Επιστροφή στο Forum : Can not build path
Θελωντας να φτιαξω διαδρομη προς το χωριο "Αθανασιος Διακος" μου εβγαζε το ανωτερω μηνημα. Μα καλα λεω δεν παει δρομος εκει???
Δινω λοιπον ενα κοντινο χωριο, τη Μουσουνιτσα νομιζω οπου μου βγαζει διαδρομη κανονικά... και απο αυτο το χωριο προς τον Αθανασιο Διακο και παλι κανονικα μου εβγαλε διαδρομή
Τις τρεχει???
( το προγραμα ειναι γνησιο δηλωμενο κλπ κλπ. )
Ξεκινώντας από Πελοπόννησο πάντως προς Αθ. Διάκο, δε βλέπω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Συνεχίζει να στο κάνει ή απλά ήταν λάθος της μιας φοράς ?
Δοκιμη εκανα πανω απο 10 φορες. Δοκιμασε και εσυ βαζοντας σαν αφετηρια την αθηνα και πες μου αν θες
Πρέπει να είναι το γνωστό bug. Ο χάρτης δεν έχει κάποιο λάθος: χρησιμοποιώντας τον ίδιο χάρτη στο mapmonkey δίνει σωστά την δρομολόγηση.
Κανε restart το destinator
και restart εκανα kai soft reset εκανα. :shock: :shock: :shock:
Σε αλλους προορισμους δουλευει μια χαρα, με τον Αθανασιο Διακο εχει τσακωθει :D :D :D :D
Βγάζει αυτό το μύνημα και σε κατάσταση "Σχεδιασμός Δρομολόγησης"?
Μαλιστα - μολις το εκανα και αυτο και το ξαναβγαλε
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι υπάρχει κάποιο ασύνδετο διάνυσμα στο χάρτη μας. Το ότι δε χτυπάει στον Herc ίσως να οφείλετε στο γεγονός ότι κάθε διαφορετικό Dll του Destinator ίσως και να προτείνει διαφορετικές διαδρομές (με τον ίδιο χάρτη)
που ομως? και τοτε γιατι αθηνα-χωριο δουλευει / χωριο - Α. διακος δουλευει?? που να ειναι το κενο
Το δοκιμασες και εσυ? στο κανει και εσενα? Δωσε αν θες αφετηρια την περιοχη του ζωγραφου...
Α ξεχασα να πω ισως εχει σημασια - με το dest tweek ολα αυτα - κατσε να δοκιμασω και κανονικα
Οχι το κανει και με το κανονικο .exe
Παρεπιπτωντος το δοκιμασα και εγω και μου λεει τα ιδια ,απο περιοχη Ν. Σμυρνης
Ευχαριστω πολυ, τουλαχιστον τωρα ξερω οτι δεν φταιει το μηχανακι μου.....
Μάντεψε, μου το κάνει κι εμένα!
Παρεπιπτωντος το δοκιμασα και εγω και μου λεει τα ιδια ,απο περιοχη Ν. Σμυρνης
Αν βαλεις διαδρομη λιδορικι η Λευκαδιτο η Συκεα , δηλαδη χωρια πριν απο την μουσουνιτσα τα βγαζει κανινικα
Φτανεις στην Συκεα Φωκιδος , βαζεις αφετηρια εκει επιλεγεις Αθανασιος Διακος και ολα καλα , πατεντα βεβαια , και δεν ξερω γιατι δεν το παιρνει απο την Αθηνα?? :cry: :cry: :cry:
Φτανεις στην Συκεα Φωκιδος , βαζεις αφετηρια εκει επιλεγεις Αθανασιος Διακος και ολα καλα , πατεντα βεβαια , και δεν ξερω γιατι δεν το παιρνει απο την Αθηνα?? :cry: :cry: :cry:
Ετσι τελικα βρηκα και εγω πως στην ευχη θα παω εκει την καθαρη δευτερα, αλλα ειπα μπας και ειχα προβλημα....
Οκ Αφου "το εχει" και ο zeppelin, αν μη τι αλλο ισως βρει και το γιατι
Α Α Α κυριε zeppelin απο περιεργεια δεν κανετε την ιδια δοκιμη με το PN ετσι για να δουμε απο περιεργεια
Στη beta έκδοση του PN με το νέο χάρτη δουλεύει, το δοκίμασα πρώτα εκεί, αλλά δεν ήθελα να σε κάνω να ζηλέψεις.
Ότι συζήτηση και να κάνουμε τώρα τελευταία καταλήγει στο: Φέρτε επιτέλους το PN
Δοκιμη εκανα πανω απο 10 φορες. Δοκιμασε και εσυ βαζοντας σαν αφετηρια την αθηνα και πες μου αν θες
Χρησιμοποιώ mapmonkey / freedrive. Απ' όπου και να ξεκινήσω δεν παρουσιάζει πρόβλημα η πλοήγηση προς Αθ. Διάκο. Επιπλέον δοκίμασα quickest / shortest χωρίς πρόβλημα.
Αν και φανατικος ( οσο σηκωνη η μικρη τσεπη μου ) gatzetακιας ναι περιμενω το pn ΑΛΛΑ οταν προ ημερων ειμουνα σε ενα ο θεος να τον κανει χωματοδρομο στην Παρνηθα και παρ' ολα αυτα υπηρχε κανονικα στο d3 ε οκ καπου υπαρχει και ενα bug αλλα δεν θα παθω και αποπληξια αν αργησει να βγει το d3.... Στο κατω κατω εξι μηνες τωρα μαζευετε προβληματα και συμπληρωνετε...
To θεμα το ξεκινησα για να δω αν ειναι δικο μου το προβλημα ή αν "ετσι ειναι" την απαντηση μου την εχω παρει και αυτο το bug φυσικα ΔΕΝ ειναι λογος να παρω το PN. Η μουρλα μου ειναι :D :D :D :D
Διωρθωση στο ανωτερω - " να βγει το PN" και οχι το d3 που εγραψα.
Φιλε tempuser δεν εχω τα προγραμματα που ανεφερες. εχω μονο το d3. Α ναι και το ozi χωρις χαρτες
Επίσης περίεργο είναι οτι αν δώσεις αφετηρία τον Αθ.Διάκο και προορισμό την Αθήνα (πατήσια) βγάζει την Διαδρομή κανονικά
Γεια και απο εμένα.
Το δήλωσες το Bug στην εφαρμογή αναφοράς λαθών της NGI? Δεν πειράζει αν πρόκειται για χωματόδρομο 4ης κατηγορίας στη Πάρνηθα. Κάθε παρατήρηση για βελτίωση καλοδεχούμενη.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.