PDA

Επιστροφή στο Forum : MARVEL-TECH OR BLADOX

bladox
19-01-06, 01:52
Kalo to proion pou anaferete gia diko sas! alla par ola auta den einai ligo
akrivo se sxesi me tin mama eteria www.bladox.com

Marvel-tech
29-01-06, 02:06
Αγαπητέ κ. <bladox>
Δυστυχώς είδαμε μόλις σήμερα το κείμενό σας .
Σας ευχαριστούμε που φερόμενος <έξυπνα> αποκαλύψατε τι μυστικό μας ,
στο forum.
Φανταζόμαστε ότι κάνατε πολύ κόπο για να ανακαλύψετε τους συνεργάτες μας στην Τσεχία.
Για να μην κουραστείτε άλλο ,μπορούμε να σας αποκαλύψουμε και τους υπόλοιπους στην Αλβανία , Κύπρο, Ρουμανία , ή το Ισραήλ.
Όταν λέτε <μαμά> εταιρεία ,εννοείτε ότι τα προϊόντα μας είναι ουσιαστικά της bladox θέλοντας να μας <εκθέσετε> ?
Ο dempora ,o mores , πριν το κάνετε αυτό ,επικοινωνήσατε με την BLADOX για να ρωτήσετε αυτό το οποίο θεωρείται σίγουρο ,τόσο σίγουρο μάλιστα που με εξυπνακίστικο και βλαχο-Ελληνίστικο τρόπο (και βέβαια ανώνυμα) , <ανακοινώνετε> στο forum ?

scotty
29-01-06, 11:05
Αγαπητέ κ. <bladox>
Δυστυχώς είδαμε μόλις σήμερα το κείμενό σας .
Σας ευχαριστούμε που φερόμενος <έξυπνα> αποκαλύψατε τι μυστικό μας ,
στο forum.
Φανταζόμαστε ότι κάνατε πολύ κόπο για να ανακαλύψετε τους συνεργάτες μας στην Τσεχία.
Για να μην κουραστείτε άλλο ,μπορούμε να σας αποκαλύψουμε και τους υπόλοιπους στην Αλβανία , Κύπρο, Ρουμανία , ή το Ισραήλ.
Όταν λέτε <μαμά> εταιρεία ,εννοείτε ότι τα προϊόντα μας είναι ουσιαστικά της bladox θέλοντας να μας <εκθέσετε> ?
Ο dempora ,o mores , πριν το κάνετε αυτό ,επικοινωνήσατε με την BLADOX για να ρωτήσετε αυτό το οποίο θεωρείται σίγουρο ,τόσο σίγουρο μάλιστα που με εξυπνακίστικο και βλαχο-Ελληνίστικο τρόπο (και βέβαια ανώνυμα) , <ανακοινώνετε> στο forum ?

Κυριοι της ="Marvel-tech"
Μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι με το φιλο που σας εγραψε αυτα??Δεν δεχεστε κριτικη ? Σας πειραζει ο ανταγωνισμος?Γιατι τοσο εχθρικη αντιμετωπηση?
Ειπε την αποψη του και μαλιστα με ντοκουμεντα..ως προς τι το ολο θεμα??Νομιζω τον πιασατε απο την "μουρη" χωρις λογο, η υπαρχει κατι που θα θελετε να κρυψετε? 8)

politis
29-01-06, 11:45
Yes, simfono. Aparadekti fraseologia & simperifora. Prosvlitiko. Ena sholio eho na kano mono. Oloi ine ousiastika anonimoi gia tous ipolipous. Mporo aneta na eho os username IBM, i microsoft. I, na pao se kapio allo forum & na eho username NGI... mou fenete apisteuto pou an o hristis marvel-tech ine ipeuthinos epikinonias tis eterias hrisimopoii toso disfimistiko gia tin idia ifos stin apantisi. Sigoura tha mporouse horis na hasi tin ousia tis, i apantisi ( oti diladi i marvel-tech ine i "mama" eteria) na min ehoume tetia prosvlitika, ageni & akompsa fenomena.

grimak
29-01-06, 13:33
κι εγω συμφωνω με τις παραπανω τοποθετησης και θα ηθελα να σημπληρωσω οτι δεν περιμενα τετοια απαντηση απο μια εταιρεια!!

Marvel-tech
29-01-06, 20:23
Η marvel-tech ευρισκόμενη (σύσσωμη) στην Αμερική για κάποια έκθεση υψηλής τεχνολογίας, έλαβε γνώση του συγκεκριμένου post ,μόλις εχθές.
Μάλιστα, αυτό έχει γραφτεί από <κάποιον> ο ο οποίος για πρώτη φορά έλαβε μέρος στην δημόσια συζήτηση του forum της NGI κάνοντας μόνο 1 post και ενεγράφη λίγο πριν το παρουσιάσει δημόσια.(αυτά όλα κρατήστετα προς το παρόν).
Έχουμε συγκεκριμένους λόγους να πιστεύουμε ότι το προς συζήτηση post , ΔΕΝ έχει γραφεί από κάποιον ο οποίος έστω από κακή πληροφόρηση και πάντως από μη κακή πρόθεση) έσπευσε να μας <εκθέσει> δημόσια ,προφυλάσσοντας (???) τα υπόλοιπα μέλη (sic).
Αυτό το οποίο πραγματοποιήθηκε εδώ ,το θεωρούμε ως < χτύπημα κάτω από την μέση> και μάλιστα από συγκεκριμένο ανταγωνιστή μας ,τα συμφέροντα του οποίου έχουν θιχτεί από την εμφάνισή μας στον χώρο.
Δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία δεχόμεθα –μια τέτοιου είδους αναίτια- επίθεση.
Δυστυχώς τα συμφέροντα στον χώρο μας είναι πολύ μεγάλα και οι τακτικές ορισμένων εταιρειών πολύ κακές ,σας διαβεβεούμε.
Πάντως και επειδή δεν έχουμε το αλάθητο του Πάπα ,εάν αποκαλύψει την ταυτότητα του ο συντάκτης του συγκεκριμένου post και αποδειχτεί ότι ΔΕΝ εκπροσωπεί ομοειδή εταιρεία του χώρου ,θα αποσύρουμε τους χαρακτηρισμούς μας ,ζητώντας δημόσια συγνώμη.
Marvel-tech

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
29-01-06, 21:16
Εαν ειναι ετσι τοτε (καπως) δεκτη η απαντηση σας αν & για λογους δημοσιας καλης εμφανισης ισως θα επρεπε να εκφραστειτε πιο καλα.

Δεν κρυβω οτι & εγω δεν τηρω παντα αυτον τον κανονα αλλα μην ξεχναμε οτι εγω εκπροσωπω τον εαυτο μου & οχι μια εταιρια
Σας απαντησα οχι ως "ο εξυπνος εκ του ασφαλους" αλλα μονο ως πελατης (εχω παρει 2 πλακετες μεσω του Skoda club) & ως απλο μελος εδω.

Παντως ειναι γεγονος οτι ο ανταγωνισμος κανει ορισμενους να ειναι μη ηθικοι & να χρησιμοποιουν αθεμιτα τεχνασματα... :cry:

bladox
31-01-06, 17:23
XWRIS SXOLIA>>>>>>>>>>>>

PM Από: Marvel-tech
Προς: bladox
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 29, 2006 2:31 am
Θέμα: marvel-tech
Γνωρίζεται τις αστικές (αλλά και τις ποινικές) ευθύνες κάποιου ,ο οποίος εν γνώσει ή εν αγνεία του συκοφαντεί δημόσια μία εταιρεία ?
Επιφυλασόμεθα όλων των νομίμων δικαιωμάτων μας έναντι της κακοήθους παραπληροφόρησης από μέρους σας πλήθους ανθρώπων ,αλλά και για την διεκδίκηση των τυχών διαφυγόντων κερδών από την εν γνώση σας κακοήθεια εις βάρος μας.
Σας δίνουμε 2 ημέρες περιθώριο για να ανασκευάσετε πλήρως ΚΑΙ ΔΗΜΌΣΙΑ τα λεγόμενά σας .
Μετά την παρέλευση του χρονικού περιθωρίου ,θα αναζητήσουμε τα στοιχεία σας για τα περαιτέρω.
MARVEL TECH

troxaio
31-01-06, 19:40
Παρακολουθώ συνέχεια τις συζητήσεις του forum και είναι η πρώτη φορά που επεμβαίνω γιατί θίχτηκα από τον τρόπο απάντησης σε κριτική που δέχτηκε η Marvel Tech (άσχετα εάν υπόκειται σε ανταγωνισμό εταιρειών - κάτι που εμείς δεν μπορούμε να ανακαλύψουμε), δεδομένου ότι είναι δημόσια συζήτηση και όχι επικοινωνία μεταξύ σας.

Προσωπικά θεωρώ ότι μπορείτε να υποστηρίζετε τα λεγόμενά σας - θέση σας με πιο κόσμιο τρόπο πείθοντας και εμάς για το ιστορικό του προιόντος.

Μετά από όλα αυτά, εγώ προσωπικά μπερδεύτηκα περισσότερο.

Τελικά για να γνωρίζουμε και εμείς που δεν κατέχουμε το αντικείμενο (κόντρες εταιρειών), το προιόν αντιπροσωπεύεται ή κατασκευάζεται από την Marvel Tech?

Ευχαριστώ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-01-06, 22:08
Δεν εχεις & αδικο...ποια ειναι τελικα η διαφορα τους; εγω νομιζα οτι η Bladox το πρωτοεφερε & η Marvel-tech ανελαβε μετα την προωθηση του... :roll:

psaraks
31-01-06, 22:13
Ρε παιδιά τι λέτε τώρα?
Μια χαρά ήταν η απάντηση της Marvel-tech... για να μην πω ότι του είπε και λίγα! 8)

Marvel-tech
31-01-06, 22:22
Μα δεν επρόκειτο για κριτική. Αν διαβάσετε προσεκτικά το post θα καταλάβετε ,ότι επρόκειτο για <<αποκάλυψη>>……..
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κριτική. Ως εταιρεία όμως έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα συμφέροντα μας.
Επίσης δεν πρόκειται για <επικοινωνία μεταξύ μας> ,απαντήσαμε (με σκληρό αυτή την φορά ύφος ,είναι αλήθεια) ,σε κάποιον ο οποίος ένοιωσε την ανάγκη να μας <εκθέσει> δημόσια ,μετατρέποντας την προσωπική του άποψη σε…θέση.
Μην παραγνωρίζετε ότι όταν κάποιος κατηγορείται για κάτι δημόσια , έ , στο τέλος όλο και κάτι θα μείνει…..
Όπως και να έχει ,νομίζουμε ότι κακώς απαντήσαμε χρησιμοποιώντας ως βάση το forum της NGI .
Αποσύρουμε τον χαρακτηρισμό.
Είδατε τι σας αναφέραμε ποιο πάνω ? Σας δημιουργήθηκε αμφιβολία…..
Τελειώνοντας αυτό το θέμα ,σας αναφέρουμε ότι τα προϊόντα auto-alarm 1 & 2 , home-alarm 1 & 2 , Marvel-tech navigator plus και τα παράγωγά τους, είναι δικά μας προϊόντα.

menelaos40
31-01-06, 22:29
orea kolpa....
o kathe ksipnios Ellinaras ,mporei na ekthesei opoion thelei .
A re ,na to ekane ayto se alli xora......
Opos moy miazei emena to thema , aytos poy egrapse to proto post ,einai valtos.
KAI LIGA TOY EIPE I MARVEL.

menelaos40
31-01-06, 22:34
SE LIGO ,O BLADOX = D.FYLAKTOS = den ksero ego ti allo ,tha mas ginei ekprosopos tis METASYSTEM (an den einai idi)

avrohis
31-01-06, 23:26
orea kolpa....
o kathe ksipnios Ellinaras ,mporei na ekthesei opoion thelei .
A re ,na to ekane ayto se alli xora......
Opos moy miazei emena to thema , aytos poy egrapse to proto post ,einai valtos.
KAI LIGA TOY EIPE I MARVEL.
an eitan se alli eynomoymeni xora ,i Marvel tha etrive ta xeria tis apo tin xazomara toy BLADOX .
apla tha ton eixe dialisei ikonomika.
Alla edo ,o kathenas leei OTI THELEI ,e tora ,an den einai kai sosto.....kai ti egine...?
Ase ,to oti mallon o BLADOX miazei gia valtos. :evil:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
31-01-06, 23:38
SE LIGO ,O BLADOX = D.FYLAKTOS = den ksero ego ti allo ,tha mas ginei ekprosopos tis METASYSTEM (an den einai idi)

Πιστευω οτι η βλακεια ορισμενων εφτασε στο ζενιθ της !

Διαβαστε στο Power club,skoda club,Gtc club τις δημοσιευσεις μου που & εγω ψαχνω ενα απλο συστημα να προστατευσω το Skoda Felicia μου ενω ανεφερα εδω μεσα οτι εχω παρει 2 πλακετες της εταιριας Marvel-tech μεσω group buy
Απο που & ως που βγηκα αντιπροσωπος; απο που & ως που απο απλος πελατης & μελος βγαινει ο καθενας & λεει οτι εκπροσωπω εταιρια;

Η δουλεια μου δεν ειχε,δεν εχει ουτε προκειται να αποκτησει σχεση με εμποριο.Η φιλοσοφια της ειναι ακριβως αντιθετη απο χαμογελα & εμπορικες χειραψιες.
Ο καθε ενας που θελει να αποπροσανατολισει την κουβεντα βγαινει & εντελως ανοητα σπιλωνει & συκοφαντει καποιον που δεν ξερει;

Η μονη εξηγηση ειναι να ειναι γραμμενος σε αλλο club που με ξερει απο εκει & απλα προσπαθει να με συκοφαντησει επι προσωπικου σε ενα topic που μιλαμε για συναγερμους

ΔΕΝ ΕΧΩ τα 600 Ε που κανει ο ΜΕΤΑ (η' ο Wi-Dac) & γιαυτο ψαχνω κατι πιο απλο εξυπνακια που με τη μια με εβγαλες επιχειρηματια... :!:...φερε ΜΙΑ αποδειξη οτι εχω εστω & την ελαχιστη σχεση με την ΜΕΤΑ,πες εστω & ΕΝΑ ατομο που να με ξερει ως εμπορο αλλιως δικαιουμαι να σε χαρακτηρησω δημοσια ελεεινο & ερπετοειδη συκοφαντη !!!!!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
01-02-06, 00:00
Παρτε μια ιδεα--> http://powerclub.gr/clubforum/viewtopic.php?t=407

Διαβαστε να δειτε τι λεω & αν σας μοιαζω για αντιπροσωπος (που οδηγει Felicia)

Ελπιζω η παρωδια & η ανεγκεφαλικοτητα ορισμενων να μην συνεχιστει & με βγαλουν ακομη & αντιπροσωπο κανενος Telematics συστηματος !

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
01-02-06, 00:10
Παρτε & αυτο-->http://www.gtc.gr/forum/viewtopic.php?t=3699 στην 2η & 3η σελιδα ξεκαθαρα λεει οτι ειμαι απλος πελατης της Marvel-tech & μαλλιστα διατυπωνω & αποριες για το πως,που κλπ !

Που ειναι λοιπον που διαφημιζω ΜΕΤΑ; Μια αποδειξη φερε μου αν μπορεις !

Συγνωμμη για την εκμεταλλευση του χωρου αλλα δεν γινοταν να μην υπερασπιστω τον εαυτο μου σε αυτη την ανοητη & συκοφαντικη επιθεση.

menelaos40
01-02-06, 01:14
Πράγματι η βλακεία κάποιων έφτασε στο ζενίθ της. Μόνο που δυστυχώς για εσένα , οι βλάκες έχουν 2 καίρια χαρακτηριστικά τα οποία και σε αποκαλύπτουν.!!
1. Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ίδιοι είναι βλάκες (νομίζουν ότι είναι γατόνια με πέταλα και ότι ΟΙ ΑΛΛΟΙ είναι οι βλάκες)
2. Δεν μαθαίνουν ΠΟΤΕ από τα λάθη τους
Α ,να μην ξεχάσω. Νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι είναι ¨¨ο καθένας¨¨ ενώ οι ίδιοι….δεν είναι ο καθένας .
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΠΙΠΤΟΙ. (όπως εσύ ,δηλαδή)
Λες παρακάτω για ¨¨αποπροσανατολισμό¨¨ της κουβέντας ,για ¨¨σπίλωσ稨 και για ¨¨συκοφαντίᨨ
Βεβαίως και αμέσως ΞΕΧΝΑΣ ότι ΕΣΥ σπίλωσες ,συκοφάντησες μια εταιρεία (ξεχνώντας ότι από αυτήν ίσως να εξαρτώνται εργαζόμενοι ) ,αλλά ξέχασα. Εσύ έχεις ¨¨φιλοσοφίᨨ Τι να σε νοιάζουν οι επιπτώσεις των πράξεών σου…..
Δεν ξέρω αν είσαι ή δεν είσαι επιχειρηματίας .Δεν χρειάζεται να είσαι κλασσικός επιχειρηματίας.
Ένα είναι σίγουρο .Είσαι επιχειρηματίας τις ανοησίας και της κακοήθειας. Πρέπει να είσαι αληθινά ,πολύ κακός άνθρωπος.
Εκτός όμως από αυτό ,είσαι και βλαξ (κλασσικός και προβλέψιμος όπως όλοι οι βλάκες)
Να δώ αν αυτοί που κατασυκοφάντησες εξυπνακίστικα ,σε πλακόσουν στις μηνύσεις ,τι θα κάνεις …..
Αυτά ,και μην προβληματίζεσαι και χαλάσεις την κουτοπονηριά σου.
Οι βλάκες , ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ.

anastasia
01-02-06, 01:30
Από νομικής απόψεως ,η εταιρεία (ακόμη και στην χώρα μας), θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα και το αστικό και το ποινικό της τμήμα.
Νομίζω ότι ο κ. Φυλακτός έχει άδικο και καλλίτερα να …φυλαχτεί.
Στο λίγο ψάξιμο που έκανα στα δεδικασμένα ,ανακάλυψα πολλές ομοειδείς περιπτώσεις (και του εφετείου).
Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να σταματήσει εδώ.

politis
01-02-06, 09:46
Από νομικής απόψεως ,η εταιρεία (ακόμη και στην χώρα μας), θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα και το αστικό και το ποινικό της τμήμα.
Στο λίγο ψάξιμο που έκανα στα δεδικασμένα ,ανακάλυψα πολλές ομοειδείς περιπτώσεις (και του εφετείου).
Apenantias! Gia mena ehi apoktisi perissotero endiaferon. Mipos mporis na mou pis se parakalo 2 apo tis periptosis pou anakalipses epidi me endiaferi to thema? Fisika na miazoun me auti pou ehoume edo. Mia apopsi pou theori ena proin ohi klemeno, alla ohi & prototipo, apla isagogi, me tin episimansi pos ine akrivo & prosvlitiki apantisi me entehnos diatipomena (me ti voithia simion stikseos) kosmitika?
Oso gia ta tmimata pou ehi i en logo eteria, ne, ine pithanon na tin voithisoun. Idika an ine kalitera apo auto ton dimosion sheseon. Telos nomizo oti i simperifora fisikon oso nomikon prosopon ta haraktirizi & epireazi auti ton ipolipon apenanti tous...

politis
01-02-06, 09:49
Fisika an milame gia ta tmimata tis ipothesis, ishii oti egrapsa gia ta tmimata mias (i & tis) eterias

politis
01-02-06, 10:08
Epanerhome giati ine astio to ti simveni edo. I eteria minii ena melos tou forum ok... & o hristis alous hristes gia ti fraseologia tous, opos o menelaos 40 gia paradigma, htipai & mia minisi stin eteria gia ta kosmitikoulia (idika to "vlaho-ellinistiko" itan ola ta leuta!) & ti ehoume edo? Mia apisteuti istoria trelas, pou polli eukola eno tha mporouse mia apli & eugeniki apantisi na ine diafimisi gia tin eteria, tora ehi idi metatrapi se disfimisi logo tis apantisis pou dothike. Kata ti gnomi mou ( i mipos kindineuo me minisi apo kanena epidi tolmo eugenika na leo tin apopsi mou? i mipos allakse to sintagma tis elladas?) tha mporouse na ine sti sinidisi olon kerdismeni i eteria me mia eugeniki apantisi. Tora toulahiston se enos (ti diki mou) ine antipathis & epidi ime anthropos & ohi mihani, auto me epireazi. Parepiptontos, na doso sigharitiria stin NGI gia ti stasi & ti simeprifora ton "ekprosopon" tis se ena thema peri anavathmisis tou d3 & ipotithemenis eksapatisis ton agoraston, pou hiristike APSOGA. Oi anthropoi fenete pos kseroun pos afentiko "stin ousia" ine autos pou DINI ta leuta

Marvel-tech
01-02-06, 10:43
Αγαπητέ κ.
Νομίζουμε ότι τι θέμα έχει εξαντληθεί. Έχουμε αποσύρει τον χαρακτηρισμό μας.
Κανείς δεν κινδυνεύει από κανέναν (ειδικά όταν είναι ευγενής και δεν προσβάλει ή δεν δυσφημεί κάποιον) όπως εσείς.
Πράγματι θα μπορούσαμε να είμαστε λιγότερο οξείς στην απάντηση μας. (μη ξεχνάτε ότι και εμείς είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές).
Στο φιλοσοφικό κομμάτι ,δεν συμφωνούμε μαζί σας .Δεν είναι (δυστυχώς για εμάς) <αφεντικό> αυτός που δίνει το χρήμα (καταλαβαίνουμε τι υπονοείται) .
Για εμάς ,υπάρχουν και θέματα ηθικής , και θέματα συνειδήσεως.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
01-02-06, 15:44

Ξυπνηστε ορισμενοι ! Τι δουλεια εχω με το μελος Bladox & την ΜΕΤΑ,τι δουλεια εχω με το εφετειο & γιατι να ανταγωνιστω αθεμιτα την Marvel-Tech;

Ορισμενοι βαρεθηκαν να διαβασουν τα κειμενα μου οπου ιδιως στο 2ο λεω ξεκαθαρα οτι η ΜΕΤΑ ειναι ακριβη...σκοτιστηκα στο κατω-κατω για την ΜΕΤΑ η' την Bladox,δεν ειμαι διαφημιστης η' υπαλληλος τους
Πως ετσι ευκολα ο καθε κοπανος μπορει να λεει οτι τις εκπροσωπω;
Γιατι δεν φερνει δημοσια εστω ΜΙΑ αποδειξη;

Η Marvel-Tech εχει τα μεσα να δει οτι δεν εχω καμια σχεση με αυτες τις εταιριες αλλωστε στα κειμενα μου λεω οτι εχω συναγερμο με εξτρα τηλεειδοποιηση (της Electrick life) ειδε κανεις πουθενα να διαφημιζω καμια εταιρια; Ποιος θα με πλακωσει στις μυνησεις & γιατι; Ας το κανει λοιπον !

Τι συμφερον εχω να κλεισω τα σπιτια των εργαζομενων; Ειλικρινα δεν βλεπω γιατι να συνεχισω να λεω για το τι ειμαι επειδη ετσι ξεκαρφωτα βγηκε ενας κοπανος να μου πει οτι θα με μηνυσει,εχω δεδικασμενα κλπ

Μαθε βλακιστατε αυτοκλητε συνηγορε οτι η δουλεια μου ειναι ενα καθηκον,φοραω μια στολη που την τιμω & εχω καθαρο μητρωο,δεν εχω καμια σχεση με εταιρια & αν ημουν επιχειρηματιας δεν θα ειχα Skoda Felicia...ξυπνα & καταλαβε το λαθος σου...για αλλον με περασες !

Η Marvel-Tech γνωριζει τον Διονυση Γ... που εκανε το group-buy του Skoda club & το ΤΡΙΝ της πλακετας που εχω ειναι 99421501

Το σιγουρο ειναι οτι εισαι απο αλλο club & απο εκει με ξερεις (αλλωστε & εκει λεω ξεκαθαρα το ονομα μου Δημητρης) & κρυπτωμενος πισω απο ενα ψευδωνυμο με κατηγορεις επειδη φαινεται εκει σε εχω βαλει στην θεση σου...σε ετσουξε & μολις ειδες το ονομα μου πεταχτηκες σαν κλ@νια.
Στο club αυτο μπηκα για να μαθω για 2-3 προιοντα που με ενδιαφερουν,οποιος νομιζει οτιδηποτε αλλο ας κανει οσα δικαστηρια μηνυσεις εισαγγελικες παραγγελιες κλπ θελει γιατι στο τελος θα γινει ΤΟ ρεζιλι.

Οι Διαχειριστες ας ελεγξουν τα στοιχεια μου-δεν εχω καμια σχεση με αλλα μελη η' εταιρια του χωρου... :!:...οποιος εχει ΕΣΤΩ ΜΙΑ αποδειξη ας την φερει...

ΥΓ: βαλε & αλλα ψευδωνυμα με συνδεσεις Νet καρτας & παριστησε δηθεν νεο μελος & κατηγορα με οσο θες...θα σε ετσουξε απο αλλη περιπτωση ετσι;

kargas
01-02-06, 16:58
Παρακολουθούμε με προσοχή την εξέλιξη αυτού του thread και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το ύφος και το ήθος των λεγομένων δεν συνάδει με το πνεύμα που πρεσβεύουμε για το forum.

Θα παρακαλούσαμε και τα δύο μέρη της συζήτησης και ειδικότερα τον χρήστη Marvel-tech να κλείσει ευπρεπώς το θέμα αυτό, διότι διαφορετικά θεωρούμε οτι γίνεται κατάχρηση της φιλοξενίας.

scotty
01-02-06, 17:54
Κυριοι
Και εγω νομιζω οτι το θεμα πρεπει να κλεισει εδω , μια και ο χωρος αυτος προσφερεται για αλλου ειδους συζητησεις και οχι για αψιμαχιες , διαπλικτισμους , και χαρακτηρισμους ,τετοιου ειδους . 8)

Marvel-tech
01-02-06, 17:57
H Marvel-tech έχει προσπαθεί να κλείσει το θέμα.
Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά ότι λυπούμεθα για τον χαρακτηρισμό μας ,ο οποίος ήταν οξύς.
Η Marvel-tech (ευρισκόμενη σε μια πολύ λεπτή φάση της πορείας της) δηλώνει ότι δεν θα απαντήσει άλλο στο συγκεκριμένο post .
Έχουμε εξάγει τα συμπεράσματα μας .Η ζημιά θεωρούμε ότι ήδη έχει γίνει εις βάρος μας ΚΑΙ με δική μας ευθύνη.
Λυπούμεθα που είχαμε συμμετοχή και εμπλοκή (λόγω του ατυχούς χαρακτηρισμού μας).
Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να κάνουμε κατάχρηση της φιλοξενίας μας ,από την NGI.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ θερμά όσα μέλη του forum με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνετάχθησαν μαζί μας ,να θεωρήσουν το θέμα λήξαν.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΤΟΣ
01-02-06, 19:07
Συγνωμμη αν παραφερθηκα μα ηταν αδυνατον να δεχθω τετοια αηθη κατηγορια & να μεινω αδρανης.

Λιαν συντομως οταν ειμαι πρωινη βαρδια θα επισκευθω μεσημερι τα γραφεια της εταιριας (θελω να παρω 2 πλακετες ακομα που συνδιαζονται με το immobiliser του αυτοκινητου) & θα ζητησω να μιλησω με τον υπευθυνο που γραφει εδω να δει απο κοντα αν με εχει ξαναδει η' αν η στολη μου του θυμιζει αντιπροσωπο αντιπαλης εταιριας !

Οπως περιτρανα εχει φανει απο τα κειμενα μου που ανεφερα στα link δεν εχω καμια κακη προθεση για την εν λογω εταιρια & θα αποδειχθει με νεα κειμενα μου οτι μονο δυσαρεστημενος δεν ειμαι απο αυτην (οπως & πολυς κοσμος που βρηκε κατι σωτηριο για το αμαξι του σε αριστη τιμη)

Ευχαριστω την Διαχειρηση για την φιλοξενια που μου παρεχει... :P