Επιστροφή στο Forum : Ανανέωση χαρτών.
Μηπώς είναι δυνατον να εχουμε καμία ανανέωση χάρτη.Βγάζατε κάθε 3 μήνες τώρα έχετε να δώσετε ανανέωση απο τον απρίλιο. Για όνομα του θεού μην χρησιμοποιείτε τακτικές marketing εις βάρος μας. Και ξέρετε πολύ καλα τι λέω. Το PN οσοι θέλουν θα το πάρουν ή θα κάνουν upgrade , εμάς το Destinator 3 μας κάνει μια χαρά.
Η NGi έχει δώσει το update του χάρτη της στις αρχές Νοεμβρίου στην Destinator Technologies. Η ΝGi δεν ευθύνεται για τη καθυστέρηση. Επίσης ο νέος χάρτης θα λειτουργεί μόνο σε PN και αυτό αποτελεί τεχνική απόφαση της Destinator Technologies.
Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του PN είναι η 1η Φεβρουαρίου. H NGi θα διαθέσει σε προνομιακή τιμή (49€ με ΦΠΑ) τo Destinator PN στους χρήστες του Destinator 3. Η κανονική τιμή του Destinator PN θα είναι 169€ με ΦΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=355
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=296
Αν κατάλαβα καλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) μετά την 1η Φεβρουαρίου δεν θα ξαναυπάρξει ανανέωση χαρτών - υποστήριξη για τους χρήστες του D3?
Φιλικά Αποστόλης
Όπως είχα αναφέρει και πρίν 15 περίπου ημέρες από το Παρίσι αγόρασα με 119 € συνολικά το PN. Έχει και Ελλάδα αλλά 7ΜΒ έναντι 71 της ngi.grτους οποίους και δέν φορτώνει όπως έβγαλα και το συμπέρασμα από τα forum. Με το ΗΡ 2110 και το RIKALINE bluetooth είναι σχετικά αργό. Ισως θά έπρεπε να έκοβα και να χρησιμοποιούσα τους χάτρες σε περισσότερα τμήματα. Θα υπάρχει δυνατότητα να αγοράσω μόνον τους νέους Ελληνικούς χάρτες χωρίς να επιβαρυνθώ ολόκληρο το ΡΝ ή θά έχει κάτι πρόσθετο η ελληνική έκδοση? (π.χ. δακτύλιος, Αττική οδός κ.λ.π. ή μήπως προστίθενται με τους χάρτες?).
Η χάρτες της NGi δεν έχουν καμία σχέση με τους χάρτες που υπάρχουν στο πακέτο της Ευρώπης (Αυτοί είναι της Navteq). Έτσι δε λειτουργούν σαν update των ελλείψεων και λαθών.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δας δώσουμε με έκπτωση το πακέτο με τον Ελληνικό χάρτη όταν κυκλοφορήσει.
Δε χρειάζετε να κοπούν "κομματάκια" οι χάρτες για να λειτουργήσουν καλύτερα. Κάτι συμβαίνει στην εγκατάσταση του λογισμικού. Καλό είναι να ελέγξεις τη κύρια μνήμη του PDA σου.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ....
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ DESTINATOR PN.??
ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NGI?
Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΣΑς?
Το ΡΝ θα τρέχει σε Mio 168 ακριβώς όπως το D3 ή θα είναι αργό?
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΟ DEST PN. EINAI ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΕΣ;
Το ΡΝ θα τρέχει σε Mio 168 ακριβώς όπως το D3 ή θα είναι αργό?
Είναι το ίδιο γρήγορο.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΤΟ DEST PN. EINAI ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΕΣ;
Φαντάζομαι ότι εννοείς αυτό: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=42280246&Catalog_Id=1&Product_Id=305721&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0
Πρόκειται για την ειδική έκδοση για το hp 6515 (To συγκεκριμένο κινητό – pda δε δουλεύει με το Destinator 3 και η Destinator Technologies προσάρμοσε το λογισμικό της για να το υποστηρίξει). Η version του χάρτη που έχει το συγκεκριμένο πακέτο είναι η 2005.Q1. Η ίδια version δηλαδή που κυκλοφορεί με το Destinator 3.
TO PN με νεους χάρτες για το 6515 θα κυκλοφορήσει μαζί με το PN για τα υπόλοιπα από την NGI την 1η Φεβρουαρίου;
Μα απο οτι ειδα εδω
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2551
και το play247 τ οπυλαει ΗΔΗ προς 164.22 Ευρω.Τελικα τι γινεται? Καλα η τιμη δεν ειναι μαρκε ...αλλα ουτε και η μερομηνια κυκλοφοριας???
TO PN με νεους χάρτες για το 6515 θα κυκλοφορήσει μαζί με το PN για τα υπόλοιπα από την NGI την 1η Φεβρουαρίου;
Μάλλον θα κυκλοφορήσει από το πλαίσιο
Μα απο οτι ειδα εδω
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2551
και το play247 τ οπυλαει ΗΔΗ προς 164.22 Ευρω.Τελικα τι γινεται? Καλα η τιμη δεν ειναι μαρκε ...αλλα ουτε και η μερομηνια κυκλοφοριας???
Το play247 δεν έχει αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο προϊόν. Αυτό φαίνεται κι από τη διαθεσιμότητα. Σχετικά με τη τιμή δε νομίζω ότι διαφοροποιείται ιδιαίτερα σε σχέση με την επίσημη των 169 ευρώ που έχουμε αναγγείλει.
Αν αγοράσω την έκδοση που κυκλοφορεί τώρα στο πλαισιο, θα μπορώ να αναβαθμίσω με νέους χάρτες και με τί κόστος;
Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρη: Δικαιούσε να αναβαθμίσεις το χάρτη χωρίς κανένα κόστος.
dreamer24gr
24-01-06, 09:31
Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρη: Δικαιούσε να αναβαθμίσεις το χάρτη χωρίς κανένα κόστος.
Χωρίς κανένα κόστος; Το ίδιο φίλε zeppelin έλεγε και το site για το Destinator 3, το οποίο το έχω αγοράσει περίπου 5 μήνες μόνο, αλλά απ'οτι βλέπω, για να μπορέσω να αναβαθμήσω τους χάρτες, θα είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω την καινούρια έκδοση του Destinator, οπότε τι χωρίς κανένα κόστος μας τσαμπουνάτε;;;;
(Συγνώμη αν είμαι λίγο επιθετικός, αλλα με ενοχλεί αυτή η πολιτική)
Χωρίς κανένα κόστος; Το ίδιο φίλε zeppelin έλεγε και το site για το Destinator 3, το οποίο το έχω αγοράσει περίπου 5 μήνες μόνο, αλλά απ'οτι βλέπω, για να μπορέσω να αναβαθμήσω τους χάρτες, θα είμαι υποχρεωμένος να αγοράσω την καινούρια έκδοση του Destinator, οπότε τι χωρίς κανένα κόστος μας τσαμπουνάτε;;;;
Ποιό site και πότε;
Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι να διαβάζουμε καλά τα posts.
Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρη. Για να πάρει κάποιος το χάρτη 2005.Q4 θα πρέπει να αγοράσει το Destinator PN (γιατί ο χάρτης δε λειτουργεί σε Destinator 3). Αν κάποιος αγοράσει το Destinator PN (την έκδοση για το 6515) σήμερα με το χάρτη της NGi, γιατί θα πρέπει να ξαναπληρώσει?
mauropaltoudias
30-01-06, 03:39
Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι να διαβάζουμε καλά τα posts.
Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ξεκάθαρη. Για να πάρει κάποιος το χάρτη 2005.Q4 θα πρέπει να αγοράσει το Destinator PN (γιατί ο χάρτης δε λειτουργεί σε Destinator 3). Αν κάποιος αγοράσει το Destinator PN (την έκδοση για το 6515) σήμερα με το χάρτη της NGi, γιατί θα πρέπει να ξαναπληρώσει?
Αυτό εξήγει ο άνθρωπος αγαπητέ Zeppelin. Παρατήρησε ότι στη περίπτωση του το προιόν σας είχε μόνο 5 μήνες "ζωής". Σε περίπτωση που δεν θελήσει να αναβαθμίσει το πρόγραμμα από 3 σε PN, θα μείνει με τους παλιούς χάρτες αφού όπως ανέφερες και εσύ δεν λειτουργούν με το Dest3 (τώρα εσκεμμένα "¨κλειδώθηκε" ή όχι, εσείς το ξέρετε καλύτερα). Συνεπώς έχει δίκιο να διαμαρτύρεται.
mauropaltoudias
30-01-06, 03:42
... Παρατήρησε ότι στη περίπτωση του το προιόν σας είχε μόνο 5 μήνες "ζωής".
Καλής λειτουργίας μάλλον και όχι ζωής όπως ανέφερα πριν (με τις απαραίτητες, δηλαδή, διορθώσεις).
Καλής λειτουργίας μάλλον και όχι ζωής όπως ανέφερα πριν (με τις απαραίτητες, δηλαδή, διορθώσεις).
Αν και δεν μου πέφτει λόγος για τις όποιες διαφωνίες, θα μου επιτρέψετε ελπίζοντας να μην παρεξηγηθώ, να κάνω μια μικρή παρέμβαση.
Δηλαδή με το που θα κυκλοφορήσει το PN με τους νέους χάρτες, θα πάψει αυτομάτως το D3 με τους τρέχοντες χάρτες να λειτουργεί καλά ;
Επίσης θα ήθελα να μάθω (αν και είναι αδύνατον) πόσοι χρήστες (και κυρίως ποιοί) θα συνέχιζαν να χρησιμοποιούν το D3, εαν μπορούσαν οι νέοι χάρτες να λειτουργήσουν με αυτό, ή αμέσως θα αγόραζαν το PN ;;; :oops: :roll:
Προφανώς και θα συνεχίζει να λειτουργεί το Destinator 3 με το τρέχων χάρτη. Απλά ο νέος χάρτης θα λειτουργεί μόνο στο PN.
mauropaltoudias
30-01-06, 14:51
Αν και δεν μου πέφτει λόγος για τις όποιες διαφωνίες, θα μου επιτρέψετε ελπίζοντας να μην παρεξηγηθώ, να κάνω μια μικρή παρέμβαση.
Δηλαδή με το που θα κυκλοφορήσει το PN με τους νέους χάρτες, θα πάψει αυτομάτως το D3 με τους τρέχοντες χάρτες να λειτουργεί καλά ; :roll:
Για αυτό και έγραψα με τις απαραίτητες διορθώσεις ! Δηλ. πολλά σημαντικά σημεία όπου είναι περασμένα λάθος. Και σε ό,τι αφορά την αναβάθμιση μπορεί εγώ π.χ. να έχω πάρει με δόσεις το MIO + Destinator και να μην μπορώ να διαθέσω την περίοδο αυτή +50Ε.
mauropaltoudias
30-01-06, 14:56
Y.Γ. Φαντάζομαι ωστόσο ότι την ευθύνη δεν φέρει η NGI (προφανώς) αλλά η εταιρεία που παράγει τον κώδικα του Destinator. Επομένως η καλύτερη λύση θα ήταν με εκδόσει μία ανακοίνωση (εκ των προτέρων) όπου να αναφέρει και αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια (ότι δηλ. οι επόμενες αναβαθμίσεις από τον μήνα χχχχχ κλπ δεν θα υποστηρίζονται από την παλαιότερη έκδοση του Dest3). Τουλάχιστον έτσι, θα έβαζε σε σκέψεις τον οποιοδήποτε υποψήφιο αγοραστή ο οποίος θα ήταν εν πάσει περιπτώσει σε θέση να επιλέξει είτε α) την παλιότερη έκδοση με Dest3 - σε καλύτερη τιμή - και τον πιο πρόσφατο χάρτη (ο οποίος δεν θα υποστηρίζει αναβάθμιση από τώρα και στο εξής) είτε β) το Dest PN (με την απαραίτητη υπομονή) και τη σαφώς πιο αυξημένη τιμή του.
Η ανακοίνωση αυτή έχει δοθεί, από εμάς τουλάχιστον από τα τέλη Οκτωβρίου (με κάποιες επιφυλάξεις) και επιβεβαιωμένη κατά τα τέλη Νοεμβρίου. Έχουν περάσει από τότε τρεις μήνες ! Όσο για τον χαρακτηρισμό ως «λάθος» μιας «απόκλισης» του χάρτη από την πραγματικότητα θέλει προσοχή. Άλλο το λάθος και άλλη η διαφορά λόγω αλλαγών μετά την συλλογή των στοιχείων και την έκδοση του χάρτη.
mauropaltoudias
31-01-06, 10:52
Έχεις δίκιο, δόθηκε πριν 3 μήνες και εγώ το αγόρασα πριν 5 (και άλλοι πριν 4 φαντάζομαι) ! Άρα ; Τα ίδια δεν συζητάμε πάλι ; Αυτό εξήγησα και παραπάνω : καλό θα 'ταν να έχουν ενημερώσει εκ των προτέρων (εκ των πολύ προτέρων όμως και όχι κάποιους μήνες πριν).
Μερικοί μήνες σ’ αυτό τον χώρο είναι πάρα πολύς χρόνος. Μην νομίζεις ότι και η Destinator χαράζει την πολιτική της με πολύ μεγαλύτερο ορίζοντα. Οι αλλαγές στην αγορά (τεχνολογία, hardware, τάσεις αγοραστών κλπ) είναι κυριολεκτικά ραγδαίες.
mauropaltoudias
31-01-06, 10:58
Όσο για τις διαφορές των όρων "λάθος" από "απόκλιση", νομίζω ότι στη προκειμένη σημασία δεν παίζουν κανένα ρόλο. Π.χ. το ΙΚΕΑ της Θεσααλονικής είναι λάθος και δεν μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις θεωρώντας ότι αποκλίνει της πραγματικής του θέσης. Κινείσαι κεντρικά, σε μεγάλη λεωφόρο και δεν έχεις τη δυνατότητα να κοιτάς δεξιά και αριστερά για το που μπορεί να βρίσκεται αυτό !
Φιλικά πάντα, :D
mauropaltoudias
31-01-06, 11:00
Μερικοί μήνες σ’ αυτό τον χώρο είναι πάρα πολύς χρόνος. Μην νομίζεις ότι και η Destinator χαράζει την πολιτική της με πολύ μεγαλύτερο ορίζοντα. Οι αλλαγές στην αγορά (τεχνολογία, hardware, τάσεις αγοραστών κλπ) είναι κυριολεκτικά ραγδαίες.
Kαταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες αλλά σκέψου ότι όπως είπες και εσύ ανακοινώθηκε από εσάς περίπου στα Τέλη Νοέμβρη με (πρώτη) προοπτική να είναι έτοιμο (αν θυμάμαι σωστά από τις πρώτες συζητήσεις) περίπου μέσα με τέλη Δεκέμβρη !
Δεν σου κρύβω ότι συμφωνώ μαζί σου και ότι αν περνούσε από το χέρι μας θα φροντίζαμε έστω και με ζημιά να ικανοποιήσουμε όλα τα δίκαια αιτήματά σας. Το σκηνικό όμως είναι αρκετά σύνθετο και δεν το ελέγχουμε. Θα προσπαθήσουμε όμως με τις επόμενες ενημερώσεις τουλάχιστον να δικαιωθείτε.
Εμείς που πήραμε το PN για το 6515 από το Πλαίσιο, πότε μπορούμε να έχουμε τους καινούργιους Χάρτες;
Επειδή ήδη υπάρχει αρκετός φόρτος στο σύστημα, θα μπορείτε να κατεβάζετε τους χάρτες από την επόμενη εβδομάδα
παραγγελία ποτε θα μπορεσουμε να κανουμε zeppelin?? :?:
Επειδή ήδη υπάρχει αρκετός φόρτος στο σύστημα, θα μπορείτε να κατεβάζετε τους χάρτες από την επόμενη εβδομάδα
Πιστεύω να εννοείτε αυτούς που δεν είναι ήδη χρήστες του D3. :D
Πιστεύω να εννοείτε αυτούς που δεν είναι ήδη χρήστες του D3. :D
η απαντηση στο ερωτημα του ahilea θα με καλυψει... :D
για μια στιγμη με τρομαξατε :D :lol:
Ακριβώς
Έκανα την διαδικασία παραγγελίας με πιστωτική κάρτα, αλλά πήρα το μήνυμα ότι δεν λόγω φόρτου δεν είναι δυνατόν να μου δώσει κλειδί. Πως ξέρω ότι δεν χρεώθηκε ήδη η κάρτα ? Ή μήπως η μη έκδοση κλειδιού δηλώνει ταυτόχρονα και την μη χρέωση ? άρα επανάληψη της διαδικασίας παραγγελίας ? :?
Δε χρεώθηκε η κάρτα σου. Αν η παραγγελία δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς δε πραγματοποιείται καμία χρέωση
έπαθα οτι και ο achileas , τώρα θα πρέπει να ξανακάνουμε τη διαδικασία; θα ειδοποιηθούμε με email ; ευχαριστώ
Εμείς που πήραμε το PN για το 6515 από το Πλαίσιο, πότε μπορούμε να έχουμε τους καινούργιους Χάρτες; και απο που μπορουμε να τους κατεβασουμε?
Εμείς που πήραμε το PN για το 6515 από το Πλαίσιο, πότε μπορούμε να έχουμε τους καινούργιους Χάρτες; και απο που μπορουμε να τους κατεβασουμε?
αν δεις 9 Post παραπανω εχει απαντηθη απο τον zepp !!!
Το ειδα αλλα δεν αναφερει απο που ( ποιο site ) μπορει ή θα μπορει καποιος να τους κατεβασει.
Το κατεβάζεις δωρεάν από το site μας ως ανανέωση χρησιμοποιόντας τα κλειδιά του PN που πήρες με το 6515
Το ειδα αλλα δεν αναφερει απο που ( ποιο site ) μπορει ή θα μπορει καποιος να τους κατεβασει.
φιλε alex39 ειναι απλα τα πραγματα! θα μπορεις να το κατεβασεις την επομενη εβδομαδα απο το site της ngi !!!!
Mia erotisi gia ton Zeppelin. Mporo na xrisimopoiiso tous kainourious xartes tou PN se Destinator 3? Paizoun ?
Mia erotisi gia ton Zeppelin. Mporo na xrisimopoiiso tous kainourious xartes tou PN se Destinator 3? Paizoun ?
Οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Το κατεβάζεις δωρεάν από το site μας ως ανανέωση χρησιμοποιόντας τα κλειδιά του PN που πήρες με το 6515
Αγαπητε φιλε maxim01
Προσπαθωντας να το κατεβασω ως ανανεωση , το μυνημα που παιρνω ειναι οτι το κλειδι που χρησημοποιω δεν ειναι κλειδι του Destinator 3 .
Μηπως προσπαθω σε λαθος σελίδα ?. Θα μπορεσεις να μου δωσεις το Link ?
Σε ευχαριστω εκ των προτερων.
Αλεξης
Φίλε Alex39
Προφανώς την επόμενη εβδομάδα κάτι θα αλλάξει στο site της ngi στο συγκεκριμένο σημείο για να πάρουμε κι εμείς με το PN του 6515 τους νέους χάρτες....
Αγαπητε φιλε maxim01
Προσπαθωντας να το κατεβασω ως ανανεωση , το μυνημα που παιρνω ειναι οτι το κλειδι που χρησημοποιω δεν ειναι κλειδι του Destinator 3 .
Μηπως προσπαθω σε λαθος σελίδα ?. Θα μπορεσεις να μου δωσεις το Link ?
Σε ευχαριστω εκ των προτερων.
Αλεξης
http://www.ngi.gr/page.php?pageid=45&languageid=2
Χαιρετε υπευθυνοι του NGI
Πιθανον να μην ειναι σωστο να ακουτε εσεις τα παραπονα μας, αλλα οι υπευθυνοι του Destinator.
Δυστυχως εχω το Destinator 3 με τους τελευταιους χαρτες.Τα λαθη και οι ελλειψεις των χαρτων ειναι αρκετα και περιμενα με αγωνια καποια καινουργια εκδοση και τωρα βλεπω οτι οι νεοι χαρτες θα ειναι διαθεσιμοι μονο στο Destinator PN, το οποιο μας υποχρεωνουν ετσι -εμμεσα- να αγορασουμε.
Η αποριες μου ειναι:
1) Ειναι δυσκολο να βγει αναβαθμιση του τελευταιου χαρτη του D3 με επιπλεον δρομους και διορθωμενα τα υπαρχοντα λαθη ωστε να μην αναγκαστουμε να αγορασουμε το PN;
2) Αν τελικα αγορασουμε το PN και μετα απο 2-3 μηνες βγει αλλη μορφη του Destinator, θα ειμαστε αναγκασμενοι να αγορασουμε ξανα το προγραμμα κ.ο.κ. μονο και μονο για να αναβαθμιζουμε εναν χαρτη;
Προσωπικα, καλη τη πιστη, εστειλα αρκετες πληροφοριες για υπαρχοντα λαθη στην τελευταια εκδοση του χαρτη του destinator3 καθως και δεδομενα για τους δρομους της περιοχης μου, με την ελπιδα οτι θα εβλεπα εναν πιο βελτιωμενο χαρτη στο PocketPC μου. Τωρα ομως σχηματιζω την εντυπωση οτι η υποστηριξη ειναι πολυ βραχυπροθεσμη.
Ευχαριστω.
Νομίζω ότι το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς, πάντως:
1. Δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς.
2. Στην επόμενη αναβάθμιση δε θα χρειαστεί αλλαγή λογισμικού
Κατ΄αρχην ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την δουλεια σας .
Εχω αγορασει το PN απο το πλαισιο , αλλα για την συσκευή HP 6515 , το εχω εγκαταστρησει ομως στο QTEK 9100 με αποτελεσμα τα εικονιδια να ειναι σε λαθος σημειο .
Μπορω να κατεβασω το λογισμικό του PN απο την σελίδα σας και αν ναι απο πού και πως?
Εχω ήδη δημιουργησει λογαριασμο ( email κλειδιά κ.λ.π)
Μπορείς να έρθεις από εδώ για να πάρεις το λογισμικό (φυσικά χωρίς να πληρώσεις). Το μόνο που χρειάζεται να φέρεις είναι το κλειδί άδειας χρήσης του Destinator PN
Μαλλον ειμαι κι εγω ενας απο αυτους που βιαστηκαν να γκρινιαξουν με την εμφανιση του PN.
Επεσε στα χερια μου ενα εγχειριδιο σχετικο με αυτην την εκδοση του Destinator και ομολογω οτι ειναι ενδιαφερον.
Λυπαμαι που ακουσατε εσεις τα παραπονα για κατι που δεν ειναι δικη σας ευθυνη.
Εμενα μου αρκει να ανανεωνετε και να επεκτεινετε τους χαρτες σας οπως πολυ καλα καταφερνετε ως τωρα και προσωπικα θα κανω ο,τι μπορω για να συνδραμω στο εργο σας.
Μπορείς να έρθεις από εδώ για να πάρεις το λογισμικό (φυσικά χωρίς να πληρώσεις). Το μόνο που χρειάζεται να φέρεις είναι το κλειδί άδειας χρήσης του Destinator PN.
Λογω φορτου εργασιας ,ειναι αρκετα δυσκολο να μπορεσω να ερθω απο τα γρεφεια σας . Εαν ειναι δυνατόν θα μπορουσατε να μου το στειλετε με mail ή κα το κατεβασω εγώ?
Οσον αφορα για το αν ειμαι νομιμος κατοχος ( επειδή μου ζητήσατε να εχω τα κλειδιά ενεργοποίησης ) , ειμαι στην διαθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Αυχαριστώ
Αλέξης
Στείλτε μας fax τιμολογίου και license key και θα σας στείλουμε το CD με το Sd installation του PN με courier
Μήπως εχομε κανενα νεο με τους χαρτες ευρωπης θα ήθελα να του ανανεωσω μπορω μεσω ngi μπορει καποιος να με καθοδηγησει η εκδοση που εχω για τους χαρτες ευρωπης είναι 2004.Q2.2904 του dest3 οι οποιοι τρεχουν και στο pn
Υπάρχει κατι αλλο ποιο καινουριο και που θα το βρω ?
Μπορώ να μάθω πότε θα έχουμε την επόμενη αναβάθμιση χάρτη πέρα του χάρτη που έχει έρθει με το PN? Παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στις αναβαθμίσεις όπως επίσης ότι πολύ μεγάλο βάρος έχουμε δώσει στον νομό Αττικής. Καλή η Αθήνα μιας και είμαι από Αθήνα, αλλά με ενδιαφέρουν και άλλες περιοχές για κάνα ταξίδι σε κάνα χωριό η και σε νησιά που δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί ενημερωμένοι δρόμοι, όπως πχ Μύκονος....
Στη τελευταία έκδοση οι σημαντικές αναβαθμίσεις ήταν εκτός Αθήνας. Στη καλοκαιρική έκδοση θα επικεντρωθούμε στα νησιά
Τελικα κυκλοφορησαν οι νεοι χαρτες (με την Αλεξανδρουπολη μεσα) που θα βγαινανε στις 1 Φεβρουαριου?
Δεν βρηκα τιποτε στο site..
palatianos
28-02-06, 23:59
Δες το NGI e-shop. Υπάρχει το PN μαζί με το νέο χάρτη στα 49€. Αν έχεις αγοράσει το PN από το Πλαίσιο μπορείς να κατεβάσεις free το νέο χάρτη από τα downloads ενημερωμένων χαρτών. :wink:
Μολις κατεβασα το νεο Destinator PN αλλα δυστυχως εχω προβλημα στο activation :(
Στην οθονη Eνεργοποιηση Destinator αφου εισαγω το κωδικο αδειας χρησης το κουμπι "ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ" ειναι ανενεργο και δεν μπορει να πατηθει για να ολοκληρωθει η ενεργοποιηση... :( :( :(
Μονο το κουμπι "ΛΙΣΤΑ" ειναι εφικτο να πατηθει... Αντιμετωπισε κανεις το ιδιο προβλημα σε HP IPAQ???
HELPPP!!! I want to test Alex/polis map :lol: :lol:
Αν έχεις γράψει σωστά το κωδικό σου 366ee-... τότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα
OK now...!! Απλα ηταν Κυριακη και δεν μου στειλανε τον κωδικο και υπεθεσα χρησιμοποιω αυτον του destinator3.
Σημερα το πρωι ηρθε το mail με τον κωδικο και ολα οκ..!!
Ποιό site και πότε;
Να κάνω και εγώ το παράπονο μου φίλοι,
Αγόρασα το D3 μόλις στις 20 /1/2006 και τώρα που αποφάσισα να βρω κάποιον ανανεωμένο χάρτη που δε θα με στέλνει να στρίψω αριστερά όταν είμαι στην διασταύρωση Εθνικής με Δυρραχίου με κατεύθυνση προς Κηφισιά και έχω δώσει πλοήγηση για Μπουρνάζι, αλλά θα με κατευθύνει δεξιά κάτω από τη Γέφυρα και μετά αριστερά. Αυτό ήταν μόνο 1 παράδειγμα, έχω και άλλο στο Αγρίνιο και Άλλο στην Κατερίνη, στην Εγνατία , στην Αργυρούπολη και άλλα που θα ήθελα να σας τα στείλω αλλά δεν πρόλαβα λόγω περιορισμένου χρόνου.
Ωραία είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, αλλά και ο άλλος τον ένα είναι το τέλειο, λέτε να αξίζει να ασχοληθώ όταν Ανακοινώνεται ότι 10 ημέρες μόνο από την αγορά που έκανα σταματάει η υποστήριξή του σε χάρτες;
Και αν το είχα πάρει από κάποιον Πωλητή σας ανενημέρωτο θα το σκεφτόμουν αλλιώς, τυχαίνει βλέπετε να το πήρα από τα χεράκια σας στα γραφεία σας και δε θεωρήσατε σωστό να με ενημερώσετε για τη νέα έκδοση.
Να σκεφτώ και κάτι άλλο, μήπως δεν υπήρχε η έκδοση του PN για το δικό μου μοντέλο όταν ήρθα; (I-mate PDA2K) Έστω, αν είναι έτσι όμως πρέπει να μου στηρίξετε την D3 έκδοση τουλάχιστο μέχρι να είναι ενημερωμένος λίγο ποιο καλά ο χάρτης του, δε νομίζετε τελικά ότι θα πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο την Εμπορική σας πολιτική για τέτοιες ιδιάζουσες περιπτώσεις;
Ευχαριστώ Μπάμπης
Εκπλήσσομαι από το γεγονός που αναφέρετε. Θεωρώ αδύνατον να αγοράσατε λογισμικό D3 από τα γραφεία μας στις 20/1/2006 γιατί απλούστατα είχαμε σταματήσει να το πουλάμε από τον Δεκέμβριο. Και σε όσους μας το ζητούσαν για ειδικούς λόγους τους ενημερώναμε με έμφαση για το PN. Μπορείτε να διευκρινίσετε από πια γραφεία το αγοράσατε ; Γιατί αν πράγματι είναι τα δικά μας και το αγοράσατε στις 20/1/2006 θα σας δώσουμε την αναβάθμιση δωρεάν.
Ακόμη κι αν είναι έτσι αγοράσατε 30€ φθηνότερα το destinator 3 και απλά καλείστε να αγοράσετε το Destinator PN με 49€.
Η τιμή του destinator 3 μειώθηκε γι' αυτό ακριβώς το λόγο.
Αν σκεφτείτε δε και το κέρδος των 2 πωλήσεων είναι ανύπαρκτο:
1. Στην περίπτωση του Destinator 3 σας πουλήσαμε χάρτες & λογισμικό σχεδόν σε τιμή κόστους &
2. Στη περίπτωση του Destinator PN θα σας πουλήσαμε λογισμικό ακριβώς στη τιμή του κόστους
Αν είχαμε κι άλλα περιθώρια πιστέψτε με ότι θα πληρώνατε ακριβώς 169€ (κι όχι 179€ που πληρώσατε για όλα αυτά) όσο κοστίζει αυτή τη στιγμή το PN στο e-shop μας.
Η διαφορά λοιπόν είναι 10€ και θεωρώ απαράδεκτο να διαμαρτύρεστε με αυτόν το τρόπο, γιατί πιστεύω ότι όταν ήρθατε στην NGi κάποιος ασχολήθηκε για τουλάχιστον 1 ώρα για να σας εγκαταστήσει το Destinator 3 μας στο ολοκαίνουργιο μοντέλο του κινητού σας.
Εκπλήσσομαι από το γεγονός που αναφέρετε. Θεωρώ αδύνατον να αγοράσατε λογισμικό D3 από τα γραφεία μας στις 20/1/2006 γιατί απλούστατα είχαμε σταματήσει να το πουλάμε από τον Δεκέμβριο. Και σε όσους μας το ζητούσαν για ειδικούς λόγους τους ενημερώναμε με έμφαση για το PN. Μπορείτε να διευκρινίσετε από πια γραφεία το αγοράσατε ; Γιατί αν πράγματι είναι τα δικά μας και το αγοράσατε στις 20/1/2006 θα σας δώσουμε την αναβάθμιση δωρεάν.
Ήρθα στην Ριαν κουρ φευγοντας για ταξίδι και εκανα την αγορά, αυτη τη στιγμή δε βρίσκω το τιμολόγιο, θα σας αποστείλω όμως με email τα στοιχεία μου για να τα διασταυρώσετε στο σύστημά σας και
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Ήρθα στην Ριαν κουρ φευγοντας για ταξίδι και εκανα την αγορά, αυτη τη στιγμή δε βρίσκω το τιμολόγιο, θα σας αποστείλω όμως με email τα στοιχεία μου για να τα διασταυρώσετε στο σύστημά σας και
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Σας έστειλα email στο ngi@ngi.gr με τα στοιχεία μου αλλά πήρα απάντηση ότι δεν αναγνώστηκε, θα το ξαναστείλω. Περιμένω απάντησή σας.
Ο Zeppelin που παρακολουθεί την αλληλογραφία αυτή απουσίαζε. Θα σας απαντήσουμε από Δευτέρα.
Μήπως έχουμε κανένα νέο για ακριβή ημερομηνία διάθεσης για νέα έκδοση χάρτη της Ελλάδας ?
pote peripou tha kikloforisoun oi neoi hartes? tha iparhei hartografisi tis kerkyras?
Ο νέος χάρτης θα κυκλοφορήσει περίπου στα μέσα Ιουλίου.
Προσθέστε στη προηγούμενη κάλυψη http://www.ngi.gr/page.php?pageid=81&languageid=2 τα παρακάτω:
Αύξηση στην κάλυψη του Επαρχιακού δικτύου στο 90% στους παρακάτω νομούς:
ΕΥΒΟΙΑ
ΦΩΚΙΔΑ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΑΡΤΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΓΡΕΒΕΝΑ
ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΠΕΛΛΑ
Ν. ΧΙΟΥ
Ν. ΣΑΜΟΥ
ΘΑΣΟΣ
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ν. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ν. ΧΑΝΙΩΝ
Εισαγωγή των παρακάτω πόλεων στο group των πόλεων με πλήρη δεδομένα πλοήγησης:
Βόλος
Λάρισα
Χανιά
Ρέθυμνο
Αγ. Νικόλαος
Επίσης έχουν γίνει όλες οι αλλαγές στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο. Το Ηράκλειο Κρήτης θα έχει 100% κάλυψη στην έκδοση του Ιουλίου.
Πραγματι φαινεται πολλη καλη δουλεια αλλα ηθελα να ρωτησω, την Ευβοια δεν την βλεπω πουθενα. Αυτο σημαινει απο τον μεθεπομενο χαρτη?? γιατι θελει λιγο δουλεια η Εύβοια.
Το πρόσθεσα, όντως υπάρχει μην ανησυχείς!
Το πρόσθεσα, όντως υπάρχει μην ανησυχείς!
Αψογος ο Zep 8)
Και οι αλλαγες στις Σερρες πιστευω!!!! :wink:
Δεν αναφέρα Σέρρες γιατί δεν έχει πάει ακόμη το συνεργείο μας. Οι μονοδρομήσεις που μας έστειλες έχουν μπει.
Ο ΝΕΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ DRIVEME.GR Η ΣΤΟ DESTINATOR?
Δε το ξέρουμε ακόμη αλλά μάλλον θα βγει πρώτα στο www.driveme.gr
Δεν αναφέρα Σέρρες γιατί δεν έχει πάει ακόμη το συνεργείο μας. Οι μονοδρομήσεις που μας έστειλες έχουν μπει.
Αν θα ερθει συνεργειο σας εδω στις Σερρες και χρειαστειται καποια βοηθεια μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου!!!! :wink:
Mε Ήπειρο, Ν. Ιωαννίνων τι γίνεται?
Ο νομός Ιωαννίνων θα είναι έτοιμος στην μεθεπόμενη έκδοση όπου θα συμπληρωθεί και το παζλ όλων των νομών.
Σίγουρα η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει μέσα Ιουλίου;
Θα χρειαστούν χρήματα για την αναβάθμιση;
Με τα νέα διόδια τι θα γίνει; Θα υπάρχουν σημεία παράκαμψης;
Ευχαριστώ
Από δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο έμαθα χθες ότι δυο από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας ( Βασ. Σοφίας (?) και κάποια άλλη ) θα μετονωμαστούν σε Ανδρέα Παπανδρέου και Κων. Καραμανλή.
Από δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο έμαθα χθες ότι δυο από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας ( Βασ. Σοφίας (?) και κάποια άλλη ) θα μετονωμαστούν σε Ανδρέα Παπανδρέου και Κων. Καραμανλή.
Η άλλη είναι η Αμαλίας
Δημήτρης
leandrosml
21-06-06, 11:43
Από Σητεία Κρήτης και γενικά ανατολικό λασίθι έχουμε κάτι στους καινούργιους χάρτες?
Εκτός από τις πρωτεύουσες των 4 νομών τις Κρήτης που είναι καταγεγραμμένες από το συνεργείο μας. Θα υπάρχουν και οι παρακάτω πόλεις με ονόματα οδών:
Σητεία
Ιεράπετρα
Νεάπολη (και κατευθύνσεις από τη προηγούμενη έκδοση)
Μοίρες
Αρκαλοχώρι
Τυμπάκι
Καστέλι (Χανιά)
Επίσης το επαρχιακό δύκτιο της Κρήτης έχει πληρότητα που ξεπερνάει το 90%.
Μπράβοοοο. Κρήτη πάω κάθε καλοκαίρι οπότε πολύ σημαντική η αναβάθμιση.
Μπράβο και πάλι
Σίγουρα η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει μέσα Ιουλίου;
Θα χρειαστούν χρήματα για την αναβάθμιση;
Με τα νέα διόδια τι θα γίνει; Θα υπάρχουν σημεία παράκαμψης;
Ευχαριστώ
Η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν. Τα περισσότερα από τα νέα διόδια μπήκαν.
Αγαπητέ Zepellin,
την δόλια την Αρκαδία γιατί τη σνομπάρετε?
Η Πελοπόννησος ήδη έχει επαρχιακό δίκτυο στο 90%. Κοίτα τη κάλυψη του σημερινού χάρτη και θα καταλάβεις!
Και η Τρίπολη όπου ζω εχει πολλά κενά και προς το Αστρος που πήγα βρέθηκα εκτός δρόμου και.... Η Δεληγιάννη πχ στην Τρίπολη είναι πεζόδρομος εδω και μια 5ετία αρα...
φίλοι μου καλησπέρα σε όλους...
επειδή έχω κάποιους μήνες να μπω στην όμορφη παρέα μας θάθελα να μου πείτε αν ξέρετε αν έχει γίνει καμιά αναβάθμιση στο ΡΝ κι αν ναι τι πρέπει να κάνω για να την αποκτήσω...
σας ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχωμαι καλό καλοκαίρι σε όλους σας...
επειδή έχω κάποιους μήνες να μπω στην όμορφη παρέα μας θάθελα να μου πείτε αν ξέρετε αν έχει γίνει καμιά αναβάθμιση στο ΡΝ κι αν ναι τι πρέπει να κάνω για να την αποκτήσω...
Φίλε daspan,
μέχρι σήμερα, δεν δόθηκε κάποια αναβάθμιση στον χάρτη (2005.Q4).
Απ ότι μας έχουν ενημερώσει τα παιδιά της ngi αναβάθμιση χάρτη για το pn θα βγεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου.
Καλό Μήνα & Καλό καλοκαίρι
Η αναβάθμιση αυτή πόση θα είναι περίπου σε μέγεθος; Εννοώ, πόσα mb;
Φίλε daspan,
μέχρι σήμερα, δεν δόθηκε κάποια αναβάθμιση στον χάρτη (2005.Q4).
Απ ότι μας έχουν ενημερώσει τα παιδιά της ngi αναβάθμιση χάρτη για το pn θα βγεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου.
Καλό Μήνα & Καλό καλοκαίρι
οκ φίλε μου,σ' ευχαριστώ πολύ
να περνας πάντα καλά...
Η αναβάθμιση αυτή πόση θα είναι περίπου σε μέγεθος; Εννοώ, πόσα mb;
Υπολογίζουμε γύρω στα 40mb
Ο νέος χάρτης θα κυκλοφορήσει περίπου στα μέσα Ιουλίου.
Προσθέστε στη προηγούμενη κάλυψη http://www.ngi.gr/page.php?pageid=81&languageid=2 τα παρακάτω:
Αύξηση στην κάλυψη του Επαρχιακού δικτύου στο 90% στους παρακάτω νομούς:
ΕΥΒΟΙΑ
ΦΩΚΙΔΑ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΑΡΤΑ
ΠΡΕΒΕΖΑ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΓΡΕΒΕΝΑ
ΚΟΖΑΝΗ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
ΠΕΛΛΑ
Ν. ΧΙΟΥ
Ν. ΣΑΜΟΥ
ΘΑΣΟΣ
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Ν. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ν. ΧΑΝΙΩΝ
Εισαγωγή των παρακάτω πόλεων στο group των πόλεων με πλήρη δεδομένα πλοήγησης:
Βόλος
Λάρισα
Χανιά
Ρέθυμνο
Αγ. Νικόλαος
Επίσης έχουν γίνει όλες οι αλλαγές στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο. Το Ηράκλειο Κρήτης θα έχει 100% κάλυψη στην έκδοση του Ιουλίου.
Προσθέστε και Ιωάννινα + Καβάλα!
Πότε επιτέλους θα γίνει η ανανέωση;;;;
Το λιγότερο σε 2 εβδομάδες από σήμερα!
vasiliadis1
04-07-06, 13:43
Στην νέα αναβάθμιση θα έχουν προστεθεί οι δρόμοι που βρίσκονται μετά την στροφή Φιλύρου ?(θεσσαλονίκη, πεύκα)
Τον περιμενω πως και πως φιλε zeppelin μιας και θελω να παω Θασο για διακοπες μετα τις 20 του μηνος!!!! :wink:
Δύο εβδομάδες δεν είναι και πολύς χρόνος.....
ποιό το κόστος αγοράς του νέου χάρτη ;
ποιό το κόστος αγοράς του νέου χάρτη ;
ΔΩΡΕΑΝ
είχα γράψει παλιότερα για τα Νικολε'ι΄κα Αχαιας οτι από λάθος το χωριό είχε μπει επί της νέας εθνικής ενώ είναι επί της παλιάς εθνικης(με αποτέλεσμα να σε βγάζει στην νέα εθνική).Επίσης ότι δεν υπάρχει ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία από το συγκεκριμένο χωριό ο οποίος είναι μεγάλος και κεντρικός ενώ υπάρχει ο επόμενος για το χωριό Ροδιά που είναι πολύ μικρότερος.
Μου είχατε απαντήσει ότι θα το κοιτάξετε.Ελπίζω να το κάνατε.
Χίλια ευχαριστώ!!!!
Στον νέο χάρτη στα POI - εκκλησίες να βάλετε και τον Αγ.Χαράλαμπο ιλισιων. ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ εκκλησία πίσω από το καραβελ και όμως δεν την έχετε και παρ'ολίγο να χάσω μια βάπτιση.
Ο χάρτης έχει ήδη παραδοθεί, αλλά ο συγκεκριμένος ναός έχει ήδη μπει.
Ο χάρτης έχει ήδη παραδοθεί, αλλά ο συγκεκριμένος ναός έχει ήδη μπει.
:D
@ jimmygr33
Έχουν βελτιωθεί οι δρόμοι γύρω από τα Νικολέικα, καθώς επίσης διορθώθηκε η θέση του χωριού.
ton xarti 2005.Q4 mporoume na ton katevasoume apo to site i oxi apla epeidi emperiexetai stin egkatastasi tou pn? ap
Ο χάρτης έχει ήδη παραδοθεί.
Για πότε στην εβδομάδα να περιμένουμε τους χάρτες??
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΟDRIVEME.GR ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ?
ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΧΑΡΤΗΣ 2005.Q4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕΝΩ (ΠΧ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 2005.Q1 ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο DEST3. ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ TOPICS Ο ZEP ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 2005.Q4. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΡΑΓΕ; (ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΖΕΡ). ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ NGI ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ NGI.
Πιθανότατα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας
ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΧΑΡΤΗΣ 2005.Q4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕΝΩ (ΠΧ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 2005.Q1 ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο DEST3. ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ TOPICS Ο ZEP ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 2005.Q4. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΡΑΓΕ; (ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΖΕΡ). ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ NGI ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ NGI.
Σωστα αυτα που μας λες φιλε μου αλλα θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις!!!! :wink:
Σ'Ευχαριστω!!!!!
@spichri
O νεός χάρτης που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό (καλοκαιρινή έκδοση) θα περιλαμβάνει αρκετές επιπλέον πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης και αρκετά πράγματα ακόμη.
Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
@spichri
O νεός χάρτης που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό (καλοκαιρινή έκδοση) θα περιλαμβάνει αρκετές επιπλέον πόλεις με πλήρη δεδομένα πλοήγησης και αρκετά πράγματα ακόμη.
Θα είναι σε CD η αναβάθμιση ή θα τη κατεβάσουμε από το site
Θόδωρος
Θα μπορείτε να κατεβάσετε το νέο χάρτη από εδώ (http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2) κάνοντας χρήση του λογαρισμού ενημέρωσης χαρτών που ήδη έχετε.
@spichri
Μπορούμε μήπως να έχουμε κάποιες λεπτομέρειες για ... να χαρούμε από τώρα :D
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=468&postdays=0&postorder=asc&start=75
lagoudakis
16-07-06, 18:40
τελειωσε η εβδομαδα αλλα......,υπαρχει περιπτωση να γινει τιποτα αυτη;
Υπομονη !!!
(εχεις απάντηση στο myphone) :lol:
Θα μπορείτε να κατεβάσετε το νέο χάρτη από εδώ (http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2) κάνοντας χρήση του λογαρισμού ενημέρωσης χαρτών που ήδη έχετε.
Πάω σε αυτό το Link να μιας που το ανέφερες για να κάνω εγγραφή και να μπορώ να κατεβάσω αργότερα τους καινούριους χάρτες. Συμπληρώνω τα στοιχεία αλλά δεν μπορώ να βρώ απο κάπου το αναγνωριστικό συσκευής μου. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Να σημειώσω ότι τα άλλα δύο κλειδιά που ζητάει τα βρήκα, αλλά όχι στο φάκελο που γράφει στο Link αυτό, δηλαδή "\\My Device\DestinatorApps\ Destinator\Common\Activation\Did.txt και \\My Device\DestinatorApps\ Destinator\Common\Activation\Licenses.txt. Και τα δύο κλειδιά ήταν μέσα στο φάκελο My Documents\HSTC\Destinator στο ppc μου, μέσα σε ένα txt που λέγεται Licenses.txt.
:roll:
SavvasBlue
17-07-06, 12:44
Πάω σε αυτό το Link να μιας που το ανέφερες για να κάνω εγγραφή και να μπορώ να κατεβάσω αργότερα τους καινούριους χάρτες. Συμπληρώνω τα στοιχεία αλλά δεν μπορώ να βρώ απο κάπου το αναγνωριστικό συσκευής μου. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
Να σημειώσω ότι τα άλλα δύο κλειδιά που ζητάει τα βρήκα, αλλά όχι στο φάκελο που γράφει στο Link αυτό, δηλαδή "\\My Device\DestinatorApps\ Destinator\Common\Activation\Did.txt και \\My Device\DestinatorApps\ Destinator\Common\Activation\Licenses.txt. Και τα δύο κλειδιά ήταν μέσα στο φάκελο My Documents\HSTC\Destinator στο ppc μου, μέσα σε ένα txt που λέγεται Licenses.txt.
Το Device ID στο βγαζει το Destinator οταν πας να ενεργοποιησεις τους χαρτες φιλε.
Το Device ID στο βγαζει το Destinator οταν πας να ενεργοποιησεις τους χαρτες φιλε.
Χμμμ, και τώρα? Πώς θα ανοίξω λογαριασμό εγώ στην ngi?
Μπορείς να μπεις στο www.destinator1.com/community κι αφού βάλεις το username & password να επιλέξεις «Ενεργοποιήσεις»
Εναλλακτικά μπορείς να ανοίξεις το File explorer (start-->programs-->File explorer) και να κάνεις cut (αποκοπή) το αρχείο My Device/My Documents/HSTC/Destinator/licenses.txt στην SD κάρτα σου.
Στη συνέχεια «τρέξε» το Destinator. Θα σου εμφανίσει το μήνυμα ότι ο χάρτης δεν είναι δηλωμένος κι αν θέλεις να τον ενεργοποιήσεις και θα πατήσεις «ΝΑΙ». Στην επόμενη οθόνη (στο κάτω μέρος) θα δείς το αναγνωριστικό συσκευής.
Για να μην πληκτρολογείς τους κωδικούς, βγες από το Destinator κι απλά αντέγραψε το αρχείο licenses.txt από την SD πίσω στη φυσική του θέση My Device/My Documents/HSTC/Destinator/
Μπορείς επίσης να κρατήσεις το αρχείο στην SD σου ως backup σε περίπτωση που σου χρειαστεί.
Μπορείς να μπεις στο www.destinator1.com/community κι αφού βάλεις το username & password να επιλέξεις «Ενεργοποιήσεις»
Εναλλακτικά μπορείς να ανοίξεις το File explorer (start-->programs-->File explorer) και να κάνεις cut (αποκοπή) το αρχείο My Device/My Documents/HSTC/Destinator/licenses.txt στην SD κάρτα σου.
Στη συνέχεια «τρέξε» το Destinator. Θα σου εμφανίσει το μήνυμα ότι ο χάρτης δεν είναι δηλωμένος κι αν θέλεις να τον ενεργοποιήσεις και θα πατήσεις «ΝΑΙ». Στην επόμενη οθόνη (στο κάτω μέρος) θα δείς το αναγνωριστικό συσκευής.
Για να μην πληκτρολογείς τους κωδικούς, βγες από το Destinator κι απλά αντέγραψε το αρχείο licenses.txt από την SD πίσω στη φυσική του θέση My Device/My Documents/HSTC/Destinator/
Μπορείς επίσης να κρατήσεις το αρχείο στην SD σου ως backup σε περίπτωση που σου χρειαστεί.
Ναι, αυτό το έχω κάνει. Όταν έκανα hard reset απλά έκανα ένα copy paste τον φάκελο απο την sd που το είχα back up πίσω στο My documents για να γλυτώσω την διαδικασία της ενέργοποίησης πάλι. Αλλά δεν σκέφτηκα να το βγάλω για να μου το ζητήσει :oops:
Να'σαι καλά zep.
lagoudakis
17-07-06, 23:40
Υπομονη !!!
(εχεις απάντηση στο myphone) :lol:ευχαριστω φιλε μου,αλλωστε δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο
στο τελος της εβδομαδας σιγουρα...μηνα ?
οι νεοι χαρτες ηρθαν η ακομα?
Otan einai na vgei tha mas to poun min anxoneste ,
den tha ton kratisoun sto ntoulapi
Be@sTM@nI@k
19-07-06, 00:58
diladi kai to mio a701 exei destinator pn .Einai tis ngi swsta???enoo ama o paro edo tha kano register etsi den einai??
diladi kai to mio a701 exei destinator pn .Einai tis ngi swsta???enoo ama o paro edo tha kano register etsi den einai??
H NGI exei dikous ths tous xartes oxi to Destinator an den kanw lathos an pareis to A701 apo ton germano sto energopoioun aftoi ekeinh thn stigmh..
Gia perisotera tha sou apanthseis o Zep.. :wink:
Ούτε στο driveme.gr έχει αλλάξει ο χάρτης σωστά?
MiLToS_666
20-07-06, 19:52
H NGI exei dikous ths tous xartes oxi to Destinator an den kanw lathos an pareis to A701 apo ton germano sto energopoioun aftoi ekeinh thn stigmh..
Gia perisotera tha sou apanthseis o Zep.. :wink:
;)
Αν κάποιος πελάτης δεν έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το πρόγραμμα μόνος του, βεβαίως και του το ενεργοποιούμε εμείς (οι Γερμανοί!:P)αρκεί να μην έχει πολύ δουλίτσα γιατί μερικές φορές δεν παλεύεται! Εγώ τουλάχιστον προτείνω να μου αφήσει το μηχανηματάκι μερικές ώρες να το φορτίσω κιόλας και να το ενεργοποιήσω όταν έχω ώρα οπότε περνάει και το παραλαμβάνει έτοιμο να δουλέψει! :wink:
MiLToS_666
Ειλικρινα βαρεθηκα να περιμενω τον καινουριο χαρτη.
"Μεσα Ιουλιου" και ειμαστε στα τελη.
Πρωτα θα παει διακοπες ο κοσμος και μετα θα βγει ο χαρτης
23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006....... :(
lagoudakis
23-07-06, 00:45
Ειλικρινα βαρεθηκα να περιμενω τον καινουριο χαρτη.
"Μεσα Ιουλιου" και ειμαστε στα τελη.
Πρωτα θα παει διακοπες ο κοσμος και μετα θα βγει ο χαρτηςδυστυχως φοβαμαι οτι για εκει παει το πραγμα,σε αυτα τα πραγματα χρειαζεται οργανωση για να ειναι ολα σωστα και στην ωρα τους,αν δεν βγει αυτην την εβδομαδα....χαιρετα μου τον πλατανο
Ειμαι καινουριος στο φορουμ και διαβαζοντας τις προηγουμενες 10 σελιδες εμεινα με την εντυπωση πως στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαθετουν destinator PN που κανει μονο για συγκεκριμενο τυπο ppc. Αν αυτο ισχυει ακομα και σημερα που αγορασα το δικο μου... την πατησα.
Στο κουτι δεν ειχε ειδικη ενδειξη παρα μονο ενα αστερι με την λεξη UPGRADE. Μεσα ειχε την τελευταια εκδοση χαρτη και λογισμικου. To ppc μου ειναι ενα qtek 9100. Την πατησα τελικα η οχι ?
Ειμαι καινουριος στο φορουμ και διαβαζοντας τις προηγουμενες 10 σελιδες εμεινα με την εντυπωση πως στο ΠΛΑΙΣΙΟ διαθετουν destinator PN που κανει μονο για συγκεκριμενο τυπο ppc. Αν αυτο ισχυει ακομα και σημερα που αγορασα το δικο μου... την πατησα.
Στο κουτι δεν ειχε ειδικη ενδειξη παρα μονο ενα αστερι με την λεξη UPGRADE. Μεσα ειχε την τελευταια εκδοση χαρτη και λογισμικου. To ppc μου ειναι ενα qtek 9100. Την πατησα τελικα η οχι ?
1. Πόσο το αγόρασες?
2. Αγόρασες μόνο το πρόγραμμα με τους χάρτες?
Αν δεν αναφέρει ''Έκδοση για PDA HP 6515 μόνο.'' ή κάτι παρόμοιο, δεν νομίζω να την πάτησες.
Αν αγόρασες αυτό:
''NGI DESTINATOR PN retail ? 165.00'' είσαι οκ, μπορείς να το βάλεις όπου θέλεις. :wink:
Ναι ετσι το ειχαν βαπτισει.. και 165 κοστιζε. Ευχαριστω.
Καλημέρα, αυτό είναι το πρώτο μηνυμά μου στο forum.
Οντως αν ο χαρτης βγεί μετά την πρώτη Αυγούστου για εμένα και για πολούς άλλους θα είναι "άχρηστος" γιατι δεν θα τον έχουμε στις διακοπές μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή την βδομάδα θα τον έχουμε.
Τίποτα νεώτερο για τους χάρτες ;;;;;;;;
Από εμάς έχει "φύγει" ο χάρτης εδώ και αρκετές ημέρες. Περιμένουμε από τη Destinator Technologies να μας τον επιστρέψει έτοιμο για "φόρτωμα" στα Pocket PCs. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία...
... που φεύγω για Κρήτη.
... unofficial / beta χάρτες φαντάζομαι δεν μπορούμε να έχουμε ... σωστά?
.... μα τι ελέγχουν τόσο καιρό ? Αναρωτιέμαι αν έχετε πάρει κάποιο feedback.
Στον τρέχοντα χάρτη (2005Q4) δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα όσον αφορά την κατηγοριοποίηση των επαρχιακών (κυρίως) δρόμων. Ζητήσαμε να διορθωθούν αυτά τα λάθη και αυτό ίσως να καθυστερεί το compile του νέου χάρτη. Μια παροιμία λέει ότι "το καλό πράγμα αργεί να γίνει" :wink:
Το καλό θα είναι ότι το βλέπω για μετά το καλοκαίρι, και στο τέλος του χρόνου αν όλα πανε καλά να ξανά συζητάμε για τον καινούργιο χάρτη το τότε για το πότε θα ξανά βγει........ μια χαρά μας κόβω :lol:
:cry: :cry: :cry: ... No maps yet... :cry: :cry: :cry:
lagoudakis
24-07-06, 22:51
Από εμάς έχει "φύγει" ο χάρτης εδώ και αρκετές ημέρες. Περιμένουμε από τη Destinator Technologies να μας τον επιστρέψει έτοιμο για "φόρτωμα" στα Pocket PCs. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε συγκεκριμένη ημερομηνία...ωραια!!μια ερωτηση δεν τους εχετε κανει ποτε εχουν σκοπο να σας τον στειλουν;αν φυγει και αυτη η εβδομαδα.....καληνυχτα για τους πιο πολλους
Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την "Αγγλική" έκδοση του χάρτη. Στη συνέχεια αν όλα είναι εντάξει σε 3-4 μέρες θα παραλάβουμε και τον Ελληνικό.
Καλημέρα 25/07/06 :( :( :(
vasiliadis1
25-07-06, 12:24
αφήστε τους χάρτες και τις αναβαθμίσεις και βουτήξτε στην θάλασσα!!!
τί θέλετε δηλαδή, τον σεπτέμβριο να μήν έχουμε με τι να ασχοληθούμε?? :lol:
εχω μια απορια. ολος αυτος ο κοσμος που περιμενει με αγωνια το νεο χαρτη να βγει δε θα σπευσει με το που θα δει οτι πλεον ειναι διαθεσιμος να τον κατεβασει; μηπως τοτε ο server της ngi δεν αντεξει ολη αυτη τη ζήτηση; υπαρχει μεριμνα γι'αυτο αραγε;
Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την "Αγγλική" έκδοση του χάρτη. Στη συνέχεια αν όλα είναι εντάξει σε 3-4 μέρες θα παραλάβουμε και τον Ελληνικό.
Καταρχήν καλές διακοπές (αν και μια εβδομάδα μάλλον είναι λίγο). Για τους χάρτες πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι έτοιμη πρώτα η αγγλική έκδοση΄ :shock: .
Η τελευταία ημερομηνία πριν φύγουν και οι τελευταίοι είναι την παρασκευή 28/7. Αρα έχουμε τα εξής :
1. Καθυστέρηση χωρίς ουσία (το χειμώνα ο χάρτης ήρθε μετά τα χριστούγεννα και τώρα μετά τον αύγουστο άρα μετά διακοπών)
2. χάνουμε σαν χρήστες που δεν έχουμε τους νέους χάρτες με αποτέλεσμα να γίνουν λάθοι στις πλοηγήσεις....
3. χάνετε σαν εταιρεία από τόν πιό μαζικό ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο που θα είχατε σαν εταιρεία (όχι σε ποσότητα μόνο αλλά και σε κάλυψη !!) από τις διακοπές μας.
Κλείνοντας ξέρω ότι δεν εξαρτάται από εσάς αλλά ίσως στο μέλλον να πρέπει να εξαρτάται από εσάς (δεν μπορεί η μαμά εταιρεία να κάνει 1 μήνα "μετάφραση" όσα διανύσματα και να είναι αυτά-αλλά και εσείς μετά την χειμωνιάτική 2-μηνη καθυστέρηση έπρεπε να τα στείλετε πιο νωρίς). Φιλικά....
trikalos_1977
25-07-06, 22:01
Τελικά επειδή δεν τα ξερώ και πολύ καλά ο καινούργιος χάρτης του ΡΝ δεν είναι 2005 Q4 από τον Q4 3732 που έχουμε ? :?: :?:
Αντε... θα γεννησουμε.......
Υπομονη ρε παιδια 10 μερες πανω 10 κατω σιγα την διαφορα.... :wink:
vasiliadis1
25-07-06, 23:39
+1
Καταρχήν καλές διακοπές (αν και μια εβδομάδα μάλλον είναι λίγο). Για τους χάρτες πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι έτοιμη πρώτα η αγγλική έκδοση΄ :shock: .
Η τελευταία ημερομηνία πριν φύγουν και οι τελευταίοι είναι την παρασκευή 28/7. Αρα έχουμε τα εξής :
1. Καθυστέρηση χωρίς ουσία (το χειμώνα ο χάρτης ήρθε μετά τα χριστούγεννα και τώρα μετά τον αύγουστο άρα μετά διακοπών)
2. χάνουμε σαν χρήστες που δεν έχουμε τους νέους χάρτες με αποτέλεσμα να γίνουν λάθοι στις πλοηγήσεις....
3. χάνετε σαν εταιρεία από τόν πιό μαζικό ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο που θα είχατε σαν εταιρεία (όχι σε ποσότητα μόνο αλλά και σε κάλυψη !!) από τις διακοπές μας.
Κλείνοντας ξέρω ότι δεν εξαρτάται από εσάς αλλά ίσως στο μέλλον να πρέπει να εξαρτάται από εσάς (δεν μπορεί η μαμά εταιρεία να κάνει 1 μήνα "μετάφραση" όσα διανύσματα και να είναι αυτά-αλλά και εσείς μετά την χειμωνιάτική 2-μηνη καθυστέρηση έπρεπε να τα στείλετε πιο νωρίς). Φιλικά....
+1
Επιπλέον ο κόσμος, εν αναμονή του νέου χάρτη, λογικά θα σταματά να στέλνει αναφορές σφαλμάτων, σκεπτόμενος ότι στον νέο χάρτη ίσως να έχουν διορθωθεί.
Εγω φεύγω -όπως έχω ήδη γράψει- την κυριακή για ρέθυμνο. Αν ως τότε δεν έχει βγεί και βγεί την 1η βδομάδα αυγούστου- μου βλέπω να ψάχνω για internet cafe εκει (χμμ, πρέπει να θυμηθώ να πάρω και το usb καλώδιο μαζί μου βέβαια ...)
... Αλλά ας μην είμαστε και τόσο αυστηροί.
vasiliadis1
26-07-06, 09:33
οι προβλέψεις μου λένε μεταξύ 7 και 10 Αυγούστου......... 8)
οι προβλέψεις μου λένε μεταξύ 7 και 10 Αυγούστου......... 8)
Κάτι σε ταρώ :lol: :lol:
Εγώ είδα στον ύπνο μου ότι θα έρθει 4-7/8
όποιος βρει την ημερομηνία κερδίζει ένα ...... :lol: :lol:
lagoudakis
26-07-06, 20:08
Υπομονη ρε παιδια 10 μερες πανω 10 κατω σιγα την διαφορα.... :wink:εχει καποια διαφορα γιατι αυτην την εποχη οι πιο πολλοι περνουν τις αδειες τους,αν ηταν χειμωνας και εγω θα ελεγα αντε 1 μηνα πανω-κατω και τι εγινε;
vasiliadis1
26-07-06, 20:37
ένα? πές μας να ξέρουμε για να έχουμε και κίνητρο!!
ένα? πές μας να ξέρουμε για να έχουμε και κίνητρο!!
Έκπληξη :!: :)
πλησιαζουμε μηνα στην αναμονη και τοκετος τιποτε.μηπως παμε για καισαρικη :?:
vasiliadis1
26-07-06, 22:05
με τεχνητούς πόνους βλέπω να παίρνουμε τους χάρτες... :lol:
βλέπω να σαραντίζει ο μπέμπης και εγώ θα είμαι ακόμη με τους παλιούς χάρτες! ντροπή :lol: :lol: :lol:
lagoudakis
26-07-06, 22:20
βλέπω να σαραντίζει ο μπέμπης και εγώ θα είμαι ακόμη με τους παλιούς χάρτες! ντροπή :lol: :lol: :lol:να σαραντησει καλα θα ειναι,μην σε πιασει η βαφτιση να λες!!!!
vasiliadis1
27-07-06, 09:52
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βλέπω να σαραντίζει ο μπέμπης και εγώ θα είμαι ακόμη με τους παλιούς χάρτες! ντροπή :lol: :lol: :lol:να σαραντησει καλα θα ειναι,μην σε πιασει η βαφτιση να λες!!!!
μεχρι να περπατηση ο μπεμπης θα εχει κυκλοφοριση :?: :?: :?: [ εαν δεν βγαλουν τον χαρτι μεχρι 31-07-2006 θα φτιαξω ενα πανο και θα στηθω εξω απο τα γραφεια τους ]:shock: :shock: :shock: :shock:
vasiliadis1
27-07-06, 13:55
ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ 'ΝΑΜΑ Geoinformatics' ΣΤΗΝ ΟΔΟ Λουίζης Ριανκούρ 75 ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΌ΄ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ'
(εφημερίδα το βήμα, 22/9/06)
ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ 'ΝΑΜΑ Geoinformatics' ΣΤΗΝ ΟΔΟ Λουίζης Ριανκούρ 75 ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΌ΄ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ'
(εφημερίδα το βήμα, 22/9/06)
Μου φαίνεται τώρα με το μωρό δεν κοιμάσαι καθόλου τα βράδια, κι απ' ότι καταλαβαίωω δεν είναι στο πρόγραμμα να πας διακοπές...
vasiliadis1
27-07-06, 20:46
λέμε να πάμε αλλα κατα τον σεπτέμβριο,will see
άλλωστε δέν έχουν βγεί και οι καινούργιοι χάρτες οπότε δέν μπορούμε να πάμε και πουθενά :lol: :lol: :lol: :lol:
lagoudakis
27-07-06, 22:41
άλλωστε δέν έχουν βγεί και οι καινούργιοι χάρτες οπότε δέν μπορούμε να πάμε και πουθενά :lol: :lol: :lol: :lol:σεπτεμβριο;ωραια εσυ εχεις ενα 20% πιθανοτητα να εχεις τους χαρτες :D :D εγω που φευγω 5 αυγουστου :evil:
άλλωστε δέν έχουν βγεί και οι καινούργιοι χάρτες οπότε δέν μπορούμε να πάμε και πουθενά :lol: :lol: :lol: :lol:
Τα πανο ετοιμο [οσοι πιστοι προσελθετε αυριο 16.00------να βγει ο χαρτης για καλο και για κακο φερτε και κανα φαγωσιμο ]
Εγω θα φερω το αντισκηνο μου, το μπρικι, και καμια ψαθα για ηλιοθεραπια. Καποιος θα ξεπαρκαρει εκει κοντα για να απλωσω τα μπανιερα μου. Ας φερει καποιος αντιλιακο γιατι θα μας χρειαστει λογω των πολλων ημερων που θα καθησουμε
Εγω θα μπω μεσα με τζιπακι μεγαλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Υπομονη καλυτερα ,το ΡΝ λειτουργει τελεια σχεδον και επειδης ειναι καλοκαιρι καλυτερα να μην κανουμε αναβαθμησεις για να μην εχουμε τιποτα conflict με την νεα εκδοση (στατιστικος ολα τα προγραματα για κομπιουτερ στις αρχικες εκδοσεις παρουσιασουν διαφορες ασυμβατοτιτες)για αυτο καλυτερα αναβαθμηση απο χειμωνα :wink: :arrow: :arrow:
vasiliadis1
28-07-06, 11:36
ναι παιδιά,ετσι όπως τα λέτε, προτείνω να ξεχάσουμε οτι περιμένουμε χάρτες, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ας ασχοληθούμε με όλα τα αλλα θέματα του forum πλην των νέων χαρτών!
Οταν η ngi θα μας ανακοινώσει οτι οι χάρτες είναι έτοιμοι κανείς δέν θα τους πιστεύει!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ναι παιδιά,ετσι όπως τα λέτε, προτείνω να ξεχάσουμε οτι περιμένουμε χάρτες, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, ας ασχοληθούμε με όλα τα αλλα θέματα του forum πλην των νέων χαρτών!
Οταν η ngi θα μας ανακοινώσει οτι οι χάρτες είναι έτοιμοι κανείς δέν θα τους πιστεύει!
ΝΑΜΑ Geoinformatics (NGI) ή ΑΜΑΝ τους χάρτες…………..
Μην σας πιάνει το άγχος....
Όταν κάποια στιγμή είχα γράψει ότι οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι πριν τον Αύγουστο μην περιμένουμε τίποτα , κάποιοι με ειρωνεύτηκαν.
Απλά η πληροφορία που είχαμε ήταν μέσα από την NGI όσο και αν αυτό φαίνεται σε κάποιους περίεργο!!!
Αποδείχτηκε πόσο σοβαρή εταιρία είναι που γ’αυτήν φταίνε οι άλλοι οι της Destinator Technologies στην προκειμένη περίπτωση και ποτέ εμείς ( της NGI εννοώ ) που δεν βγαίνουν οι χάρτες.
Υπάρχουν κάποια παλικάρια εκεί που πάλι θα μας πυροβολήσουν επειδή λέμε την αλήθεια.
Μήπως έχουμε μπερδέψει την NGI με την Microsoft και περιμένουμε τόσα πολλά από αυτήν ?????
Μονοπώλιο στο χώρο ( μέχρι στιγμής…) είναι και πάλι καλά να λέμε.....
Τώρα γιατί δεν βγαίνουν οι χάρτες σκεφτείτε το λίγο, οικονομικό είναι το πρόβλημα κανείς δεν χαρίζει…… απλά υπάρχει ένας σχεδιασμός για τα επόμενα βήματα σε σχέση με το Destinator 6 και την αναβάθμιση των χαρτών.
Σιγά που θα ενημερώνουν τους χάρτες δωρεάν. ( εδώ ίσως έχουν δίκιο γιατί και οι πωλήσεις δεν πάνε καλά….)
Όσο για το D6 όταν σας πω τι σχεδιάζουν και κάτω από ποιες συνθήκες θα το δώσουν θα πέσει γέλιο………..
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Πηγές:
Destinator Technologies
NGI Athens
http://f5.putfile.com/6/16717082352.jpg (http://www.putfile.com) http://f5.putfile.com/5/14616314451.png (http://www.putfile.com)
Μου εκλεψες και την σημαια :P :P :P
Φιλε αμα εχεις κατι να πεις πες το για να το μαθουμε ολοι. Μην λες κατι και αφηνεις υπονοουμενα. Πες τα να τα μαθουμε ολοι και ο καθενας να κρινει με τον τροπο του
καλημερα
με αφορμη το post του φιλου που του εκλεψε ο αλλος φιλος την Σημαια..
ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το post
χωρις να θελω να προσβαλλω...
χωρις να θελω να πολιτικοποιησω..
αισθανομαι ..αβολα βλεποντας την προβολη της Αμερικανικης Σημαιας απο συμπατριωτες μου την στιγμη μαλιστα που τοσα δεινα εχει προκαλεσει ...
αποδεχομαστε την μοιρα μας γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε.Σωστο πραγματι.Ας μην εχουμε ομως και σαν λογοτυπο την σημαια τους...
και παλι παρακαλω τους φιλους να μην παρεξηγησουν το post..
vasiliadis1
29-07-06, 12:54
στο περιοδικό RAM Ιουλίου-Αυγούστου στις σελίδες 90-92 έχει μία εκτενή αναφορά στο προγραμμά μας 8) Μεταξύ των άλλων μιλάει και για "επερχόμενη ενημέρωση του χάρτη της Ελλάδος (ιουλιος 2006)"!!! :roll: As βιαστούνε λιγο εκεί στην destinator technologies!
καλημερα
αισθανομαι ..αβολα βλεποντας την προβολη της Αμερικανικης Σημαιας απο συμπατριωτες μου την στιγμη μαλιστα που τοσα δεινα εχει προκαλεσει ...
αποδεχομαστε την μοιρα μας γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε.Σωστο πραγματι.Ας μην εχουμε ομως και σαν λογοτυπο την σημαια τους...
Μαζί σου φίλε μου για το θέμα της σημαίας! Όσο για τo τελευταίο post της προηγούμενης σελίδας το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Έλληνας ακόμα και το χέρι που τον ταίζει το κόβει. Σαν το ανέκδοτο του Χριστόδουλου "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" ένα πράμα. Μικροπρέπεια, ίχνος σεβασμού για τον ιδρώτα κάποιον που τουλάχστον τόλμησαν το εγχείρημα και σαρκασμός.
Απλά δεν αξίζουν την προσοχή κανενός! Ας νομίζουν μόνοι τους ότι τα ξέρουν όλα. ΑΙΝΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!! Και groove54 μην σκας είναι εύκολο για τον κάθε mariposa να ρίχνει λάσπη, το δύσκολο είναι να προσφέρει κάτι στην κοινωνία εκτός από τα κόμπλεξ του!
Δεν σε παρεξηγω αλλα και ουτε και με προσβαλεις αλλα αυτο το "συμπατριωτες" θα ηθελα να μαθω απο που το συμπέρανες...
groove54
δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου .Σε ελληνικο φορουμ ειμαστε ,χειριζεσαι αψογα την Ελληνικη απο Αθηνα λες οτι εισαι.Συμπερανα οτι εισαι ελληνας και σε απεκαλεσα "συμπατριωτη",αν εχω κανει λαθος ξεχασε το
φιλικα
sinapias
groove54
δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου .Σε ελληνικο φορουμ ειμαστε ,χειριζεσαι αψογα την Ελληνικη απο Αθηνα λες οτι εισαι.Συμπερανα οτι εισαι ελληνας και σε απεκαλεσα "συμπατριωτη",αν εχω κανει λαθος ξεχασε το
φιλικα
sinapias
Στα ελληνικα forums παιρνουν μερος μονο ατομα ελληνικης καταγωγης? Δεν λεω οτι ειμαι απο την Αθηνα. Τοπος σημαινει τοποθεσια και η τοποθεσια μου, ειναι η Αθηνα. Εδω κατοικω... Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο
καλημερα
Μαζί σου φίλε μου για το θέμα της σημαίας! Όσο για τo τελευταίο post της προηγούμενης σελίδας το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Έλληνας ακόμα και το χέρι που τον ταίζει το κόβει. Σαν το ανέκδοτο του Χριστόδουλου "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" ένα πράμα. Μικροπρέπεια, ίχνος σεβασμού για τον ιδρώτα κάποιον που τουλάχστον τόλμησαν το εγχείρημα και σαρκασμός.
Απλά δεν αξίζουν την προσοχή κανενός! Ας νομίζουν μόνοι τους ότι τα ξέρουν όλα. ΑΙΝΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!! Και groove54 μην σκας είναι εύκολο για τον κάθε mariposa να ρίχνει λάσπη, το δύσκολο είναι να προσφέρει κάτι στην κοινωνία εκτός από τα κόμπλεξ του!
ADIKA To vazanizeis asto kalitera adelfe mou katsj, einai protimoteri mia volta mexri to potami gia kamia voytia (arkei na exei akoma nero )
:lol: :lol: :lol: :lol:
groove54
φιλικα
sinapias
Στα ελληνικα forums παιρνουν μερος μονο ατομα ελληνικης καταγωγης? Δεν λεω οτι ειμαι απο την Αθηνα. Τοπος σημαινει τοποθεσια και η τοποθεσια μου, ειναι η Αθηνα. Εδω κατοικω... Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο
Πρεπει να γνωριζεις φιλε μου οτι εφοσον το site εχει καταληξη .gr ειναι λογικο και αναμενομενο να θεωρηθει καποιος οτι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ κατ'αρχην και εφοσον δεν εχει αναφερει κατι διαφορετικο και ειδικα οταν χειρηζετε και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλωσσα τοσο καλα οπως και εσυ!!!!! 8)
Τωρα οσο για τον ορο "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ" δεν νομιζω να σε πειραξε τοσο αυτο εκτος φυσικα αν εχεις κατι με τους ΕΛΛΗΝΕΣ οποτε να μας το πεις να το ξερουμε τουλαχιστον μιας και εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξερουμε να συγχωρουμε πολυ ευκολα γιατι ανακαλυψαμε αυτον τον ορο!!!!!!! :wink:
θεωρω οτι δεν αξιζει να δινεται συνεχεια.Το οτι καποιος σαν τον φιλο groove54 εχει μαθει τοσο καλα την γλωσσα μας και παραλληλα διαμενει στην χωρα μας μετεχοντας στις συζητησεις μας θεωρω οτι μας τιμα.Εγω σταματω εδω και ευχομαι πολλοι σαν τον φιλο μας να μαθουν τα Ελληνικα και να ελθουν ειτε για διακοπες ειτε μονιμα στην χωρα μας
Πρεπει να γνωριζεις φιλε μου οτι εφοσον το site εχει καταληξη .gr ειναι λογικο και αναμενομενο να θεωρηθει καποιος οτι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ κατ'αρχην και εφοσον δεν εχει αναφερει κατι διαφορετικο και ειδικα οταν χειρηζετε και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλωσσα τοσο καλα οπως και εσυ!!!!! 8)
Λογικο για εσενα. Εγω αμα θελω να μαθω κατι ρωταω. Για παραδειγμα ξερω ενα site το οποιο εχει καταληξη .de αλλα εκει μεσα οι περισοοτεροι ειναι ελληνες.
Καλο ειναι να μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα...
Τωρα οσο για τον ορο "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ" δεν νομιζω να σε πειραξε τοσο αυτο ε
Ποτε δεν ειπα οτι εχω καποιο προβλημα...
Παμε να κανουμε καμια βουτια ρε παιδια μεχρι να ερθουν οι χαρτες!!! Μαζι, ολες οι εθνικοτητες αμερικανοι, ελληνες, τουρκοι, κογκολεζοι
Λογικο για εσενα. Εγω αμα θελω να μαθω κατι ρωταω. Για παραδειγμα ξερω ενα site το οποιο εχει καταληξη .de αλλα εκει μεσα οι περισοοτεροι ειναι ελληνες.
Exeis dikio alla an milas gia to trakteroides site tou stamouli allaxe se com kai afto .. .. :lol:
vasiliadis1
30-07-06, 20:55
Τωρα οσο για τον ορο "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ" δεν νομιζω να σε πειραξε τοσο αυτο ε
Ποτε δεν ειπα οτι εχω καποιο προβλημα...
Παμε να κανουμε καμια βουτια ρε παιδια μεχρι να ερθουν οι χαρτες!!! Μαζι, ολες οι εθνικοτητες αμερικανοι, ελληνες, τουρκοι, κογκολεζοι
grouve54 όλο για μπάνιο λέμε να πάμε και όλο στο forum ειμαστε.εκτός βέβαια απο τον φίλο sinapias που κάτι μου λέει πως κάπου πλατσουρίζει....( 8) 8) 8) )
grouve 54 τί λές ,αυτή την εβδομάδα έρχονται οι χάρτες???
χαχα ναι για αυτο μιλουσα. Καλα και εγω γιατι μπαινω ακομα με .de?
grouve54 όλο για μπάνιο λέμε να πάμε και όλο στο forum ειμαστε.εκτός βέβαια απο τον φίλο sinapias που κάτι μου λέει πως κάπου πλατσουρίζει....( 8) 8) 8) )
grouve 54 τί λές ,αυτή την εβδομάδα έρχονται οι χάρτες???
Ρε συ εγω λεω να μην το σκεφτομαστε και οταν ερθουν θα μας φανει καλυτερα. Πω πω σαν παιδακια κανουμε.
Προς το παρον παμε για ενα βραδυνο μπανακι να ξελαμπικαρουμε
χαχα ναι για αυτο μιλουσα. Καλα και εγω γιατι μπαινω ακομα με .de?
Exei bgei anakoinwsh edw kai 1 mhna sthn kentrikh selida tou..
anti gia de bale com (http://www.greek-tracker.com/browse.php?all=1) kai eisai OK ..
ma mpainw kanonika me .de
Vazw omws greektracker.de oxi greek-tracker.de
kai mpainei kanonika
Όταν κάποια στιγμή είχα γράψει ότι οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι πριν τον Αύγουστο μην περιμένουμε τίποτα , κάποιοι με ειρωνεύτηκαν.
Απλά η πληροφορία που είχαμε ήταν μέσα από την NGI όσο και αν αυτό φαίνεται σε κάποιους περίεργο!!!
Αποδείχτηκε πόσο σοβαρή εταιρία είναι που γ’αυτήν φταίνε οι άλλοι οι της Destinator Technologies στην προκειμένη περίπτωση και ποτέ εμείς ( της NGI εννοώ ) που δεν βγαίνουν οι χάρτες.
Υπάρχουν κάποια παλικάρια εκεί που πάλι θα μας πυροβολήσουν επειδή λέμε την αλήθεια.
Μήπως έχουμε μπερδέψει την NGI με την Microsoft και περιμένουμε τόσα πολλά από αυτήν ?????
Τώρα γιατί δεν βγαίνουν οι χάρτες σκεφτείτε το λίγο, οικονομικό είναι το πρόβλημα κανείς δεν χαρίζει…… απλά υπάρχει ένας σχεδιασμός για τα επόμενα βήματα σε σχέση με το Destinator 6 και την αναβάθμιση των χαρτών.
Σιγά που θα ενημερώνουν τους χάρτες δωρεάν. ( εδώ ίσως έχουν δίκιο γιατί και οι πωλήσεις δεν πάνε καλά….)
Όσο για το D6 όταν σας πω τι σχεδιάζουν και κάτω από ποιες συνθήκες θα το δώσουν θα πέσει γέλιο………..
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Πηγές:
Destinator Technologies
NGI Athens
http://f5.putfile.com/6/16717082352.jpg (http://www.putfile.com) http://f5.putfile.com/5/14616314451.png (http://www.putfile.com)
Με απουσία μερικών ημερών επισκέφθηκα το forum και έμεινα άφωνος.
Έχουμε νομίζω αποδείξει σε όλους το πόσο ειλικρινείς και ανοικτοί σε δημόσια κριτική είμαστε αλλά θεωρώ ότι το post αυτό υπερέβη τα εσκαμμένα και μπήκε καθαρά στον χώρο της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Καλώ τον mariposa να ανακοινώσει δημόσια το όνομά του καθώς και τα ονόματα που αποτελούν τις πηγές του. Από την στιγμή που έχει το θράσος να προσυπογράφει τα λεγόμενά του με την υπογραφή μας θα πρέπει να αποδείξει και τις πηγές του. Διαφορετικά θα κινήσω νομικές διαδικασίες εναντίον του.
Είναι η πρώτη φορά που θα προβώ σε παρόμοια ενέργεια και σας βεβαιώνω το εννοώ πολύ σοβαρά
Νϊκος Σπανίδης
Γενικός Διευθυντής
NGI
η NGI δεν εχει αναγκη διαφημησης ουτε πιανει η δυσφημηση, φαινεται με το ποσοι απο εμας ασχοληθηκαν με το συγκεκριμενο post...
Συνεχιστε την δουλεια που κανετε και μην σας ενοχλει η λασπη ...
Καυσωνας γαρ....
vasiliadis1
31-07-06, 21:53
ναι παιδιά,όλοι είναι ευχαριστημένοι (και όχι μόνο) απο την δουλειά της ngi,για όνομα του θεού, :wink:
Έχουμε νομίζω αποδείξει σε όλους το πόσο ειλικρινείς και ανοικτοί σε δημόσια κριτική είμαστε αλλά θεωρώ ότι το post αυτό υπερέβη τα εσκαμμένα και μπήκε καθαρά στον χώρο της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Καλώ τον mariposa να ανακοινώσει δημόσια το όνομά του καθώς και τα ονόματα που αποτελούν τις πηγές του. Από την στιγμή που έχει το θράσος να προσυπογράφει τα λεγόμενά του με την υπογραφή μας θα πρέπει να αποδείξει και τις πηγές του. Διαφορετικά θα κινήσω νομικές διαδικασίες εναντίον του.
Είναι η πρώτη φορά που θα προβώ σε παρόμοια ενέργεια και σας βεβαιώνω το εννοώ πολύ σοβαρά
Νϊκος Σπανίδης
Γενικός Διευθυντής
NGI
Άψογη αντιμετώπιση του θέματος απο μια εταιρία, που αν μη τι άλλο, με την ενέργεια αυτή δείχνει οτι σέβεται το όνομα της και τους χρήστες της ....
+1 και απο εμένα !
Αναμένω με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του χρήστη mariposa ..
lagoudakis
31-07-06, 22:12
οταν λεμε τετοια πραγματα πρεπει να τα λεμε με το ονομα τους ΞΕΚΑΘΑΡΑ,περιμενω και εγω την τοποθετηση του mariposa
+1 και απο μενα και σημειωτεων οτι εχω μεγαλη υπομονη!!!! :wink:
που εισαι κυριε mariposa? :?: :!: :?:
Περιμενουμε την απαντηση σου.
+1 και απο μενα για (για την υπομονη αλλα και την τοποθετηση της NGI ,με το συγκεκριμενο χρηστη.)
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Πηγές:
Destinator Technologies
NGI Athens
Νϊκος Σπανίδης
Γενικός Διευθυντής
NGI
Κύριε Σπανίδη Καλημέρα,
Όλα τελικά έγιναν για τους χάρτες σας που τόσο περιμένουμε……
Κατ’αρχάς θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για αυτά που έγραψα στο post
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δυσφημίσω τη εταιρία σας .
Το ότι είστε η πρώτη εταιρία στη Ελλάδα το ξέρουμε όλοι και γ’αυτό αγοράζουμε τους χάρτες σας και γ’αυτό γίνεται αυτή η φασαρία στο Forum.
Η μεγάλη πίεση εν’όψη του καλοκαιριού για να έχουμε τους χάρτες στα χέρια μας μέχρι το τέλος Ιουλίου από την μια, η διαβεβαίωση από παιδιά της NGI ( zeppelin ? ) ότι άντε και προς το τέλος της εβδομάδας άντε και προς το τέλος της άλλης και ότι η Destinator φταίει που αργούν οι χάρτες με έκανε πράγματι να γράψω νομίζοντας ότι θα υπάρξει πίεση μήπως και πάρουμε τους χάρτες πριν τον Αύγουστο, αυτά χωρίς να έχω πρόθεση να δυσφημίσω τη εταιρία σας όπως σας είπα και στην αρχή.
Πράγματι η πληροφορία που είχα ότι οι χάρτες δεν θα έρθουν τον Ιούλιο ήταν σε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο της εταιρίας σας και αυτό βγαίνει αληθινό.
Εκεί έμαθα ότι έχετε διαθέσει και 1εκ € για επενδύσεις και τρέχετε για να έχουμε εμείς τους χάρτες.
Μέσα στο Forum πολλές φορές υπερασπίστηκα την εταιρία σας και συγκεκριμένα όταν κάποιος χρήστης μέσα από το site έστελνε με link να πάρουν δωρεάν τους χάρτες σας.
Νομίζω ότι ύστερα από όλα αυτά που σας ανέφερα να έχω αποκαταστήσει το κύρος της εταιρίας σας ,ότι αυτά που έγραψα δεν αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση και να κλείσει εδώ το θέμα.
Τέλος θα ήθελα να πάρω και μια επίσημη απάντηση από εσάς πότε θα έρθουν οι χάρτες???
Με εκτίμηση
Mariposa
http://f5.putfile.com/6/16717082352.jpg (http://www.putfile.com)http://f5.putfile.com/5/14616314451.png (http://www.putfile.com)
Κύριε Σπανίδη Καλημέρα,
Το ότι είστε η πρώτη εταιρία στη Ελλάδα το ξέρουμε όλοι και γ’αυτό αγοράζουμε τους χάρτες σας και γ’αυτό γίνεται αυτή η φασαρία στο Forum.
Η μεγάλη πίεση εν’όψη του καλοκαιριού για να έχουμε τους χάρτες στα χέρια μας μέχρι το τέλος Ιουλίου από την μια, η διαβεβαίωση από παιδιά της NGI ( zeppelin ? ) ότι άντε και προς το τέλος της εβδομάδας άντε και προς το τέλος της άλλης και ότι η Destinator φταίει που αργούν οι χάρτες με έκανε πράγματι να γράψω νομίζοντας ότι θα υπάρξει πίεση μήπως και πάρουμε τους χάρτες πριν τον Αύγουστο, αυτά χωρίς να έχω πρόθεση να δυσφημίσω τη εταιρία σας όπως σας είπα και στην αρχή.
Πράγματι η πληροφορία που είχα ότι οι χάρτες δεν θα έρθουν τον Ιούλιο ήταν σε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία με υπάλληλο της εταιρίας σας και αυτό βγαίνει αληθινό.
Εκεί έμαθα ότι έχετε διαθέσει και 1εκ € για επενδύσεις και τρέχετε για να έχουμε εμείς τους χάρτες.
Μέσα στο Forum πολλές φορές υπερασπίστηκα την εταιρία σας και συγκεκριμένα όταν κάποιος χρήστης μέσα από το site έστελνε με link να πάρουν δωρεάν τους χάρτες σας.
Νομίζω ότι ύστερα από όλα αυτά που σας ανέφερα να έχω αποκαταστήσει το κύρος της εταιρίας σας ,ότι αυτά που έγραψα δεν αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση και να κλείσει εδώ το θέμα.
Τέλος θα ήθελα να πάρω και μια επίσημη απάντηση από εσάς πότε θα έρθουν οι χάρτες???
Με εκτίμηση
Mariposa
http://f5.putfile.com/6/16717082352.jpg (http://www.putfile.com)http://f5.putfile.com/5/14616314451.png (http://www.putfile.com)
Κατα αρχην Κύριε mariposa, η αναδιπλωση σου(για να χρησιμοποιησω και εγω διπλωματικο ορο) στο ολο θεμα ειναι θεαματικη!
Γιατι αραγε? Το ειρωνικο και γεματο σιγουρια υφος σου επαψε να υφιστατε.
Γιατι άραγε?
Προκληθηκες αλλα δεν απαντησες,
Γιατι αραγε?
Ειμαι σιγουρος ,οπως και ολοι εδω μεσα που θα διαβασουν τα posts οτι ξερεις το "γιατι". :?
Αν και δεν εχω καμια σχεση με την εταιρεια θα ελεγα,
Ναι το κυρος της εταιρειας απεκατασταθη!
Το δικο σου ομως @#$&σε τα.... :lol:
Παω να κανω καμια γαργαρα τωρα και να πεσω για υπνο... :D
Εγώ πάλι διέκρινα μια πονηριά! Ο mariposaourastaskelia αφήνει υποννοούμενα για τα παιδιά της NGI λες και θέλει να τους βάλει να τσακωθούν εκεί μέσα! Ναι πολλοί από εμάς είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με αξιόλογα άτομα που δουλεύουν στην NGI αλλά ουδέποτε δώθηκε πληροφορία για ποσό επένδυσης και άλλα εσωτερικά της εταιρίας, ισα ισα μάλιστα που στην περίπτωση μου είχα μια διακριτική επικοινωνία με κάποιο από τα παιδιά και μόνο τις χαζαμάρες του mariposatrexokaidenftano δεν άκουσα στο τηλέφωνο! Απλά όπως λέγαμε κάποτε "ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΣΑ ΤΟΤΕ ΚΟΦΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ" :lol:
Κύριε Σπανίδη Καλημέρα,
Με εκτίμηση
Mariposa
Κατα αρχην Κύριε mariposa, η αναδιπλωση σου(για να χρησιμοποιησω και εγω διπλωματικο ορο) στο ολο θεμα ειναι θεαματικη!
Γιατι αραγε? Το ειρωνικο και γεματο σιγουρια υφος σου επαψε να υφιστατε.
Γιατι άραγε?
Προκληθηκες αλλα δεν απαντησες,
Γιατι αραγε?
Ειμαι σιγουρος ,οπως και ολοι εδω μεσα που θα διαβασουν τα posts οτι ξερεις το "γιατι". :?
Φίλον μην λέγειν κακώς, αλλά μηδέ εχθρόν ( Πιττακκός ο Μυτιληναίος )
Εγω στα πλαίσια της απαντησης του συνφορουμητη μας mariposa εχω τις εξης δύο απορίες..
α. Γιατί κολοτουμπίασε κατ' αυτον τον τρόπο ?
β. Γιατί υπογράφει ως marisposa?
Τουλαχιστον αντι για το ονοματεπώνυμο που του ζητηθηκε απο την εταιρια θα μπορουσε να γραψει το μικρο του οπως οι περισοτεροι εδω μεσα ..
Συμπερασματικά ...
Η ανωνυμία και το κρυψιμο πισω απο ενα nickname δεν μας κατοχυρώνει παντα ουτε μας διασφαλίζει απο τυχών λάθη .
Γιατι οπως γνωριζουμε οι περισότεροι, ολοι εχουμε μια ταυτοτητα (ΙΡ) και ενα τηλέφωνικό αριθμό που την δεσμευει και με την παρεμβαση εισαγγελέα μπορέι ανετα να μας οδηγησει σε αυτον που καλουσε απο αυτον μια συγκεκριμενη χρονική στιγμη..
Πριν γραψουμε κατι λοιπον να το σκεφτομαστε πρώτα (η δικαιολογια της μικρης ηλικία δεν μας διασφαλίζει παντα) ..
8)
ρε παιδια.... πως κανετε ετσι.... αφου οι περισσότεροι ειστε και σε αλλα forum και παντα γινεται το ιδιο πραγμα....
καποιος λεει κατι που ναι δεν το εννοουσα ετσι οπως ακουστικε....τεσπα..
ΠΟΙΟΣ απο εσας ( γιατι εγω οχι ) εχει προβλημα με την NGI???
Τους εχουμε πρηξει τα α................................................ ...υτια :D :D :D :D με το ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν.... Γιατι?
Ποια αλλη εταιρεία ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πεδιο ειτε δινει ακριβη ημερομηνια του ποτε θα βγαλει νεο προιον.... αν μη τι αλλο οι περισότεροι απο εμας εχετε θεμα με τους τρεχοντες χαρτες???? αντικοιμενικα μιλαω.. ναι οκ υπαρχουν καποια λαθακια καποια βενζιναδικα-τραπεζες κ.λ.π. ανοιξαν / εκλεισαν ε και?
Δεν σας παει τελικα εκει που θελετε???
Νισαφι πια........
Ναι και εγω ειμαι γκατζετακιας οπως ολοι μας ναι και εγω θελω "το καινουργιο" θα μπορουσα να το εχω πλαγιως....( προς αποφυγη παρεξηγησεων εννοω το D 6) αλλα δεν τρελαινωμαι κι ολας...
Τεσπα...
Οποτε βγουν καλως να ερθουν.
Ρε παιδιά,
δεν έχουμε πει να μην ασχολούμαστε με τα γραφόμενα κάποιων; Δεν έχουμε πει ότι συμμετέχοντες του είδους "mariposa" έχουν ένα και μόνο σκοπό: να δυναμιτίζουν το forum. Είπαμε, όποιο nickname και να χρησιμοποιήσει κανείς φαίνεται μετά από 2-3 posts ποιός είναι και τι εξυπηρετεί. Όταν λοιπόν αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να κάνουμε με αυτό το "είδος" ας μην τους απαντάμε, ας μην σχολιάζουμε. Αξία τους δίνουμε και παίζουμε το παιχνίδι τους. Αδιαφορείστε !!!
Και όταν τα πράγματα θα σοβαρεύουν θα βγαίνει ο φίλος ο Νίκος ο Σπανίδης επίσημα σαν NGI και θα βάζει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.
Τεχνική παρατήρηση:
Ουδείς είναι ανώνυμος στο Διαδίκτυο !!!
¨ολοι - μα ΟΛΟΙ- έχουν ονοματεπώνυμο (κοινώς ΙΡ) απο το οποίο εύκολα και με λίγο reverce eng/ing & tracing μπορείς να βρείς ποιός-ποιά είναι .. που μένει τι κανει πως τρώει .. και όλα τα σχετικά...
κ. Σπανίδη .... μην διαταράσετε την ηρεμία του στομάχου σας ... είναι υπερευαίσθητο και υπερπολύτιμο όργανον του σώματος σας !!!
Θα πρέπει να γνωρίζετε -φεύ- ότι όλοι μα όλοι μας έχουν και τις μαύρες μας...
Ας θεωρήσουμε λοιπόν την ενέργεια του κ.κ. -περι ου ο λόγος- και κατόπιν της ειλικρινούς (θέλω να πιστεύω) ανακρούσεως ως μία εκ των μαύρων αυτών ενεργειών ...
Βάλτε λίγο άσπρο στη ζωή σας .... Κάνει καλό ...
:D :D :D :D :D :D :D
Όσοι εργαζόμαστε στον τομέα της Πληροφορικής ξέρουμε ότι πολλές φορές δεν μας βγαίνουν ούτε τα πιο καλά προετοιμασμένα project plans.
Ας δώσουμε λίγο χρόνο στην NGI, κάνουν εξαιρετική δουλειά.
Συνεχίστε έτσι...
Νίκος
Γεια σε ολους καλο μηνα και καλες διακοπες σε οσους θα αποδρασουν
Ελεος ολα εχουν και ενα οριο ολοι περιμενουμε τους νεους χαρτες λετε να τους εχουν και να μην μας τους δινουν δε νομιζω και το πιστευω ακραδαντα γιατι οσοι γνωριζουν ΤΗΝ NGI ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΟΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ τοτε θα καταλαβουν
ευχαριστω
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Σκόπευα πραγματικά να κινήσω διαδικασίες αποκάλυψης της ταυτότητας του κ. mariposa (με διαδικασίες που ήδη πολύ σωστά αναφέρετε μερικοί) αλλά μετά από το τελευταίο του post θεωρώ το θέμα λήξαν.
Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τις ώριμες απόψεις σας στο θέμα αυτό και σας διαβεβαιώνω ότι η καλόπιστη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Μας βοηθάει να βλέπουμε καλύτερα την εταιρία μας και να βελτιωνόμαστε.
μετά από το τελευταίο του post θεωρώ το θέμα λήξαν.
η καλόπιστη κριτική σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Μας βοηθάει να βλέπουμε καλύτερα την εταιρία μας και να βελτιωνόμαστε.
Σωστός!
+1
εγώ θα ήθελα ο κος "mariposa" να αναπτύξει περισσότερο τους ισχυρισμούς του παρα να λέει ασάφειες.
Μήπως φοβάται οτι δεν έχει τίποτα να πει, μήπως φοβάται την αντιπαράθεση;
Γιατί απο την ημέρα της έκδοσης του μυνήματος του και εκτότε δεν έχει κάνει ξανά την εμφάνιση του για να αντικρούσει τη μύνη του forum;
Είναι σοβαροι οι ισχυρισμοί που αναφέρει και αν μη τι άλλο προκαλούν.
Σε αυτό το forum κατα καιρούς έχουν τοποθετηθεί διάφορα θέματα άξια λόγου και οι διάφορες πλευρές ανάπτυξαν απόψεις σε επίπεδο συζήτησης με επιχείρηματα. Στη περίπτωση του "meriposa" δεν υφίστανται επιχειρίματα παρα μόνο ασαφείς ισχυρισμοί.
Mariposa κατι μου μυριζει.
Μηπως τα κανες πανω σου :?:
:lol: :lol: :lol:
Mariposa κατι μου μυριζει.
Μηπως τα κανες πανω σου :?:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ενταξει ρε παιδια ο ανθρωπος ζητησε συγνωμη για αυτα που ειπε και εδειξε μετανιωμενος. Δεν χρειαζεται πλεον να ειμαστε προκλητικοι. Ενταξει ειπε μια λαλακία καταλαβε το λαθος του και οτι εχει αδικο και ζητησε δημοσιως συγνωμη. Ας λειξει εδω το θεμα. Δεν χρειαζεται περαιτερω (σωστα το εγραψα?) αναλυση και σχολιασμος.
Αντε καλες βουτιες
Καλοι μου κύριοι-ες,
συνοδοιπόροι του παρόντος τοπικού θέματος,
παρακαλείσθε να μην κτυπάτε ανηλεως ΚΑΝΕΝΑ μέλος (καλο ή κακό) , άσχετα με την δική του καλη ή κακή συμπεριφορά (εκτός προσωπικού θέματος).
Εχω την αμιδρά εντύπωση ότι υπάρχουν Administrators (διαχειριστές) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καλή ή κακή λειτουργία του Forum, ας κάνουν και αυτοί την δουλειά τους .
Αυτή είναι η ταπεινή μου παράκληση - γνώμη .....
Ευχαριστώντας....
κ. Kbantikos
και το LINUX έχει backdoors και είναι εύκολο να το hackάρεις.
Νομίζω ότι η επίδειξη δεν είναι θέμα του παρόντος...
Εάν θέλετε να "παίξουμε" ,με όλη την σημασία της λέξεως (εντός και εκτός εισαγωγικών) , όπου και όποτε θέλετε θα ήμουν ευτυχής , αν και εφόσον προκληθώ!!!!!
Προφανώς όμως όχι εδώ και όχι σε αυτό το forum ...
:x :x :?:
κ. Karma δεν μπορω να ακολουθησω το συλλογισμο σας. Λυπαμαι :cry:
Για να εξηγηθώ κ. Kbantikos...
Στην φωτό που επισυνάπτεται σε κάθε σας απάντηση , εμφανίζεται η ΙΡ του εκάστου χρήστη ακολουθούμενο απο το επιτιμητικό Rookie (αρχάριε).
να υποθέσω ότι δεν γνωρίζετε τις λειτουργίες των script που βάζετε?
Τότε παρακαλώ δεχθείτε την ταπεινή μου συγγνώμη!!! :cry: :cry:
Άλλως παραμένω στα πρότερα ... :?
Μετα τιμής !!!
Mηπως να υποθεσεις οτι το rookie αναφερεται στο ατομο μου μιας και ειναι δικο μου το script ? :wink: :lol:
Απο την αλλη με την ιδια ακριβως λογικη μηπως πρεπει να υποθεσω οτι προσκαλεις ολους μας σε αυτο το forum να ειμαστε ηλιθιοι γιατι ειναι πιο ασφαλες :?:
Και αν ειναι ετσι τι ειναι πιο προσβλητικο να μου λες να γινω ηλιθιος? ή να σε λεω αρχαριο? που πραγματικα το rookie παει για μενα. Γιατι το βλεπεις ετσι?
Βλεπω μια εμπαθεια προς το ατομο μου και θα χαιρομουνα να τα λεγαμε μεσω pm μην κραταμε και το forum
Y.Γ.
Το rookie σημαινει αρχαριος και οχι αρχαριε. Αρχαριε θα σημαινε αν εγραφα you are rookie :wink:
Ας λειξει εδω το θεμα. Δεν χρειαζεται περαιτερω (σωστα το εγραψα?)
Το περαιτέρω σωστα. :lol:
Το λειξει ομως οχι :evil: (Λήξει)
Παντα Φιλικά
:lol: 8) :lol:
Μάκης
vasiliadis1
02-08-06, 13:43
ρε παιδιά συγνώμη που παρεμβαίνω!,αλλα ας ηρεμήσουμε!ας λήξει το θέμα,μιά παρέα είμαστε, δεν χρειάζεται να ανταλάσουμε τετοιου είδους ποστ,ετσι δέν είναι?!
και πάλι συγνώμη που τα λέω αυτά!
:P στείλτε καμιά φωτογραφία απο παραλία,μια και κάποιοι δέν θα πάμε στα κοντά! :lol: :cry:
Πραγματι, παιδια ας ηρεμησουμε και ας μεινει το thread στην ενημερωση για την πολυποθητη κυκλοφορια του νεου χαρτη.
Εγω φευγω το Σαββατο για διακοπες και θα μου ηταν( οπως και σε ολους τους αλλους που θα αναχωρησουν τον Αυγουστο) εξαιρετικα χρησιμος ο νεος χαρτης...δεν βλεπω ομως να ειμαστε τυχεροι :(
SavvasBlue
02-08-06, 15:02
H NGI εχει αποδειξει ποια ειναι στους πελατες της και το ποιον αυτης και των ανθρωπων της ειναι αξιολογο. Εξαλλου ποιος θελει να ειναι Microsoft. Προτιμω να ειναι γειτονια-soft και να με σεβεται και να με υποστηριζει σαν πελατη οπως και συμβαινει 100%.
Νομιζω πως ολοι θα παμε διακοπες (οσοι πανε..αχχχχ) και θα κανουν τα μπανακια τους, θα πιουνε τα ποτακια τους και χωρις τους χαρτες και τα προιοντα πλοηγησης. Μια χαρα επιζησαμε τοσα χρονια ρε παιδια. Λιγη υπομονη και ολα θα παρουν το δρομο τους.
Ας αποφευγονται οι αντιπαραθεσεις, πραγματικα δεν εξυπηρετουν σε τιποτα. Και οποιος γραφει ας το κανει με υπευθηνοτητα ειται προκειται για πλακα ειται για αναλυση στο συστημα αξιων του Μεσαιωνα (δεν πηρα το χαπι μoυ σημερα...sorry!).
Καλη συνεχεια guys και βουτατε γιατι ο χειμωνας ειναι πιο κοντα απ' οσο νομιζουμε... Smile
Σαββας
Y.Γ. Aν δειτε σε ασχετο θεμα να γραφω τα ιδια ειναι που εκανα λαλακια και δημιουργησα θεμα αντι απαντησης. Τωρα το πως γινεται να κανει κανεις κατι τοσο εξωφθαλμα λαθος ειναι μια ιστορια αγαπης, παθους, πονου, μισους, εκδικησης...! :)
Karma - Sterio (Kvantikos)
Giati xalieste den yparxei profanis logos gia thn opoia antiparathesi mhn tsitoneste adika ..
O kathenas mas oti einai .. einai prwta gia thn parti tou kai meta gia tous allous..
Den nomizw oti exoume na moirasoume tipota oute na kanoyme epideixh gnwsewn edw mesa...
Ase pou me ola afta pou kanete oi dyo sas mou afaireite emesa ton titlo tou grafikou mias kai mono egw plakonomai synexeia edw mesa :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά όλα τα παραπάνω αλλά θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ταπεινή ερώτηση: πότε θα πάρουμε τους νέους χάρτες :-)
Καλά όλα τα παραπάνω αλλά θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ταπεινή ερώτηση: πότε θα πάρουμε τους νέους χάρτες :-)
Opote dwsei to OK h Destinator Technologies ...
An analogistoume oti h NGI exei steilei gia egkrisi edw kai kati mhnes toys xartes sthn Destinator Technologies opou kai to Tmhna Anaptyxis afths edrevei sto Israhl kai oxi sthn Germania, einai poli efkolo na symperanoume oti h opoia kathysterhsh einai logikh me thn emplokh poy yparxei katw ..
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.