PDA

Επιστροφή στο Forum : Καινούργιος στο dest7 και στα pda γενικότερα...

zeovani
03-08-07, 16:21
Γειας σας παιδιά...Μόλις σήμερα αγόρασα ένα mio p550 και του φόρεσα dest 7...Εχω την εξής απόρία...Πώς μπορώ να "κλειδώνω" επι τόπου στη μνήμη ένα σημείο στο οποίο βρίσκομαι και μετά από κάμποσες βόλτες το πρόγραμμα να με οδηγεί πάλι πίσω?

panosha
03-08-07, 17:39
Κάνε κλικ πάνω στον χάρτη στο σημείο ενδιαφέροντος και στο παράθυρο που θα ανοίξει διάλεξε Αποθήκευση. Διάλεξε μια κατηγορία από τα Αγαπημένα σου και είσαι έτοιμος. Στη συνέχεια όταν θέλεις να επιστρέψεις πήγαινε στο μενού Μετάβαση / Αγαπημένα και διάλεξε το αποθηκευμένο σημείο.
Καλύτερα πάντως σαν νέος χρήστης να περάσεις το 6 και να διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης. ;-)

zeovani
03-08-07, 17:51
το θέμα ειναι ότι το σημείο ενδιαφέροντος δεν είναι δίπλα από το τελευταίο σημείο που με κλείδωσε ο δορυφόρος για να μπορώ να το τσεκάρω και να το κάνω αποθήκευση...Δεν γίνεται για να μην κάνω ολόκληρο ταξίδι με τη γραφίδα να το κάνω αναζήτηση και να το ορίζω ως αφετηρία?

panosha
03-08-07, 17:57
Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται κι η αναζήτηση. Αν το έχεις ήδη αποθηκευμένο από τα Αγαπημένα επίλεξε το, πάτα κάτω το κουμπί Ενέργειες να δεις τις επιλογές σου. Υπάρχει και το Ξεκίνα εδώ (Αφετηρία).

sheriff
05-08-07, 15:45
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΝΕΟΣ ΣΤΟ DESTINATOR ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.
1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ HI-TECH
2. ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΙΟ-550 ΜΕ ΤΟ DEST-6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ

bbbb
05-08-07, 17:10
Μάλλον έχεις κλειδωμένη την κάρτα μνήμης.Στα αριστερά έχει ένα διακοπτάκι.Αλλάξε του θέση και δοκίμασε πάλι.

sheriff
05-08-07, 18:34
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?

jskf16
05-08-07, 20:00
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ...
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?

γινε ποιο αναλυτικος! δηλαδη σε καποιο σημειο ενδιαφεροντος πατας με το πενακι
να το αποθηκευσεις στα αγαπημενα π.χ και δε γινεται , αυτο εννοεις! ?

sheriff
05-08-07, 20:24
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΩΞΑΝΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΕΣ...........ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ-ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.

sheriff
05-08-07, 20:26
Μάλλον έχεις κλειδωμένη την κάρτα μνήμης.Στα αριστερά έχει ένα διακοπτάκι.Αλλάξε του θέση και δοκίμασε πάλι.ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.....................

jskf16
05-08-07, 20:29
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΩΞΑΝΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΕΣ...........ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ-ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ.

με συγχωρεις ετσι ας πουμε οτι εισαι τωρα σπιτι σου ! και πανω στο χαρτη πατας με το πενακι
και σου ανοιγει ενα παραθυρο επιλεγεις αγαπημενα το ονομαζεις σπιτι μου το αποθηκευεις
και μετα πας στα αγαπημενα και δε το βλεπεις ? :!: :shock:

αυτο το προσφατες θεσεις δε καταλαβαινω και το να ανακαλεσω

sheriff
05-08-07, 20:50

με συγχωρεις ετσι ας πουμε οτι εισαι τωρα σπιτι σου ! και πανω στο χαρτη πατας με το πενακι
και σου ανοιγει ενα παραθυρο επιλεγεις αγαπημενα το ονομαζεις σπιτι μου το αποθηκευεις
και μετα πας στα αγαπημενα και δε το βλεπεις ? :!: :shock:

αυτο το προσφατες θεσεις δε καταλαβαινω και το να ανακαλεσω
ΠΑΤΑΩ ΜΕNU=ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΡΙΝ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (ΠΕΝΑΚΙ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

jskf16
05-08-07, 20:57
προσφατες θεσεις επειδη εγω δε βλεπω μηπως εννοεις το ΙΣΤΟΡΙΚΟ?

sheriff
05-08-07, 21:07
ΠΡΟΦΑΝΩΣ .ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ..
ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΒΕΛΗ(ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ)

jskf16
05-08-07, 21:13
ΠΡΟΦΑΝΩΣ .ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ..
ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 17.00 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΒΕΛΗ(ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΚΑΛΟ :!: ελπιζω να περασες ΚΑΛΑ!

λοιπον κοιτα να δεις στο ιστορικο ή στις προσφατες θεσεις , για να δεις καταχωρηση πρεπει να του ζητησεις
πλοηγηση δηλαδη βαλε μια στα γρηγορα διευθυνση και ζητα του go αστο να την βρει και μετα πηγαινε
στο ιστορικο ή στις προσφατες θεσεις , τοτε θα τη δεις μεσα

Υ.Γ καλο ειναι να λεμε τη συσκευη εχουμε και ποιο χαρτη , για να διευκολυνετε η λυση που αναζηταμε

sheriff
05-08-07, 21:24
ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΝΕΟΣ ΣΤΟ DESTINATOR ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ.
1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ HI-TECH
2. ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΙΟ-550 ΜΕ ΤΟ DEST-6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ
TO EKΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.!!!!!!!!!!!

jskf16
05-08-07, 21:30
ωχ sorry το ειχες ποιο πανω :!:

κριμα τι να πω! ισως να επρεπε να το ξανα εγκαταστησεις το 6 , απο την αλλη
μου κανει εντυπωση γιατι εσενα λεει προσφατες θεσεις , δεν εχω τι αλλο να πω!

bbbb
05-08-07, 21:30
οff topic:
Στα Χανιά ο χάρτης είναι ενημερωμένος?Το ρωτάω γιατί ένας φίλος που του είχα δανείσει το pda μου για Αθήνα και Χανιά μου είπε ότι ο χάρτης εκεί,έχει πρόβλημα με τις μονοδρομήσεις.Τυχαίο?

jskf16
05-08-07, 21:39
οff topic:
Στα Χανιά ο χάρτης είναι ενημερωμένος?Το ρωτάω γιατί ένας φίλος που του είχα δανείσει το pda μου για Αθήνα και Χανιά μου είπε ότι ο χάρτης εκεί,έχει πρόβλημα με τις μονοδρομήσεις.Τυχαίο?

επειδη πιστευω οτι οσο αναφορα το destinator σε θεμα χαρογραφησης το εχω ζορισει και εχω παει σε μερη
που δε πιστευα οτι θα τα εδειχνε και αυτο γιατι ειμαι τυπος της μηχανης και ανηκω σε λεσχη εδω που κανουμε πολλες
διαδρομες το κρινω αψογο ! Στο θεμα των μονοδρομησεων τα Χανια ειναι μια πολη που δεν ενδεχεται πολλες τροποποιησεις
αν εχουν γινει καποιες και δε τις εχω παρει χαμπαρι τι να πω , πιστευω πως ο φιλος σου θα επεσε ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ :!: :wink: :D

sheriff
05-08-07, 21:40

Ευχαριστώ πολύ πάντως άσχετα με το αποτέλεσμα¨Πάντως αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει βρε παιδιά. :cry:

jskf16
05-08-07, 21:50
οff topic:

επειδη πιστευω οτι οσο αναφορα το destinator σε θεμα χαρογραφησης το εχω ζορισει και εχω παει σε μερη
που δε πιστευα οτι θα τα εδειχνε και αυτο γιατι ειμαι τυπος της μηχανης και ανηκω σε λεσχη εδω που κανουμε πολλες
διαδρομες το κρινω αψογο ! Στο θεμα των μονοδρομησεων τα Χανια ειναι μια πολη που δεν ενδεχεται πολλες τροποποιησεις
αν εχουν γινει καποιες και δε τις εχω παρει χαμπαρι τι να πω , πιστευω πως ο φιλος σου θα επεσε ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ :!: :wink: :D

ηθελα να συμπληρωσω οτι μιλαω για δρομους βουνα και χωρια πολυ δυσκολα στο να κινηθεις χωρις χαρτη παραδοσιακα
κοι χωμενα αρκετα μεσα στα βουνα της Κρητης και μιλαω για ενα πολυ μεγαλο κομματι της Κρητης που εχω γυρισει παρα πολυ καλα!

jskf16
05-08-07, 21:52

Ευχαριστώ πολύ πάντως άσχετα με το αποτέλεσμα¨Πάντως αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει βρε παιδιά. :cry:

πιστευω οτι καλο ειναι να το ξαναεγκαταστησεις :!:

sheriff
05-08-07, 23:50

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!!! !!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

jskf16
06-08-07, 09:46

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!!! !!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ANTE ΡΕ ΜΠΡΑΒΟ :!: :D :D :D

zeovani
06-08-07, 11:46
Μετά από κάμποσες βόλτες πιστεύω ότι έχω μάθει αρκετά καλά το dest 7. Οσον αφορά το ότι δεν μπορούσα να βάλω άλλο σημείο αφετηρίας όταν το gps είχε σήμα είναι γιατί ο χάρτης 3d δεν scrollarei.Δοκίμασα τον χάρτη 2d ο οποίος scrollarei και λύθηκε το πρόβλημα.ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν στη διαδρομή είναι τα εξής: Κινούμαι στην αττική οδό όπου συναντώ μία μικρού μήκους σήραγγα ή μία πολύ μικρή υπόγεια υπόγεια διάβαση ή περνάω από μία γέφυρα (τις κλασσικές ξέρετε).Δυστυχώς εκεί βλέπω αδυναμία ανταπόκρισης του gps (το σήμα gps είναι πολύ χαμηλό κλπ) με αποτέλεσμα όταν προκύψει σημείο που να πρέπει να στρίψω στο καπάκι (μετά τις γέφυρες δηλαδή που μου κρύβουν το σήμα) να αργεί να ανταποκριθεί να να βασίζομαι μόνο στην οθόνη (που αποθήκευσε ένα αριστερό στρίψιμο π.χ. στο 1.5 χμ γιατί για στριψιμο στο καπάκι από γέφυρα δεν θα το πιάσει ούτε η οθόνη) αφού ηχητικό σήμα δεν υπάρχει.Επίσης όταν έχω μουσική έστω και στο minimum δεν ακούω καθαρά τις ηχιτικές ειδοποιήσεις (δοκίμασα το greek_argiboost αλλά όπως το έχω βάλει σαν επιλογή φωνής δεν βλέπω κάτι το φοβερό, μήπως πρέπει να κάνω τπτ άλλο?).Και τέλος (προς το παρόν) θα ήθελα να μπορώ να επιλέγω από τα POI απεικόνιση συγκεκριμένων σημείων (με τα εικονιδιάκια που δίνουν) όταν οδηγώ εκείνη τη στιγμή στον χάρτη π.χ. (ATM'S, FOOD κλπ...)

Ευχαριστώ για την κατανοήση...... :P

jskf16
06-08-07, 13:19
1. για τις συραγγες ισχυουν για ολους τα ιδια , πιστευω

2. για τους ηχου που εχεις βαλει κατι καλυτερο δε ξερω

3. στα Χρησιμα πας και τσεκαρεις αυτα που θες να εμφανιζονται κατα την πλοηγηση

tigerxxx
06-08-07, 14:05
οff topic:

Μολις γυρισα απο διακοπες στα Χανια.
Καποιοι δρομοι στα Χανια και ειδικα στο Ακρωτηρι Χανιων (το ξενοδοχειο που εμενα πχ) δεν τους ειχε κα8ολου. Επισης διαπιστωσα οτι καποιοι (2 συγεκριμενα) δρομοι εχουν αλλαξει ως προς την κατευθυνση με αποτελεσμα να σε στελνει σε μονοδρομους αντι8ετα. Αυτο συγκεκριμενα γινοτανε σε ενα δρομο απο Χανια για Σουδα και ενα πολυ μικρο στενο μεσα στα Χανια.
Κατα τ'αλλα οπου πηγα Ρεθυμνο , Σουδα , Ανωγια , Φαλασσαρνα , Κισσαμο , Θερισσο και σε πολλα ορεινα χωρια , οι χαρτογραφηση ηταν ικανοποιητικοτατη.

jskf16
06-08-07, 14:18
οff topic:

Μολις γυρισα απο διακοπες στα Χανια.
Καποιοι δρομοι στα Χανια και ειδικα στο Ακρωτηρι Χανιων (το ξενοδοχειο που εμενα πχ) δεν τους ειχε κα8ολου. Επισης διαπιστωσα οτι καποιοι (2 συγεκριμενα) δρομοι εχουν αλλαξει ως προς την κατευθυνση με αποτελεσμα να σε στελνει σε μονοδρομους αντι8ετα. Αυτο συγκεκριμενα γινοτανε σε ενα δρομο απο Χανια για Σουδα και ενα πολυ μικρο στενο μεσα στα Χανια.
Κατα τ'αλλα οπου πηγα Ρεθυμνο , Σουδα , Ανωγια , Φαλασσαρνα , Κισσαμο , Θερισσο και σε πολλα ορεινα χωρια , οι χαρτογραφηση ηταν ικανοποιητικοτατη.

Στο Ακρωτηρι μενω , αν γινοσουν ποιο συγκεκριμενος θα ηταν ποιο ευκολο!
απο Χανια για Σουδα πολυ δυσκολο αυτο που λες οχι οτι δε σε πιστευω αλλα θα βοηθουσε να γινεις ποιο συγκεκριμενος
παρ οτι ξερω οτι ειναι δυσκολο , τωρα εαν πηγες και σε κανενα στενο παραστενο που δε το ξερω ουτε εγω και θες να το εχει και
ο χαρτης :lol: :lol: :lol: τελος παντων η χαρογραφηση στα Χανια αλλα και στη Κρητη ανεπιφυλακτα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!
και τα χωρια που αναφερεις αλιμονο και δε τα ειχε στο λεω για να καταλαβεις οτι εχω βρεθει σε δυσκολοτερες διαδρομες που μου εκανε εντυπωση η
χαρτογραφηση τους !

ευχομαι να περασες καλα :!: :D

jskf16
06-08-07, 14:20
Καλο ειναι να συνεχιστει σε αλλο τοπικ , οι δρομοι γενικοτερα για τα Χανια , αλλα και
για αλλες πολεις! γιατι ειμαστε off και χαλαμε το τωρινο τοπικ :!: :wink:

tigerxxx
06-08-07, 15:41
Στο Ακρωτηρι μενω , αν γινοσουν ποιο συγκεκριμενος θα ηταν ποιο ευκολο!
απο Χανια για Σουδα πολυ δυσκολο αυτο που λες οχι οτι δε σε πιστευω αλλα θα βοηθουσε να γινεις ποιο συγκεκριμενος
παρ οτι ξερω οτι ειναι δυσκολο , τωρα εαν πηγες και σε κανενα στενο παραστενο που δε το ξερω ουτε εγω και θες να το εχει και
ο χαρτης :lol: :lol: :lol: τελος παντων η χαρογραφηση στα Χανια αλλα και στη Κρητη ανεπιφυλακτα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!
και τα χωρια που αναφερεις αλιμονο και δε τα ειχε στο λεω για να καταλαβεις οτι εχω βρεθει σε δυσκολοτερες διαδρομες που μου εκανε εντυπωση η
χαρτογραφηση τους !

ευχομαι να περασες καλα :!: :D

Αυτους τους δρομους που ειναι το ξενοδοχειο . Απο ενα σημειο και μετα με εδειχνε...off road. http://www.perle-spa.com/index.php?page=Location
Ο αλλος δρομος που κανει λα8ος το dest και αυτη τη στιγμη 8υμαμαι ειναι αν απο ακρωτηρι που εισαι βαλεις προορισμο για ρε8υμνο πριν βγεις στην Σουδα σε στελνει απο εναν δρομο αναποδα. Οι πινακιδες των απαγορευτικων ειναι σχετικα καινουριες.

Περασα υπεροχα και κατεβασα απάκι ,ρακί , σύγκλινο και ενα δαμασκινο μαχαιρι απιθανο (λογω συλλογης) για ενθυμια!!! lol

panosha
06-08-07, 16:03
Προσπάθησε να εντοπίσεις τους δρόμους με ανάποδη κατεύθυνση και να τους δώσεις εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=40&languageid=2 :wink:

jskf16
06-08-07, 17:39
Αυτους τους δρομους που ειναι το ξενοδοχειο . Απο ενα σημειο και μετα με εδειχνε...off road. http://www.perle-spa.com/index.php?page=Location
Ο αλλος δρομος που κανει λα8ος το dest και αυτη τη στιγμη 8υμαμαι ειναι αν απο ακρωτηρι που εισαι βαλεις προορισμο για ρε8υμνο πριν βγεις στην Σουδα σε στελνει απο εναν δρομο αναποδα. Οι πινακιδες των απαγορευτικων ειναι σχετικα καινουριες.

Περασα υπεροχα και κατεβασα απάκι ,ρακί , σύγκλινο και ενα δαμασκινο μαχαιρι απιθανο (λογω συλλογης) για ενθυμια!!! lol

για το ξενοδοχειο περλα που λες ( ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΠΗΓΑΜΕ) ειναι αυτο που ειπα ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ απομακρυσμενη και νεα , οποτε λογικο ειναι! εκει και σημανση ειναι προσφατη!
για τη διαδρομη που αναφερεις προς ΡΕΘΥΜΝΟ δεν υπαρχει περιπτωση τον ανεβοκατεβαινω αυτο το κομματι σε καθε μα καθε
εξορμηση μου με τη μηχανη και ποτε δε με εχει παει λαθος
:!:

tasosf
07-08-07, 14:01
Kαλημερα σε ολους .. υπαρχει κανενας τροπος να αποθηκευουμε κατευθειαν μεσα στα αγαπημενα μια διευθυνση αντι να κανουμε παντοτε την διαδρομη .. ευρεση της διευθυνσης > μεταβαση > και μετα κλικ για να βγαλει το μενου αποθηκευση? πολλες φορες το κλικ δεν πεφτει ακριβως επανω στο σημειο που θελεις π.χ. Νο 43 της οδου και ειναι λιγο παιδεμα ... ελπιζω να εγινα κατανοητος .. ευχαριστω

jskf16
07-08-07, 14:11
Kαλημερα σε ολους .. υπαρχει κανενας τροπος να αποθηκευουμε κατευθειαν μεσα στα αγαπημενα μια διευθυνση αντι να κανουμε παντοτε την διαδρομη .. ευρεση της διευθυνσης > μεταβαση > και μετα κλικ για να βγαλει το μενου αποθηκευση? πολλες φορες το κλικ δεν πεφτει ακριβως επανω στο σημειο που θελεις π.χ. Νο 43 της οδου και ειναι λιγο παιδεμα ... ελπιζω να εγινα κατανοητος .. ευχαριστω

απευθειας πανω στο χαρτη αν θες ! πατας με το πενακι το σημειο που θες και σου ανοιγει ενα παραθυρο
που το αποθηκευεις στα αγαπημενα απευθειας!

tasosf
07-08-07, 14:15

απευθειας πανω στο χαρτη αν θες ! πατας με το πενακι το σημειο που θες και σου ανοιγει ενα παραθυρο
που το αποθηκευεις στα αγαπημενα απευθειας!

μαλλον δεν εγινα κατανοητος ... αυτο το ξερω και το αναφερω πιο πανω.. αλλα εστω για παραδειγμα οτι θελουμε να αποθηκευσουμε την διευθυνση Κυθνου 23 ... πρεπει πρωτα να την βρουμε στον χαρτη.. επειτα να πατησουμε μεταβαση για να μας αφησει να κανουμε κλικ με το πενακι ... και μετα να κλικαρουμε .. και τις περισσοτερες φορες ειναι δυσκολο να κανεις κλικ ακριβως πανω στο Νο 23 ..... ρωταω αν μπορει να γινει με αλλο τροπο ευκολοτερα

jskf16
07-08-07, 14:32
γιατι κανεις κλικ ? αφου την εχεις αποθηκευμενη στα αγαπημενα την ηδη ενδιαφερουσα για σενα διαδρομη
πας εκει την επιλεγεις και go !
αμα δε καταλαβα παλι , sorry!

tasosf
07-08-07, 14:33
γιατι κανεις κλικ ? αφου την εχεις αποθηκευμενη στα αγαπημενα την ηδη ενδιαφερουσα για σενα διαδρομη

Παλι δεν με καταλαβες
δεν την εχω ηδη αποθηκευμένη
για να την αποθηκεύσω ρωταω εναλλακτικούς τρόπους

mastoris than.
07-08-07, 14:39

Παλι δεν με καταλαβες
ΠΟΛΗ-->ΟΔΟΣ-->ΑΡΙΘΜΟΣ-->ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ(προσθήκη αγαπημένου)

jskf16
07-08-07, 14:40
καλως καταλαβα , αλλο τροπο για την αποθηκευση καποιου σημειου
εγω δε ξερω , εκτος πανω απο το χαρτη ειτε μεσα απο τις διευθυνσης!

tasosf
07-08-07, 14:42

Παλι δεν με καταλαβες

αυτό ακριβώς ζητούσα !!! δεν το ειχα προσέξει .... ευχαριστώ πολύ !!!!!

jskf16
07-08-07, 20:32
[quote=jskf16]γιατι κανεις κλικ ? αφου την εχεις αποθηκευμενη στα αγαπημενα την ηδη ενδιαφερουσα για σενα διαδρομη
Παλι δεν με καταλαβες
αυτό ακριβώς ζητούσα !!! δεν το ειχα προσέξει .... [b]

:shock: :shock: :shock:
καλα! :lol: :lol: :lol: :lol:
τωρα οκ! που να φανταστω οτι ηθελες αυτο ειναι απο τα πρωτα που ψαχνεις στο Pda :!:

mastoris than.
07-08-07, 20:39
τωρα οκ! που να φανταστω οτι ηθελες αυτο ειναι απο τα πρωτα που ψαχνεις στο Pda :!:
Έχεις ξεχάσει πως είναι να είσαι αρχάριος. :D

jskf16
07-08-07, 22:46

οντως :!: :D

tasosf
07-08-07, 23:07
άλλωστε, το λεει και ο τιτλος της ενότητας παιδιά :wink:

panosha
08-08-07, 02:35
Εσύ πως νιώθεις ; :-D

mastoris than.
08-08-07, 14:18
Εσύ πως νιώθεις ; :-D
Λίγο πριν το αμαθής, απαθής ας πούμε. 8)

tasosf
11-08-07, 23:15
καλησπέρα.. μεχρι σήμερα η χρηση του destinator 7 μεσα στο αυτοκίνητο οχι μόνο τα πηγαίνει μια χαρα αλλα μπορω να δηλώσω και ενθουσιασμένος !! σημερα το βραδάκι ομως βγήκαμε μια βόλτα μεγαλη με τα πόδια και ειπα να πάρω μαζι μου και να παίξω με το gadjetάκι μου... ωω! τι απογοήτευση !! ... επι 1 ολόκληρη ωρα περπατήματος τιποτα δεν λειτούργησε σωστά ... ουτε σε κατάσταση πεζού αλλα ουτε και σε κατάσταση αυτοκινήτου .. δεν μπορούσε να lockαρει την θεση με τιποτα .. τι το έκλεινα και το ξανα-ανοιγα .. τι restart σε ολη την συσκευή εκανα ... τιποτα !! με το που ανοιγε η εφαρμογή έβρισκε το στίγμα στον δρόμο και μετα παγωμαρα.. οσο και να προχωρούσες αυτο εκει.. στην αρχική θεση. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ τεράστια. Το εχει αντιμετωπίσει κανείς αυτο; ξερει κανείς καμία λυση; ευχαριστω

bbbb
11-08-07, 23:24
Oταν είσαι πεζός πρέπει να περιμένεις σταματημένος για λίγη ώρα ώστε να κλειδώσει σήμα.Oσο προχωράς και αλλάζει συνεχώς η θέση σου,τόσο πεισμώνει :lol: και δεν πρόκειται να κλειδώσει.Μετά με την πλόηγηση πεζού κάνεις χαλαρά την δουλειά σου.Βέβαια υπάρχουν και συσκευές που μπορεί να κάνουν και καμμιά μισή ώρα μέχρι να κλειδώσουν σήμα έξω από το αυτοκίνητο(π.χ. το yakumo deltax 5) ενώ στο αμάξι σε 2-3 λεπτά έχει βρει σήμα.Αλλά η συσκευή σου,έχει πολύ καλό δέκτη gps.

tasosf
11-08-07, 23:35
Oταν είσαι πεζός πρέπει να περιμένεις σταματημένος για λίγη ώρα ώστε να κλειδώσει σήμα.Oσο προχωράς και αλλάζει συνεχώς η θέση σου,τόσο πεισμώνει :lol: και δεν πρόκειται να κλειδώσει.Μετά με την πλόηγηση πεζού κάνεις χαλαρά την δουλειά σου.Βέβαια υπάρχουν και συσκευές που μπορεί να κάνουν και καμμιά μισή ώρα μέχρι να κλειδώσουν σήμα έξω από το αυτοκίνητο(π.χ. το yakumo deltax 5) ενώ στο αμάξι σε 2-3 λεπτά έχει βρει σήμα.Αλλά η συσκευή σου,έχει πολύ καλό δέκτη gps.

ευχαριστω για την απαντηση... μολις ανοιγει το βρίσκει και το κλειδώνει το στίγμα αλλα το προβλημα ειναι οτι ενω κινείσαι αυτο μενει παγωμένο στο αρχικό σημειο που κλείδωσε. Επισης σε κατασταση πεζου δεν εχει φωνητικες οδηγιες;

panosha
12-08-07, 01:23
Φωνητικές οδηγίες δεν έχει στην πλοήγηση πεζού, αλλά στο δικό μου travel companion το 7 δουλεύει άψογα, μάλιστα από την μαμά το static navigation στο GPS είναι off και η ακρίβεια θέσης πολύ καλή. Κάτι δεν έχει πάει καλά με την εγκατάσταση σου. Ποια έκδοση έχεις ;

tasosf
12-08-07, 08:55
Φωνητικές οδηγίες δεν έχει στην πλοήγηση πεζού, αλλά στο δικό μου travel companion το 7 δουλεύει άψογα, μάλιστα από την μαμά το static navigation στο GPS είναι off και η ακρίβεια θέσης πολύ καλή. Κάτι δεν έχει πάει καλά με την εγκατάσταση σου. Ποια έκδοση έχεις ;

Καλημέρα Παναγιώτη... την 7.0.0.463
Στο αυτοκίνητο πάντως λειτουργεί άψογα
Το πρόβλημα είναι όταν είσαι πεζός

panosha
12-08-07, 19:28
Περίεργο. Με το 6 δουλεύει σωστά σε θέση πεζού ; :roll:

tasosf
12-08-07, 20:15
Περίεργο. Με το 6 δουλεύει σωστά σε θέση πεζού ; :roll:

θα το δοκιμάσω και με το 6 αργότερα σήμερα που θα βγω για περπάτημα και θα σου πω. Δεν το ειχα δουλέψει το 6 πεζός άλλη φορά.

tasosf
12-08-07, 23:18
τελικά σήμερα ειπε να συνεργαστεί το 7 σε κατάσταση πεζού... άγνωσται αι βουλαί του Destinator !!!
σε 3D ειχε πάλι τα προβληματάκια του αλλά σε 2D λειτούργησε καλά.

panosha
12-08-07, 23:25
HP rx5940 Travel Companion
Destinator V7.0.0.463, 2007.Q2.1132.EL, COM 7, ΝΜΕΑ 115200

Εδώ πάντως έπρεπε να λέει COM1 NMEA 9600. Αυτό πως το κατάφερες ; :shock:

tasosf
12-08-07, 23:38

δεν ξερω.. το δικό μου Travel Companion παίζει στην COM 7, ΝΜΕΑ 115200
εσένα παίζει και στην com1 ?

τωρα που το λες το δοκίμασα και σε com1 9600 και όντως δουλεύει !!
ειναι καλύτερα έτσι λες;

nektarios
12-08-07, 23:52

δεν ξερω.. το δικό μου Travel Companion παίζει στην COM 7, ΝΜΕΑ 115200
εσένα παίζει και στην com1 ?

τωρα που το λες το δοκίμασα και σε com1 9600 και όντως δουλεύει !!
ειναι καλύτερα έτσι λες;

την com7 την βγάζει αν το βάλεις να ψάξει για gps, αλλά δουλεύει με λίγους δορυφόρους και κακό στίγμα. Με com1, ΝΜΕΑ 9600 δουλεύει άψογα. Ίσως από αυτό να είναι και τα προβλήματα στην κίνηση πεζού. (όταν είχα κι εγω αρχικά com7 δεν σε μετακινούσε σαν πεζό, και με το αυτοκίνητο το στίγμα ήταν "περίπου")

panosha
12-08-07, 23:56
Στην COM 7 είναι λογικό να δουλεύει αφού είναι η πόρτα που μοιράζεται το GPS για τα προγράμματα. Το 115.200 είναι το περίεργο που και σε εμένα δουλεύει. :shock: Κάτι περίεργο συμβαίνει... και το βρίσκουν εκεί κι άλλα προγράμματα όπως το Visual GPS και GPS Speed Sentry!!! :-D

nektarios
13-08-07, 00:05
Στην COM 7 είναι λογικό να δουλεύει αφού είναι η πόρτα που μοιράζεται το GPS για τα προγράμματα. Το 115.200 είναι το περίεργο που και σε εμένα δουλεύει. :shock: Κάτι περίεργο συμβαίνει... και το βρίσκουν εκεί κι άλλα προγράμματα όπως το Visual GPS και GPS Speed Sentry!!! :-D

και σε μενα δούλευε με 115200 και com7 αλλα με πρόβλημα στίγματος. Εσένα Πάνο σου δουλέυει καλά σε κίνηση πεζού; εμένα έκανα βόλτα στο μπαλκόνι και δεν το έπερνε χαμπάρι, με αλλαγή σε com1 και 9600 την έβλεπε τη βόλτα μια χαρα!

panosha
13-08-07, 00:09
COM 1 9600 δουλεύει καλύτερα. 8)

tasosf
13-08-07, 08:25
καλημέρα και ευχαριστώ. το γύρισα σε com1 9600.
Για να δούμε.. θα έχει καλύτερη συμπεριφορά το μαραφετάκι; :)

tasosf
13-08-07, 10:44
Παναγιώτη, κάπου είχες γράψει ένα tip για να μην ενεργοποιείται απο μόνο του το activeSync σε WM5 αλλά έφαγα ολο το forum και δεν μπορω να το βρω.
Μήπως έχεις την καλοσύνη να το επαναλάβεις;
Ευχαριστώ

jskf16
13-08-07, 10:47
Από το μενού του activesync με το πρόγραμμα κλειστό, χωρίς σύνδεση με το PC, δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πια ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συγχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτό είναι, αν το activesync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείτε να έχετε την μπαταρία σας γεμάτη για μέρες σε αναμονή. :wink: :-D

tasosf
13-08-07, 10:57
Από το μενού του activesync με το πρόγραμμα κλειστό, χωρίς σύνδεση με το PC, δημιουργούμε ένα νέο server (όπου ζητάει ονόματα η κωδικούς γράφουμε "fake". Αφου τελειώσουμε ω του θαύματος στο μενού είναι πια ενεργοποιημένο το Shelude, όπου και το ρυθμίζουμε να συγχρονίζει χειροκίνητα. Κατόπιν διαγράφουμε τον server που πριν δημιουργήσαμε. Αυτό είναι, αν το activesync και όλα τα προγράμματα είναι κλειστα, μπορείτε να έχετε την μπαταρία σας γεμάτη για μέρες σε αναμονή. :wink: :-D

ευχαριστώ

jskf16
13-08-07, 11:26

ευχαριστώ

τιποτα ! καλο ειναι πριν κανεις τα παραπανω να το κλεισεις αν τρεχει απο τη μνημη πρωτα με stop all running programms ,
και ΜΕΤΑ παλι αφου κανεις τα παραπανω
να ξανα κοιταξεις τη μνημη ! αν τρεχει κλειστο απο εκει παλι με τον ιδιο τροπο και ολα καλα μετα , ελπιζω να καταλαβες!

tasosf
13-08-07, 21:52

ευχαριστώ

τιποτα ! καλο ειναι πριν κανεις τα παραπανω να το κλεισεις αν τρεχει απο τη μνημη πρωτα με stop all running programms ,
και ΜΕΤΑ παλι αφου κανεις τα παραπανω
να ξανα κοιταξεις τη μνημη ! αν τρεχει κλειστο απο εκει παλι με τον ιδιο τροπο και ολα καλα μετα , ελπιζω να καταλαβες!

καλησπέρα, έκανα ολα τα παραπάνω και όντως δεν ανοίγει απο μονο του πια σε άσχετες στιγμές αλλά οταν τρέχει το destinator και παλι το ενεργοποιεί

tasosf
13-08-07, 21:56
COM 1 9600 δουλεύει καλύτερα. 8)

Mετα απο μια διαδρομή σημερα στον Σχοινιά για μπανάκι, νομίζω πως ναι μάλλον δουλεύει καλύτερα στην com1.
Χειρότερα πάντως σίγουρα όχι !
Αν δεν είναι η ιδεα μου τότε έχει καλύτερο και γρηγορότερο κλείδωμα στίγματος και φυσικά αν παρεκκλείνεις της πορείας πιο γρήγορο υπολογισμό νεας διαδρομής.

tasosf
13-08-07, 23:23
μια ακομη απορία..
Στα προ-εγκατεστημένα POI μπορείς να ζητήσεις να σου δείξει το κοντινότερο (με βαση το σημειο που βρίσκεσαι αυτη τη στιγμή) σημείο ενδιαφέροντος που θελεις πχ βενζινάδικο
Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτο και στα αγαπημένα που αποθηκεύουμε μόνοι μας;
Αντι δηλαδη να τα δείχνει απλώς με αλφαβητική σειρά;
Αν όχι, υπάρχει τρόπος εμπλουτισμού των προ-εγκατεστημένων POI με δικά μας;

panosha
13-08-07, 23:33
καλησπέρα, έκανα ολα τα παραπάνω και όντως δεν ανοίγει απο μονο του πια σε άσχετες στιγμές αλλά οταν τρέχει το destinator και παλι το ενεργοποιεί
Πρόβλημα του 7 είναι αυτό, αναμονή για την επίσημη έκδοση με την ελπίδα να έχει λυθεί κι αυτό.

μια ακομη απορία..
Στα προ-εγκατεστημένα POI μπορείς να ζητήσεις να σου δείξει το κοντινότερο (με βαση το σημειο που βρίσκεσαι αυτη τη στιγμή) σημείο ενδιαφέροντος που θελεις πχ βενζινάδικο
Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτο και στα αγαπημένα που αποθηκεύουμε μόνοι μας;
Αντι δηλαδη να τα δείχνει απλώς με αλφαβητική σειρά;
Αν όχι, υπάρχει τρόπος εμπλουτισμού των προ-εγκατεστημένων POI με δικά μας;
Όχι, τα προεγκατεστημένα POI είναι περιεχόμενα του χάρτη, δεν μπορούμε να επέμβουμε. Ένας τρόπος να βλέπεις τα αγαπημένα σου με την σειρά που θέλεις είναι να βάλεις στην ονομασία της κάθε κατηγορίας αρίθμηση πριν το όνομα 1,2,3....

tasosf
14-08-07, 09:06
Όχι, τα προεγκατεστημένα POI είναι περιεχόμενα του χάρτη, δεν μπορούμε να επέμβουμε. Ένας τρόπος να βλέπεις τα αγαπημένα σου με την σειρά που θέλεις είναι να βάλεις στην ονομασία της κάθε κατηγορίας αρίθμηση πριν το όνομα 1,2,3....

Ευχαριστώ Παναγιώτη, αυτό το κάνω ήδη

tasosf
16-08-07, 12:38
Πιστεύω πάντως οτι τα POI ειναι μια αδυναμία του προγράμματος.
Θα έπρεπε αντι για κλειδωμένα να τα διαχειρίζεται οπως τα Favorites.
Δηλαδή να μπορεί ο χρήστης να συμπληρώσει ή και να διορθώσει πολλές φορές τα ήδη υπάρχοντα.
Εχω εντοπίσει μεχρι τώρα πολλές ανακρίβειες ..
βενζινάδικα που τα δείχνει αλλά δεν υπάρχουν..
βενζινάδικά που υπάρχουν αλλά δεν τα δείχνει ...
ΑΤΜ τραπεζών μέσα στα χωράφια!!! κλπ.
(επίσης στην έκδοση 7 είναι και σε εσάς τα POI στα αγγλικά?)

panosha
16-08-07, 13:00
Το 7 είναι beta έκδοση, οπότε....ας περιμένουμε την επίσημη.

Όσον αφορά τα POI σκέψου πως είναι περιεχόμενο του χάρτη, άρα περιουσία του εκδότη που τον πουλάει, άρα αν ήταν προσβάσιμα θα ήταν εύκολο ένα απλό copy & paste σε οποιοδήποτε χάρτη άλλης εταιρίας. Κάτι σαν να χαρίζεις την δουλειά σου.

Βέβαια θέλουν δουλειά και βελτίωση. 8)

tasosf
16-08-07, 13:25
Το 7 είναι beta έκδοση, οπότε....ας περιμένουμε την επίσημη.

Όσον αφορά τα POI σκέψου πως είναι περιεχόμενο του χάρτη, άρα περιουσία του εκδότη που τον πουλάει, άρα αν ήταν προσβάσιμα θα ήταν εύκολο ένα απλό copy & paste σε οποιοδήποτε χάρτη άλλης εταιρίας. Κάτι σαν να χαρίζεις την δουλειά σου.

Βέβαια θέλουν δουλειά και βελτίωση. 8)

είναι μια άποψη και αυτή... κατα 50%... διοτι θα μπορούσαν να είναι κλειδωμένα για αντιγραφή, αλλά συγχρόνως και προσβάσιμα για εμπλουτισμό και τροποποιήσεις... σίγουρα αν ασχοληθεί κανείς από την NGI, θα υπάρχει τρόπος

leodary
06-09-07, 21:16
καλησπερα παιδια, μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω τον ελληνικο χαρτη για το destinator 7. ευχαριστω

leodary
06-09-07, 21:17
καλησπερα παιδια, μηπως ξερει κανενας που μπορω να βρω τον ελληνικο χαρτη για το destinator 7. ευχαριστω

mastoris than.
06-09-07, 21:17
Είναι ο ίδιος που έχεις με το destinator 6.

leodary
06-09-07, 21:21
ευχαριστω πολυ. να σε ρωτησω κατι ακομα? κατεβασα το 7 απο καποιο site αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ καλο. εχεις να προτεινεις κατι?

staman
06-09-07, 21:23
ευχαριστω πολυ. να σε ρωτησω κατι ακομα? κατεβασα το 7 απο καποιο site αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ καλο. εχεις να προτεινεις κατι?
Βάλε αυτό http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=54336#54336

mastoris than.
06-09-07, 21:25
Όπως το λέει ο staman, μην βάλεις τίποτε άλλο. Το συγκεκριμένο θα δουλέψει μόνον αν είσαι νόμιμος κάτοχος του 6.

chrisbas
07-09-07, 16:25
Πρεπει το 7 παντως να ειναι πιο ελαφρυ προγραμμα απο το 6.Στην μπακατελα μου(Acer n35) παει σφεντονα!!!

panosha
07-09-07, 16:41
Πρεπει το 7 παντως να ειναι πιο ελαφρυ προγραμμα απο το 6.Στην μπακατελα μου(Acer n35) παει σφεντονα!!!

bbbb
07-09-07, 17:34
αβυσσος η ψυχη των pda :-D

chrisbas
07-09-07, 17:44
Απυθμενη φιλε bbbb!!!

gp2000
07-09-07, 20:32
Αν κοιτάξεις κατά Πάνο μεριά pda αμέτρητο. :D

leodary
07-09-07, 21:46
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια μονο που εχω το destinator PN και αυτο σπασμενο. δε μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα για να το αγορασω κανονικα , οποτε μπορω να κανω κατι η να το αφησω καλυτερα..?

chrisbas
07-09-07, 21:49
Φιλε μου με αυτα που γραφεις στο επισημο φορουμ της ngi χλωμο το βλεπω!!!

leodary
07-09-07, 22:08
Φιλε μου με αυτα που γραφεις στο επισημο φορουμ της ngi χλωμο το βλεπω!!!

σου εστειλα pm, δες το λιγο

Fox
08-09-07, 10:04
ευχαριστω για την βοηθεια παιδια μονο που εχω το destinator PN και αυτο σπασμενο. δε μπορω να διαθεσω τοσα λεφτα για να το αγορασω κανονικα , οποτε μπορω να κανω κατι η να το αφησω καλυτερα..?

Φίλε μου διέθεσες πολλαπλάσια χρήματα για να αποκτήσεις έναν πλοηγό και δεν διαθέτεις χρήματα για τους χάρτες , που με τους συγκεκριμένους η NGI με τις ενημερώσεις που μας δίνει σε έχει πάντα ενημερωμένο και ΔΩΡΕΑΝ .
Είναι σαν να αγοράζεις ένα πανάκριβο αυτοκίνητο και επιδεί η βενζίνη ακρίβηνε το πάρκαρες και δεν το κυκλοφορείς .
Είναι κάτι το οποίο ΠΟΤΕ δεν θα καταλάβω :!: