί και μην ξεχάσεις να βάλεις τα Forlinks στην θέση τους.
Εννοείς να αντικα;ταστήσω τα forlinks που θα δημιουργήσει η εγκατάσταση του 7 με αυτά που έχουν οι χάρτες...?
Η εγκατάσταση του 7 δεν θα δημιουργήσει forlinks (μάλλον). Aν υπάρχουν θα τα σβήσεις και θα βάλεις στον φάκελο DestinatorApps\Destinator\UserData\FORLINKS αυτά του τελευταίου χάρτη.
kapios36@in.gr
04-09-07, 15:39
Η εγκατάσταση του 7 δεν θα δημιουργήσει forlinks (μάλλον). Aν υπάρχουν θα τα σβήσεις και θα βάλεις στον φάκελο DestinatorApps\Destinator\UserData\FORLINKS αυτά του τελευταίου χάρτη.
:bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow :bow
Θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα σου πώ
Thanks anyway
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.