Επιστροφή στο Forum : ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΧΑΡΤΩΝ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ
manolis1976
06-04-05, 19:41
ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ
Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ 165 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ) ΧΑΡΤΕΣ ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ.
ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (DOWNLOAD) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΧ...
ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΥ!!! :)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η επόμενη ανανέωση θα είναι δωρεάν. Επίσης θα μπορείς να τη κατεβάσεις από http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2
manolis1976
07-04-05, 14:25
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΛΕΩ..?
Αυτό θα γίνει στο τέλος του χρόνου. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί καμμία χρέωση. Πάντως αν υπάρξει θα γίνεται με πιστωτική κάρτα.
Αυτό θα γίνει στο τέλος του χρόνου. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί καμμία χρέωση. Πάντως αν υπάρξει θα γίνεται με πιστωτική κάρτα.
Γιατι ρε παιδια αυτη η εμονη με τη πιστωτικη?
Υπαρχουν και χρηστες που δεν εχουν και ουτε θελουν πιστωτικη.
Τι θα κανουμε εμεις?
Ελεος με τις πιστωτικες
Γιατι ρε παιδια αυτη η εμονη με τη πιστωτικη?
Υπαρχουν και χρηστες που δεν εχουν και ουτε θελουν πιστωτικη.
Τι θα κανουμε εμεις?
Ελεος με τις πιστωτικες
Πέντε μήνες περιμένω μια απάνταση,έστω και δικαιολογία..............
Οι γνωστοί τρόποι πληρωμής είναι
1. Με πιστωτική (πρακτικός τρόπος αλλά δεν σου αρέσει)
2. Με αντικαταβολή courier. Για μία χρέωση 20 ευρώ θα πληρώνεις άλλα 3 – 4 ευρώ έξοδα (είναι λίγο παράλογο)
3. Με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας (ουρά για μία κατάθεση 20 ευρώ !)
4. Στα γραφεία μας (ένα μικρό ταξίδι)
Αν έχεις να προτείνεις και άλλο τρόπο, ευπρόσδεκτος.
Εν πάση περιπτώσει μέχρι τον Δεκέμβριο έχει ο Θεός .....
Πέντε μήνες περιμένω μια απάντηση,έστω και δικαιολογία..............
Την απάντηση στην έδωσε ο maximi01. Την δικαιολογία θα σου την δώσω εγώ: Από 20/4/05 έως 7/6/05 δεν είναι πέντε μήνες. Για την ακρίβεια, δεν είναι καν 2. Εγώ στην θέση του maximi01 θα σου απαντούσα σε 3 μήνες από σήμερα :wink:
Πέντε μήνες περιμένω μια απάντηση,έστω και δικαιολογία..............
Την απάντηση στην έδωσε ο maximi01. Την δικαιολογία θα σου την δώσω εγώ: Από 20/4/05 έως 7/6/05 δεν είναι πέντε μήνες. Για την ακρίβεια, δεν είναι καν 2. Εγώ στην θέση του maximi01 θα σου απαντούσα σε 3 μήνες από σήμερα :wink:
Η άρνηση της πιστωτικής κάρτας είναι θέμα αρχών και στάσης ζωής.
Οι "πέντε μήνες" είναι μια προφανέστατη υπερβολή που θεμιτά "εκβιάζει" μια απάντηση, όταν βλέπουμε ότι γενικά οι χρόνοι απόκρισης των παιδιών της εταιρίας είναι συντομότεροι από το διάστημα των 2 περίπου εβδομάδων (20/4/05 έως 7/6/05)
Η απάντηση μετά από 3 μήνες όμως είναι απλά και μόνο κακία.... :wink:
Οι γνωστοί τρόποι πληρωμής είναι
1. Με πιστωτική (πρακτικός τρόπος αλλά δεν σου αρέσει)
2. Με αντικαταβολή courier. Για μία χρέωση 20 ευρώ θα πληρώνεις άλλα 3 – 4 ευρώ έξοδα (είναι λίγο παράλογο)
3. Με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας (ουρά για μία κατάθεση 20 ευρώ !)
4. Στα γραφεία μας (ένα μικρό ταξίδι)
Αν έχεις να προτείνεις και άλλο τρόπο, ευπρόσδεκτος.
Εν πάση περιπτώσει μέχρι τον Δεκέμβριο έχει ο Θεός .....
Re: xartes (Guest)
Το Εσταλμένο Μήνυμα: 12:17:16 μμ on 11/22/2004 Άλλαξε: Ποτέ
ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ
ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ?
Η παραπάνω παράγραφος είναι απο το Forum τις Telematix http://www.telematix.gr/site/forum_gr.asp
Πρόσεξε ημερομηνία και μέτρα μήνες!!!!!!!!!(Για το φίλο Herc που λεει εξυπνάδες)
Φίλε maxim01 sorry αν ήμουν λίγο απότομος αλλα εγώ ξέρω τι τράβηξα για να αγοράσω το κλειδί για τους χάρτες Ευρώπης και πόσους μήνες έψαχνα για ενα διαφορετικό τρόπο πληρωμής.
Οσο αφορα τους μήνες για τους (herc-doris) το εχω εκφράση και παλαιότερα αυτο το παράπονο στο forum τις telematix και στο Myphone.
Για τις απαντήσης που μου έδωσες παραπάνω :
Στο 2 άσε να κρίνει ο καθένας αν το κόστος courier είναι λογικό ή παράλογο.
Στο 3 την ουρά δε τη γλιτώνω γιατί θα περιμένω να πληρώσω το λογαριασμό της κάρτας οπότε είναι το ίδιο.
Και τέλος πάντων δώστε το δικαίωμα στον καθένα απο εμάς να επιλέξει ένα απο τους παραπάνω τρόπους πληρωμής και όχι μόνο με κάρτα.(Μονοδρομος)
Οι "πέντε μήνες" είναι μια προφανέστατη υπερβολή που θεμιτά "εκβιάζει" μια απάντηση, όταν βλέπουμε ότι γενικά οι χρόνοι απόκρισης των παιδιών της εταιρίας είναι συντομότεροι από το διάστημα των 2 περίπου εβδομάδων (20/4/05 έως 7/6/05)
Σύμφωνα με την απάντηση του garbill, ήταν όντως 5 μήνες και δεν ήταν "μια προφανέστατη υπερβολή που θεμιτά "εκβιάζει" μια απάντηση" κλπ.,κλπ,κλπ.
Είσαι λοιπόν εκτός θέματος. Αυτά παθαίνεις όταν:
1) προσπαθείς να ερμηνεύσεις λεγόμενα άλλων, και
2) δεν διαθέτεις υποτυποδώς χιούμορ (ούτε καν αυτό στο οποίο σε παραπέμπει και το αντίστοιχο wink με το οποίο τελείωνα το post μου).
Η παραπάνω παράγραφος είναι απο το Forum τις Telematix http://www.telematix.gr/site/forum_gr.asp
Πρόσεξε ημερομηνία και μέτρα μήνες!!!!!!!!!(Για το φίλο Herc που λεει εξυπνάδες)
Φίλε garbill,
εννοείτε ότι εδώ απαντάμε και σχολιάζουμε τα posts που γίνονται σε αυτό το forum και βεβαίως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε γνώση των λεγομένων σε όλα τα υπόλοιπα forum του web.
Αλλά εν πάση περιπτώση ας έχουμε και λίγο χιούμορ στην ζωή μας. Βεβαίως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το "αστείο" μου. Είναι όμως υποχρεωμένος να το αντιμετωπίσει σαν τέτοιο, και όχι σαν πραγματική μου θέση.
Καλή καρδιά.
Σύμφωνα με την απάντηση του garbill, ήταν όντως 5 μήνες και δεν ήταν "μια προφανέστατη υπερβολή που θεμιτά "εκβιάζει" μια απάντηση" κλπ.,κλπ,κλπ.
Είσαι λοιπόν εκτός θέματος. Αυτά παθαίνεις όταν:
1) προσπαθείς να ερμηνεύσεις λεγόμενα άλλων, και
2) δεν διαθέτεις υποτυποδώς χιούμορ (ούτε καν αυτό στο οποίο σε παραπέμπει και το αντίστοιχο wink με το οποίο τελείωνα το post μου).
Φίλε Herc,
1. περί προφανέστατης υπερβολής..κ.λ.π. το έγραψα πριν διευκρινίσει τους χρόνους ο garbill, όπως κι εσύ άλλωστε το περί 2 εβδομάδων. Εκ των υστέρων σοφία ...δεν αποδυκνείεται. Άρα ποιός είναι εκτός θέματος?
2. μήπως λοιπόν κι εσύ προσπάθησες να ερμηνεύσεις λεγόμενα άλλων? :lol:
3. εσυ, ως ο μόνος διαθέτων το υποτυπώδες χιούμορ, δεν πρόσεξες το αντίστοιχο wink με το οποίο τελείωνα κι εγώ το post μου?
Να επισημάνω τέλος, ότι εξαρχής ο αρμόδιος για ν΄απαντήσει για τους τρόπους πληρωμής στον garbill ήταν πιστεύω ο maximi01 και όχι κανείς άλλος...(που θα έπεφτε έτσι και στο φοβερό παράπτωμα ερμηνείας λεγομένων άλλων)
κατά τα άλλα ας κοιτάξουμε να είμαστε όλοι καλοπροαίρετοι και φιλικοί και να βοηθάμε αντί να κάνουμε δύσκολη τη ζωή ο ένας στον άλλο. Καλή καρδιά και καλή πλοήγηση. :wink:
Δεν μπορώ παρά να επαναλάβω το post μου, και μετά να σιωπήσω (μια κι εδώ βρίσκομαι για να συζητάω σοβαρότερα θέματα). Νομίζω κι εσείς το ίδιο.
Αλλά εν πάση περιπτώση ας έχουμε και λίγο χιούμορ στην ζωή μας. Βεβαίως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να του αρέσει το "αστείο" μου. Είναι όμως υποχρεωμένος να το αντιμετωπίσει σαν τέτοιο, και όχι σαν πραγματική μου θέση.
Καλή καρδιά.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.