PDA

Επιστροφή στο Forum : Destinator PN

Panayiotis Koumparelos
20-01-06, 07:41
Καλημέρα σε όλους.
Είδα πριν από λίγο στο site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ότι προσφέρει πακέτο το hw 6515
με Destinator PN (και επιπλέον αναφέρει παράδοση εντός 24 ωρών)
Στις λεπτομέρειες όμως της περιγραφής το πακέτου, δεν γίνεται καμμία ανφορά για το PN !!!
Τελικά το PN έχει κυκλοφορήσει επίσημα από την NGI ή είναι παράλληλη εισαγωγή από το Πλαίσιο ;

grimak
20-01-06, 09:33
Καλημέρα σε όλους.
Είδα πριν από λίγο στο site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ότι προσφέρει πακέτο το hw 6515
με Destinator PN (και επιπλέον αναφέρει παράδοση εντός 24 ωρών)
Στις λεπτομέρειες όμως της περιγραφής το πακέτου, δεν γίνεται καμμία ανφορά για το PN !!!
Τελικά το PN έχει κυκλοφορήσει επίσημα από την NGI ή είναι παράλληλη εισαγωγή από το Πλαίσιο ;

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=468

Herc
20-01-06, 10:01
Φίλε Παναγιώτη,

Η NGI δεν είναι η υπεύθυνη κυκλοφορίας του PN. Η NGI απλά φτιάχνει τους ελληνικούς χάρτες για το PN. Σαν ημερομηνία κυκλοφορίας των χαρτών έχει οριστεί η 1 Φεβρουαρίου. Συνεπώς όπου πωλείται το PN αυτήν την στιγμή περιλαμβάνει μόνο τον ελληνικό χάρτη της Navteq ή θα μπορεί να περιλαμβάνει αυτόν της NGI εάν η παράδοση είναι μετά την 1/2/06.

zeppelin
20-01-06, 11:43
Έχω απαντήσει ήδη:

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=468&postdays=0&postorder=asc&start=0

Φαντάζομαι ότι εννοείς αυτό: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=42280246&Catalog_Id=1&Product_Id=305721&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0

Πρόκειται για την ειδική έκδοση για το hp 6515 (To συγκεκριμένο κινητό – pda δε δουλεύει με το Destinator 3 και η Destinator Technologies προσάρμοσε το λογισμικό της για να το υποστηρίξει). Η version του χάρτη που έχει το συγκεκριμένο πακέτο είναι η 2005.Q1. Η ίδια version δηλαδή που κυκλοφορεί με το Destinator 3.

petrakas
25-01-06, 14:33
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ PN ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ AN ΜΟΡΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ E-MAIL

scotty
25-01-06, 15:27
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ PN ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ AN ΜΟΡΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ E-MAIL

Και βεβαια θα μπορεις ..αλλα περιμενουμε και εμεις ....πηγαινε στην ουρα :D :D :D :D

tlg
26-01-06, 10:37
Πως ακριβως θα προμηθευτουν το PN οι ήδη κατοχοι του DESTINATOR 3 ??
Θα πρεπει να επισκευτουν τα γραφεια σας ?? Θα μπορουν με καποιο τροπο να το παρουν απο καταστηματα λιανικης ??

zeppelin
26-01-06, 13:39
Από το site μας (πιστωτική ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) ή από τα γραφεία μας. Η προνομιακή τιμή δε θα ισχύσει στα καταστήματα, μιας κι αυτά δεν έχουν το μηχανισμό ελέγχου για τους πραγματικούς χρήστες του Destinator 3.

tlg
27-01-06, 09:14
Απο το site εννοεις οτι θα ειναι διαθεσιμο σε μορφη download ή θα αποστελεται με courier ???
H διαθεση απο τα γραφεια σας ποτε ξεκιναει ??? (να ειμαι δηλαδη την 1/2 στις 9 το πρωι εξω απο την πορτα?? ) :lol: :lol:

zeppelin
27-01-06, 12:27
Δε θα υπάρχει κάτι που να μπορεί να αποσταλεί με courier. Τα CDs και τα manuals θα τυπωθούν μετά από 2 εβδομάδες. Η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα ισχύσει για κάποιον που δεν θέλει να βάλει τη πιστωτική του και να κάνει download.
Καλύτερα να μην έρθεις στις 9:00 για να είμαστε σίγουροι.

fokion
27-01-06, 12:30
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

να μοιραζετε χαρτακια με αριθμο προτεραιώτητας!!!!!!!!!!

Εγω θα ειμαι στις 9.01 εκει!!!!!

Πλακα πλακα τα συστηματα σας θα αντεξουν τοσο dowload στις 9 το πρωι???

Glaswegian
28-01-06, 16:31
Εγώ αγόρασα το Mio 168 με το Dest 3 λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Λίγες μέρες αργότερα αγόρασα από UK το "update σε PN" με τους χάρτες της Δυτικής Ευρώπης για 85 λίρες (δηλαδή 125 ευρώ περίπου). Τον Ελληνικό χάρτη όμως τον έχω πάρει από το destinator το 3. Για τον καινούργιο χάρτη της Ελλάδας, που αν κατάλαβα καλά θα πηγαίνει πακέτο με το PN, θα πρέπει να πληρώσω τίποτα; Δεν πιστεύω ε; :roll:

bou
28-01-06, 20:08
Κατάφερες να διαβάσεις τους Ελληνικούς χάρτες D3 ngi.gr στο ΡΝ? Και εγώ το πήρα από τη Γαλλία με 119€ τις γιορτές αλλά δέν μπόρεσα να τους διαβάσω.Δέν είναι registered. Άν υπάρχει τρόπος bou@ath.forthnet.gr

ahilleas
31-01-06, 09:04

να μοιραζετε χαρτακια με αριθμο προτεραιώτητας!!!!!!!!!!

Εγω θα ειμαι στις 9.01 εκει!!!!!

Πλακα πλακα τα συστηματα σας θα αντεξουν τοσο dowload στις 9 το πρωι???

Στις 00:00:01 είναι 1/2/2006 :D :D :D

fokion
31-01-06, 13:43
Αρα στις 9 που θα μπω εγω θα εχει φυγει το πολυ φορτιο!!!

ahilleas
31-01-06, 14:02

Με την προϋπόθεση ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα το PN με τους νέους χάρτες. :roll: Θα είναι :?: :?:

grimak
31-01-06, 15:18

Με την προϋπόθεση ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα το PN με τους νέους χάρτες. :roll: Θα είναι :?: :?:

εδω περιμεναμε τοσο καιρο, λιγες ωριτσες παραπανω θα μας χαλασουν?