Επιστροφή στο Forum : Νεα αγορα
tasosnikol
16-07-07, 22:05
θα ηθελα να μου προτεινεται τιην καλυτερη αγορα για pda gsm phone
1. 400-500 ευρω
2. windows mobile 6 ελληνικα η αγγλικα,δεν με ενδιαφερει
3. συμβατοτητα με destinator 7
4. να ειναι οπωσδηποτε και pda kai gsm phone.
5. gps κεραια εχω εξωτερικη, αλλα αν εχει ενσωματωμενη δεν πειραζει
6. bluetooth οπωσδηποτε
7. αν γινεται και να εχει wifi( αν γινεται)
ευχαριστω.....
ETEN X500 (χωρίς +) για την ώρα.
mastoris than.
16-07-07, 22:10
ETEN X500 (χωρίς +) για την ώρα.
Όπως τα λέει ο staman και το βλέπεις εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=878790
tasosnikol
16-07-07, 22:33
nai alla ego thelo
windows mobile 6
oxi tin 5 version
dimitriossara
16-07-07, 22:36
nai alla ego thelo
windows mobile 6
oxi tin 5 version
Πάρτο εσύ και όλα τα άλλα είναι εύκολα ;-)
mastoris than.
16-07-07, 22:37
nai alla ego thelo
windows mobile 6
oxi tin 5 version
Κατεβαίνουν από τη σελίδα της ΕΤΕΝ, περισσότερα θα σου πει ο staman που τα χρησιμοποιεί ήδη.
tasosnikol
16-07-07, 22:38
to eten x500 ti diafora exei apo to eten x500+????
dimitriossara
16-07-07, 22:41
Το Χ500+ έχει vga οθόνη και βγαίνει σε μαύρο χρώμα :D
mastoris than.
16-07-07, 22:43
nai alla ego thelo
windows mobile 6
oxi tin 5 version
εδώ θα δεις ότι αφορά τα WM6 http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3734&postdays=0&postorder=asc&start=0
υπομονή και διάβασμα. :wink:
Το Χ500+ έχει vga οθόνη και βγαίνει σε μαύρο χρώμα :D
Έχει και το "Namecard Manager, όπου μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία μιας επαγγελματικής κάρτας και να επιλέξετε οι καταχωρήσεις αυτόματα να αντιγραφούν από την φωτογραφία στον φάκελο των επαφών σας".
Και παίρνεις δώρο και την κουρτίνα. Για εγκ/ση των 6 δες εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3734
Το έχει σε έκπτωση το Πλαίσιο ?499
tasosnikol
16-07-07, 22:52
kai apo timi to x500+???
kai paizei sigoura destinator 7?
Διάβασε και εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3698&postdays=0&postorder=asc&start=30 την τεκμηριωμένη άποψη του panosha (με τεράστια εμπειρία στο θέμα).
Δεν θέλω σχόλια
kai apo timi to x500+???
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω επειδή μου είναι άγνωστα και τα 2 είδη (προς το παρόν) :-D
mastoris than.
16-07-07, 23:00
kai apo timi to x500+???
Για το Χ500+ βλέπεις εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975892&product=955752
όσον αφορά το 7, είναι πολλοί που το χρησιμοποιούν ήδη, επειδή όμως πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση, τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμη.
tasosnikol
17-07-07, 00:07
to htc p3600 se sxesi me to eten x500 ti leei?
poio proteinete?
mastoris than.
17-07-07, 00:10
poio proteinete?
Κάθε χρήστης, μιλά για την συσκευή που έχει και γνωρίζει. Δύσκολο κάποιος να γνωρίζει και τις 2 συσκευές από ίδια πείρα, για την συσκευή που ρωτάς κοίτα εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=79 και εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3311
poio proteinete?
Κάθε χρήστης, μιλά για την συσκευή που έχει και γνωρίζει. Δύσκολο κάποιος να γνωρίζει και τις 2 συσκευές από ίδια πείρα, για την συσκευή που ρωτάς κοίτα εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewforum.php?f=79 και εδώ http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3311
Εκτός και αν ο χρήστης είναι ο panosha που γνωρίζει και τις δύο συσκευές .
Τώρα είναι σε διακοπές αλλά ίσως να μπορεί να απαντήσει .
.....και μετά από μία ώρα :
Panosha : Φίλε μου με κλειστά μάτια το eten X500 ....
Υ.Σ. Ελπίζω να σε κάλυψα :lol: :lol: :lol:
poio proteinete?
To X500 λόγω καλύτερης ποιότητας κατασκευής, καλύτερου GPS και καλύτερης συμβατότητας με όλες τις εκδόσεις Destinator (εξωτερική κεραία δεν θα χρειαστείς ποτέ).
poio proteinete?
To X500 λόγω καλύτερης ποιότητας κατασκευής, καλύτερου GPS και καλύτερης συμβατότητας με όλες τις εκδόσεις Destinator (εξωτερική κεραία δεν θα χρειαστείς ποτέ).
Σε ευχαριστω με βοηθησες παρα πολυ στην αποφαση μου για αγορα PDA-GSM-GPS με τα γραφομενα σου:lol: :lol: :lol: :lol:
tasosnikol
17-07-07, 22:15
re paidia
an sto eten x500 peraso tin rom me ta windows mobile 6 english version
tha mporo na grafo sta ellinika px sms kai simeioseis? ypostirizei to elliniko alfavito?
re paidia
an sto eten x500 peraso tin rom me ta windows mobile 6 english version
tha mporo na grafo sta ellinika px sms kai simeioseis? ypostirizei to elliniko alfavito?
Ναι κανονικά. Μόνο την αναζήτηση επαφών με αρχικό ελληνικό γράμμα δεν θα μπορείς να κάνεις αλλά έχει γρήγορο scrollαρισμα και κρατάει μεγάλο αριθμό τελευταίων κλήσεων.
poio proteinete?
Οι δύο αυτές συσκευες έχουν διαφορά σχεδόν διακόσια ευρώ ... και αν κάτσεις και τις συγκρινεις το 3600 το μονο παραπάνω που έχει είναι οτι είναι 3G και οτι υποστιρίζει HSDPA.
Απο την άλλη σίγουρα το Χ500 έχει καλύτερο gps και έχει και ραδιόφωνο .
Αισθητικά μου αρέσει περισσοτερο το htc .
Τέλος να σου πώ οτι εγω έχω το Χ500 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος , όσο για το dest 7 το x500 το υποστιρίζει μια χαρά , αλλα είναι δοκιμαστική έκδοση ακόμα γι'αυτο οι περισσότεροι ακόμα φοράμε το 6.
tasosnikol
22-07-07, 21:00
Nα η απαντηση της επισημης ιστοσελιδας της ETEN όσο αφορά το πρόβλημα με το χαμηλό framerate της VGA οθόνης του
ETEN GLOFISH X500+
Dear Customer,
You said the situation of X500+ is normally , because, the VGA resolution of 640 X480 was 4X with QVGA mode .So, the performance will be reduced 1/4 the X500 version certainly.
Please, don't think about the display performance in X500+ ,
If you have any further questions,please, feel free contact us immediately.
Technical support in ETEN
Τι να την κάνουμε την απάντηση, ελπίζω το Χ800 να μην έχει αυτό το πρόβλημα, αλλιώς by by ETEN. 8)
Υπάρχει απάντηση στο πρόβλημα. Ένας πιο γρήγορος επεξεργαστής, σιγά το δύσκολο. Το 9000 που έχω με τον 520 πάει μια χαρά, στα παιχνίδια πάει πολύ καλύτερα κ από το χ500!!!!!!!!!!!!! (δε χάνει καθόλου frames).
tasosnikol
09-08-07, 19:20
telika to pira to eten x500
teleio opos to perimena
alla pos kleinei vre paidia i sikeui? turn off ennoo, oxi na kleisei mono i othoni....
euxaristo...
mastoris than.
09-08-07, 20:42
teleio opos to perimena
alla pos kleinei vre paidia i sikeui? turn off ennoo, oxi na kleisei mono i othoni....
euxaristo...
Ααα, δεν κλείνει. Αν θες να κλείσει, πάτα στο wireless manager all off (να κλείσει και το gsm) και μετά το κουμπί power on-off. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ. :D
dimitriossara
09-08-07, 20:46
teleio opos to perimena
euxaristo...
Τα wm φίλε μου δεν κάνουν shut down...μόνο η οθόνη σβήνει :wink:
tasosnikol
09-08-07, 21:13
tin teleutaia aggliki rom gia na kano upgrade se wm6 pou tin vrisko?
apo eten ksexaste to, o sevrver den ta katafernei edo kai kairo, ta epaikse....
mastoris than.
09-08-07, 21:15
tin teleutaia aggliki rom gia na kano upgrade se wm6 pou tin vrisko?
apo eten ksexaste to, o sevrver den ta katafernei edo kai kairo, ta epaikse....
Δες εδώ, αν είναι αυτή http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=3734&start=0
Θανάση εκεί λέει
O τρόπος αυτός προτείνεται γιά να ξεπεράσουμε τον κωδικό που απαιτείται και συστήνεται αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να περάσουμε τη ROM με τον κλασσικό τρόπο.
http://www.etencorp.com/Support/WM6/index.php και πες τους πως η ROM σου είναι Αγγλική. Εκτός κι αν δεν θέλεις wm6. Αλήθεια τι ROM φοράς ; ;-)
tasosnikol
09-08-07, 21:24
thelo tin rom apo eten
na tin valo me active sync
oxi kolpakia
exei kaneis tin teleutaia english rom ton wm6 apo eten?
euxaristo...
Πρέπει να πας στο link που σου δείχνω και να κάνεις δήλωση για να την πάρεις, αλλά δεν μου λες τι ROM φοράς. :roll:
mastoris than.
09-08-07, 21:27
thelo tin rom apo eten
na tin valo me active sync
oxi kolpakia
exei kaneis tin teleutaia english rom ton wm6 apo eten?
euxaristo...
Λάθος δικό μου, συγνώμη, ακολούθησε τις οδηγίες του Πάνου πιο πάνω.
tasosnikol
09-08-07, 21:27
tin 354, giati rotas ?
exo eten, exo kanei register, pira to key
alla o server ta exei paiksei edo kai kairo apo oti lene sta forum
ti na kano?
Δοκίμασες και δεν κατεβαίνει από εκεί δηλαδή ; Αν έχεις Ελληνική ROM χρειάζεσαι πολύ διάβασμα πρώτα και την 220 πριν την 436. Υπάρχουν εδώ http://eten-users.eu/index.php?s=56f0a578b304bde85cc78b43d7afa07e&showforum=10 και οι δύο.
username : eten
password : etendown
Kαλύτερα να συνεχίσεις στο ανάλογο θέμα με τα ΕΤΕΝ. :D
tasosnikol
09-08-07, 21:37
aggliki exo
apla thelo ena upate se wm6
ti zitao o trelos????
http://files.eten-users.eu/
username : eten
password : etendown
X series / X500 / WWE / EUU_X500_WWE_R01_032 27-Jun-2007 19:35 56.7M :D
tasosnikol
09-08-07, 22:31
ta pragmata telika einai eukola
arkei na ksereis pou na strafeis
molis exo wm6!!!!
xilia euxaristo re si
me evgales apo kopo kai psaksimo, kai den exo ora gia teoia
ena teleutaio tora
pes mou onomata apo software pou theoreis must na exo
sto eten x500
diki sou apopsi fisika
kai ego tha ta vro gia download
tnx again...
Kαλύτερα να συνεχίσεις στο ανάλογο θέμα με τα ΕΤΕΝ. :D
tasosnikol
17-08-07, 21:04
epeidei exo eksoteriki keraia bluetooth gps royaltek
mipos kserete an exo pio akrives stigma an xrisimopoiiso tin eksoteriki
keraia i tin esoteriki keraia tou eten x500?
kai ta 2 eoun chipset sirfiii
ti proteinetai?
To x500 έχει πολύ καλό (αν όχι κορυφαίο) gps δέκτη και δε βρίσκω το λόγο να χρησιμοποιείς εξωτερικό δέκτη..
Αλήθεια δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο με τα ΕΤΕΝ. Έχουν ενισχυτή σήματος. :lol: :lol: :lol:
Ειμαι χρόνια χρήστης palm και πρόσφατα έπαθα μια hardware ζημιά που λόγω της ελλείψεως σωστής αντιπροσώπευσης λέω οριστικά αντίο.Ενας καινούργιος κόσμος ανοίγετε μπροστά μου, αυτός των pda με pocket pc & gps.Χαλβαδιάζω το mio 350 όπου το βρίσκω σε διάφορες τιμές και με διαφορετικούς χάρτες πλοήγησης.μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τί να κάνω;
Η προσθήκη κάρτας wifi λύνει το πρόβλημα;το bluetooth μάλλον το ξεπερνάμε.
Ευχαριστώ και καλωσόρισα στο forum σας. :D
mastoris than.
24-08-07, 01:08
Ειμαι χρόνια χρήστης palm και πρόσφατα έπαθα μια hardware ζημιά που λόγω της ελλείψεως σωστής αντιπροσώπευσης λέω οριστικά αντίο.Ενας καινούργιος κόσμος ανοίγετε μπροστά μου, αυτός των pda με pocket pc & gps.Χαλβαδιάζω το mio 350 όπου το βρίσκω σε διάφορες τιμές και με διαφορετικούς χάρτες πλοήγησης.μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τί να κάνω;
Η προσθήκη κάρτας wifi λύνει το πρόβλημα;το bluetooth μάλλον το ξεπερνάμε.
Ευχαριστώ και καλωσόρισα στο forum σας. :D
Καλώς ήρθες :D
Γιατί να χρησιμοποιείς κάρτα wifi; Όταν υπάρχουν συσκευές με ενσωματωμένο.
Και bluetooth.
Λογισμικό destinator με χάρτες της ngi, οι πλήρως ενημερωμένοι και με υποστήριξη από την εταιρεία και από το forum.
Γιατί μήπως είναι υπερβολή να πληρώσεις άλλα περίπου 100€ και ν αγοράσης το 550 με wifi και bluetooth όταν σαν κάρτα η wifi στοιχίζει μόνο 30€;Μήπως γνωρίζεις κάτι για το Mitac ΜΙΟ P350 με χάρτη PapaGOV7 στην εκρηκτική τιμή των 299€ με ΦΠΑ;στο digitalsolutions.gr. Λύσε μου και μια απορία σε παρακαλώ.Το να γράψεις με graffiti ελληνικά εκτος απο το popup πληκτρολόγιο γίνεται; Εχω πάθη σύγχηση με τις διαφορές τιμών στην αγορά.
mastoris than.
24-08-07, 01:46
Γιατί μήπως είναι υπερβολή να πληρώσεις άλλα περίπου 100? και ν αγοράσης το 550 με wifi και bluetooth όταν σαν κάρτα η wifi στοιχίζει μόνο 30?;Μήπως γνωρίζεις κάτι για το Mitac ΜΙΟ P350 με χάρτη PapaGOV7 στην εκρηκτική τιμή των 299? με ΦΠΑ;στο digitalsolutions.gr. Λύσε μου και μια απορία σε παρακαλώ.Το να γράψεις με graffiti ελληνικά εκτος απο το popup πληκτρολόγιο γίνεται; Εχω πάθη σύγχηση με τις διαφορές τιμών στην αγορά.
Τι κάλυψη δίνει ο χάρτης και κάθε πότε ανανεώνεται.
Σε αυτό το forum, υπάρχουν θεματικές ενότητες για τις περισσότερες συσκευές της αγοράς, μελέτησε λίγο ότι έχουν γράψει οι χρήστες των συσκευών αυτών (+ και -).
Σίγουρα η διαφορά 30 με 100 ευρώ είναι σημαντική, λάβε όμως υπόψιν σου συμβατότητα και φορητότητα.
ok θα μελετήσω λίγο παραπάνω και θα επανέλθω.Τώρα η ανανέωση του συγκεκριμένου χάρτη ομολογώ δεν ξέρω αν γίνεται και θά το ψάξω.Μήπως ξέρης κάτι τελικά για το graffiti στα ελληνικά;Ρωτάω γιατι έγραφα πολύ και με ευχέρεια στο palm που χρησιμοποιούσα.Σ εύχαριστώ και καληνύχτα.
mastoris than.
24-08-07, 02:00
ok θα μελετήσω λίγο παραπάνω και θα επανέλθω.Τώρα η ανανέωση του συγκεκριμένου χάρτη ομολογώ δεν ξέρω αν γίνεται και θά το ψάξω.Μήπως ξέρης κάτι τελικά για το graffiti στα ελληνικά;Ρωτάω γιατι έγραφα πολύ και με ευχέρεια στο palm που χρησιμοποιούσα.Σ εύχαριστώ και καληνύχτα.
Δεν έχω ιδέα, κάποιος φίλος ίσως γνωρίζει και μας πει, καληνύχτα και σε σένα. 8)
Αν θέλεις PDA προτείνω το HP travel companion rx57ΧΧ. Aν συνυπολογίσεις το πλήρες πακέτο που προσφέρεται με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου + Destinator τα χρήματα που θα δώσεις θα πιάσουν τόπο. Με λίγα παραπάνω από αυτά που τελικά θα δώσεις αγοράζοντας άλλη συσκευή και θα έχεις ένα μηχάνημα με ποιότητα, δυνατότητες και εγγύηση.
Θα γλυτώσεις από του κόσμου τα προβλήματα μία και καλή δίνοντας λίγα χρήματα περισσότερα.
http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=4018
Επανέρχομαι με την βασική απορία μου που αφορά τελικά την εφαρμογή graffiti.Επειδή έρχομαι απο τον χώρο των pda (χρόνια χρήστης palm συσκευών) και γράφω αρκετά μ' ευχέρεια όπως γράφω και στο χαρτί, μ' ενδιαφέρει άν σε περιβάλλον pocket pc μπορώ να γράφω ελληνικά χωρίς την χρήση του εικονικού πληκτρολογίου.Ευχαριστώ τον φίλο για την πρόταση του για το ipaq rx5935.Ενδιαφέρον πράγματι.
Δηλαδή τελικά η εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων αλφαβητικών και αριθμητικών σε περιβάλλον pocket pc γίνεται μόνο με το πληκτρολόγιο;μπορεί κάποιος να μας το επιβεβαιώσει;Ειναι βασικό κριτήριο επολογής για μένα.Βλέπω ότι οι περισσότεροι απο σας είναι GPS Junkies.Κανείς που να γράφει εστω σε word?
mastoris than.
24-08-07, 23:32
Δηλαδή τελικά η εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων αλφαβητικών και αριθμητικών σε περιβάλλον pocket pc γίνεται μόνο με το πληκτρολόγιο;μπορεί κάποιος να μας το επιβεβαιώσει;Ειναι βασικό κριτήριο επολογής για μένα.Βλέπω ότι οι περισσότεροι απο σας είναι GPS Junkies.Κανείς που να γράφει εστω σε word?
Στο ΕΤΕΝ Χ500 γράφω έτσι στις σημειώσεις μόνον. Αν εννοείς να υπάρχει δυνατότητα μετατροπής όσων γράφεις, όχι δεν την έχει.
Τελικά χρησιμοποιώντας διάφορες demo συσκευές στο ''πλαίσιο'' διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει graffiti στα ελληνικά.Η δε zegetron με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει στα mio πληκτρολόγιο στα ελληνικά μα και ούτε προβλέπεται για το εγγύς μέλλον.Μα είναι δυνατόν;Κανείς δεν ενδιαφέρεται να γράφει στην πλούσια ελληνική μας γλώσσα;Κανείς δεν χρησιμοποιεί εφαρμογές office;
θέλω να μπώ στον χώρο των pocket pc και πρέπει να γίνω αμερικανάκι!Καμμία εξέλιξη πάνω στην εφαρμογή της γλώσας μας;
Πληκτρολόγια Ελληνικά υπάρχουν πολλά. Έχεις τη διαβεβαίωση μου.
Πληκτρολόγια μπορεί να υπάρχουν αλλά καμμία συσκευή δέν δέχεται χαρακτήρες με graffitti?Ειναι τρέλα πραγματικά και ομολογώ ότι λειτουργεί ανασταλτικά ως προς την αγορά ενός pda με pocket pc.
Δεν ξέρω τι εννοείς graffitti αλλά σε word κ.α. προγράμματα γράφεις Ελληνικά κανονικά.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.